Stress Management B-COMPLEX recomandat in diferite scheme de tratament

Buna ziua ! Ce tratament imi puteti recomanda pentru depresie si nervozitate ? Mentionez ca am folosit Rhodiolin insa starile depresive revin . Este indicat ca pe langa Rhodiolin sa folosesc si Noni capsule ? Cat timp ar trebui sa urmez tratamentul ?

Raspuns:  Buna ziua , alaturi de Rhodiolin este necesar sa folositi si - - Stress Management B-complex 2 tb/zi - Magnezi B6 2 tb/zi Daca somnul nu este bun va recomand seara la culcare 1 tb de Melatonin.


Buna ziua, recent am consumat cateva pastilute din gama Stress Management B-complex pe care le-am luat si in trecut, dar fara probleme, acum insa, le simt destul de \" tari \" pentru organism, provocandu-mi chiar usoare dureri de cap.Este posibil ca in acest fel organismul sa-mi spuna ca are suficiente vitamine ? Si ce pot face pe viitor pentru a preveni carenta de B-uri, deoarece am avut insomnii, agitatie conitunua, lipsa de atentie si concentrare. SI se pot lua si din alimente aceste vitamine ? Multumesc anticipat !

Raspuns:  Buna ziua ! Daca ati constatat ca nu mai tolerati bine o anume doza de Stress Management B-complex , reduceti doza sau inlocuiti cu - - Rhodiolin 2-3 cps/zi - Oxy max 30 pic in 1 litru de apa si consumati acest lichid in cursul unei zile . Pentru insomnii luati seara la culcare 1 cps de melatonina. Multa sanatate!


Buna ziua, sunt o amica, Andrei, sufera de nevroza, si este si ahtiat dupa sex. Ce ii recomandati? cory7734@hotmail.com

Raspuns:  Buna ziua , - Rhodiolin 2-0-2 (2 caps dimineata si 2 caps seara) - Magnezi B6 1-1-0 ( 1 tb dimineata si 1 tb la pranz) - Stress Management B-complex  1-1-1 (1 tb dimineata , 1 tb la pranz si 1 tb seara) - Melatonin 0-0-1 (1 tb seara inainte de culcare).


Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce produse Calivita si cum se pot administra acestea unui copil de trei ani care are ticuri (strange din ochi) si este irascibil. Multumesc anticipat!

Raspuns:  Buna ziua! - Noni organic 10 ml dimineata , 10 ml la pranz si 10 ml seara (cu 30 min inainte de masa) - Stress Management B-complex  1 tb / zi.


Produse dermatologice pentru psoriasis vulgaris si pentru Eczema alergica de contact . În ce măsură ne putem ajuta pacienţii cu produsele CALIVITA ? CU DEOSEBITĂ STIMĂ SI PROFUND RESPECT Dr.STAIU Teodor-Gheorghe

Raspuns:  Buna ziua ! Pentru psoriazis recomand urmatoarele ; - Rhodiolin 1-1-1 (1 caps dimineata , 1caps la pranz si 1 caps seara) - Stress Management B-complex 1-1-0 (1 tb dimineata si 1 tb la pranz) - Noni organic 1-1-1 (1 capac dimineata , 1 capac la pranz si 1 capac seara , cu 30 minute inainte de mese) Plus aplicatii locale de cateva ori pe zi .


tratament pentru eliminarea acidului uric din corp ? tratament pentru intarirea sau refacerea articulatiilor de la genuchi si coate ? tratament pentru hipertensinue arteriala ? tratament pentru potenta si mentinerea ei ? tratament sa taie pofta de mincare ?

Raspuns:  tratament pentru eliminarea acidului uric din corp ? 1 Pentru acid uric crescut recomand urmatoarele : - Zenthonic 3 capace/zi cu 30 minute inainte de masa - Pure yuca 3 cps/zi - Joint protex 3 tb/zi (cate 1 tb la 8 ore). tratament pentru intarirea sau refacerea articulatiilor de la genuchi si coate ? 2 Pentru refacerea articulatiilor recomand ; - Joint protex 2 tb la 8 ore - Shark aid 2 cps la 8 ore - Pure yucca 1 cps la 8 ore. tratament pentru hipertensinue arteriala ? 3 In caz de hipertensiune arteriala va recomand sa urmati tratamentul alopat prescris de medicul dv curant iar ca adjuvant : - Q protect 3 cps/zi - Coenzime Q 10 de 20mg 2 cps/z[ - Noni organic 3 capace/zi cu 30 de minute inainte de masa tratament pentru potenta si mentinerea ei ? 4 Pentru cresterea virilitatii va recomand : - Rhodiolin 3 cps/zi - Stress Management B-complex 3cps/zi - Q protect 3 cps/zi - Vital pe grupa sanguina 4 cps/zi - Vital man 4 cps/zi. tratament sa taie pofta de mincare ? 5 Pentru reducerea apetentei va recomand : - Chromium max 1 cps x 3/zi cu 30 de minute inainte de masa - Nopalin 1cps x 3 /zi concomitent cu cromium max .


