Buna ziua! VA ROG AM NEVOIE PENTRU UN COPIL DE 8 ANI DE UN SFAT DE ADMINISTRARE A PRODUSULUI PARAPROTEX. IN URMA ANALIZELOR I S/A IDENTIFICAT ASLO 480,A AVUT IN TRECUT VIRUSUL EPSTEIN BARR,SI ARE TOT TIMPUL RETENTIE DE GAZE,UN ABDOMEN FOARTE UMFLAT.VREAU SA SPECIFIC FAPTUL CA LA ANALIZELE H. PYLORI A IESIT NEGATIV ATAT SI LA EXAMENUL COPROPARAZITOLOGIC SI LA GIARDIA. vA MULTUMESC

Raspuns: Buna ziua! Daca investigatiile facute arata ca baiatul nu este parazitat , nu vad motivul pentru care sa-i administram paraprotex ! Este limpede ca baiatul sufera de insuficienta enzimatica . Va recomand iurmatoarela produse : - Liquid Chlorophyll 1 lingura dimineata pe nemancate , simplu sau in apa . - Digestiv enzymes 1 tb x 2 /zi , la jumatatea meselor principale. - Noni organic 1 capac x 2 /zi cu 30 de minute inainte de masa. Multa sanatate!


BUNA ZIUA VA ROG AM NEVOIE DE UN SFAT IN LEGATURA CU ADMINISTRAREA DE PARAPROTEX PENTRU UN BAIETEL DE 8 ANI. I_AM FACUT ANALIZELE IN URMA CARORA INAFARA DE ASLO (480) NU I_A APARUT NIMIC ALTCEVA.IN SCHIMB ESTE FOARTE IMBALONAT,CAT DE PUTIN MANANCA SE IMBALONEAZA SI SE CONSTIPA. SPECIFIC FAPTUL CA H. PYLORI ESTE NEGATIV,LA FEL SI TOATE ANALIZELE PENTRU PARAZITI. IN TRECUT A AVUT VIRUSUL EPSTEIN BARR. vA MULTUMESC!

Raspuns: Buna ziua! Daca investigatiile facute arata ca baiatul nu este parazitat , nu vad motivul pentru care sa-i administram paraprotex ! Este limpede ca baiatul sufera de insuficienta enzimatica . Va recomand iurmatoarela produse : - Liquid Chlorophyll 1 lingura dimineata pe nemancate , simplu sau in apa . - Digestiv enzymes 1 tb x 2 /zi , la jumatatea meselor principale. - Noni organic 1 capac x 2 /zi cu 30 de minute inainte de masa. Multa sanatate!


Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi.1.Am vitiligo de 17 ani,care s-a extins destul de mult pe suprafata corpului.2.O contipatie cronica,pe care nu reusesc sa o rezolv cu remedii naturiste,am luat laxative ani la rand.Precizez ca am inceput sa consum Noni Sirop(vitiligo),Beta Carotene(vitiligo) si Pure Yucca(constipatie).Multumesc!

Raspuns: Buna ziua ! Din pacate pentru Vitiligo nu va pot ajuta in nici -un fel . Pentru constipatia cronica va recomand sa consumati - - Green Care cate 2 cps dupa mesele principale - Liquid Chlorophyll cate 1 lingura dimineata cu 30 de minute inainte de masa Starea de nervozitate se datoreaza constipatiei si va recomand Rhodiolin cel mult 3 cps/zi Multa sanatate !


Buna ziua!Am vitiligo de 17 ani,care s-a extins destul de mult pe toata suprafata corpului si o constipatie cronica,care ma face sa consum destul de multe laxative.Am si stari de nervozitate.Va rog sa-mi dati niste sfaturi cum sa tin sub control evolutia bolii vitiligo si o solutie eficienta pentru constipatie.Precizez ca eu consum deja Noni Sirop si Beta Carotene si am comandat

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita