Furunculoza este o boala de piele provocata de un stafilococ si se caracterizeaza prin inflamarea acuta a pielii si tesutului subcutanat. Apare ca un nodul mic, dureros, dupa cateva zile devenind moale, se sparge si se lasa sa curga puroiul din el.
 

Produse naturale CaliVita recomandate in tratarea furunculozei:

  Ocean 21  :1-1-1 lingurite la copii dupa 5 ani si 1-1-1 linguri la adulti, administrate inainte de masa, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului, prevenind recidivarea furunculozei.

Virago : 1-1-0 dupa masa la copiii mai mari de 5 ani, respectiv 1-1-1 la adulti, stimuleaza imunitatea pasiva microbiana, atat in ceea ce priveste microorganimele bacteriene - cele care dau furunculoza, in general stafilococul - cat si in cazul altor microorganisme SAU SambuRex la copii 1-0-1 dupa masa, respectiv 1-1-1 la adulti dupa masa.

  Garlic Caps :0-1-0 dupa masa la copii, respectiv 1-1-1 dupa masa la adulti, are rol de antibiotic natural, detoxifica si regenereaza prin influenta antispetica a usturoiului si patrunjelului din compozitie.

Observatie: Se face o cura completa de 3 luni necesara sterilizarii eficiente a focarelor infectioase si prevenirii recidivelor.

Alte remedii naturale si masuri preventive si de auto-asistenta:


- tinctura de radacina sau frunze de brusture, cate 10 picaturi de 3 ori pe zi. Se pot folosi si comprese cu tinctura direct pe furuncul

- se consuma zilnic 1-2 lingurite de drojdie de bere, pe o perioada mai indelungata

- cataplasme cu frunze de nalba oparite cu apa fiarta, ajuta la colectare

- se zdrobeste partea alba a unui praz, se amesteca cu putina apa indulcita si se aplica pasta obtinuta pe furuncul

- bai locale si cataplasme cu infuzie din flori de soc - 10 g de planta la 100 ml apa

- foi de ceapa coapte, pe furunculele care colecteaza greu

- cand sparge furunculul se pune frunza de ciumafaie pe el.

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita