Cod produs: Protectie radiatii electro-magnetice
Disponibilitate: Out Of Stock
67,43 Lei

Communiguard-armonizator de unde electromagnetice

COMMUNIGUARD a fost  un autocolant care  proteja organismul  de efectele sau influentele daunatoare ale radiatiilor electromagnetice.  In momentul de fata, Calivita a fabricat un  dispozitiv de protectie electosmogE Protect Sticker.

Folosirea tehnologiilor moderne si a dispozitivelor electrice este imposibila fara producerea unui camp electromagnetic.Toate aparatele electronice si dispozitivele de transmisie emit unde electromagnetice. Chiar daca smogul electronic este invizibil, acesta are efecte potential adverse la adresa sanatatii. 

Electrosmogul este radiația electromagnetică invizibilă care rezultă din utilizarea atât a tehnologiei wireless cat și tehnologiei electrice. Cele mai frecvente surse de electrosmog  wireless:

    Telefoane fără fir / mobile /celulare
    Alarme pentru copii cu acumulator 
    Stâlpi de telefonie mobila/ celulare /emițătoare
    Rețelele fără fir (Wireless)
    Laptopuri, televizoarele, cuptoare cu microunde, gps.

Efectele electrosmogului asupra sănătatii se pot manifesta dupa10-20 de ani, însă pentru unii, efectul poate apărea imediat.

Cancerul și electrosmogul

Ar putea o boala a cărei cauză este de mult ocolita de oamenii de știință să fie legata de cea mai mare descoperire practică a epocii moderne? Timp de 50 de ani, cercetatorii care au încercat să lege cap la cap studiile despre influenta nociva a electricitati au fost respinsi în mod obișnuit de o varietate de sceptici, incepand de la anchetatori din Congresul SUA la grupuri puternice de interese - cei mai vehementi- cei de la distribuția energiei electrice,  producătorii de telefoane mobile, și furnizorii de WiFi, care au citat în mod repetat datele lor  proprii care arată o legătura "slaba și inconsistenta a efectelor electrosmogului."

Recent, cu toate acestea, s-au facut noi investigații uimitoare asupra electrosmogului si s-a evidențiat riscurile tot mai mari de poluare  și nevoia strindentă de rezolvare.

Prejudiciul care face dovada este copleșitor

În 2007, Grupul de lucru Bioinitiative, o colaborare internationala de oameni de stiinta de prestigiu și experți în politici de sănătate publică din Statele Unite ale Americii, Suedia, Danemarca, Austria, și China, au lansat un raport de 650 de pagini din 2.000 de studii (multe facute foarte recent), care detaliau efectele nocive ale electrosmogului din toate sursele. Oamenii de stiinta au concluzionat ca expunerea cronică la radiații chiar low-level (cum ar fi cea din telefoanele mobile),  poate provoca o varietate de tipuri de cancer, afecta imunitatea, și să contribuie la declansarea bolii Alzheimer si dementa, boli de inima, si multe alte afectiuni. "Avem acum o masă critică de probe, și devine tot mai puternică în fiecare zi", spune David Carpenter, MD, director al Institutului pentru Sanatate si Mediu de la Universitatea din Albany și coautor al capitolelor de sănătate publică ale raportului Bioinitiative .

Temerile legate de pericolele telefoanelor mobile par justificate

"Fiecare studiu pe tumori cerebrale arata ca la persoanele care utilieaza 10 sau mai mulți ani de utilizare a telefonului mobil prezinta un risc crescut de cancer la creier", spune Cindy Sage, MA, coeditor al raportului. Un studiu recent din Suedia este deosebit de înfricoșător, sugerând că, dacă începeți să utilizați un telefon mobil ca adolescent, aveti un risc de 5 ori mai mare de a face cancer la creier decat cei care au inceput ca adult. Riscul crește chiar mai mult pentru cei care folosesc telefonul doar pe o parte a capului.

 Din cercetari reiese ca  "câmpurile electromagnetice, egale cu cele generate de telefoanele mobile, deschid bariera hemato-encefalică, determinând vasele de sânge la scurgeri de lichid in creier  daunand neuronillor." 

Telefoane mobile sunt periculoase, dar acestea pot fi mult mai rele ...

Un studiu recent a aratat ca semnale de expunere a tensiunii la frecvență foarte joasă (1-100kHz), sau "electricitatea murdara", poate crește foarte mult riscul de melanom, cancer tiroidian, si cancer uterin. Aceste semnale sunt în mare măsură produse de electronice, cum ar fi aparate moderne eficiente energetic, televizoare, sisteme stereo și alte dispozitive de divertisment.

Aceste dispozitive electronice folosesc o tensiune mai mică decât alte aparate, iar această manipulare de curent generează un câmp electromagnetic complex. Acest câmp radiază nu numai în mediul imediat, dar, de asemenea, poate călători de-a lungul casei sau de la centrul de cabluri în întreaga vecinătate.

Noi dovezi științifice sunt în continuă dezvoltare si certifica ca aproape toate plăgile omului modern pot fi legate de anumite aspecte de utilizare a energiei electrice:

        - Leucemie limfoblastică acută la copii
        - Tumorile cerebrale
        - Melanomul malign
        - Astm
        - Boli cardiovasculare
        - Disfuncția sistemului imunitar
        - Tulburări Hormonale
        - Diabet 
       -  Tulburări de somn , dureri de cap, boala Alzheimer și ADHD 

    Iar acesta este doar o listă parțială. 

Electrosmogul și ADN-ul 

    Celulele din corp pot reacționa la electrosmog ca la un invadator nociv, la fel cum o fac pentru alte toxine de mediu.

    Amintiți-vă că sunteți o ființă electrica.

Corpul nostru este un dispozitiv de comunicare complex în care celulele "vorbesc", tesuturile "vorbesc", organele "vorbesc", și organismele " vorbesc. "La fiecare dintre aceste niveluri, comunicarea include un reglaj fin de emițătoare și receptoare bio-electrice, care sunt reglate ca de un tuning într-un post de radio.

    Două dintre cele mai cunoscute probleme biologice ale impactului generat de electrosmog sunt întreruperea modelului undelor cerebrale  ceea ce duce la probleme de comportament , și ingerința întregului sistem de comunicare al corpului (citoscheletul)  care duce la functii neurologice anormale, cum ar fi demența, sindromul oboselii cronice, și fibromialgie.

    La nivel celular, receptorii din membrana celulară (creierul celulei) recunosc câmpurile electromagnetice la niveluri foarte scăzute de producere a unui răspuns la stresul similar cu cel produs de expunerea la metale grele sau la expunerea la substante chimice toxice . 

    Acest lucru poate provoca membrana celulelor de a trece de la  starea "activ",  în cazul în care este permeabila pentru a permite nutrienților și toxinelor sa iese afară, la o stare de "inactiv", în cazul în care membrana celulară este impermeabilă. Pe parcursul unei zile normale, celulele vor schimba statutul de mii de ori, dar când sunt sub stres constant (un agent poluant), membranele pot fi blocate în stare inactivă. Acest lucru este adesea menționat ca "stres oxidativ", - nutrienții nu mai sunt capabili sa intre în celulă, în timp ce toxinele (radicali liberi), nu pot sa iese.

 Există, de asemenea, dovezi reale că această stare de inactiv poate avea chiar efecte toxice, ceea ce înseamnă ca electrosmogul este toxic ADN-ului  și stopeaza reparatiile ADN-ului, care poate fi primul pas spre cancer.

    Nu stim într-adevăr cu siguranta ce "declanșaza"  problemele de sănătate, dar știm că electrosmogul este cu siguranta un factor care contribuie. Pentru sănătate, corpul nostru trebuie să fie în măsură să comunice în sine,  pentru a fi în armonie cu ritmul natural al pământului.

    Modelele haotice și imprevizibile de electrosmog pot crea haos în corpul dumneavoastră și forțeaza corpul sa iese din armonie. Aceste efecte biologice negative au fost gasite la niveluri cu mult sub așa-numitele limitele de siguranță emise de guvern.

Alte țări sunt in revizuirea standardelor de expunere

Membrii Uniunii Europene, care au condus investigațiile privind efectele electrosmogului, se mișcă repede pentru a-și proteja cetățenii, în special copiii și femeile însărcinate. În ultimii 2 ani, Franța, Germania, Anglia și au demontat rețele wireless în școlile și bibliotecile publice, precum și alte țări sunt presate să urmeze acest exemplu. Israelul a interzis plasarea de antene celulare pe reședințe, iar oficialii ruși au contraindicat utilizarea telefonului mobil pentru copii sub 18 ani.

Hipersensibilitate electrica (EHS) este tot mai răspândită

Simptomele EHS, o afectiune recent identificata, include oboseala, iritare faciala,  tinitus, amețeli, și tulburări digestive, care apar după expunerea la unități vizuale de afișare, telefoane mobile, echipamente WiFi, și aparate obișnuite.

Poluarea electrică crește dramatic

"Pentru prima dată în istoria noastră evolutivă, am generat un întreg mediu secundar, virtual, complex, dens  - o supa electromagnetica - care se suprapune, în esență peste sistemul nervos uman", spune Michael Persinger, PhD, un neurolog de la Universitatea Laurentian, care a studiat efectele electosmogului asupra celulelor canceroase. Și se pare că, mai mult de un secol de la Thomas Edison care a pornit primul  bec, consecintele de sanatate ale suprapunerii continua si abia acum încep să fie documentate.

O istorie a efectelor nocive

Cercetarea a evaluat pericolele prezente in electrosmog - și, s-au ajuns pe scurt la urmatoarele concluzii:

Rușii au observat prima dată în timpul celui de al doilea război mondial ca operatorii radar (radarul funcționează cu ajutorul undelor de radiofrecvență) de multe ori au venit cu simptome care acum le atribuim sindromului de hipersensibilitate electrica. În anii 1960, în timpul Războiului Rece, au bombardat in secret ambasada SUA din Moscova cu radiații de tip microunde (o RadioFrecventa mai mare -frecvență folosit pentru a transmite semnale wireless), determinand angajaților americanii iradieri  -  numita acum boala iradierii cu microunde -  diagnostic general acceptat in zilele noastre.

Când televiziunea (dar și undele radio), a fost introduse în Australia în 1956, cercetătorii au documentat o creștere rapidă în cazurile de cancer în rândul persoanelor care au trăit aproape de turnurile de transmisie.

În anii 1970, Nancy Wertheimer, PhD, un epidemiolog din Denver, a detectat o cauza în leucemia copilariei (o boală rară) în rândul copiilor care au trăit aproape de liniile electrice, fapt care a determinat o incepere a studiilor care au ajuns la concluzii similare.

În anii 1980, anchetatorii ajuns la concluzia că lucrătorii de birou cu expunere mare la electrosmogul din electronica au avut o incidență mai mare de melanom - o boala cel mai adesea asociata cu expunerea la soare - decât lucrătorii în aer liber.

În 1998, cercetătorii de la Institutul National al Cancerului a raportat că riscurile leucemie copilărie au fost "semnificativ crescute" la copiii ale caror mame au folosit păturile electrice în timpul sarcinii și la copii care au folosit uscătoare de păr, mașini video în arcade, și jocuri video conectate la televizoare.

De-a lungul ultimilor ani, anchetatorii au examinat clustere de cancer de la Cape Cod, care au o gamă foarte mare de radarare US Air Force numite PAVE PFOTEN, și Nantucket, cu o puternica antenă Loran-C. Oamenii din regiunile respective au cele mai mari incidența la toate cazurile de cancer din Massachusetts.

Cum ne putem proteja?

Autocolantul COMMUNIGUARD, este conceput pentru a va ajuta sa va protejati impotriva emisiilor de radiatii electromagnetice si de inalta frecventa ale telefoanelor celulare. Acesta poate fi folosit si in cazul altor aparate electronice, cum ar fi: laptopuri, interfoane de supraveghere copii, telefoane cordless, pagere, interfoane, televizoare, cuptoare cu microunde, gps, chiar si in masina.