Imi spuneti, va rog, daca aveti vreun tratament pentru incaruntirea prematura a parului? Problema s-a accentuat in ultimul timp. Cateva fire albe am avut inca de prin liceu, dar de mai bine de 3 ani au inceput sa apara tot mai multe. Multumesc! (Cristina, 26 ani)

Raspuns:  Buna ziua! Va recomand - - Mega zinc 1 tb / zi - Pro selenium 2 tb dimineata si 2 tb seara - Stress Management B-complex 1 tb dimineata, 1tb la pranz si 1 tb seara - Oxy max 40 picaturi intr-un litru de apa plata pentru consumul unei zile. Multa sanatate!


Buna Ziua, consum produsul Rhodiolin de aprox 6 luni, pentru depresie, confrom indicatiilor de pe site ( 1-1-1), si ma simt excelet, dar,ce trebuie sa fac in momentul in care doresc sa renunt, tremtat, la produs, si, la ce efecte ma pot astepta de la acest Rhodiolin ? Mentionez ca am incercat sa reduc iar dupa o perioada au revenit mici dureri de cap, printre altele....ce trebuie s afac pe mai departe, cum se procedeaza, deoarece consider ca am luat destul de mult timp acest produs si este cazul sa renunt la administrarea acestui medicament. As dori sa imi spuneti, cum sa procedez si la ce sa ma astept in urma renuntarii la acest medicament. Va multumesc anticipat.

Raspuns:  Buna ziua! Va recomand sa consumati in continuare Rhodiolin si sa ajustati d-voastra doza in functie de starea psihica de moment. Puteti inlocui tranzitoriu Rhodiolin-ul cu - Stress Management B-complex 1-1-1 (1 tb dimineata , 1 tb la pranz si 1 tb seara) - Magnezi B6 1-1 (1 tb dimineata si 1 tb la pranz). Multa sanatate!


buna ziua, sunt de 12 ani suferind de panica si anxietate . majoritatea timpului (am mai avut unele intreruperi cea mai mare fiind de 1 an si cateva luni) am fost pe o jumatate de pastila de seroxat. acum am iesit iarasi din medicatie de 2 luni si au inceput sa imi apara unele stari de rau . cea mai pregnanta care se manifesta acum este ameteala puternica care imi apare de obicei dupa ce ma dau jos de la volan. ce schema de tratament imi recomandati ? multumesc !

Raspuns:  In situatia descrisa de dv. va recomand urmatoarele: Rhodiolin 6 cps/zi: 2 dimineata, 2 la pranz si 2 seara Stress Management B-complex 1 cps dimineata si 1 cps seara Magnezi B6 1 cps dimineata si 1 cps seara Mega Q protect 1 cps dimineata si 1 cps dupa pranz.


Pentru un copil de 13 ani care a suferit un atac de panica, confirmat si de psiholog, poate fi administrat produsul Rhodiolin, si daca da, in ce doza, si ce schema de tratament ar trebui urmata. Va multumesc!

Raspuns:  Buna ziua! Da, se poate administra cu succes, astfel: Rhodiolin 2 caps dimineata si 2 caps dupa ora 15. Mai puteti sa-i administrati: Stress Management B-complex 1 tb dimineata si 1 tb seara. Multa sanatate!


Buna ziua, Am o cunostinta care sufera de cadere nervoasa ce produse Calivita i recomandati?Multumesc mult.

Raspuns:  Bună ziua ! Pentru cunoştinţa d-voastră , recomand următoarea schemă de tratament - Rhodiolin 2-0-2 (2 capsule dimineaţa şi 2 capsule seara) Stress Management B-complex 1-1-1 (1 tabletă dimineaţa , 1 la prânz şi 1 seara) MagneZi B6 1-0-1 (1 tabletă dimineaţa şi 1 tabletă seara) Oxy max 40 picături într-un litru de apă plată şi se consumă în cursul unei zile , până la ora 17. Dacă are insomnii, îi recomand 2 capsule de Melatonin cu o ora înainte de culcare. Îi doresc multă sănătate!


Buna seara.Am urmat timp de o luna tratament cu Rhodiolin,Stess Management si Triple Potency Lecitin.Intrebarea ar fi daca mai pot continua tratamentul si daca pot inlocui Stress Management B-complex cu Full Spectrum.Multumesc

Raspuns:  Dupa cca 3 luni de administrare a acestor produse este recomandat sa faceti o pauza, 1-2 luni, dupa care puteti relua. Stress Management B-complex este un supliment care contine complexe de vitamina B, Vit C si Magneziu, pe cand Full Spectrum reprezinta un complex de multivitamine si minerale.


Sufar de depresie,asociata cu anxietate.Ce imi recomandati??

Raspuns: Pentru problemele legate de stress, consumati Rhodiolin 3x1cps/zim Mega Q Protect 1x1/zi si Stress Mana


Nu există produse în această categorie.