Producători CaliVita International
Cod produs: Digestiva
Disponibilitate: Out Of Stock
30,32 Lei

Opţiuni disponibile

Meal Time Digestive Enzymes 250 mg - 100 tablete

Din păcate firma nu mai fabrica acest produs. Acest produs a fost înlocuit cu Papaya Plus.

Meal Time este o tabletă masticabilă, cu un gust plăcut, pentru stimularea digestiei. Principalul său ingredient activ este papaina, o substanţă naturală foarte asemănătoare cu enzimele care digeră proteinele. Scopul său este de a descompune proteinele din alimentele noastre în componentele lor individuale, ajutând astfel organismul la realizarea procesului de digestie a proteinelor şi crescând eficienţa absorbţiei.

Pentru cine recomandăm ?

  • Persoanelor a căror dietă conţine carne, produse lactate si legume în cantităţi mari, pentru o digestie mai uşoară.

Complexul de enzime din Meal Time Digestive Enzymes de la Calivita  este produs de o ciuperca numita Aspergilus oryzae. Acest complex are efect proteolitic, amilolitic, lactazic, lipoliti celulolitic, pectinolitic, fosfatazic si nucleolitic pe tot traseul tubului digestiv. Cu ajutorul acestui preparat se poate preveni si trata aproape orice tip de tulburare digestiva.

Sursele naturale de enzime sunt zarzavaturile crude, ouale, carnea si pestele proaspat. Deoarece fiecare enzima contribuie la prelucrarea unei substante nutritive, diversele enzime nu se pot substitui intre ele.In cazul in care apare o carenta enzimatica de orice tip, ea produce nu numai dereglari ale procesului digestiv (balonari, gaze intestinale, dereglarea scaunelor), dar, mai devreme sau mai tarziu, aceasta va facilita si declansarea unor boli.

Dintre principalele enzime indispensabile digestiei face parte, printre altele, pepsina, care contribuie la extragerea proteinelor din alimente si descompunerea lor in unitati mai mici, numite polipeptide, pregatind astfel premisele necesare etapei urmatoare a procesului digestiv: faza descompunerii in aminoacizi. Atunci cand organismul nu dispune de pepsina in cantitate suficienta, se altereaza capacitatea de absorbtie intestinala a proteinelor, iar procesul de circulatie a sangelui si deci sanatatea diverselor organe si tesuturi va avea de suferit.

Papaina, care se extrage din frunzele si din fructele necoapte ale arborelui tropical numit Papaya (Carica Papaya), este tot o enzima necesara pentru descompunerea si prelucrarea proteinelor. De altfel, papaina actioneaza asupra carnii consumate inca inainte de seincepe procesul digestiv al acesteia in stomac.

Enzimele stimulatoare ale procesului digestiv pot fi un ajutor pretios pentru eliminarea neplacerilor cauzate de o digestie imperfecta si pentru corectarea si reglarea activitatii vezicii biliare, ficatului, pancreasului si intestinului gros. Prezinta avantajul ca nu contin extracte din alimente care adesea genereaza simptorne alergice (cereale, lapte, peste, oua).

Tuburarile aparute in procesul digestiei se asociaza cu numeroase simptorne neplacute, putand duce uneori la boli severe. O tulburare initiala a digestiei este balonarea, adica acumularea unor cantitati mari de gaze la nivel intestinal. Acest simptom poate fi urmat de diaree sau constipatie. Mai tarziu devine evident deficitul de absorbtie cauzat de tulburarile digestive, aparand, in consecinta, slabirea, senzatia de slabiciune, starea de disconfort si dereglarea sistemului imunitar. Tulburarile digestive nu sunt un apanaj al varstei inaintate, ci pot aparea in orice perioada a vietii.

Tulburarile digestive aparute pot fi corectate cel mai usor cu ajutorul enzimel digestive aduse din exteriorul organismului, in acest sens, in medicina se folosesc de multe ori enzimele de provenienta animala, care au numeroase efecte nedorite. Exista insa si o alta posibilitate : un produs cu ingrediente exclusiv de provenien vegetala, care asigura un ajutor eficient in digestia tuturor tipurilor de aliment. Aceste enzime ajuta chiar si la digestia unor elemente nutritive utile, care nu pot fi prelucrate de catre organism, in aceasta situatie este celuloza, constituent al peretilor celulelor vegetale, care, in caz de digerare incompleta, provoaca balonare.

Atentie! Consumul de papaya si ananas crud nu se recomanda bolnavilor de ulcer.

MEAL TIME 100 tablete
o tableta contine:
Enzime din papaya.........................................250 mg

Mod de administrare:1-2 tablete masticabile zilnic, în timpul meselor sau după mese, sau conform recomandărilor.

Beneficiile Produsului Meal Time de la Calivita

Îmbunătăţeşte digestia;

Se recomandă în afectiunile digestive;

Protejază sistemul imunitar;

Conţine enzime digestive din papaia;

Favorizează absorbţia nutrienţilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Ce face ca produsele Calivita sa fie unice in raport cu celelalte produse de pe piata?

1. Profilul componentelor este important și, prin urmare, eficacitatea produsului poate varia foarte mult în funcție de originea geografică și forma de cultivare a plantelor și de conținutul extracției, deci este important să se asigure calitatea materei prime, lucru pirmordial pentru compania farmaceutica Calivita.

2. Ingrediente sunt  naturale, din fructe proaspete si legume, ierburi și condimente, și chiar unele tipuri de origine animala(de ex. Omega-3 ) si pot imbunatati  sanatatea, forta, rezistenta, imunitatea și tinerețea.

3. Produsele utilizeaza o formula cu absorbţie lenta (straturi asezate sfera in sfera), pentru a face ca  substantele componente sa fie active pentru mai mult timp, satisfacand necesarul organismului in continuu. 

4. Toate ingredientele sunt de soi organic cultivate/ crescute pe un teren nepoluat,

5. Sunt  neprelucrate, nerafinate, lipsite de substanțe chimice, orice fel de amelioratori, pesticide, hormoni.

6. Nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici,

7. Nu creeaza dependenta

8. Nu au efecte secundare negative. In caz ca se depaseste doza, efectele secundare sunt minime, cum ar fi balonare, diaree, etc.

9. Actioneaza benefic in multe directii, catre mai multe organe (previn, trateaza si amelioreaza o gama larga de afectiuni).

10. Sunt supuse controlului de cel mai exigent forum din lume: FDA ( Food and Drug Administration) care reglementează produsele naturale, de la alimente la suplimente alimentare la cosmetice, în ceea ce privește siguranța și sănătatea consumatorilor. Pentru suplimentele alimentare, FDA în mod specific verifică  structura / functia  unui produs.