Bună ziua doamna doctor.Am schizofrenie,fac tratament cu Rispolept Consta injectabil de 37,5mg de aproximativ 9 ani;am ca efecte secundare absența menstruației, am făcut tratament cu orgametril in toți anii aceștia.Acum nu se mai găsește orgametril și nu mai vreau să iau medicamente de sinteză pentru asta, ce produse calivita imi recomandați? Am 47 de ani,mențin tratamentul cu risperidonă. Am și poliartrită reumatoidă pe care am tratat-o cu cartilaj de rechin in cure de 3 luni pe an.Nu e o formă agravată. Am nivelul de colesterol ridicat ca efect secundar de la risperidonă. Vă mulțumesc frumos.

Raspuns: Buna ziua, Va recomand urmatoarele produse: Rhodiolin 1 cps*3-4/zi, MagneZi B6 1 cps*2/zi, Vital Woman 1 cps*2/zi, Pure Yucca 1 cps la 8 ore, Evening Pimrose Oil 1 cps*2/zi. Sanatate!
Buna seara, Un tratament ptr colesterol marit. multumesc .

Raspuns: Buna ziua, - Omega 3 , 1 caps/zi - Cholestone 2 tb seara la culcare.
Buna ziua! Sotul meu a fost diagnosticat cu anevrism aortic ,hipertensiune,colesterol si trigliceride peste limita normala.Ia tratament pentru hipertensiune ( noliterax 10 mg-1/zi,Coriol 25 mg 1-0-1 ,tensiunea fiind in limite normale)iar pt scaderea colesterol ului a luat Atoris (intrerupt de 6 luni deoarece are multe efecte adverse).Pt scaderea trigliceridelor i s-a recomandat Lipantil. (Acesta nu l-a luat deloc ,tot din cauza ca are multe reactii adverse).colesterol ul este undeva la 280 iar trigliceridele peste 500. Va rog sa-mi recomandati un tratament pentru reducerea colesterol ului si a trigliceridelor.Totodata i-a scazut potenta,avand ejaculari precoce,fapt ce-i da o stare de nervozitate.Daca se poate recomanda un tratament si pentru aceste afectiuni,tinand cont si de anevrismul aortic.Multumesc!

Raspuns: Buna ziua ! Regret ca aveti asa de multe probleme . De la noi , il putem ajuta pe d-l cu urmatoarele produse: - Coenzyme Q10 de 20 mg 2 cps/zi - Qprotect 3 cps/zi - Omega 3 , 2 cps/zi - Cholestone 2 cps seara la culcare.
Buna ziua, Va rog sa-mi recomandati un posibil tratamenti un posibil tratament pentru un barbat in varsta de 44 de ani cu nivelul trigliceridelor si colesterol ului crescut.

Raspuns: Buna ziua, cu mult drag va recomand urmatoarele produse- - OMEGA 3 2 CPS/ZI - Q PROTECT 3 TB/ZI - CHOLESTONE 2 TB SEARA LA CULCARE.
Caut tratament pentru colesterol , sforăit, ameţeli, constipaţie si flatulenţă. Buna ziua, am 42 de ani si de la 32 ani am colesterol ul peste limita normala. Sufar de colecistita acuta, de 3-4 ori pe an fac crize urate de fiere, care se manifestă cu migrene, vărsături ameţeli, stare de rau. Deranjez familia cu sforaitul meu intens. Am un tranzit intestinal lenes, in general sunt constipata şi de cateva luni a mai aparut si flatulenta. Va rog sa ma ajutati. Eu cred ca exista o legatura intre aceste simptome deranjante, pe care medicul meu de familie nu a reusit sa le trateze in ansamblul lor. A incercat separat, fara rezultat. Cu respect, Elena.

Raspuns: Buna ziua! Va recomand urmatoarele - - Omega 3 1-1-1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) - Cholestone 2 tb seara inainte de culcare - Green care 2-2-2 (2 tb dimineata , 2 tb la pranz si 2 tb seara), dupa mese - Acidophilus 2 caps /zi , la jumatatea meselor principale - Super soya lecithin 1-1-1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara),dupa mese. Multa sanatate!
Va rog sa-mi recomandati tratament pentru cancer de piele. Mama(pacienta) are 80 de ani, in urma cu 3 ani i-a aparut o leziune sub ochi, doctorul dermatolog i-a recomandat extirparea acelei excrescente si alpicarea de Efudix. Efudixul l-a aplicat, dat operatie nu a facut(mi-e teama). Mentionez ca urmeaza tratament alopat cu Tertensiv, Atacand, Concor, Rosucard, Magnesium, Piracetam, Cavinton, i s-a recomandat si Trombex(dar nu l-a luat pentru ca sunt prea multe). Are tensiune arteriala oscilanta, aritmii cardiace, colesterol emie, in urma cu 10 ani a avut accident vascular tranzitor. Mai nou are din cand in cand dificultati la deglutitie(eu cred ca de la tiroida). A urmat luna trecuta tratament de la Cali Vita cu Cartilaj de rechin(9 caps/zi), Resveratrol(2cps/zi), Imunaid(3cps/zi). Rugamintea mea din suflet este sa-i realizati dumneavoastra o schema de tratament. Va mutumesc! Cu stima, Maciuca Lucica

Buna ziua , - Culevit 3-3-3 (luate la interval de 8 ore) - Sark aid 3-3-3 (luate la 8 ore) - Mega Qprotect 1-0-1 (1 tb dimineata si 1 tb seara) - Oxy max 40 picaturi in 1 litru apa plata , pentru consumul unei zile - Organic noni 1-1-1 (1 capac dimineata , 1 capac la pranz si 1 capac seara , cu 30 min inainte de masa) si aplicatii locale.
Baiatului meu,in varsta de 43 ani,i-au aparutpe corp lipoame de dimensiuni de2,0Cm-bob de mazare,cele mari sunt in zona tricepsilor ,pe ambele brate,pe spate unul in zona rinichiului.Cel mai mare 3,0cm a fost extirpat,inzona sternului si avea consistenta de aglomerari de grasime.Nu s-au semnalat consistente dubioase.Extirparea s-a facut acum 2 ani .Intre timp nu au mai aparut altele noi.Locuieste in Canadasi analizele sunt acestea:colesterol =5,13mmol/L;Trigliceride=2,16mmol/L;HDL1,48mmol/L.V-as ruga pentru un sfat ca sa preintampinam aparitia altor lipoame.Va multumesc.

Buna ziua , regret , dar nu-l pot ajuta decat cu terapia dislipidemiei. Ii recomand - - Omega 3 fish oil 1-1-1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) - Cholestone 2 tb seara - Mega Qprotect 1 tb dimineata si 1 tb la ora 17,00 - Oxy max 15 pic de 3 ori pe zi , in 200 ml apa plata . Multa sanatate!
Buna ziua, Persoana in varsta de 70 ani,cu HTA-tratament. M-am confruntat 1an si jumatate cu lipsa severa de saliva,in trecuts(aproximativ 6-7 ani) s-a manifestat si uscaciunea ochilor-lacrimi artificiale si in prezent.De curand la analize,SSA (Ro)-negativ, SSB(La)-negativ, Anticorpi antinucl.(ANA)-13,9, VSH-26,0, APTT-24,0, colesterol -239, proteina C reactiva CRP(ser)-7,33.Ecografie parotide-multiple formatiuni hipoecogene cu diam.mai mic 2-3mm bilateral ,fara septuri hiperecogene, Rx cardiopulmonara scleroemfizem pulmonar bilateral ,difuz, Tranzit baritat-mic reflux gastroesfag.,fara altemodif. esogastroduod. Capilaroscopie-Densit.capilara in limite normale,.... foarte rarehemoragii capilare vechi ,fara neurovascularizatie.Concluzie-modificari nesp.,nesugestive pt.patternSS. Biopsie glanda salivara -Sindrom Sjogren, Prfil ANA extins-15 elem.-negativ, CentromereB categoria +++ -puternic pozitiv. Momentan tratament cu plaquenil ,nexium ,bromhexin,lacrimi artif. antireum. tratm. HTA,Sunt membru CALIVITA.Va rog ajutati- ma cu sfaturi de tratament.Ma scuzati pentru interpelarea atat de lunga.Multumesc.

Situatia dv este destul de complexa si va recomnd : - Rhodiolin 3 cps/zi - Qprotect 3 tb/zi - Coenzima Q10 2 cps/zi - Shark aid 6 tb /zi (cate 2 tb la 8 ore) - Oxy max 40 de picaturi in 1 litru de apa , pentru consumul unei zile. Multa sanatate!
Buna ziua, Mai jos sunt analize ale sotului meu, 47 ani, fumator. Va rog sa recomandati o schema de tratament ce poate sa il ajute. Glicemia = 140; Hemoglobina glicata = 6.5; colesterol seric total = 227; HDL = 31; VLDL =113,4; Trigliceride serice= 567; Lipide totale serice = 982.35. Mentionez ca nu ia tratament pentru diabet, incercam cu regim, ceaiuri. Glicemia este controlata acasa si se pastreaza in limita de mai sus. RBC=5.39; Hemoglobina = 16.6; Hematocrit = 46.7; MCV= 86.6; ; MCH = 30.8; MCHC=35.5; RDW=15.0; PLT = 166 MPV=12.4; WBC= 15.28; NEUT %= 32.7; NEUT#=5; LY% = 55.6; LY#=8.5; MO%=6.7; MO# = 1.02.EO% =4.6; EO# = 0.70; BA%= 0.40; BA#=0.06. DAO=6.8(INTOLERANTA LA HISTAMINA); Histamina in sange= 3.38. Nodul tiroidian stang, revenire la control in luna martie. Adenopatie LC stang. HTA cu tratatement recomandat de cardiolog: Tratament cu Nobilet 5 mg 1/2 dimineata; Noliprel 1/2 dimineata; Aspirin cardio 1/ pranz; Sortis 20 mg 1/seara (a luat 3 luni si a renuntat la sortis). Va multumesc,

Buna ziua ! Starea sotului d-voastra este destul de complexa din punct de vedere al sanatatii. Va recomand urmatoarea schema de tratament cu produsele noastre : Dimineata inainte de masa - - Omega 3 fish oil 1 cps - Mega Qprotect 1 tb Dupa masa de dimineata la o ora , 1 tb nopalin. La pranz inainte de masa - - Mega Qprotect 1 tb - Chromium 1 cps - Omega 3 fish oil 1 cps Dupa masa la o ora ,1 tb nopalin . Seara inainte de masa - - Omega 3 fish oil 1 cps - Chomium max 1 cps Dupa masa la o ora - - Nopalin 1 tb - Cholestone 2 tb. Mai recomand oxy max , 40 picaturi intr-un litru de apa plata , pentru consumul unei zile. In legatura cu nodulul tiroidian recomand ca la 6 luni sa faca dozare de TSH ,FT4 si ATPO. Multa sanatate!
Buna ziua, Mama mea are 64 de ani si in urma unui RMN a fost diagnosticata cu multiple AVC pe vasele de mici; colesterol ul este marit, are noduli pe glanda tiroida,glicemie cu valori mari; valoarea tensiuniii arteriale este 14 Urmeaza un tratament de la medicul neurolog, tratament pentru scaderea colesterol ului, dar va rugam sa ne recomandati in paralel si o schema de tratament cu suplimente de la Calivita. Va multumesc, Monica

Buna ziua Monica ! Problemele mamei cred eu ca sunt usor de tinut in frau . Recomand urmatoarele produse : - q Mega protect 1 tb dimineata si 1 tb in jurul orei 15 - Omega 3 1-1-1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) - Nopalin 0-2-2 ( 2 tb la o ora dupa masa de pranz si 2 tb la o ora dupa masa de seara ) - Cholestone 2 tb dupa masa de seara - Evening primrose oil 1-1-1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara ) - Oxy max 40 picaturi in 1 litru apa plata care se va consuma in cursul unei zile . Multa sanatate !
Buna! Va multumesc pentru raspuns, am revenit pentru detalii. Am 42 de ani, anul trecut am fost la o consultatie la un aparat de biorezonanza magnetica, mi s-a spus ca am inceput de osteoporoza si pierderi de calciu (si mama mea are osteoporoza) de aceea am comandat srong bones plus, am facut tratament doar cu o cutie, imi mai lipsesc si B-urile si vitamina E (mi s-a spus pentru piele, mentionez ca am capilare sparte pe picioare si vene varicoase), nu am mai luat pana acum. Lutein am comandat pentru ca am midezopsie si ii destul de avansat. Va rog imi raspundeti daca pot sa iau vitamina E (cate pastile? Una la trei zie?) si daca lutein ii bun pentru pentru afectiunea care o am? Va multumesc! Va atasez si mesajul precedent. “Buna ziua! Am comandat Strong Bones Plus, Mega B Complex, Rhodiolin, Lutein Plus, Vitamin E. As vrea sa va intreb daca pot sa le iau in aceasta combinatie si cate pastile pe zi din fiecare?Acum o luna am luat Strong Bones Plus doua pe zi. Trebuiesc luate dupa mancare sau inainte cu jumatate de ora pe stomacul gol? Va multumesc!

Buna ziua ! Ar fi interesant daca as sti ce afectiuni aveti , sau poate le luati cu scop preventiv ! - Strong bones se iau 2 tb /zi ideal insotite de 3 picaturi de vitamina D- drops dimineata - Lutein plus 1 tb/zi - Rhodiolin puteti lua intre 3 si 6 cps/zi in functie de starea d-voastra. Referitor la vitamina E ma abtin , avand in vedere ca nu va stiu nici varsta nici afectiunile d-voastra. Toate produsele se iau inainte de masa cu multe lichide ! Va doresc multa sanatate!”

Buna ziua ! Ma bucur ca mi-ati oferit informatii suplimentare .Va recomand ; Vitamina E 1 cps/zi , 20 de zile /luna , 3 luni la rand Beta caroten 0-1-1 (1 cps pranz si 1 caps seara ) Mega q protect 1-1-0 (1 tb dimineata si 1 tb la pranz ) Vitamina C 1000 1 cps/zi Mega zinc 1 cps/zi In cazul in care simptomatologia oftalmologica este determinata si de dislipidemie (colesterol si trigliceride crescute ) va recomnd omega 3 , 3 cps/zi si colestone 2 cps seara . Pentru tulburarile circulatorii venoase puteti lua 2 cps/zi de vein protex. Multa sanatate!
buna ziua, ce recomandati pentru scaderea GGT in conditiile in care restul analizelor referitoare la ficat (TGO, TGP, trigliceride, colesterol , fosfataza alcalina, bilirubina, ecografie, fibroscan) sunt in limite si chiar valori foarte bune, iar indicele de masa corporala este rezonabil, respectiv 29.5 ? multumesc,

Buna ziua! In cazul d-lui cu GGT mare recomand: Super soya lecithin 1-1-1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) Ulei de primula 1-1-1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) Noni organic 1-1-1 (1 capac dimineata ,1 capac la pranz si 1 capac seara ) cu 30 de minute inainte de masa Oxy max 40 picaturi intr-un litru de apa plata , aceasta urmand a se consuma pe parcursul zilei. Multa sanatate!
Buna ziua, Am o rugaminte - mama mea ar vrea sa urmeze un tratament cu Culevit, daca este potrivit pentru afectiunea ei - va rog sa ma consiliati in acest sens. In 2003, la 56 ani a fost operata de cancer la san. In 2011 a avut metastaze la plamani, ficat si oase. A urmat chimioterapie, tratament cu Zometa 2 ani, Nicolit 2 ani si diverse suplimente naturiste. La ultimele investigatii - ultimele 3 tomografii computerizate - boala este in regresie - la plamani, la ficat s-au resorbit complet cele 2 chisturi pe care le avea si a stagnat la oase. Analizele la sange sunt in general bune - transaminazele sunt peste limita (cam duble) si colesterol ul crescut. Ar vrea sa urmeze acum un tratament cu Culevit, daca acesta este potrivit - am citit prin diverse site-uri ca are si contraindicatii... In asteptarea raspunsului dvs, va multumesc foarte mult! Toate cele bune!

Buna ziua! Recomand mamei d-voastra urmatoarea schema de tratament pentru prima luna - Culevit 2 tb - 2 tb - 2 tb (2 tablete dimineata , 2 la pranz si 2 seara) Shark-aid 2 tb - 2 tb - 2 tb (2 tablete dimineata , 2 la pranz si doua seara) Organic Noni 4 capace pe zi , cu 30 min inainte de masa. Ideal ar fi sa-i dati si urmatoarele produse - Rhodiolin 2 caps - 0 - 2 caps (2 capsule dimineata si 2 seara) Oxy max 50 pic / zi (se dizolva 50 picaturi intr-un litru de apa plata si se consuma in cursul zilei). Ii doresc multa sanatate mamei d-voastra!
Buna ziua sotul meu are 35 ani si-a facut analize pentru ca transpira fff tare si il durea (doare ) capul foarte tare a facut raze la plamani si sunt ok nu are nimic dar analize la sange nu i-au iesit tocmai bine si anume ( va scriu doar analizele insemnata ca fiind cu valori peste normal ) Leucocite 4.8 Hematii 5.56 limfocite 41.8% Monocite 9.80% ALT-TGP 45Ul/l AST-TGO 34Ul/l Gama Glutamil Transferaza (GGT) 69U/l Trigliceride serice 381mg/dl HDL colesterol 17mg/dl si LDL Cholesterol 89mg/dl Clearance creatinina 105 mg dl Fier 92 ug/dl - ultimele 3 nu sunt insemnate ca nefiind normale . Sotul meu are 1.94 si 108 kg munceste foarte mult adica 12-14 ore, este foarte agitat si nervos , si fumeaza, nu face efort fizic nu am ajuns inca cu rezultatele le medicul de familie dar as vrea sa imi prescrieti dvoastra suplimente Calivita sa incercam in primul rand cu aceste suplimente , intrucat sotul meu ia aproape zilmic Rhodilin,Ca si Mg , Vit C. Ultima TA a fost 15 cu 9 si puls 84 a spus medicul de familie ca ii este tensiunea foarte mare si de aceea i doare capul si transpira. Multumesc tare mult! Carmen Budris

D-na Carmen aveti mare dreptate sotul dv are niste probleme medicale deloc de neglijat. Este un mare dislipidemic a carei cauza nu o cunosc dar o intuiesc ca fiind stresul. Sfatul meu este sa-i administrati cu incredere urmatoarele produse : RHODIOLIN 6 CS / ZI repartizate in 3 reprize (2 cs pe doza ) OXY MAX de 3 ori pe zi cate 20 de pic in apa plata SMOKEREDE de 3ori pezi cate 2 cs OMEGA 3 3 cs/zi MEGAPROTECT 1 cs dimineata si 1 cs la pranz NONI organic de 3 ori /zi cate 1 capac cu 30 de minute inainte de masa CHOLESTONE 2 cs seara cu 1h inainte de culcare Dupa 30 de zile repetati analizele respectand cu strictete conditiile de prerecoltare si astept vesti de la dv. Multa sanatate !
buna ziua! as dori sa va intreb cum e mai eficient: sa iau omega 3, lichuid C, immunaid (primesc si stron bones cadou) si super soia lecitin pe o perioada mai scurta (aprox 30-50 zile), sau sa ma opresc la un produs-doua pe o perioada mai lunga? M-ar interesa pt colesterol si pregatire pt iarna. De fapt, care ar fi perioada minima in care sa iei un produs (in general), astfel incat sa-si faca efectul cat mai bine? De ex, isi fac efect daca iei doar o luna? Multumesc!

Buna ziua. Odata cu venirea iernii este bine sa va intariti imunitatea, de ex Immunaid 3x1cps/zi sau Samburex 1lingurita/zi si Vitamin C. Acestea se vor consuma pe o perioada mai scurta, 1-3 luni, in timp ce alte suplimente, cum ar fi Omega 3, Resveratrol Plus sau Super Soy Lecithin, se vor consuma pe termen lung.
doresc sa va intreb ptr, pareza sg si cheaguri de vase sange imi recomandati si mie urg.va rog,ce fel de produse sunt necesare si ptr 2 copii de 6 ani imunitatea si ptr afectiunea de ciroza hepatica ce produse trebuie consumate...va multumesc.

Buna ziua. Pentru normalizarea nivelulului colesterol ului folositi Cholestone 3x1cps/zi, iar pentru circulatia sangelui, White Willow 3x1cps/zi. De asemenea, pentru cresterea imunitatii la copii, folositi Lion Kids 2-3tb masticabile pe zi. In caz de ciroza hepatica, suplimentul alimentar Liver Aid (cate 3-4cps/zi) sprijina sanatatea acestui organ. Pe lângă aminoacizii care protejează ficatul (l-arginina, l-cisteina, l-ornitina, metionina), şi celelalte ingrediente ale produsului sprijină sănătatea acestui organ. Cromul poate influenţa metabolismul carbohidraţilor, proteinelor şi grăsimilor, accentuând efectul insulinei; carnitina participă la metabolismul la nivel celular şi la procesele de producere a energiei. Seleniul este un antioxidant eficient. Silimarina este, de asemenea, cunoscută de sute de ani pentru efectele sale benefice asupra ficatului şi vezicii biliare.
Buna ziua domnule doctor, As dori sa stiu cu ce suplimente naturale se poate trata (pe linga cel alopat) un barbat in virsta de 70 cu diabet (insulina)si dermatita ,boli care s-au declansat in urma decesului sotiei sale.Va multumesc anticipat pentru amabilitatea si rabdarea de a raspunde .

Bună ziua. Nu există în prezent tratament pentru diabetul zaharat. Există în cadrul CaliVita Chromium Max, un supliment alimentar care potențează efectul insulinei și reduce pofta de dulciuri. Se consumă câte 1cps/zi. Acesta mai poate fi asociat cu Nopalin 3x2tb/zi înainte de mese, împreună cu multe lichide. Acesta scade nivelul glicemiei și al colesterol ului. De asemenea, Zen Thonic 3x1lingură/zi un produs cu un puternic efect antioxidant.
1.-Pentru anemie severa ,ce recomandati? 2.-Pentru accident vascular ischemic?

Pentru corectarea anemiei feriprive, consumați Iron Plus 1tb/zi, iar post AVC ischemic este indicată administrarea de Resveratrol Plus pentru funcționarea adecvată a sistemului cardiovascular, scăderea nivelului cholesterol ului, Mega B Complex 1cps/zi timp de 3 luni, pentru troficitatea sistemului nervos, Super Soya Lecithin, deasemenea benefic în refacerea sistemului nervos 2x1/zi, Omega 3 2x1 cps/zi și Garlic Caps 2x1 cps/zi ca antihipertensiv și hipocolesterol emiant.
Buna ziua dl. doctor Am o sora, la care dupa ce si-a facut analizele, i-a iesit colesterol ul 337 si trigeridele 306. Medicul ei de familie, a prescris TRIGLIPO pe trei luni. Ce supliment ii recomandati, care ar putea-o ajuta. Mentin, ca de mult timp tine diete in acest sens, dar rezultatul este tot mai rau.

Pentru scaderea colesterol ului si a trigliceridelor incercati cu Resveratrol 1cps/zi, Cholestone 3x1 cps/zi si Omega 3 2x1 cps/zi timp de cca 3 luni, dupa care repetati analizele, luati pauza 1 luna, apoi puteti repeta.
Ce produse Calivita recomandati pentru un barbat in varsta de 65 ani, supraponderal, bolnav de diabet si caruia i-a fost scoasa tiroida anul trecut? Nu fumeaza.

Buna ziua. Pentru diabet, cholesterol si obezitate, Acidophilus with psyllium este un produs foarte benefic. Se consuma 1tb/zi, pe stomacul gol. Spirulina Chlorella PLUS 1tb/zi este benefica in cazul problemelor expuse cu tiroida, iar Resveratrol Plus 1cps/zi este un antioxidant puternic, care protejeaza celulele corpului.
Buna ziua,ma numesc Andreica Gheorghe am 24 de ani 1,78 m inaltime si 117 kg,in prezent consum urmatoarele produse de la dumneavoastra : Mega B-Complex,Strong Bones,Energy&Memory,ImmunAid,Protect 4Life.Tinand cont de greutatea mea suproponderala,de stilul de viata nesanatos si de sedentarism,ma gandeam sa ma apuc sa fac putin sport si in acelasi timp sa consum ca suplimente Figure Shaper si XShape.Intrebarea mea este daca pot sa le consum toate produsele simultan? sau ce alceva as putea sa fac? Multumesc.

Bună ziua. Nu este recomandat sa consumați mai mult de 3-4 suplimente alimentare deodată, dar puteți să le alternați. Slim formula se recomanda 3x1 tb/zi, Xshape 1 cap/zi, evident, nu și la gravide. Cu mențiunea că produsul în sine nu slăbește și trebuie însoțit de un regim alimentar adecvat și exerciții fizice. Din compoziția produsului Slim Formula, ceaiul verde are proprietăţi catabolice şi de stimulare a termogenezei. Termogeneza este procesul prin care caloriile obţinute din arderea grăsimilor sunt folosite pentru creşterea temperaturii corporale. Ghimbirul are rol în termogeneză, este energizant şi stimulează metabolismul; Curcuma stimulează secreţia bilei la nivel hepatic şi prin aceasta contribuie la o digestie optimă şi la curăţirea intestinelor. Secreţia crescută de bilă poate scădea nivelul cholesterol ului sanguin. Seminţele de chimen, printre altele, fortifică stomacul, favorizează expulzia gazelor din intestine, au efect antispastic. Nopalul participă la reglarea glicemiei, scade nivelul grăsimilor din sânge, stimulează digestia cu ajutorul enzimelor pe care le conţine, reglează funcţiile ficatului, curăţă colonul şi, prin efectele enumerate, joacă un rol în reglarea greutăţii corporale. Garcinia cambogia reduce pofta de mâncare şi împiedică transformarea carbohidraţilor în grăsimi. L-carnitina si cromul cresc eficienta priodusului.
Buna ziua, Ma numesc Rodica Toma si am rugamintea la dvs sa-mi spuneti, va rog ce tratament Calivita pot lua pentru fiere, mentionez ca; - am probleme cu fierea care este ca-m puturoasa, in urma unei analize, m-i sa gasit namol la fiere, ma deranjaza noaptea in timpul somnului, am cateo-data amareala in gura. De ceva vreme la recomandarea medicului gastro, iau ulei de masline presat la rece, cate o lingura in putina apa cu lamaie,dimineata pe stomacul gol, acum parca este mai bine... Va multumesc! R.T.

Buna ziua. Pentru problemele D-voastra folositi Digestive Enzymes 2x1tb/zi pentru facilita procesele digestive, Cholestone 3x1cps/zi pentru normalizarea cholesterol emiei si Liquid Chlorophyll 1 lingurita diluata in apa sau ceai. Incercati sa evitati alimentele care nu va fac bine, iar dupa ce luati masa nu va culcati. Uleiul de masline este benefic pe stomacul gol, dar citricele cresc aciditatea stomacului.
Buna ziua, Sotia mea in varsta de 56 de ani din Bucuresti are probleme cu fierea, s-a gasit mal , din cand in cand o supara. C-ei recomandati, ce medicamente calivita? Multumesc anticipat, Cu respect, Nelu

Buna ziua. Pentru problemele sotiei D-voastra folositi Digestive Enzymes 2x1tb/zi pentru facilita procesele digestive, Cholestone 3x1cps/zi pentru normalizarea cholesterol emiei si Liquid Chlorophyll 1 lingurita diluata in apa sau ceai.
Buna ziua, In urma unui infarct miocardic acut mamei mele de 75 ani(i s-a pus un stent, dar mai sunt 2 coronare infundate), i s-au prescris o serie de medicamente(Plavix ,Prestarium, Metroprolol,Diurex...).Poate fi completat acest tratament, fara efecte secundare, cu produse Calivita? Care ar fi aceste produse? Multumesc!

Bună ziua. Pe lângă medicația prescrisă de către medicul specialist, dintre suplimentele CaliVita poate să consume Cholestone 3x1cps/zi, pentru normalizarea nivelului cholesterol ului, Resveratrol Plus 1cps/zi, care conţine antioxidanţi speciali şi foarte eficienţi, conferind o protecţie împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi, pot încetini procesul de îmbătrânire, sprijină funcţionarea adecvată a sistemului cardiovascular şi participă la procesele de producere a energiei la nivel celular și Garlic Caps 2x1cps/zi.
Buna ziua, as dori un raspuns din partea dvs. la urmatoarele intrebari: 1. Care este schema de tratament cu Joint Protex pentru spondiloza si artroza la maini, genunchi si glezne. Nu am dureri insa incheieturile sunt umflate, trosnesc, iar degetele se strang si se destind cu greutate. Medicul din policlinica mi-a recomandat Stopartroz si Celebrex. 2. Cum pot fi prevenite/diminuate efectele negative la nivelul ficatului (in catalog scrie ca trebuie prudenta la cei cu colesterol marit; eu am probleme de colesterol datorate ficatului, dar nu urmez tratament alopat) 3. Acidul hialuronic retine apa numai la nivelul incheieturilor sau in tot corpul? (eu retin apa si chiar tin regim si beau ceaiuri diuretice) 4. Am un ulcer vechi care se activeaza foarte usor. 5. Am 60 de ani. Multumesc

Buna ziua. 1. Suplimentul alimentar Joint Protex se administreaza cate 3x1 tb/zi in timpul meselor si ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor. Acest produs nu tine locul medicatiei specifice, ci este folosit ca adjuvant al acesteia. 2. Niciun supliment alimentar nu prezinta efecte secundare, negative, deci puteti sa-l folositi fara nici un fel de probleme (atentie doar daca sunteti alergica la crustacee). Pentru scaderea nivelului colesterol ului (LDL, VLDL si cresterea HDL) incercati Cholestone 3x1 cps/zi si Omega 3 3x1 cps/zi. 3. Acidul hialuronic se gaseste la nivelul lichidului sinovial din articulatii, umoarea vitroasa de la nivelul ochilor, in cartilaje, vase de sange, matricea extracelulara, piele si cordon ombilical. Intr-adevar actioneaza in primul rand prin retentia de apa la aceste nivele, dar ajuta si la transportul nutrientilor si evacuarea "deseurilor". Trebuie sa tineti sub observatie greutatea D-voastra si sa aveti un regim hiposodat (fara sare). 4. Intr-adevar Joint protex contine Cretusca, a carei substanta activa este acidul salicilic, deci atentie daca aveti sensibilitate la aspirina. 5. Acest supliment alimentar (si nici altele, in general) nu prezinta nicio contraindicatie referitoare la varsta pacientului.
Buna ziua, In urma efectuarii unui text Babes Papanicolau mi-a aparut prezenta Candidei albicans si am rugamintea, pentru tratarea acesteia, sa- mi precizati ce produse Calivita ar fi cele mai indicate. Precizez ca am si probleme hepatice si un colesterol mare. Va multumesc.

Buna ziua. Pentru tratarea candidozei folositi un antifungic recomandat de catre medicul specialist. Dintre produsele Calivita folositi Pro Bio Balance 1tb/zi sau Ac-Zymes sau Acidophilus with Psyllium 1cps/zi pe stomacul gol pentru refacerea florei intestinale, Oregano Oil 4 picaturi de 3 ori pe zi intr-o lingura de apa sau suc de fructe, Omega 3 2x1cps/zi pentru scaderea nivelului colesterol ului si Liver Aid 3x1cps/zi pentru protectie hepatica.
pe data de 14.01.10 am facut analize medicale privind colesterol ul, ce au avut urmatoarele valori:colesterol seric total= 286,hdl=82: LDL=188 iar glicemia=127.medicul dee familie mi-a recomandat sortis si omacor. Nu le-am cumparat,dar am observat ca pretul omacorului este mult mai mare decat Omega 3 de la calivita,desi in compozitia lui este tot 1000 mg ulei concentrat de peste. Va rog sa-mi spuneti care este deosebirea intre cele doua,vreau sa stiu daca omacorul il pot inlocui cu omega 3 de la calivita, avand acelasi rezultat. Va multumesc anticipat

Produsul Omega 3 de la Compania CaliVita contine Ulei concentrat de peşte 1000 mg, EPA (acid eicosapentaenoic) 180 mg, DHA (acid docosahexaenoic) 120mg si Vitamina E 10 U.I. Acizii graşi nesaturaţi sunt foarte sensibili la efectele nocive ale radicalilor liberi, prin urmare celor care consumă cantităţi ridicate de acizi graşi omega 3 li se recomandă şi administrarea de suplimente cu antioxidanţi, de exemplu Smokerade 3x1tb/zi, iar pentru valorile mai ridicate ale glicemiei poate lua Chromium Max 500 1cps/zi. Mentionez ca suplimentele alimentare CaliVita sunt produse din ingrediente naturale.
Va rog sa-mi recomandati produse ptr. intoleranta la fructoza ( precizez ca persoana respectiva este femeie ,a fost diagnosticata si cu fibromialgie si hipercolesterol emie si are varsta de 56 ani ) Multumesc

Produsele care se recomanda in cazul intolerantei la fructoza sunt cele care nu au in compozitie aceasta substanta. Pentru valorile ridicate ale colesterol ului un produs eficient este Omega 3 2x1cps/zi sau Cholestone 2x1 pe zi combinat cu o vitamina sau multiminerale, de exemplu Full Spectrum 2x1tb/zi.
Barbat in varsta de 56 ani prezinta urmatoarele afectiuni: - diabet zaharat tip II - i se administreaza zilnic insulina si Silubin - cardiologic HTAE std.2, CIC nedureroasa - Accupro 2/zi si Metoprolol 2/zi - colesterol calcifiat pe vase - crestor 1/zi - AVC - leziuni vasculare ischemice acute in corpul calos si radiatiile caloase frontale, bilateral-teritoriul terminal al ACA, bilateral; microlagune in teritoriul profund al ACP stangi(pe angio-RM-stenoza larga, ateromatoasa, de segment proximal al ACP stangi; leziuni demielinizante cronice microangiopatice frontale, moderata atrofie corticala fronto-parieto-insulara; sinuzita inchistata sfenoidala - Arlevert - 3/zi, Aggrenox-2/zi, Actovegin-2/zi Va rog sa-mi spuneti ce produse de la Calivita i-ar putea ajuta si care este modul de administrare?

Buna ziua. In primul rand va sugeram sa urmeze indicatiile si tratamentul medicului specialist si sa aibe o dieta corespunzatoare afectiunilor sale. Dintre produsele Calivita poate consuma Chromium Max 500 1cps/zi, produs care poate potenta efectul insulinei, Omega 3 2x1 cps/zi, Super CoQ10 2x1cps/zi si Triple Potency Lecithin 1cps/zi dupa masa, eventual si Garlic Caps 2x1 cps/zi, care se consuma impreuna cu multa apa. Toate acestea bineinteles pe o perioada mai indelungata.
Buna ziua domnule doctor, am 40 de ani si in urma testului cu ultrasunete am urmatoarele rezultate bua 52.96 db/mhz T-score -2.53 si Z-score -2.45 comparate cu datele de referinta arata osteoporoza clara, desi nu fumez, nu beau alcool nu s-a instalat menopauza si beau o singura cafea pe zi. Ce tratament imi recomandati? Va multumesc.

Buna ziua. Densitatea osoasa scade dupa varsta de 35 de ani si scade si mai rapid la femei dupa menopauza. Factorii de risc pentru osteoporoza ii reprezinta factorii genetici, lipsa exercitiilor, lipsa de calciu si vitamina D, antecedente personale de fracturi din timpul perioadei de adult, fumatul, consumul de excesiv alcool, greutatea corporala scazuta si antecedente familiale de osteoporoza. Dintre masurile de prevenire ale osteoporozei ar fi modificarea stilului de viata, incluzand renuntarea la fumat, alcool, exercitii regulate si consumarea unei diete bogate in calciu si vitamina D. Incercati sa consumati mai putina cafeina (consumul moderat nu afecteaza) si sa adaugati soia in alimentatia D-voastra. Inaintea menopauzei organismul are nevoie de 1000 mg de calciu pe zi. Cel mai bine ar fi sa beneficiati de calciu din dieta zilnica. Produsele lactate fara grasimi sau degresate (in special cascaval) sunt o sursa de calciu importanta. Alte surse de calciu includ : fasolea uscata, sardinele si broccoli. Vitamina D si lactoza ( zaharul natural din lapte ) vor ajuta organismul sa absoarba calciul. Va recomandam pe langa toate acestea sa consumati Strong Bones 1-1-2 cps/zi, 3 luni, apoi cu pauza 1-2 luni impreuna cu C-Plus Flavonoid 1tb/zi. Omega 3 este recomandat persoanelor care au valori crescute ale colesterol ului in sange, de obicei femeilor ajunse la menopauza.
Buna ziua. Domnule doctor, ma numesc Cristina , am 32 de ani si am fost diagnosticata cu osteopenie in urma testului de osteoporoza astfel : la piciorul stang T-score este -1.76 ; STI = 57.0 ; Z-SCORE = -1.75 , iar la piciorul drept T-SCORE = - 0.60 ; STI =60.7 ; Z-SCORE = -0.59. Doamna doctor endocrinolog care mi-a facut testul mi-a spus ca trebuie sa iau calciu cu magneziu toata viata. Eu iau calciu de la Calivita de pe 1 martie 2009 in fiecare zi cate 4 capsule pe zi : 2 dimineata si 2 la pranz cu 3 picaturi de vit D. Intrebarea mea este :pot sa iau 6 capsule de strong bones : 2-2-2 si vit D toata viata ? Deci eu as vrea sa maresc doza de la 4 capsule de strong bones la 6 pe zi , pt. ca vad ca cu 4 capsule tot ma iau ametelile, ceata pe ochi, vertij, greata , dureri de oase. Si as mai dori sa stiu cu ce alte produse de la Calivita mai pot asocia strong bones astfel incat sa se absoarba calciu in oase ? Am uitat sa va spun ca eu iau acum strong bones impreuna cu vit D si mai iau omega 3 - 3 capsule pe zi + triple lecihtin--1 capsula pe zi .Este buna asocierea aceasta ? Multumesc ! prof . CRISTINA BONTAS

Buna ziua. Densitatea osoasa scade dupa varsta de 35 de ani si scade si mai rapid la femei dupa menopauza. Factorii de risc pentru osteoporoza ii reprezinta factorii genetici, lipsa exercitiilor, lipsa de calciu si vitamina D, antecedente personale de fracturi din timpul perioadei de adult, fumatul, consumul de excesiv alcool, greutatea corporala scazuta si antecedente familiale de osteoporoza. Osteopenia se refera la afectarea usoara a osului, care nu este destul de puternica pentru a putea fi numita osteoporoza dar care creste riscul la osteoporoza. Dintre masurile de prevenire ale osteoporozei ar fi modificarea stilului de viata, incluzand renuntarea la fumat, alcool, exercitii regulate si consumarea unei diete bogate in calciu si vitamina D. Incercati sa consumati mai putina cafeina (consumul moderat nu afecteaza) si sa adaugati soia in alimentatia D-voastra. Inaintea menopauzei organismul are nevoie de 1000 mg de calciu pe zi. Cel mai bine ar fi sa beneficiati de calciu din dieta zilnica. Produsele lactate fara grasimi sau degresate (in special cascaval) sunt o sursa de calciu importanta. Alte surse de calciu includ : fasolea uscata, sardinele si broccoli. Vitamina D si lactoza ( zaharul natural din lapte ) vor ajuta organismul sa absoarba calciul. Va recomandam pe langa toate acestea sa consumati Strong Bones 1-1-2 cps/zi, 3 luni, apoi cu pauza 1-2 luni impreuna cu C-Plus Flavonoid 1tb/zi. Omega 3 este recomandat persoanelor care au valori crescute ale colesterol ului in sange, de obicei femeilor ajunse la menopauza.
Buna ziua.Am cumparat de la dvs. cu ceva timp in urma mai multe produse printre care si GARLIC CAPS deoarece am o usoara hipertensiune (15 cu 10) care este pe fond nervos si oscilatorie. Conform recomandarii GARLIC este uti, dar dupa ce am luat prima pastila am constatat ca tensiunea mea crestea si inca binisor ajungind pe la 18-19 cu 11-12. Am incercat apoi si in alte zile si acelasi efect, verificam inainte si era 15 cu 10, apoi la circa 30 min dupa ce am luat o pastila crestea pina pe la 18-19 cu 11-12. Care este cauza? ce imi recomandati? Va multumesc

