Buna ziua.Folosesc tratamentul indicat de dvs. si pe langa cele recomandate de dvs am mai luat si siropul Noni.E posibil ca acestr tratament pe care il iau sa aiba reactii adverse sau sa dea diferite stari, dureri ale nodulilor mamari, pentru ca nu ma simt prea bine.E posibil sa fie ceva mai grav si tratamentul sa nu-mi faca bine?Imi da stari proaste si dureri care se manifesta diferit in fiecare zi plus insomnii.Ce ma sfatuiti sa fac vizavi de cele relatate? Va atasez mai jos mesajul trimis de mine initial si raspunsul dvs. Liliana Buna ziua.Ma numesc Liliana si am varsta de 36 de ani.As dori sa-mi recomandati un tratament pentru urmatoarele afectiuni:fibroadenoame multiple si noduli multipli la sani si fibrom uterin si pentru ambele mi s-au recomandat operatii.Mentionez ca in anul 2000 am fost operata la sani pentru noduli, dar acestia au reaparut si in anul 2011 de endometrioza.In urma ultimelor consultatii efectuate saptamana trecuta mi s-au pus diagnosticele mai sus mentinate:fibroadenoame multiple si noduli multipli la sani si fibrom uterin.Mentionez ca am mai folosit dupa operatia de endometrioza produse calivita si anume: evening primrose oil, noni liquid, vital women si green care. Va multumesc si astept raspunsul dvs .

Raspuns: Buna ziua! Va recomand urmatoarele produse Calivita - - Vital woman 2 tb dimineata si 2 tb seara - Vital pe grupa de sange 1 tb dimineata si 1 tb seara - Shark-aid cate 2 tb la 8 ore(de ex. 2 tb dimineata la ora 7 , 2 tb la orele15 si 2 tb la orele 23) - Evening primrose oil 1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara - Rhodiolin 1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara. Multa sanatate! Va multumesc si astept raspunsul dvs.


Buna ziua! Am o clienta de 28 de ani care a suferit anul trecut o histerectomie si are un singur rinichi. Avea 2 utere, acum are numai 1 si sufera de endometrioza. Doreste sa slabeasca dar dupa efort fizic mereu are de a face cu o hemoragie neplacuta. Ce remediu puteti sa ii recomandati pt hemoragie? Multumesc in avans!

Raspuns: Buna ziua ! D-na in cauza probabil are cel de-al doilea uter fibromatos. Ii recomand urmatoarele produse : - Evening primrose oil 1-1-1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) - Zenthonic 1-1-1 (1 capac dimineata , 1 capac la pranz si 1 capac seara , inainte de mese cu 30 min) - Shark-aid 2 tb dimineata si 2 tb dupa 12 ore . Multa sanatate!


Buna ziua.Ma numesc Liliana si am varsta de 36 de ani.As dori sa-mi recomandati un tratament pentru urmatoarele afectiuni:fibroadenoame multiple si noduli multipli la sani si fibrom uterin si pentru ambele mi s-au recomandat operatii.Mentionez ca in anul 2000 am fost operata la sani pentru noduli, dar acestia au reaparut si in anul 2011 de endometrioza.In urma ultimelor consultatii efectuate saptamana trecuta mi s-au pus diagnosticele mai sus mentinate:fibroadenoame multiple si noduli multipli la sani si fibrom uterin.Mentionez ca am mai folosit dupa operatia de endometrioza produse calivita si anume: evening primrose oil, noni liquid, vital women si green care. Va multumesc si astept raspunsul dvs .

Raspuns: Buna ziua! Va recomand urmatoarele produse Calivita - - Vital woman 2 tb dimineata si 2 tb seara - Vital pe grupa de sange 1 tb dimineata si 1 tb seara - Shark-aid cate 2 tb la 8 ore(de ex. 2 tb dimineata la ora 7 , 2 tb la orele15 si 2 tb la orele 23) - Evening primrose oil 1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara - Rhodiolin 1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara. Multa sanatate!


Buna ziua, Intrebarea este legata de endometrioza.Exista vreun tratament de la Calivita macar sa stopeze oarecum evolutia? Multumesc.

Raspuns: Buna ziua! Pentru endometrioza recomand urmatoarele produse : - Vital women 2 cps/zi - Shark aid cate 2-2-2 (2 cps la 8 ore ) - Evening primrose oil 1-1-1( 1 cps la 8 ore) - Pure yucca 1-1-1 (1 cps la 8 ore). Multa sanatate!


O clienta cu varsta de 37 ani are urmatoarele probleme :Nici o sarcina pana acum ; operatie de chist ovarian in 1998 cu rezectie partiala de ovar ; 2 laparoscopii pt curatare endometrioza; un FIV; tratamente cu hormoni; alergica la majoritatea antibioticelor.Problema de fond : trompe infundate. O putem ajuta cu produsele noastre ( contra endometriozei, contra sterilitatii si a alergiei ) ? Multumesc

Raspuns: Buna ziua. Reactiile alergice apar numai dupa ce alergenul intra in contact cu organismul. De aceea, cea mai buna metoda de a preveni reactiile alergice sau de a controla cu succes simptomele alergiei este de a evita contactul cu alergenii. Daca persoana respectiva este alergica la anumite antibiotice, trebuie sa le evite. Incercati pentru alergie Noni Juice sau caps 2x1 lingura(cps)/zi timp de 3 luni, cu pauza 1-2 luni iar apoi se poate relua, Vitamina C1000 1tb/zi apoi ImmunAid 2x1 cps/zi si Digest Ease 1 tb/zi in timpul mesei. Pentru problemele ginecologice recomandam consultul si sfatul medicului specialist. Dintre produsele Calivita poate incerca Vital Woman 1 tb/zi.


Buna ziua domnule doctor, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Fac un tratament pentru endometrioza de la Calivita. E posibil sa-mi intrerupa menstruatia? Produsele pe care le iau sunt: Menopausal Formula, Shark Aid, Primerose Evening, Vitamina E, Vital Woman si Stong Bones. Mentionez ca in paralel urmez si un tratament homeopat. Va multumesc.

Raspuns: Buna ziua. Aceste produse nu afecteaza in nici un fel menstruatia. Nu ne-ati precizat varsta D-voastra, pentru ce anume folositi produsele noastre si de cat timp, eventual daca suferiti sau nu de vreo afectiune. Produsele care le consumati sunt prea multe deodata. Pentru endometrioza puteti incerca cu Liquid Chlorophyll : o linguriţă diluată în apă, ceai sau chiar concentrată, zilnic sau Green Care 4x1 tb/zi (dupa 2 luni se intrerupe consumul pt 1 luna) asociat cu Evening Primrose Oil 1cps/zi si Strong Bones 4x1 cps/zi.


buna ziua puteti sa imi recomandati ceva pentru endometrioza? va multumesc

Raspuns: Tratamentul endometriozei asociaza tehnicile medicale cu cele chirurgicale si va fi ales in functie de severitatea semnelor si simptomelor de catre medicul specialist. Dintre suplimentele alimentare comercializate de compania Calivita puteti incerca cu Liquid Chlorophyll : o linguriţă diluată în apă sau ceai sau chiar concentrată, zilnic sau Green Care 4x1 tb/zi (dupa 2 luni se intrerupe consumul pt 1 luna) asociat cu Evening Primrose Oil 1cps/zi si Strong Bones 4x1 cps/zi.


Ce produse naturale cali vita recomandati unei persoane care sufera de endometrioza .sa operat recent 10 zile si ce produse pt fertilitate pt aceis persoana .precizez ca a nascut o data .Va multumesc anticipat.

Raspuns: Ca adjuvant in refacerea postoperatorie v-as sfatui sa folositi Green Care 3x2tb/zi sau Liquid Chlorophyll 1lingurita/zi, combinat cu New Life 2x2tb/zi in timpul meselor (pana la epuizarea dozei) apoi Vital Woman 1tb/zi inainte de masa, vit.E 1cps/zi si continuati cu New Life

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita