Ce este dermatita si cum se manifesta?

Dermatitele sunt leziuni ale pielii, caracterizate printr-o  multitudine de manifestari: leziuni uscate, cu cruste exfoliante, inflamatorii,cu eruptii maculo-papuloase sau veziculoase cu continut lichidian.

Pielea bebelesusilor este fina, sensibila si delicata. Baia bebelusilor este importanta atat pentru intretinerea sanatatii pielii cat si pentru asigurarea ritmului de crestere si dezvoltare. Procesul de crestere pana la nastere s-a desfasurat in burtica memei, un mediu lichid, iar baita bine facuta ii va crea bebelusului o stare de bucurie, destindere si relaxare, o retratraire a amintirii primare.

Clasificarea dermatitei:

» Dermatita atopica, numita si eczema, este caracterizata prin leziuni tegumentare eritematoaseintens pruriginoase 
» Dermatita seboreica, este determinata de o inflamatie la nivelul glandelor sebacee, fiind cu predilectie localizata acolo unde aceste glande sunt mai raspandite: scalpul, fata, zona retroauriculara, regiunea genitala, axila, regiunea submamara. Este mai frecventa la sugari sau la adulti cu tulburari hormonale. 
» Dermita de staza, se produce in special la persoanele cu tulburari circulatorii (varice, tromboflebita, arterite, diabet zaharat, ciroza hepatica, insuficienta cardiaca sau renala) 
Neurodermita, produsa la nivelul escoriatiilor de grataj (produse prin mancarimea pielii), fiind localizata in special la nivelul incheieturiloe, mainii, gleznelor,genunchilor, putand avea aspecte variate de piele uscata, eczema sau ulcerata. 
» Dermita de contact, se produce prin contactul direct cu diversi factori iritanti: substante chimice (detergenti, spray-uri, creme sau alte produse cosmetice), plante (Rhus Toxicodendron, aloe vera), sau dermitele produse de factori fizici sau climaterici:o forma speciale este dermita solara, produsa la contactul pielii cu soarele, sau dermite care apar dupa expunerea la vant, ploaie sau pe timpul iernii. 
» Dermita alergica, care apare ca un raspuns autoimun din partea organismului dupa ingestia unor alimente devenite alergene pentru organism. Are manifestari asemanatoare dermitei de contact.

Produse Calivita recomandate in tratarea dermatitei

Produse Calivita recomandate in tratarea dermatiteiDescriere
Beauty Formulamentine sanatatea si fermitatea pielii, reface stratul de colagen
Sublingual Coenzyme Q 10antioxidant, revigorant, trofic, tonic general
L-Lysine Plusparticipa la refacerea colagenului si mentinerea sanatatii pielii
Noni Organic / NONI Liquidimunomodulator, tonifiant, regenerator tisular, grabeste vindecarea
Low Deuterium Oxy Crystal, Apa vieoxigeneaza tesuturile, favorizeaza vindecarea

 

Alte produse Calivita recomandate in tratarea dermatiteiDescriere
Beta Carotene    asigura integritatea pielii, antioxidant impotriva stresului oxidativ
Super Coenzyme Q 10 Plus    antioxidant, revigorant, trofic, tonic general, sursa de energie la nivel celular
Chelated Zinc  imunostimulator, reduce fenomenele inflamatorii, grabeste vindecarea
Immunaid    imunomodulator, tonifiant, regenerator tisular
Pro Selenium    antioxidant, asigura elasticitatea tesuturilor

 

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita