Ce tratament cu produse CaliVita ar fi potrivit pentru hematom intraparenchimatos. Va multumesc.Ofelia

Hematomul intraparenchimatos (HIP) este cauzat de obicei de o crestere brutala a tensiunii arteriale, sau de ruperea unui anevrism cerebral sau a unei malfomatii vasculare cerebrale. Este foarte important ca diagnosticul acestei afectiuni sa fie facut precoce. Hematomul intraparenchimatos este o urgenta medicala. Pacientii cu hemoragii intracerebrale beneficaza de interventie chirurgicala de evacuare a cheagurilor, in functie de marimea hemoragiei, de localizarea acesteia, de starea generala si neurologica. Un element important este rezolvarea cauzei care a produs hemoragia (daca aceasta a fost indentificata - adica un anevrism cerebral sau o malfomatie vasculara). Dintre produsele noastre poate folosi C Plus Flavonoid - intareste peretele vascular si Liquid Chlorophyll o linguriţă diluată în apă sau ceai sau chiar concentrată, zilnic sau Green Care 4x1 tb/zi (atentie, persoanele care iau anticoagulante trebuie să consulte medicul înainte de a începe consumul unui produs cu vitamina K).


Nepotica mea sa nascut cu un hematom la cap in urma nasterii dificile....AS vrea sa stiu ce produs imi recomandati???si daca este posibil sa ii treaca sau va ramane cu urmari??? si daca ii va afecta starea de sanatate mai tarziu??? Va multumesc

Medicul D-voastra cred ca ar fi cel mai in masura sa va raspunda la aceasta intrebare avand in vedere ca nu stim nici un detaliu referitor la desfasurarea nasterii, originea si caracterele Hematomului, starea nou-nascutului etc.

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita