Ma numesc Gabriel, am 40 ani si am urmatoarele afectiuni: hipertensiune arteriala (de la 32 ani),guta,hipertrigliceridemie,   litiaza renala ( calculi formati din acid uric) ,pancreatita de cauza necunoscuta,tumora retroperitoneala dreapta ( de 5 cm) .Iau Pure yucca de 3 saptamani( 3 tablete/zi) si intentionez ca dupa terminarea acestui flacon sa iau resveratrol in continuare.As dori sa stiu cate tb/zi de resveratrol sa iau si durata acestui tratament.Multumesc.

Raspuns: Buna ziua. Suplimentul alimentar Pure Yucca se consuma impreuna cu multe lichide (minim 3l lichide /zi), iar Resveratrol Plus 1cps/zi timp de 90 zile (1 flacon), apoi faceti pauza 1-2 luni dupa care se poate relua.


in continuare as vrea sa stiu in general pentru a preveni la persoanele adulte hernia inghinala sau chiar vindecarea ei mai rapida ce fel de produse naturale calivita se recomanda ? si alta intrebare : -pt pietre la rinichi sau inflamatii ale rinichilor , ceaace duce deasemenea la retinerea apei in organism si la umflarea picioarelor ce gama de produse CALIVITA sar recomanda ?

Raspuns: Nu exista nici un tratament in afara de cel chirurgical care sa vindece o hernie. Un mod de prevenire a acestora este evitarea unui efort suprasolicitant. Factorii care cresc riscul de dezvoltare a litiazei renale sunt: lipsa unui aport hidric adecvat (trebuie sa consumati minim 2l lichide pe zi), istoricul familial sau personal (daca cineva din familie sau D-voastra ati mai avut  litiaza renala, este probabil sa se dezvolte din nou), varsta, sexul, rasa (cei mai multi dezvolta litiaza renala intre 20-40 ani, sexul masculin este mai predispus, rasa alba de asemenea), diferite afectiuni (guta, infectiile urinare repetate, hiperparatiroidismul), diferite medicamente (cateodata diureticele pot creste riscul litiazei renale), dieta crescuta in proteine (carnea) si saraca in fibre (fructe, vegetale si cerealele integrale), sedentarismul. Dintr produsele CaliVita puteti consuma Strong Bones 3x1cps/zi si un produs Vital corespunzator grupei sanguine.

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita