Producători CaliVita International
Cod produs: Energizant, cardiovascular,
Disponibilitate: Out Of Stock
69,30 Lei

Opţiuni disponibile

Niacinin Xtrem Calivita


Niacina Xtreme Calivita-100 tablete


Niacina este o vitamină hidrosolubilă din familia vitaminelor B, care joacă un rol vital în producerea de energie la nivel celular.
Fiind solubilă în apă, nu putem stoca o cantitate foarte mare din aceasta, prin urmare trebuie să o consumăm în fiecare zi.
Probabil că sună destul de plictisitor, însă niacina devine mult mai interesantă dacă aruncăm o privire la simptomele lipsei de niacină și la mărturiile consumatorilor.
Simptomele lipsei de niacina:
Printre simptomele lipsei de niacină se numără slăbiciunea, oboseala, depresia, problemele digestive, disconfortul abdominal și iritabilitatea, precum și problemele de circulație (membrele reci).
Multe persoane care au luat niacină în alte scopuri menționează că aceasta i-a revitalizat atât de mult după masă de parcă ar fi băut cel puțin o cană de cafea sau că i-a ajutat să rezolve problema membrelor reci.
Un alt beneficiu al niacinei, și mai semnificativ, este efectul său terapeutic, bine cunoscut de câteva decenii în Statele Unite, unde e folosită în loc de sau în paralel cu terapia medicamentoasă pentru hipercolesterolemie.
O serie de teste au demonstrat că aceasta nu doar crește nivelul de colesterol „bun” (HDL), ci poate reduce colesterolul „rău”, împreună cu alte grăsimi din sânge (trigliceride și Lp(a)). Acest efect luat separat este suficient pentru unele persoane și există pacienți care își suplimentează terapia medicamentoasă cu niacină, reducând astfel riscul unui atac caradiac ulterior.

Niacina sub formă de acid nicotinic poate cauza îmbujorarea feței la unele persoane, acompaniată de senzația de căldură și furnicături. Însă această senzație nu durează prea mult și nu are consecințe negative; din contră, multe persoane susțin că, de fapt, este o senzație plăcută.

La ce trebuie să fii atent când iei niacina?
În primul rând, la forma și dozarea ingredientului activ. Efectul de reducere a nivelului de colesterol apare la o doză de 1-1,5 grame pe zi, dar aceasta trebuie atinsă treptat, în câteva săptămâni. Astfel se pot evita problemele dermatolgice care apar ca efect secundar.
Nu se recomandă consumul pe stomacul gol.
De asemenea, pe piață se găsesc și produse cu niacină cu eliberare întârziată, așa-numitele no-flush, care conțin niacină sub o formă ce provoacă simptome mai reduse la nivelul epidermei, dar și efectul lor de reducere a nivelului de lipide este mai scăzut decât cel al acidului nicotinic.
S-a dovedit științific că acest ingredient activ natural vă poate ajuta în prevenirea și tratamentul afecțiunilor cardiovasculare, sprijinindu-vă și în lupta împotriva oboselii!
 
Sprijinind procesele de producere a energiei şi stimulând circulaţia sanguină, niacina ajută la reducerea oboselii şi contribuie la funcţionarea optimă a sistemului nervos. Mai multă energie, capacitate crescută de concentrare, vitalitate sporită, performanţe sexuale mai bune, un ten mai ferm.
Cui şi în ce situaţii se recomandă?
- Persoanelor cu un stil de viaţă stresant, pentru reducerea anxietăţii şi oboselii.
- În caz de tensiune mentală şi fizică sporită, pentru creşterea nivelului de energie şi îmbunătăţirea puterii de concentrare.
- La vârste înaintate, pentru sprijinirea funcţiilor cerebrale şi menţinerea prospeţimii mentale.
- Pentru reducerea nivelului de colesterol.
- Persoanelor care se confruntă adesea cu răcirea membrelor.

 
„Flush” pentru colesterol sănătos
Există puţine produse care îţi indică foarte clar momentul în care au loc transformările în corpul tău. Niacin X-treme este unul dintre ele. Imediat după ce iei tableta, vei avea senzaţia de furnicături, încălzire şi înroşire la nivelul feţei, semn că circulaţia sanguină s-a acccelerat. Acesta este un proces absolut normal, numit flush şi este caracteristic pentru acest tip de niacină, însă beneficiile sale sunt pe măsură: scade colesterolul rău şi îl creşte pe cel bun.

De ce să alegi Niacin X-treme?
 
Fiindcă îşi atinge efectul de energizare într-un mod natural, prin intermediul dozei ridicate de vitamina B3.
Deoarece îţi poţi reduce semnificativ nivelul de colesterol doar cu niacina de tip „flush”.
Fiindcă primeşti un feedback imediat despre succesul produsului: organismul îţi semnalizează, sub formă de furnicături şi înroşire, că circulaţia sanguină s-a accelerat.

Mod de administrare: 1 tabletă pe zi
Niacina Xtreme Calivita-100 tablete.
O tableta contine: 250 mg  Niacină (ca acid nicotinic 10 cmg; nicotinamidă 240 mg)

Atentie:
- A nu se consuma pe stomacul gol.
- Nu folosiţi produsul dacă suferiţi de oricare dintre următoarele afecţiuni: boli hepatice, renale, diabet sau tulburări ale metabolismului carbohidraţilor, ulcer gastric sau duodenal, glaucom, dacă aţi suferit recent un infarct, vă aflaţi la terapie antihipertensivă, sunteţi însărcinată sau alăptaţi.
-  În unele cazuri poate să apară senzaţie de căldură, roşeaţă a feţei sau a membrelor.
Dacă luaţi orice fel de medicamente, consultaţi medicul înainte de a consuma produsul.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Ce face ca produsele Calivita sa fie unice in raport cu celelalte produse de pe piata?

1. Profilul componentelor este important și, prin urmare, eficacitatea produsului poate varia foarte mult în funcție de originea geografică și forma de cultivare a plantelor și de conținutul extracției, deci este important să se asigure calitatea materei prime, lucru pirmordial pentru compania farmaceutica Calivita.

2. Ingrediente sunt  naturale, din fructe proaspete si legume, ierburi și condimente, și chiar unele tipuri de origine animala(de ex. Omega-3 ) si pot imbunatati  sanatatea, forta, rezistenta, imunitatea și tinerețea.

3. Produsele utilizeaza o formula cu absorbţie lenta (straturi asezate sfera in sfera), pentru a face ca  substantele componente sa fie active pentru mai mult timp, satisfacand necesarul organismului in continuu. 

4. Toate ingredientele sunt de soi organic cultivate/ crescute pe un teren nepoluat,

5. Sunt  neprelucrate, nerafinate, lipsite de substanțe chimice, orice fel de amelioratori, pesticide, hormoni.

6. Nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici,

7. Nu creeaza dependenta

8. Nu au efecte secundare negative. In caz ca se depaseste doza, efectele secundare sunt minime, cum ar fi balonare, diaree, etc.

9. Actioneaza benefic in multe directii, catre mai multe organe (previn, trateaza si amelioreaza o gama larga de afectiuni).

10. Sunt supuse controlului de cel mai exigent forum din lume: FDA ( Food and Drug Administration) care reglementează produsele naturale, de la alimente la suplimente alimentare la cosmetice, în ceea ce privește siguranța și sănătatea consumatorilor. Pentru suplimentele alimentare, FDA în mod specific verifică  structura / functia  unui produs.