>>Multivitamine
>>Multiminerale
>>Antioxidanti 
>>Detoxifiere
>>Slabire,eliminare celulita
>>Intarire imunitate
>>Antianemice
>>Pentru EA
>>Pentru EL
>>Pentru Copii
>>Pentru Seniori
>>Antianorexice
>>Stres,depresie, anxietate
>>Efort intelectual
>>Osteo-articulare
>>Hepatoprotectoare
>>Probleme sexuale
>>TOATE CATEGORIILE

​​


Taxa de transport a coletului:

 
 •15 prin Curier

Transport gratuit pentru
comenzi>400 Ron sau
cu card / cu solicitarea
cardului de fidelitate!

Produsele Calivita sunt
avizate de:


 

Colecistita

Colecistita este un proces de inflamare a vezicii biliare si se manifesta prin dureri in zona ficatului, cu radieri dureroase, pana la umarul drept, febra si frisoane.

Recomandari si masuri de auto-asistenta:
- se recomanda in 3 reprize pe zi, inainte de mesele principale, infuzie de anghinare sau infuzie de galbenele din 2 lingurite planta la 300 ml apa clocotita

- se recomanda in doze mici pe parcursul unei zile, ceai de radacina de brusture: 2-4 linguri de radacina la 1 l de apa clocotita

- 2-3 cani / zi de infuzie de menta: 10 g la 200 ml de apa; 20 picaturi/zi de tinctura sau ulei de menta, maresc secretia bilei in cazul tulburarilor hepatice

- 2 cani de infuzie din flori de maces - 2 lingurite la o cana de apa clocotita.
 

Produse naturale CaliVita recomandate in tratarea colecistitei:

Digestive Enzymes :0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, faciliteaza procesele de digestie favorizand eliminarea depozitelor biliare prin inmuierea si solubilizarea acestora.

Liquid Clorophyll :1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, are rol de protectie a mucoaselor digestive si de reglare a tranzitului intestinal, dreneaza bila si faciliteaza evacuarea cailor biliare, sprijina functionarea ficatului si creeaza alcalinitate, necesara topirii calculilor biliari.

White Willow :1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efect antiinflamator reducand inflamatia cronica a peretelui bilei.

Garlic Caps :1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efect antibacterian-antibiotic natural prevenind si combatand infectiile suprapuse inflamatiei colecistului).

Super Soya Lecithin :1-1-0 in timpul mesei, 3 luni continuu, intervine in procesul de dizolvare a calculilor biliari.

Toate drepturile rezervate CALIVITA.BIO-SANATATE.COM © 2017. Acest site este detinut, administrat si mentinut de AQUARIONS BIOS SRL, distribuitor autorizat al produselor CaliVita® International, singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site. Toate produsele au T.V.A. inclus.