Conform unei meta-analize adunand date de la 415 pacienti din cadrul a 8 studii referitoare la efectele usturoiului asupra tensiunii arteriale (Sigaly and Neal, 1994), analiza ce a inclus studii cu o durata de cel putin 4 saptamani, s-a constatat o scadere in medie cu 7.7 mmHg a T.A. sistolice si 5 mmHG a T.A. diastolice. Aceasta este o scadere usoara, conform unei doze de 600-900 mg/zi usturoi sub forma de pulbere timp de 2 saptamani si nu se poate compara cu efectele antihipertensive ale medicamentelor. O tensiune arteriala in limite normale este sub 140/90 mmHg, iar T.A. severa este mai mult de 180/115 mmHg. Majoritatea cazurilor de hipertensiune sunt usoare sau moderate, fiind cuprinse intre aceste 2 valori. Deci, usturoiul, la aceste doze va corecta doar o hipertensiune de forma medie. Un alt studiu (neinclus in aceasta meta-analiza) a notat o scadere cu 16 mmHg a T.A. diastolice la 5h dupa administrarea a 2400mg usturoi. Pacientii din acest studiu au fost cu H.T.A. severa (T.A. diastolica 115 mmHg)(McMahon et al). Cu toate ca usturoiul nu poate de unul singur sa-si faca treaba in scaderea valorilor T.A., acesta cu siguranta si-a castigat un loc impreuna cu alte schimbari ale stilului de viata in modificarea T.A. - exrecitiile, scaderea in greutate, dieta saraca in grasimi, restrictia la sare, suplimentarea alimentatiei cu Calciu, Magneziu si Potasiu, reducerea stresului, oprirea fumatului, consumului de alcool si a cofeinei. In urma studiilor s-a aratat ca usturoiul scade colesterol ul total, LDL colesterol ul si trigliceridele din sange. Acesta poate sa previna si chiar sa inverseze semnele aterosclerozei, conform unui studiu prezentat la 6th Annual Conference on Arteriosclerosis, Thrombosis and Vascular Biology in Washington, D.C. Toate acestea pe langa cunoscutul efect antibiotic si antimicotic pe care Allicina, componenta a usturoiului, o are.
de curand am fost diagnosticata cu hbs pozitiv si cu steatoza hepatica(ficatul si abdomenul sunt pline de grasime).nu mi s-a dat tratament dar din proprie initiativa am luat liv 52 si cholesteran.am reusit sa slabesc 3 kg.nu sunt fumatoare,nici nu consum alcool in schimb am o meserie ce ma tine ocupata 10 h/zi si manac o singura data-cand ajung acasa!am 128 de kg,dar starea mea de sanatate este ff buna.as dori sa achizitionez de la firma dvs si omega 3 si sa ma sfatuiti ce sa fac pe viitor. cu respect, Diana Adam

Nu ne-ati precizat daca la analize a iesit AgHBs pozitiv sau Atc AntiHBs pozitiv. Daca primul este pozitiv inseamna ca aveti o infectie cu virus B si ar trebui sa cereti sfatul unui medic specialist cu privire la conduita terapeutica necesara. Liv 52 este un bun hepatoprotector. Din cate ne-ati descris, stilul D-voastra de viata este total nesanatos. Ar trebui sa schimbati alimentatia, sa incercati sa aveti mai multe mese pe zi (eventual mici gustari) si sa nu consumati mancare dupa ora 18.30. Bineinteles toate acestea impreuna cu o activitate fizica (alergat, mers pe bicicleta, fitness etc.) pentru a da jos kg in plus pe care le aveti. Ar trebui sa va faceti IMC-ul (indicele de masa corporala) pentru a vedea greutatea la care trebuie sa ajungeti. Dintre produsele CaliVita puteti consuma pentru reducerea poftei de mancare : Citrimax & Chromium sau Nopalin 3x1 tb/zi inainte de mese cu 1/2 ora, cu multe lichide. Pentru ficat puteti lua Liver Aid 3x1 tb/zi, iar pentru reducerea colesterol emiei : Cholestone 2x1 cps/zi, dupa mese. Administrarea acestor produse sa se faca la aprox. o ora: e.g.: Citrimax ora 8, Cholestone ora 9
Stimate dl.doctor:de curand folosesc produse de la Calivita si am niste nelamuriri ,si anume: am pus la frigider cutia cu super-soia-lecitin (temp.+1 gr.C) si am obs.ca unele pastile au devenit opace in comparatie cu celelalte suplimente nutritive (ulei de primula,omega,garlic...)Le mai pot folosi? mi-e frica sa le mai folosesc deoarece de curand am fost la un medic proctolog si am o fisura anala pe care inecerc sa o rezolv cu :qprotect ,pure yuca,acidophilus...,iar acum mi-am comandat si digestive enzime.Va rog respectuos rsp.daca iau bine toate aceste suplimente nutr.sau sa le intrerup?tot ptr.constipatie mai iau si green care.Avand toate aceste produse stabiliti-mi o schema de tratament sau altceva ce ziceti dumneavoastra. Deocamdata va multumesc si va doresc un AN NOU FEICIT cu multa sanatate.Am sa mai revin cu intrebari legate si de tatamentul sotului meu (el avand stend ,trigliceride mari si colesterol ) dar dupa sarbatori.

Produsul devine opac din cauza frigului, nu trebuie tinut in frigider, ci undeva in casa, ferit de caldura, eventual in camara sau alt loc mai racoros. In frigider se tin produsele sub forma lichida. La inceput, pt. refacerea florei intestinale si pt. fisura anala, consumati Liquid Chlorophyll 1 lingurita/zi si Acidophilus with Psyllium 1 cps /zi , pe stomacul gol. Apoi, dupa terminarea acestei cure, continuati cu Liquid Chlorophyll, si Digest Ease 1tb/zi (se ia in timpul meselor), dar daca ati cumparat deja Digestive Enzymes, il puteti folosi in loc de Digest Ease. In ultima etapa, consumati Digest Ease 1tb/zi in timpul mesei si Full Spectrum 2x1tb/zi in timpul meselor.
buna ziua . numele meu este Barbu Gilda sunt mama unei fetite de 8 ani si acum 3 luni in urma unor analize de rutina i-au iesit transaminazele foarte mari . am mers la Sp Fundeni unde i s-au facut toate analizele posibile , inclusiv punctie . De la Hepatita Cr autoimuna am ajuns la Steatoza hepatica Non alcoolica . a luat 2 luni tratament cu cortizon in care sa ingrasat foarte mult .in urma intreruperii cortizonului colesterol ul si triglicerdele iau iesit mari . ce imi recomandati sa-i dau Colestone sau Nopalin ? mentionez ca ii mai dau si sirop Noni de 2 saptamani

Puteti sa incercati cu Liver Aid 1 cps/zi si continuati cu Noni 2x1/2 lingura/zi, eventual si Stress Management 1tb/zi. Dupa Liver Aid poate consuma ArgininePlus 1/2 tb/zi.
Stefania- Busteni Buna ziua d-le dr.sunt membru calivita va rog sa-mi spuneti ce produse recomandati pt o pers. care are diabet si face insulina si pt o alta pers. care in urma unui atac vascular are o pareza la mana dreapta, Va multumesc.

Pentru DZ tip I, impreuna cu medicatia specifica, puteti consuma Citrimax & Chromium 1-3 tablete pe zi, produs care accentueaza efectul insulinei si Nopalin 3x2 tablete zilnic, înainte de mese, cu multe lichide sau Coenzyme Q10 (sau Super CoQ10 Plus) 3x1cps/zi si Chromium Max 1cps/zi. Dupa cca. 3 luni de administrare puteti face pauza pentru 1 luna, dupa care puteti relua una din variantele mentionate mai sus. O persoana care a suferit un episod de AVC (atac vascular cerebral) poate ramane cu anumite sechele care in timp se mai pot ameliora, depinzand de capacitatea de autovindecare a persoanei respective. Bineinteles ca la acest lucru contribuie si varsta, alte boli asociate, medicatia specifica, programele de recuperare etc. In cazul AVC-ului factorii de risc influentabili in preventia unei recurente sunt controlul hipertensiunii arteriale si a fibrilatiei atriale, a nivelului de
cholesterol sanguin, controlul diabetului zaharat, fumatului (activ sau pasiv), consumului de alcool, lipsa activitaii fizice, obezitatea si dieta nesanatoasa. O dieta corecta si exercitiile ajuta creierul intr-o recuperare mai buna. Se poate incepe cu consumul de Protect 4 Life 3x1tb/zi sau Mega Protect 4 Life asociat cu Triple Potency Lecithin sau Super Soya Lecithin 2x1 cps/zi, dar v-am ruga sa ne precizati daca AVC-ul a fost ischemic sau hemoragic precum si alte boli asociate si valorile analizelor de laborator (colesterol , trigliceride, glicemie, lipide). Va multumim.
buna,ma numesc simona am 22 ani 1,69 h si 75 kg.In prezent folosesc produsele calivita pt discopatie si colesterol acidophilus,noni capsule si sark aid.pt discopatie medicul curant mi-a recomandat sa incerc sa mai slabesc.nu mananc regulat si mai mananc si produse fast-food,dar nu foarte des. ceea ce as dori sa stiu este deca pot incepe sa iau SLIM FORMULA avand in vedere k mai iau si suplimentele mai sus mentionate. daca nu ce imi recomandati. va multumesc.

Intr-adevar, nici un produs pentru slabit nu este atat de eficient precum o dieta sanatoasa si cu mese regulate. Pentru varsta D-voastra cred ca este un pic prea devreme sa folositi produse pentru scaderea colesterol ului, discopatie. Aceste probleme ar putea sa dispara (amelioreze) o data cu un regim de viata sanatos. Dintre produsele amintite de D-voastra, puteti pastra Acidophilus si Noni, la ultimul luati o pauza de 1-2 luni dupa o administrare de aprox. 6 luni. Pentru controlul greutatii puteti incerca Nopalin 3x2 tb/zi inainte de mese impreuna cu o cantitate mai mare de lichide si Liquid Chlorophyll o linguriţă diluată în apă sau ceai sau chiar concentrată, zilnic, sau Slim Formula 3x1 tb/zi.
buna ziua! saocra mea (79 ani) a fost diagnosticata in octombrie 2007 cu miastenia gravis. starea ei s-a deteriorat mult cu toate ca a fost internata de cateva ori la iasi la spinalul de neurologie. as dori daca puteti sa-mi dati detalii despre regimul pe care trebuie sa-l respecte (alimentatie, odihna, tratament calivita,...).

În primul rând, recomand să aibă o alimentaţie hipocalorică (fără prea multă pâine albă, paste făinoase, dulciuri etc) şi hipocolesterol emiantă (fără grăsimi – adică fără mezeluri, cârnaţi, carne grasă, carne de porc), să consume multe fructe şi legume, iar dintre cărnuri - peşte şi carne de pasăre. Pe lângă medicaţia specifică - prescrisă de medici, poate consuma qProtect, 2x1 tablete pe zi şi Senior Formula, 2x1 tablete, în timpul meselor.
Buna ziua.Se poate sa imi spuneti ce produse recomandati pentru scaderea colesterol ului?

Pentru scaderea colesterol ului folositi Cholestone 3x1tb/zi dupa masa, Super Soya Lecithin sau Triple Potency Lecithin 1cps/zi in timpul mesei si Omega 3 2x1cps/zi, impreuna cu o alimentatie hipocolesterol emianta.
Sotia mea are 54 de ani.Are hipertensiune arteriala ( 14/9) trigligeritele (280) si colesterol ul (255). Ce produse naturiste ne indicati, modul de administrare si pe ce perioada. Va multumim.

Dupa clasificarea tensiunii arteriale, valoarea de 140/90mmHg se incadreaza ca fiind normal-ridicata, iar daca ramane sub aceasta valoare si nu sunt alti factori de risc cum ar fi fumatul, hipercolesterol emia, diabetul zaharat tip II, boala cardiovasculara, fibrilatie atriala sau hipertrofie ventriculara stanga, nu trebuie sa va faceti probleme (puteti sa scadeti din consumul de sare si alimente ce contin sare). Intr-adevar, valorile trigliceridelor si colesterol ului sunt mai ridicate si de aceea puteti consuma Cholestone 3x1tb/zi dupa masa, Super Soya Lecithin sau Triple Potency Lecithin 1cps/zi in timpul mesei si Omega 3 2x1cps/zi.
Va transmit o ntrebare n numele matusii mele, n varsta de 70 de ani, care a facut o semipareza faciala pe partea dreapta. Este mai mult de o luna de cand se afla n situatia aceasta, timp n care s-a tratat n spital, din care, dupa vreo 12 zile, i-au dat drumul acasa. Efectele sunt vizibile: gura usor stramba pe partea drapta, ochiul drept, nchis mai tot timpul. Cand l forteaza si ncercand sa-l deschida, are dureri. Care va fi evolutia starii ei de sanatate? Se plange de dureri de cap, uneori are stari de ameteala si voma. Intrebarea noastra: o persoana cu diabet gr. II (nu face insulina) se poate vindeca? Si daca da, cam n cat timp? Cu ce o putem ajuta, n afara medicului, noi, rudele ei? Va apreciem activitatea si avem ncredere ca ne veti raspunde. Cu multumiri,

O persoana care a suferit un episod de AVC (atac vascular cerebral) poate ramane cu anumite sechele care in timp se mai pot ameliora, depinzand de capacitatea de autovindecare a persoanei respective. Bineinteles ca la acest lucru contribuie si varsta, alte boli asociate, medicatia specifica, programele de recuperare etc. Daca matusa D-voastra are DZ tip 2 acesta se poate tine sub control prin dieta hipoglucidica daca valoarea glicemiei nu este mare sau cu medicatie antidiabetica orala specifica prescrisa de un medic specialist. In cazul AVC-ului factorii de risc influentabili in preventia unei recurente sunt controlul hipertensiunii arteriale si a fibrilatiei atriale, a nivelului de cholesterol sanguin, controlul diabetului zaharat, fumatului (activ sau pasiv), consumului de alcool, lipsa activitaii fizice, obezitatea si dieta nesanatoasa. Membrii familiei trebuie educati pentru a juca un rol de sustinere si a ajuta pacientul in recuperare si in a duce o viata normala atat cat este posibil. Principalele progrese in cadrul recuperarii se fac in primele zile si saptamani pana la aprox. 6 luni, cu putine sanse de imbunatatire dupa aceasta perioada. Totusi, sunt cunoscute cazuri in care recuperarea a durat cativa ani, recastigand si imbunatatind abilitati ca scrisul, mersul, alergatul, vorbitul. Recuperarea completa este destul de rara, dar nu imposibila. O dieta corecta si exercitiile ajuta creierul intr-o recuperare mai buna. Puteti incepe cu consumul de Protect 4 Life 3x1tb/zi, dar v-am ruga sa ne precizati daca AVC-ul a fost ischemic sau hemoragic precum si alte boli asociate si valorile analizelor de laborator (colesterol , trigliceride, glicemie, lipide). Va multumim.
Bunicul meu in virsta de 71 ani a fost diagnosticat cu guta (arteriopatie obliteranta) la glezna piciorului drept, avand dureri foarte mari. A urmat un tratament de aproximativ 3 luni de zile (la recomandarea d-nei Camelia Popa): Joint Protex-pentru guta Protect 4 Life-pentru vasodilatatie Pure Yuga-pentru detoxifiere Durerile nu au disparut, doar starea generala a organismului s-a imbunatatit, astfel ca va rog sa-mi spuneti ce tratament sa mai urmeze mai departe.

Recomanadam in cazul gutei un regim hipopurinic (sa nu consume multe proteine, respectiv carne, 0,5g/kg corp/zi; evitarea consumului de cacao si ciocolata, evitarea sedentarismului, sa consume o cantitate mai mare de lichide (mai mult de 3litri/zi), sa tina un regim alimentar hipolipidic si hipocaloric pt. a slabi in cazul in care persoana respectiva este obeza, si se recomanda consumul de lamai si portocale urmarind o alcalinizare a urinii. Cea mai frecventa cauza a arteriopatiei obliterante o reprezinta ateroscleroza, factorii de risc cuprinzand hipercolesterol emia, hipertensiunea arteriala, fumatul (ca factori majori), precum si alimentatia bogata in grasimi saturate (solide), colesterol , calciu, consumul de alcool, sedentarismul, obezitatea, diabetul zaharat, sexul masculin, istoric familial de ateroscleroza, varsta. Va recomandam un consult de specialitate in vederea stabilirii exacte a cauzei si eventualitatea necesitatii unei interventii chirurgicale. Produse CaliVita pt aceste afectiuni ar fi Pure Yucca 3x1cps/zi impreuna cu 1-2pahare mari de apa (cu o doza mai mica in caz ca este hipertensiv), qProtect 3x1cps/zi si White Willow 3x3cps/zi prima sapt, apoi sa scada la 3x1cps/zi, apoi Mega qProtect  2x1tb/zi si Senior formula 3x1tb/zi, iar in final Ocean 21 2linguri/zi
ce produse calivita trebuie sa folosesc pentru matusa mea care se confrunta cu durere la genunchi.Mentionez ca a luat f multa lecitina ,dar durerea a revenit.Cum trebuie luata lecitina ca nu prea a facut pauza

Pentru problemele de la nivelul genunchilor folositi Joint Protex 3x1tb/zi in timpul meselor (nerecomandat daca este diabetica sau daca are hipercolesterol emie), iar in caz ca este supraponderala ar trebui sa scada in greutate. Totodata ii recomand si un consult la un medic specialist.
Buna ziua.Va rog frumos sa-mi comunicati daca cunoasteti vreun remediu pentru o fetita de 5 ani,in greutate de 30 Kg a carei colesterol are valoarea 350.Cu stima,va multumesc anticipat.Stefan

De obicei valorile crescute ale colesterol emiei la copii tin de afectiuni ereditare, de aceea ar fi bine sa va adresati spre indrumare unui medic specialist pediatru. Acesta ar putea stabili bateria de analize necesare inafara de colesterol emie, i-ar masura tensiunea arteriala, etc .
As vrea sa stiu daca OMEGA 3 si MEGA ZINC se pot lua in acelasi timp cu medicamentele prescrise de catre medicul de familie acestea fiind LAGOSA si SIMCOR care mi-au fost prescrise pt scaderea colesterol ului .

Aceste doua produse nu interactioneaza cu medicamentele prescrise de catre medicul dumneavoastra, deci le puteti lua concomitent fara nici un fel de probleme, dar este bine sa le luati la interval de 1-2 ore de la administratia medicatiei specifice.
Verisoara mea este insarcinata, dar sotul ia steroizi pastile si injectabile. As vrea sa stim daca poate fi afectat copilul din aceasta cauza si daca poate sa isi faca un test de biorezonanta. va multumesc cu stima olivia simion

Testele de biorezonanta sunt efectuate independent de compania noastra, din acest motiv nu va pot da nici un sfat in legatura cu beneficiile sau contraindicatiile acestora. Verisoara dumneavoastra nu ar trebui sa isi faca griji din aceasta privinta, dar in schimb sotul dansei ar trebui sa fie constient de efectele adverse pe care aceste produse le pot provoca (de la cresterea tensiunii arteriale, hipertrofii cardiace, hipercolesterol emie, aritmii, ginecomastie, afectare hepatica si pana la risc de moarte subita). Verisoara dumneavoastra ar putea consuma New Life, dupa ce se consulta cu medicul specialist.
Va rog sa-mi recomandati produsele dvs pentru scaderea colesterol ului si crestrea calciului ionic, care au urmatoarele valori: Calciu ionic seric 3.59 colesterol seric total 222 HDL colesterol 60 (valori normale 0 - 60 / mg/dl ) LDL 151 ( 0 - 130 / mg/dl ) Am urmat un tratament timp de 2 luni cu cholestone,Omega 3 si Protect4Life. Valorile colesterol ului total au scazut de la 291 la 222 dupa acest tratament dar aveam palpitatii la inima (dupa efectuarea EKG si control cardio inima e perfect sanatoasa). Am 33 de ani pana acum nu am avut nici o problema cu colesterol ul, duc un stil de viata sanatos, fac sport, beau 2 l de apa pe zi, nu mananac produse fastfood sau dulciuri rafinate. E posibila aceasta crestere a colesterol ului datorita anticonceptionalelor Yasmin? Am luat 5 luni numai apoi am renuntat. Va multumesc! Elena Iordache

Anticonceptionalele pot creste nivelul de colesterol din sange, dar factorii pot sa fie multiplii (inclusiv genetici). Produsele pe care le-ati luat dumneavoastra, daca au avut efect, le puteti lua in continuare, eventual puteti asocia si Super Soya Lecithin 2x1cps/zi sau Triple Potency Lecithin 2x1cps/zi combinat cu Nopalin 3x1tb/zi Nici unul din produsele mentionate nu dau palpitatii. Acestea pot fi pe baza de stress, anxietate, cafeina, hipertiroidism, nivelului crescut de colesterol etc. Pentru cresterea calcemiei puteti lua Ca+vit.D.
Va rog sa prescrieti produse (si, daca este posibil, eventuale alte sfaturi - ex: alimentatie, activitate fizica) pentru o femeie de 32 de ani cu pietre la colecist (fiecare de cca. 6 mm), descoperite recent dupa o criza cu dureri in zona abdomenului. I s-a prescris tratament medicamentos. colesterol ul este in limitele normale. Multumesc anticipat, Crina Cocian

Stimata doamna Crina Cocian, deocamdata nu s-a demonstrat nici o relatie intre dieta si litiaza biliara. Dar se considera ca alimentatia saraca in fibre si bogata in colesterol si fainoase ar contribui la formarea calculilor biliari. Alti factori de risc cuprind scaderea ponderala rapida, constipatia, numarul redus de mese pe zi, alimentatia saraca in peste, folati, magneziu, calciu si vitamina C. Pe de alta parte, vinul si painea din cereale integrale pot reduce riscul de litiaza biliara. Se pare ca, consumul de ulei de masline si suc de lamai, grapefuit si mere ar fi benefic in eliminarea calculilor biliari. Dintre produsele CaliVita incercati Super Soya Lecithin 2x1cps/zi dupa mese, Digest Ease, Nopalin, Garlic Caps 3x1cps/zi, Cholestone 3x1tb/zi
ce tratament imi putyeti recomanda pentru ateroscleroza aortica? care sunt cauzele, recunoasterea si tratamentul recomandat pentru "lichean plan"

Pentru a preintampina o evolutie nefavorabila a aterosclerozei va recomand o dieta rationala hipolipidica, hipoglucidica si hipocalorica, care combate obezitatea; eliminarea factorilor de risc: alcoolul, tutunul, tensiunea arteriala, colesterol ul. Miscarea si sportul sunt, de asemenea, foarte importante. Toate acestea impreuna cu Garlic Caps 3x1cps/zi, Triple Potency Lecithin 2x1cps/zi si Cholestone 3x1tb/zi. Lichenul plan este o boala inflamatorie ce afecteaza pielea sau mucoasa orala. Cauzele acestei boli sunt necunoscute, dar este intalnita uneori impreuna cu alte boli cum ar fi hipertensiunea arteriala, reactiile alergice la unele medicamente, artrite, bolile cardiovasculare si uneori ca o complicatie a hepatitei cronice cu virus C. Apare mai frecvent la femei (raportul fiind de 3:2) si indeosebi la o varsta medie (rar la copii). Clinic, lichenul plan se descrie prin prurit si papule violacee aparute simetric pe fata anterioara a incheieturilor mainii, pe antebrat, spate, la nivelul gleznelor si/sau pielii capului. Nu exista tratament ci doar preparate care sa reduca efectele inflamatiei, in urma carora lichenul plan poate intra intr-o faza de acalmie, dar putand reapare chiar si peste cativa ani, cand pacientul credea ca este vindecat. Puteti folosi Smokerade 2x1tb/zi, VirAgo 2x1tb/zi si Detox Patch aplicate la nivelul talpilor.
ce produse pot folosi pentru arteriopatie obliteranta gr.II membre inferioare. oscilometrie= dr: 2-0 stg: 4-0,5

Arteriopatia obliteranta reprezinta o "infundare" a arterelor mari ale membrului inferior. In cazul in care aceasta "infundare" are loc intr-un timp mai indelungat, organismul se adapteaza formand o retea colaterala de vase care suplinesc circulatia insuficienta care iriga piciorul. Bolnavul mai poate prezenta senzatie de arsura, picioare reci, pielea devine lucioasa, pilozitatea la nivelul membrelor scade. Incetul cu incetul, pe masura ce scade aportul de sange la nivelul membrului inferior, unghiile se deformeaza si pot aparea onicomicoze, iar in stadiile avansate, poate aparea necroza la nivelul degetelor(moartea celulelor). Cea mai frecventa cauza a acestei boli o reprezinta ateroscleroza, factorii de risc cuprinzand hipercolesterol emia, hipertensiunea arteriala, fumatul (ca factori majori), precum si alimentatia bogata in grasimi saturate (solide), colesterol , calciu, consumul de alcool, sedentarismul, obezitatea, diabetul zaharat, sexul masculin, istoric familial de ateroscleroza, varsta. Produsele pe care le puteti folosi sunt Senior Formula 3x1tb/zi, Mega Protect 4 Life 2x1tb/zi si Ocean 21 2linguri/zi, dar va recomandam un consult de specialitate in vederea stabilirii exacte a cauzei si eventualitatea necesitatii unei interventii chirurgicale.

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita