Producători CaliVita International
Cod produs: pachet ficat gras
Disponibilitate: Out Of Stock
378,95 Lei

Opţiuni disponibile

Pachet Calivita Ficat Gras [Steatoza Hepatica]

Pachetul pentru ficat gras contine urmatoarele produse Calivita: Liver AidPartyUPOmega 3 Concentrate 

Mod de administrare:

-Liver Aid 2 cps pe zi;

-PartyUP 2 cps pe zi;

Omega 3 Concentrate 1 cps pe zi ;

Produsele se administreaza 60 de zile, continuu.

Datorita dezechilibrelor alimentare, a hranei nesanatoase de tip fast-food,a stresului si poluarii, toti mai multi oameni constata la un control de rutina ca sufera de afectiunea numita ficat gras.

Boala ficatului gras nealcoolic (BFGN) este una dintre principalele cauze ale leziunilor hepatice cronice .

De asemenea, este strâns legat de alte afecțiuni patologice, inclusiv obezitatea, diabetul, bolile cardiovasculare și simptomele sindromului metabolic.

Patogeneza bolii ficatului gras nealcoolic nu rămâne pe deplin caracterizată, dar este în general atribuită apariției rezistenței la insulină, disfuncției metabolismului lipidic, stresului oxidativ 0, inflamației și necro-apoptozei.

Fiecare strategie terapeutică potențială ar trebui să vizeze unul sau unele dintre aceste evenimente patologice în ficat.

În ultimul timp, aplicarea tratamentului pe bază de plante pentru BFGN a primit o atenție crescândă datorită disponibilității sale largi, a efectelor secundare scăzute și a mecanismelor și beneficiilor terapeutice dovedite. În ultimii ani, unii monomeri și anumite amestecuri funcționale de ierburi au fost examinate pe larg pentru potențialele lor utilizări în tratamentul BFGN.

Extractele naturale s-au demonstrat că vizează evenimentele patologice în timpul inițierii și progresiei BFGN atât în ​​studiile preclinice, cât și în studiile clinice.

Acestea oferă beneficii neprevăzut de mari pentru sănătate, fără efecte adverse evidente ca în terapia conventionala obisnuita pentru BFGN.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare

Ce face ca produsele Calivita sa fie unice in raport cu celelalte produse de pe piata?

1. Profilul componentelor este important și, prin urmare, eficacitatea produsului poate varia foarte mult în funcție de originea geografică și forma de cultivare a plantelor și de conținutul extracției, deci este important să se asigure calitatea materei prime, lucru pirmordial pentru compania farmaceutica Calivita.

2. Ingrediente sunt  naturale, din fructe proaspete si legume, ierburi și condimente, și chiar unele tipuri de origine animala(de ex. Omega-3 ) si pot imbunatati  sanatatea, forta, rezistenta, imunitatea și tinerețea.

3. Produsele utilizeaza o formula cu absorbţie lenta (straturi asezate sfera in sfera), pentru a face ca  substantele componente sa fie active pentru mai mult timp, satisfacand necesarul organismului in continuu. 

4. Toate ingredientele sunt de soi organic cultivate/ crescute pe un teren nepoluat,

5. Sunt  neprelucrate, nerafinate, lipsite de substanțe chimice, orice fel de amelioratori, pesticide, hormoni.

6. Nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici,

7. Nu creeaza dependenta

8. Nu au efecte secundare negative. In caz ca se depaseste doza, efectele secundare sunt minime, cum ar fi balonare, diaree, etc.

9. Cel mai modern mod de producție - LIOFILIZARE

10. Actioneaza benefic in multe directii, catre mai multe organe (previn, trateaza si amelioreaza o gama larga de afectiuni).

11. Sunt supuse controlului de cel mai exigent forum din lume: FDA ( Food and Drug Administration) care reglementează produsele naturale, de la alimente la suplimente alimentare la cosmetice, în ceea ce privește siguranța și sănătatea consumatorilor. Pentru suplimentele alimentare, FDA în mod specific verifică  structura / functia  unui produs.