COMMUNIGUARD este o inovatie tehnica, este testat stiintific, are un efect continuu si nu are efecte secundare sau contraindicatii.

Efectele autocolantului COMMUNIGUARD au fost testate cu ajutorul a diferite tehnici si masuratori biologice. Testele termografice au demonstrat care este efectul COMMUNIGUARD asupra temperaturii pielii. Termografia este o tehnica cu ajutorul careia se poate urmari radiatia termica a unui obiect sau a organismului.
Testele au aratat ca, in cazul utilizarii telefonului celular fara protectie, poate aparea supraincalzirea capului.

Daca folositi COMMUNIGUARD in timpul convorbirilor telefonice, nu se mai inregistreaza supraincalzirea capului.

În imaginile de mai jos puteți vedea  un test de caldura in utilizarea telefonului mobil și rezultatele lui. 
Prima imaginea prezinta starea inițială (inainte de a folosi telefonul), apoi în mijloc este prezentată imaginea după 4 minute de utilizare a telefonului mobil neprotejat, a treia imagine este, de asemenea, dupa 4-minute de la apeluri telefonice, dar utilizand CommuniGuard.

Poate fi obsevat în mod clar că, prin utilizarea autocolantului Communiguard temperatura capului ramane constanta, precum și viscozitatea  trombocitelor (imaginea de sub) este asemanatoare(in cazul starii initiale cat si in cazul utilizarii autocolantului ). Se observa in imaginea a 2-a(cea de sub),ca utilizarea telefonului neprotrjat duce la coagularea  trombocitelor, cu efecte negative asupra organismului. 

COMMUNIGUARD nu este un dispozitiv medical. Nu este conceput pentru a diagnostic, trata, vindeca, preveni sau influenta nicio afectiune.

Mod de aplicare:
Se indeparteaza folia protectoare de pe autocolant si se lipeste pe spatele telefonului, pe suprafata interioara a bateriei, pe laptop, etc.

Termen de valabilitate: 3 ani de la data lipirii autocolantului pe dispozitiv.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Ce face ca produsele Calivita sa fie unice in raport cu celelalte produse de pe piata?

1. Profilul componentelor este important și, prin urmare, eficacitatea produsului poate varia foarte mult în funcție de originea geografică și forma de cultivare a plantelor și de conținutul extracției, deci este important să se asigure calitatea materei prime, lucru pirmordial pentru compania farmaceutica Calivita.

2. Ingrediente sunt  naturale, din fructe proaspete si legume, ierburi și condimente, și chiar unele tipuri de origine animala(de ex. Omega-3 ) si pot imbunatati  sanatatea, forta, rezistenta, imunitatea și tinerețea.

3. Produsele utilizeaza o formula cu absorbţie lenta (straturi asezate sfera in sfera), pentru a face ca  substantele componente sa fie active pentru mai mult timp, satisfacand necesarul organismului in continuu. 

4. Toate ingredientele sunt de soi organic cultivate/ crescute pe un teren nepoluat,

5. Sunt  neprelucrate, nerafinate, lipsite de substanțe chimice, orice fel de amelioratori, pesticide, hormoni.

6. Nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici,

7. Nu creeaza dependenta

8. Nu au efecte secundare negative. In caz ca se depaseste doza, efectele secundare sunt minime, cum ar fi balonare, diaree, etc.

9. Actioneaza benefic in multe directii, catre mai multe organe (previn, trateaza si amelioreaza o gama larga de afectiuni).

10. Sunt supuse controlului de cel mai exigent forum din lume: FDA ( Food and Drug Administration) care reglementează produsele naturale, de la alimente la suplimente alimentare la cosmetice, în ceea ce privește siguranța și sănătatea consumatorilor. Pentru suplimentele alimentare, FDA în mod specific verifică  structura / functia  unui produs.