Blog 120 ani stres cronic dieta vegana Rhodiola rosea dieta alcalina medicamente

Fractura reprezinta ruptura unui os sau cartilaj si poate fi generata de un traumatism sau prin friabilitatea osoasa produsa prin demineralizare asa cum se intampla in osteoporoza, anomalii congenitale sau tumori.Fracturile pot sa fie deschise, atunci cand fragmentele osoase penetreaza muschii si piele sau inchise, atunci cand ruptura se produc la interior, iar pielea ramane intacta. Poate fi simpla, cand osul se rupe intr-un singur loc sau cominutiva, cand se fragmenteaza in mai multe segmente. 

Semne si simptome: durerea intensa, care se agraveaza la miscare, fenomene inflamatorii locale, tumefactie, edem, cianoza, contractura musculara in jurul fracturii. Diagnosticul de certitudine il pune examenul radiologic care evidentiaza aspectul si locul unde s-a produs ruptura. 

Tratamentul in caz de fractura este obligatoriu unul strict ortopedic chirurgical si consta in reductia fracturii si imobilizarea fragmentelor osoase. Interventia trebuie sa fie facuta de urgenta, pentru a nu se suda vicios, intr-o pozitie necorespunzatoare, intrucat mecanismele de regenerare si compensatorii ale corpului intervin rapid pentru refacerea structurii osoase. Imobilizarea in aparat gipsat poate sa dureze intre 21-60 de zile, dupa cum organismul beneficiaza de resurse de vindecare.

Tratamentul naturist poate sa intervina numai dupa ce a fost luata o atitudine chirurgicala ortopedica, de repunere a oaselor pe pozitie si imobilizarea in aparat gipsat si care sa adauge suplimente nutritive si produse naturiste care sa asigure organismului acele elemente de care are nevoie pentru o recuperare rapida si definitiva, fara a lasa sechele sau sa consume din rezervele proprii organismului afectand in acest fel alte organe sau sisteme. 
Regimul alimentar trebuie sa fie bogat in produse lactate(in special iaurt), care sa asigure necesarul de calciu al organismului dar si legume si fructe, boate in vitamine si minerale.

Produse recomndate in tratarea acestei afectiuni Descriere
Evening Primerose Oi actioneaza ca un emolient la nivelul articulatiilor
Panax Ginseng actiune asemanatoare cortizonului, detoxifica,regenereaza tesuturile
Organic Noni / NONI Liquid asigura necesarul de nutrienti, favorizeaza absorbtia si depunerea calciului in oase
Strong Bones Plus +K2 asigura suportul de calciu si magneziu necesar sanatatii oaselor
Super Co Q 10 Plus antioxidant, suport energetic la nivel de celula
Liquid C + Bioflavonoides with Rose Hips (240 ml) ajuta la refacerea structurilor conjunctive, absorbtia si depunere calciului in oase

 

Alte produse recomnadate in aceasta afectiune Descriere
Natural HGH-Suport     stimuleaza procesul de reannoire celulara
Vitamina C 1000 (Delayed Release)     antiinflamator, calmeaza durerea
L-Lysine Plus     reface tesutul conjunctiv, antiinflamator
Shark Aid     reface tesutul conjunctiv, antiinflamator
Power Mins     asigura mineralizarea oaselor si articulatiilor    
Omega 3 Natural Fish Oil     se comporta ca un emolient la nivelul articulatiilor, imbunatateste circulatia generala
Strong Bones Calcium/ Magnezium     asigura suportul de calciu si magneziu necesar sanatatii oaselor

 

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita