Baietel de 6 ani diagnosticat cu gastroduodenita cronica. Ce ii puteti recomanda din produsele Calivita, ca nu as vrea sa-l indop cu medicamente.
Multumesc!Miluta
----------------->Raspuns:
In primul rand trebuie consumate acele alimente care realizeaza o protectie pe mucoasa stomacului si duodenului, de preferinta alimente alcaline, mucilagii. Sunt de evitat alimentele care cresc aciditatea gastrica, accentuand lezarea mucoasei, alimentele foarte fierbinti sau foarte reci, condimentele, bauturile carbogazoase, prajelileea, dulciurile concentrate, polenul, cafeaua, ciocolata, pudra de cacao. Se prefera alimentele preparate prin fierbere, lucru valabil si pentru fructe si legume. Nu se recomanda salatele, mai ales cele cu otet, iar dintre fructe nu se recomanda citricele.  Se testeaza toleranta gastrica pentru fiecare aliment, existand particularitati in functie de persoana. Trebuie urmat  tratamentul recomandat de catre medicul specialist. De la CaliVita poate folosi Digestive Enzymes 2x1/2tb/zi in timpul mesei sau Ac Zymes sau Acidophilus 1/2cps/zi.ce produs Calivita  distruge bacteria E. coli?Miluta
----------------->Raspuns:
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un tratament specific pentru distrugerea E.coli. Puteti creste imunitatea prin folosire de Immun Aid sau  Virago 3 x 1 pe zi. 
Efecte benefice poate avea asocierea cu  Garlic caps with parsley 3 x 1 caps /zi  sau Liquid chlorophyll 1lingurita/zi diluata in apa sau ceai.Buna ziua!
Va rog sa imi recomandati un tratament pentru colon iritabil pentru o persoana de 52 ani. Simptome: oboseala si balonare.Tatal persoanei  a decedat de cancer de colon.
Va multumesc!Flavius
----------------->Raspuns:
Pentru aceasta afectiune, cel mai important lucru este sa tineti dieta specifica acestei boli si anume: mancarea trebuie sa contina fibre solubile, sa inlocuiti produsele lactate cu cele pe baza de soia sau orez, sa fiti atent cu legumele si fructele proaspete care contin o cantitate mare de fibre insolubile, iar mesele trebuie sa fie dese si nu foarte consistente. Aceste lucruri amelioreaza din simptomatologia SCI. Mancaruri si bauturi ce trebuiesc evitate includ carnea rosie, produsele prajite, grase sau uleioase, produsele lactate, ciocolata si cafeaua, alcoolul, bauturile carbogazoase, in special acelea care contin sorbitol sau alti indulcitori artificiali. De asemenea, trebuie avut grija la produsele la care pacientul prezinta intoleranta sau este alergic. Puteti folosi AC-Zymes 1cps/zi sau Acidophilus with Psyllium 1cps/zi.
Pentru a preveni cancerul de colon puteti consuma sistematic de Smokerade 2x1tb/zi, sau Shark AId 2x1tb/zi sau Culevit 2x1tb/ziMultumesc pentru raspuns. Va mai rog doar sa imi spuneti de ce in prezentarea produselor Calivita este mentionat ca este recomandabil ca produsul Culevit sa nu se asocieze cu Shark Aid.
Cu multumiri anticipate, 
Laura
----------------->Raspuns:
Aceste doua produse au mecanisme de actiune total opuse. Cartilajul de rechin împiedică formarea vaselor capilare sanguine care alimentează tumorile cu nutrienţi. Prin aceasta împiedică si pătrunderea ingredienţilor produsului Culevit între celulele canceroase şi astfel acestea nu sunt distruse.
Celulele canceroase pot fi distruse fie prin impiedicarea furnizarii de nutrienti care duce la multiplicare si crestere (administrare de Shark Aid)  fie prin distrugerea acestora cu substante care lupta importiva celulelor cancerigene (Culevit).Buna ziua!
Ce produse ati recomanda pentru ameliorarea bolii tetrapareza spastica?

Va multumesc!Ivona
----------------->Raspuns:
Ca adjuvant in problemele colaterale ale acestei afectiuni va recomand un produs Vital corespunzator grupei sanguine 3x1tb/zi, Noni Liquid  astfel: in prima luna 2x1lingura/zi, luna 2-4, 1lingura dimineata si jumatate seara, apoi timp de 6 luni jumatate dimineata si jumatate seara si pauza 2-3 luni sau caps conform mentiunilor si Triple Potency Lecithin 1 caps pe zi sau Super Soya Lecithin 3x1cps/zi. Toate acestea in caz ca pacientul este adult.


>>Continuare pe pagina 36

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita