Producători CaliVita International
Cod produs: reduce colesterolul si ajuta la digestie
Disponibilitate: Out Of Stock
129,00 Lei

Pachet Sănătate-Cholestone+Digestive Enzymes

Cholestone este un produs pe bază de ulei din seminţe de in, acizi graşi Omega 3, pectină din mere, lecitină şi usturoi care contribuie la menţinerea nivelului normal al colesterolului în sânge.

Totodată mixul său activ de ingrediente are efecte benefice asupra lipidemiei, cu un rol semnificativ în metabolizarea grăsimilor. 

Colesterolul, în limite normale, protejează sistemul cardiovascular și musculatura întregului corp, ajută la sintetizarea vitaminei D3 şi chiar se comportă asemenea antioxidanţilor.

Enzimele digestive şi substanţele active de origine vegetală din produsul Digestive Enzymes sprijină digestia şi previn balonarea, constipaţia sau refluxul gastric. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Reducere 7,5 % la toate suplimentele Calivita!!!

Acceseaza linkul de mai jos pentru a afla cum sa faci.
https://www.youtube.com/watch?v=OP2lUHSxf6U [Youtube] 

#########################################################

Ce face ca produsele Calivita sa fie unice in raport cu celelalte produse de pe piata?

1. Profilul componentelor este important și, prin urmare, eficacitatea produsului poate varia foarte mult în funcție de originea geografică și forma de cultivare a plantelor și de conținutul extracției, deci este important să se asigure calitatea materei prime, lucru pirmordial pentru compania farmaceutica Calivita.

2. Ingrediente sunt  naturale, din fructe proaspete si legume, ierburi și condimente, și chiar unele tipuri de origine animala(de ex. Omega-3 ) si pot imbunatati  sanatatea, forta, rezistenta, imunitatea și tinerețea.

3. Produsele utilizeaza o formula cu absorbţie lenta (straturi asezate sfera in sfera), pentru a face ca  substantele componente sa fie active pentru mai mult timp, satisfacand necesarul organismului in continuu. 

4. Toate ingredientele sunt de soi organic cultivate/ crescute pe un teren nepoluat,

5. Sunt  neprelucrate, nerafinate, lipsite de substanțe chimice, orice fel de amelioratori, pesticide, hormoni.

6. Nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici,

7. Nu creeaza dependenta

8. Nu au efecte secundare negative. In caz ca se depaseste doza, efectele secundare sunt minime, cum ar fi balonare, diaree, etc.

9. Cel mai modern mod de producție - LIOFILIZARE

10. Actioneaza benefic in multe directii, catre mai multe organe (previn, trateaza si amelioreaza o gama larga de afectiuni).

11. Sunt supuse controlului de cel mai exigent forum din lume: FDA ( Food and Drug Administration) care reglementează produsele naturale, de la alimente la suplimente alimentare la cosmetice, în ceea ce privește siguranța și sănătatea consumatorilor. Pentru suplimentele alimentare, FDA în mod specific verifică  structura / functia  unui produs.