Cromul este un microelement esenţial, ceea ce înseamnă că organismul uman nu este capabil să îl producă, putând fi obţinut numai din surse externe. Participă la metabolismul normal al glucidelor, proteinelor şi lipidelor şi contribuie la menţinerea unui nivel normal al glicemiei. Datorită acestui efect, poate preveni apariţia „poftei” de dulciuri, declanşată de fluctuaţia bruscă a nivelului glicemiei, şi astfel creşte eficacitatea dietelor de slăbit. Nu toate formele de crom sunt absorbite în organism, însă absorbţia şi utilizarea de către organism a compuşilor săi organici, precum picolinatul de crom, este excelentă.

Simptomele deficienţei de crom pot include: senzaţia de foame, frecventă şi chinuitoare, un nivel scăzut al energiei fizice, chiar şi în ciuda meselor

Ce contine Chromium Max 500 ?

CHROMIUM MAX 500 - 100 capsule
capsula contine:
Picolinat de crom .....60 mcg

Mod de administrare:1 tableta zilnic sau conform recomandarilor.

Atentie! Picolinatul de crom poate fi folosit si in doze mari, deoarece nu e toxic nu prezinta reactii adverse. Diabeticii trebuie sa respecte regimul alimentar, medicatia specifica impusa de medicul curant, chiar si in conditiile suplimentarii cu picolinat de crom.dese.

Pentru cine recomandăm ?

  • Persoanelor a căror continuă senzaţie de foame, în special de glucide, le scade şansele de a reduce din greutatea corporală.
  • Ca adjuvant în tratamentele recomandate pentru atingerea unui nivel normal al glicemiei.

Chromium Max 500 CaliVita intervine in sinteza guclozei. Chromium Max 500 Calivita contine pilcolinat de crom. Cromul este un element important al organismului ce participa in metabolismul glucozei, si cei mai multi oameni au carente de crom.  Glucoza asigură principala sursă de hrană pentru celulele corpului.

Când mâncăm, mâncarea este defalcată în glucoză, care este eliberata in sange prin intestinul subțire. Odată ce glucoza intră în sânge, acesta este combinata cu insulină (produsă de pancreas) și se distribuie mușchilor și creierului.

Cantitatea de crom din organism scade proportional cu inaintarea in varsta, precum si in urma unei activitati fizice intense. Lipsa cromului creste sensibilitatea la glucide si poate duce la cresterea in greutate sau la diabet zaharat. De asemenea, produce cresterea nivelului de colesterol sangvin si a susceptibilitatii pentru bolile cardio-vasculare. In cazul sportivilor, lipsa cromului reduce randamentul fizic si impiedica dezvoltarea musculaturii.

Simptomele carentei de crom se accentueaza la persoanele care consuma mult zahar (fructoza, glucoza, zahar tos).

Beneficile produsului Chromium Max 500 CaliVita

 Scăderea poftei de mâncare si ajuta la pierderea in greutate: Picolinatul de Crom este utilizat de către persoanele care doresc să suprime pofta de mancare si sa aiba control asupra poftele lor alimentare.

Controlul poftei de mancare poate duce la pierderea în greutate. Acest supliment este folosit si pentru a da metabolismul un impuls, astfel încât să puteți arde mai eficient caloriile. Cromul poate fi folosit si pentru a da un nou suflu dupa ce eforturile dvs. in lupta cu kilogramele  par ca nu mai au nici un efect.

 Scade rezistența la insulină : Rezultatele unor studii indica faptul ca administrarea de  picolinat de crom poate ajuta la scăderea nivelului de zahar din sange in organism. Acest supliment alimentar poate fi utilizat pentru a ajuta la controlul diabetului de tip 2.

Este interesant de observat că suplimentul nu reduce nivelul de zahar din sange la persoanele care au un nivel normal. Beneficiul a fost observat la persoanele cu niveluri mai ridicate decât cele normale.

 Beneficiile se vor vedea dupa mai multe săptămâni.

 □ Reduce colesterolul marePicolinatul de crom (Chromium Max 500 Calivita) poate fi, de asemenea, un tratament eficient pentru colesterolul ridicat. Rezultatele unui studiu care a implicat oameni a indicat că administrarea suplimentului a redus nivelul trigliceridelor din organism. 

 Prevenirea bolilor de inima:  Niveluri scazute de picolinat de crom au fost, de asemenea, legate de bolile de inima. Cu cât nivelul de crom este mai scazut, cu atat mai mare riscul de a dezvolta o afectiune cardiovasculara. Acest risc este independent de faptul că persoana este supraponderala sau are diabet.

Aceste rezultate indică faptul că pot exista beneficii distincte ale  picolinatului de crom.

https://www.youtube.com/watch?v=dWmf9jn1BGg&t=2s


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Chromium Max 500-100 capsule-Efect de control al apetitului

  • 77,94 Lei


Opţiuni disponibile


Etichete: chromium, max, 500-100, capsule, produse, calivita, Picolinat de crom, produs pentru slabit, obezitate