Va rog sa imi spuneti cum se administreaza Immunaid la un copil de 6 ani jumatate, care sufera de bronsita, dar este si alergic la mucegai si acarieni. (Am fost foarte multumita de Immunaid atunci cand l-am administrat fetitei mai mari care avea alergie la polen, si de aceea as vrea sa incerc si cu fetita mica tot acest medicament.) Va multumesc!

Raspuns: Buna ziua ! Pentru fetita d-voastra nu as recomanda Immunaid , dar daca tineti neaparat ii dati 1 caps/zi . V-as recomanda sa-i administrati Organic noni lichid 1-1-1 ( 10 ml dimineata , 10 ml la pranz si 10 ml seara) , cu 30 de minute inainte de masa. Multa sanatate!


Buna ziua, Este vorba de mine... Am un stafilococ auiu pe care l am luat din spital acum 3 ani si nu reusesc sa scap de el. Mi a provocat sinuzita, bronsita..samd. Doresc un tratament complex care sa ma scape de acest stafilococ. Am incercat de -a lungul timpului...bacteriofagi, antibiotice, vaccin cantacuzino..dar fara rezultat. Dimineata am o tuse seaca si am secretii in gat...Nu mananc dulce, nu fumez nu manac nimic ce tine de faina alba...mananc paine de secara Probabil eu am imunitatea scazuta... Mai am si un copil de 4 ani care de vreo 3 sapt a tot tuseste sec. In oct 2014 i-a iesit candida in gat.si stafilococ auriu in nas..la fel nu mananca zahar faina alba..bea f multa apa...Daca mananca zahar sau faina alba..i se albeste limbuta si face scaun acid...Va rog un tratament adecvat ptr amandoi.

Raspuns: Buna ziua! O sa incercam sa rezolvam problema d-voastra si va recomand urmatoarele produse - Paraprotex 2-2-2 (cate 2 caps la 8 ore) Garlic caps 2-2-2 (cate 2 caps la 8 ore) Noni organic 1-1-1 (1 capac dimineata , 1 capac la pranz si 1 capac seara ) cu 30 minute inainte de masa Oxy max 40 picaturi intr-un litru de apa , pentru consumul unei zile. Pentru copil recomand - Noni organic 15 ml dimineata , 15 ml la pranz si 15 ml seara , cu 30 minute inainte de masa Oxy max 15 picaturi in 500 ml apa , pentru consumul unei zile. Mare atentie! Din descrierea d-voastra cred ca in locuinta exista ceva factori cu potential alergen (igrasie , par de animale sau fulgi), pe care va rog sa le eliminati. Va doresc multa sanatate!

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita