Multivitamine
Multiminerale,oligoelemente
Antioxidanti-antiimbatranire
Slabire (eliminare celulita)
Intarire imunitate 
Pentru EA
Pentru EL
Pentru Copii
Stres, depresie, anxietate 

 

Depresia

Depresia este o boala psihica, in plina expansiune, o apasare, o tulburare de dispozitie. Depresia se manifesta in general printr-o stare de tristete profunda, printrun sentiment de vid si de absurditate, care, in final, poate duce la o dorinta de moarte, de sinucidere, sau, la resemnare.

Cauzele declansarii unei depresii : deceptiile, tristetea, furia, amaraciunea, izolarea, angoasele, sensibilitatea la variatiile atmosferice, ipohondria, etc.
Starile depressive pot fi declansate de tulburari hormonale sau metabolice, de depunerea metalelor grele in creier, de radiatii: termice, terestre, cosmice.

Persoanele depresive isi interiorizeaza sentimentele negative, in loc sa se descarce de ele. Depresia este insotita adeseori de fenomene ca: tulburari digestive, diaree, constipatie, tulburari respiratorii, palpitatii, tulburari circulatorii.

Medicamentele de sinteza antidepresive nu sunt recomandate, se pot lua masuri daca suntem constienti de starea de depresie, apeland la un consult medical, chiar la un psihoterapeut.

Se pot consuma produse naturale, fara efecte secundare si fara dependenta.

Produse naturale CaliVita recomandate in tratarea depresiei :

Rhodiolin :1-2-0 dupa masa, 3 luni continuu, creste nivelul de serotonina - substanta supranumita si "hormonul fericirii sau al bunei dispozitii".

Noni Sirop ORGANIC :1-1-1 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu, asigura un tonus ridicat imunitar si al sistemului nervos; combate starile de depresie si repercursiunile lor in corp prin actiune directa pe scoarta cerebrala.

Mega Q Protect :1-0-0 dupa masa, 3 luni continuu, imbunatateste considerabil circulatia creierului combatand ametelile, starile de uitare si depresie neuronala.

Stress Management B-Complex :1-1-1 dupa masa, 2 luni de zile, complexul de vitamine B are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic combatand agitatia si insomniile; nu se recomanda insa la tratamentul cu interferon si la cirotici) sau MagneZi B6 (1-1-1, dupa masa, 2 luni de zile, magneziul din compozitie stimuleaza functionarea echilibrata a sistemului nervos, confera rezistenta psihica, inlatura angoasa si imbunatateste concentrarea.

Melatonina 3.0 :0-0-2 seara inainte de culcare, se recomanda celor care sufera de insomnie pe fond de stres si depresie, favorizand somnul de noapte.
 

Recomandari si masuri de auto-asistenta:


- persoana depresiva trebuie sa iasa din propria carapace, sa-si descarce sufletul si sa vorbeasca despre problemele care il framanta

- se cauta o preocupare noua, o distractie noua, care va avea un efect foarte puternic

- se cauta contacte sociale, pentru a va indeparta insatisfactia, noi prietenii, cunostinte, care va largesc orizontul si impiedica retragerea in sine

- se evita eventualele radiatii, daca ele exista, din camera in care dormiti si din biroul in care lucrati

- se consuma ceaiuri calmante: valeriana, sunatoare, pasiflora

- se folosesc uleiuri odorifice pentru frectii: lavanda, rozmarin, portocal, menta, lemn de santal

- se fac bai de sezut cu coada calului si sunatoare

- pentru intarire, se consuma sucuri bogate in multivitamine, in special cu vitamina B si E

- daca au aparut tulburari metabolice, se adopta o hrana bogata in cruditati, cu multe vitamine, clisma, sauna.
 

 

Toate drepturile rezervate Bio-Sanatate © 2014. Acest site este detinut, administrat si mentinut de Mihai Mihaescu, distribuitor independent al produselor CaliVita® International, singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site. Toate produsele au T.V.A. inclus. Toti care au card de consumator(sunt membrii CaliVita prin intermediul acestui site) vor avea reducere de 10% din pretul afisat pe site.