Producători CaliVita International
Cod produs: Digestive
Disponibilitate: Out Of Stock
76,62 Lei

Opţiuni disponibile

Digest Ease Calivita

Digest Ease-100 tablete

Din păcate firma nu mai fabrica acest produs. Acest produs a fost înlocuit cu Papaya Plus.

Obiceiurile alimentare nesănătoase, un regim alimentar neadecvat, stresul şi ingredientele artificiale din alimente pot suprasolicita sistemul digestiv. Substanţele active din tabletele Digest Ease sunt enzime digestive naturale care contribuie la descompunerea şi absorbţia nutrienţilor. Enzimele digestive nu sunt utile doar după o cină bogată sau după mâncăruri mai grele. Ele joacă şi un rol în tratarea anumitor probleme asociate digestiei şi reducerea simptomelor de balonare asociate unui regim alimentar bogat în fibre.

Pentru cine recomandăm ?

  • Persoanelor care doresc să ofere un suport suplimentar sistemului digestiv.
  • În cazul consumului frecvent de alimente care balonează şi pentru problemele asociate balonării.
  • În cazul problemelor asociate digestiei.

Sursele naturale de enzime sunt zarzavaturile crude, ouale, carnea si pestele proaspat. Deoarece fiecare enzima contribuie la prelucrarea unei substante nutritive, diversele enzime nu se pot substitui intre ele.In cazul in care apare o carenta enzimatica de orice tip, ea produce nu numai dereglari ale procesului digestiv (balonari, gaze intestinale, dereglarea scaunelor), dar, mai devreme sau mai tarziu, aceasta va facilita si declansarea unor boli.

Dintre principalele enzime indispensabile digestiei face parte, printre altele, pepsina, care contribuie la extragerea proteinelor din alimente si descompunerea lor in unitati mai mici, numite polipeptide, pregatind astfel premisele necesare etapei urmatoare a procesului digestiv: faza descompunerii in aminoacizi. Atunci cand organismul nu dispune de pepsina in cantitate suficienta, se altereaza capacitatea de absorbtie intestinala a proteinelor, iar procesul de circulatie a sangelui si deci sanatatea diverselor organe si tesuturi va avea de suferit.

> Papaina, care se extrage din frunzele si din fructele necoapte ale arborelui tropical numit Papaya (Carica Papaya), este tot o enzima necesara pentru descompunerea si prelucrarea proteinelor. De altfel, papaina actioneaza asupra carnii consumate inca inainte de seincepe procesul digestiv al acesteia in stomac.
Enzimele stimulatoare ale procesului digestiv pot fi un ajutor pretios pentru eliminarea neplacerilor cauzate de o digestie imperfecta si pentru corectarea si reglarea activitatii vezicii biliare, ficatului, pancreasului si intestinului gros. Prezinta avantajul ca nu contin extracte din alimente care adesea genereaza simptorne alergice (cereale, lapte, peste, oua).

Tulburarile aparute in procesul digestiei se asociaza cu numeroase simptorne neplacute, putand duce uneori la boli severe. O tulburare initiala a digestiei este balonarea, adica acumularea unor cantitati mari de gaze la nivel intestinal. Acest simptom poate fi urmat de diaree sau constipatie. Mai tarziu devine evident deficitul de absorbtie cauzat de tulburarile digestive, aparand, in consecinta, slabirea, senzatia de slabiciune, starea de disconfort si dereglarea sistemului imunitar. Tulburarile digestive nu sunt un apanaj al varstei inaintate, ci pot aparea in orice perioada a vietii.

Tulburarile digestive aparute pot fi corectate cel mai usor cu ajutorul enzimelor digestive aduse din exteriorul organismului, in acest sens, in medicina se folosesc de multe ori enzimele de provenienta animala, care au numeroase efecte nedorite. Exista insa si o alta posibilitate: un produs cu ingrediente exclusiv de provenien vegetala, care asigura un ajutor eficient in digestia tuturor tipurilor de aliment. Aceste enzime ajuta chiar si la digestia unor elemente nutritive utile, care nu pot fi prelucrate de catre organism, in aceasta situatie este celuloza, constituent al peretilor celulelor vegetale, care, in caz de digerare incompleta, provoaca balonare.

Complexul de enzime din preparatele moderne este produs de o ciuperca numita Aspergilus oryzae. Acest complex are efect proteolitic, amilolitic, lactazic, lipoliti celulolitic, pectinolitic, fosfatazic si nucleolitic pe tot traseul tubului digestiv. Cu ajutorul acestui preparat se poate preveni si trata aproape orice tip de tulburare digestiva.
Atentie! Consumul de papaya si ananas crud nu se recomanda bolnavilor de ulcer.

Ce contine Digest Ease Calivita?

DIGEST EASE 100 tablete
o tableta contine:
Complex de enzime vegetale Digezyme Fungal........ 100 mg
Activitate proteolitica minim...... 600 U
Activitate amilolitica:
Alfa-amilaza minim................. 2.400 U
Amilomaltoza minim................... 50 U
Activitate lipolitica minim.......... 100 U
Activitate celulolitica minim......... 25 U
Activitate lactazica.................... ....400

Mod de administrare:1 tableta / zi in timpul meselor sau conform recomandarilor. 

Beneficiile Produsului Digest Ease de la Calivita

  • Contine enzime digestive benefice digestiei;
  • Se recomanda in tulburarile digestive;
  • Ajuta la asimilarea nutrientilor;
  • Se recomanda in balonare, diaree si constipatie;
  • Imbunatateste starea generala de sanatate.

Prospectul produsului Digest Ease Calivita
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare

Ce face ca produsele Calivita sa fie unice in raport cu celelalte produse de pe piata?

1. Profilul componentelor este important și, prin urmare, eficacitatea produsului poate varia foarte mult în funcție de originea geografică și forma de cultivare a plantelor și de conținutul extracției, deci este important să se asigure calitatea materei prime, lucru pirmordial pentru compania farmaceutica Calivita.

2. Ingrediente sunt  naturale, din fructe proaspete si legume, ierburi și condimente, și chiar unele tipuri de origine animala(de ex. Omega-3 ) si pot imbunatati  sanatatea, forta, rezistenta, imunitatea și tinerețea.

3. Produsele utilizeaza o formula cu absorbţie lenta (straturi asezate sfera in sfera), pentru a face ca  substantele componente sa fie active pentru mai mult timp, satisfacand necesarul organismului in continuu. 

4. Toate ingredientele sunt de soi organic cultivate/ crescute pe un teren nepoluat,

5. Sunt  neprelucrate, nerafinate, lipsite de substanțe chimice, orice fel de amelioratori, pesticide, hormoni.

6. Nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici,

7. Nu creeaza dependenta

8. Nu au efecte secundare negative. In caz ca se depaseste doza, efectele secundare sunt minime, cum ar fi balonare, diaree, etc.

9. Actioneaza benefic in multe directii, catre mai multe organe (previn, trateaza si amelioreaza o gama larga de afectiuni).

10. Sunt supuse controlului de cel mai exigent forum din lume: FDA ( Food and Drug Administration) care reglementează produsele naturale, de la alimente la suplimente alimentare la cosmetice, în ceea ce privește siguranța și sănătatea consumatorilor. Pentru suplimentele alimentare, FDA în mod specific verifică  structura / functia  unui produs.