>>Multivitamine
>>Multiminerale
>>Antioxidanti 
>>Detoxifiere
>>Slabire,eliminare celulita
>>Intarire imunitate
>>Antianemice
>>Pentru EA
>>Pentru EL
>>Pentru Copii
>>Pentru Seniori
>>Antianorexice
>>Stres,depresie, anxietate
>>Efort intelectual
>>Osteo-articulare
>>Hepatoprotectoare
>>Probleme sexuale
>>TOATE CATEGORIILE

​​


Taxa de transport a coletului:

 
 •15 prin Curier

Transport gratuit pentru
comenzi>400 Ron sau
cu card / cu solicitarea
cardului de fidelitate!

Produsele Calivita sunt
avizate de:


 

Angor intricat

Senzaţia de durere la nivelul toracelui, care poate iradia în braţe, omoplat, abdomen, gât şi maxilar. Durerea toracică ce poate iradia spre gât, maxilarul inferior, spate sau braţe, consecinţă a unei proaste irigări a inimii.

Este un semn al tulburărilor de circulaţie la nivelul muşchiului cardiac. Aceste tulburări sunt declanşate de micşorarea diametrului vaselor inimii, de obicei din cauza plăcilor de aterom, consecutiv unei predispoziţii congenitale, a fumatului,a  unui stil de alimentaţie bazat pe consum excesiv de grăsimi. Odată îngustate, aceste vase nu mai aduc la nivelul muşchiului cardiac o cantitate optimă de sânge oxigenat.

Există şi un angor determinat de contracţii bruşte ale pereţilor arterelor care, de altfel, nu au modificări tip stenoză sau obstrucţie prin placă de aterom.

Angorul apare de obicei la efort şi poate evolua spre infarct de miocard.

În ambele cazuri este necesară prezentarea de urgenţă la medic. Aici se efectuează o examinare atentă care va diferenţia angorul de un infarct  – electrocardiogramă, auscultaţie, analize sanguine. Accentul însă trebuie pus pe prevenţie, pe un stil de viaţă cât mai sănătos.

Tratamentul se face în funcţie de gravitatea angorului şi a stării vaselor cardiace – medicamentos,  chirurgical (angioplastie, stent), păstrarea unui regim de viaţă cu odihnă şi aliemntaţie cu cât mai  puţine lipide, sare şi zaharuri, întreruperea fumatului, practicarea de sporturi uşoare, dar în mod constant.

Produse naturale CaliVita recomandate in tratarea naturista a angorului intricat

► Omega 3 : 0-1-1 in timpul mesei, continuu 3 luni, dizolva colesterolul de pe vase, eficient in recupararea de dupa incidente cardio-vasculare minore sau majore, relaxeaza muschiul cardiac.

► Coenzyme Q10 Sublingual :1-0-0 inainte de masa, 3 luni continuu, stimuleaza oxigenarea celulara la nivelul miocardului, crescand rezistenta muschiului inimii.

► MagneZi B6 : 1-0-1, dupa masa, 3 luni continuu, optimizeaza functionarea sistemului neuro-vegetativ care inerveaza muschiul cardiac previnind suprasolicitarea inimii.

► Rhodiolin :1-0-1, dupa masa, 2-3 luni continuu, relaxeaz sistemul nervos neuro-vegetativ relaxand muschiul inimii si induce un somn linistit.

► Mega q Protect : 1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, stimuleaza circulatia prin arterele coronare la nivelul muschiului miocard.

Recomandat ar fi sa se consume apa alcalina (vezi aparatul Aquarion), care are un rol important in privinta prevenirii / stoparii acidozei care sta la baza oricarei boli. Este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.

Toate drepturile rezervate CALIVITA.BIO-SANATATE.COM © 2017. Acest site este detinut, administrat si mentinut de AQUARIONS BIOS SRL, distribuitor autorizat al produselor CaliVita® International, singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site. Toate produsele au T.V.A. inclus.