Buna ziua! Am 32 ani,la varsta de 9 ani am fost diagnosticata cu  epilepsie si in prezent iau tratament cu taver 3tb/zi,piracetam 2tb/zi si convulex 300mg 2tb/zi.Acest tratament il iau de 10 ani si simt ca boala e din ce in ce mai greu de suportat.Recunosc ca am o viata profesionala putin stresanta si folosesc calculatorul 6-8 ore/zi.Am incercat sa iau din produsele Calivita Powermins 3tb/zi si Complex de vit.B 1tb/zi,dar am renuntat la ele deoarece nu m-am simtit bine dupa administrarea lor.Ce imi recomandati in aceste conditii? Va rog frumos sa ma ajutati! Va multumesc anticipat ptr.raspuns!

Buna ziua. In plus fata de tratamentul medicamentos, unele lucruri trebuiesc evitate, cum ar fi:: lipsa somnului adecvat, stresul emotional, reducerea numarului de mese zilnice, consumul de bauturi alcoolice sau droguri, consumul de bauturi sau alimente care contin cafeina, expunerea intempestiva la soare, folosirea indelungata a computerelor sau privitul la televizor pentru mai multe ore. Va recomandam sa urmati cu strictete tratamentul prescris de catre medicul specialist pentru a tine sub control aceasta afectiune impreuna cu produsele noastre Stress Management 2x1tb/zi,  Noni Organic/ Zen Thonic 2x1 lingura/zi, Noni Organic sau Zen Thonic 2x1 lingura/zi, Oxy Max 3X10 picaturi, Strong Bones 2 tab/zi, la pranz si seara, Rhodiolin 2caps/zi dimineata si la pranz.. Suplimentele se iau pana cand terminati flacoanele de Noni respectiv Zen Thonic , apoi faceti o pauza de 1-2 luni.


Buna ziua ! Pentru  epilepsie (baiat 16 ani) cat timp trebuie urmat tratamentul cu produsele:Coenzime Q 10,Noni,Oxi Max si Stress Management ? Trebuie facuta o pauza? Va multumesc !

In plus fata de tratamentul medicamentos, unele lucruri trebuiesc evitate, cum ar fi:: lipsa somnului adecvat, stresul emotional, reducerea numarului de mese zilnice, consumul de bauturi alcoolice sau droguri, consumul de bauturi sau alimente care contin cafeina, expunerea intempestiva la soare, folosirea indelungata a computerelor sau privitul la televizor pentru mai multe ore. Va recomandam sa urmati cu strictete tratamentul prescris de catre medicul specialist pentru a tine sub control aceasta afectiune impreuna cu produsele noastre Stress Management 2x1tb/zi Noni Organic/  Zen Thonic 2x1 lingura/zi Noni Organic sau Zen Thonic 2x1 lingura/zi, Oxy Max 3X10 picaturi, Strong Bones 2 tab/zi, la pranz si seara, Rhodiolin 2caps/zi dimineata si la pranz. Suplimentele se iau pana cand terminati flacoanele de Noni respectiv Zen Thonic , apoi faceti o pauza de 1-2 luni.


baiatul face tratament pt  epilepsie din ianuarie 2008, ce tratament imi recomandati dvs.?

In plus fata de tratamentul medicamentos, unele lucruri trebuiesc evitate, cum ar fi:: lipsa somnului adecvat, stresul emotional, reducerea numarului de mese zilnice, consumul de bauturi alcoolice sau droguri, consumul de bauturi sau alimente care contin cafeina, expunerea intempestiva la soare, folosirea indelungata a computerelor sau privitul la televizor pentru mai multe ore. Va recomandam sa urmati cu strictete tratamentul prescris de catre medicul specialist pentru a tine sub control aceasta afectiune impreuna cu produsele noastre Stress Management 2x1tb/zi , Noni Organic sau Zen Thonic 2x1 lingura/zi, Oxy Max 3X10 picaturi, Strong Bones 2 tab/zi, la pranz si seara, Rhodiolin 2caps/zi dimineata si la pranz.

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita