De ce cartilajul de rechin (Shark Aid Calivita)?

Shark Aid este un supliment alimentar care conține cartilaj de rechin, care susține eficient funcționarea sănătoasă a articulațiilor. Cartilajul de rechin este bogat în substanțe care au aceste proprietăți și se găsesc și printre componentele cartilajului uman, precum sulfatul de condroitină, cunoscut, printre altele, pentru efectul său antiinflamator.

Este o sursă naturală de condroitină și sulfat de glucozamină - ingrediente naturale necesare pentru sănătatea și regenerarea cartilajelor și țesutului conjunctiv. De asemenea, cartilajul are un efect stimulator asupra imunității, fiind recomandat și persoanelor care suferă de hemoroizi și psoriazis.

Compoziția chimică a cartilajului de rechin este foarte complexă. Proteinele reprezintă 30-40% din greutatea totală a cartilajului, iar cea mai mare parte dintre ele sunt proteine ​​de construcție - colagen de tip I și II. Colagenul de tip I este un ingredient comun în oase și piele, în timp ce colagenul de tip II se găsește în țesutul cartilajului. În plus, există proteine ​​solubile în apă care prezintă un efect antiangiogenic.

Un ingredient important este glucozaminoglicanii (GAG), dintre care cele mai cunoscute sunt sulfatul de condroitină, acidul hialuronic și heparina. Aceste molecule sunt necesare atât pentru lubrifierea articulațiilor, cât și pentru a asigura structura corespunzătoare a celulelor țesutului cartilajului. Sulfatul de condroitină reprezintă aproximativ 4% din greutatea cartilajului și este una dintre cele mai importante componente ale sănătății cartilajului. Acidul hialuronic în sine este un polimer capabil să lege și să transporte cantități mari de apă. Acest lucru îl face un excelent lubrifiant (lubrifiant) și amortizor de șoc, care este crucial pentru traumatismele articulare (sportivi, vârstnici).

Glucozamina apare în mod natural ca parte a acestor macromolecule și reprezintă aproximativ 6% din greutatea totală a cartilajului. Este necesara pentru reînnoirea țesutului conjunctiv și este un ingredient de bază al țesutului cartilaginos sănătos, puternic și rezistent. Prin urmare, cartilajul este folosit pentru toate problemele articulare, poliartrita degenerativă și reumatoidă, iar pentru cele mai bune rezultate poate fi suplimentat cu Super Soia-Lecithin și clorofilă lichidă(Liquid Clorophyll).

Cartilajul de rechin a devenit subiect de cercetare după ce, prin studierea rechinilor, s-a remarcat printre aceștia o apariție neobișnuit de rară a cancerului. Acest fenomen a fost explicat ulterior în studiile privind compoziția cartilajului de rechin în care au fost identificate substanțe care au capacitatea de a preveni formarea de noi vase de sânge (anti-angiogeneză) esențiale pentru hrănire și progresia tumorii. Mai multe studii pe animale și pe oameni indică faptul că această proprietate ar putea fi utilizată într-o serie de probleme în care angiogeneza stă la baza patologiei și anume: poliartrita reumatoidă, psoriazis, hemangiom, angiofibroame, glaucom neovascular, cancer etc. Datorită capacității cartilajului de a preveni formarea de noi vase de sânge, nu este recomandat femeilor însărcinate, copiilor, persoanelor cu fracturi, precum și intervențiilor chirurgicale.

Atenţie! Datorită efectului inhibitor asupra formării de noi vase de sânge, cartilajul de rechin nu trebuie utilizat în timpul sarcinii, înainte și după intervenții chirurgicale și intervenții chirurgicale. In caz de alergie la peste si crustacee, nu consumati acest produs! În caz de boli cardiovasculare, consultați medicul înainte de a utiliza acest produs.


INGREDIENTE ACTIVE per tabletă (Shark Aid-90 tablete):

750 mg  cartilaj de rechin

Utilizarea:  3 x 1 comprimat pe zi înainte de mese sau conform recomandărilor.


Liquid Chlorophyll-473 ml-clorofila lichida pentru detoxifiere, alcalinizare

Liquid Chlorophyll-473 ml-clorofila lichida pentru detoxifiere, alcalinizare

Verde in interior=Curat in interior Liquid Chlorophyll -  este un  purificator al intregu..

169,31 Lei

Shark Aid - 90 tablete-Cartilaj de rechin

Shark Aid - 90 tablete-Cartilaj de rechin

1. Pentru cine recomandăm ? 2.  Ce contine un flacon de Shark Aid Calivita?3. ..

166,63 Lei

Super Soya Lecithin - 100 capsule gelationoase-lecitină din soia

Super Soya Lecithin - 100 capsule gelationoase-lecitină din soia

Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nivel nor..

118,25 Lei

Super Soya Lecithin -250 capsule gelationoase-lecitină din soia,

Super Soya Lecithin -250 capsule gelationoase-lecitină din soia,

Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nive..

242,41 Lei

Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)