Producători CaliVita International
Cod produs: Anticolesterolemic, aparat circulator, antiinflamator
Disponibilitate: Out Of Stock

Cu Card /Solicitare Card Calivita: 96,50 Lei

103,74 Lei

Opţiuni disponibile

Chewable Omega 3 Concentrate Lemon Calivita-100 capsule gelatinoase(cu aroma de lamaie)

Fiecare avem preferinţele noastre personale când vine vorba de suplimentele alimentare. Unii preferă tabletele, alţii – produsele lichide ușor de dozat, unii optează pentru capsule, care sunt

mai ușor de înghiţit, alţii sunt fanii tabletelor masticabile. Întotdeauna am fost conștienţi că produsele noastre trebuie să fie disponibile sub cele mai diverse forme, astfel încât toţi să se poată bucura de ingredientele active care și-au dovedit eficienţa la un moment dat doar sub formă de tablete, de exemplu. Din acest motiv am lansat două noi produse, foarte îndrăgite de membrii reţelei, sub formă de capsule gelatinoase masticabile.

De ce capsule gelatinoase masticabile?

Cu toate că ne străduim să concepem tablete și capsule cât mai convenabile cu putință (gândiți-vă doar la cum am redus dimensiunea capsulelor AC-Zymes), unor consumatori le este mai ușor să înghită capsule gelatinoase. Din moment ce capsulele gelatinoase sunt și masticabile, nu ai nevoie de lichide, așa că le poți consuma în orice moment, indiferent că te plimbi, ești la volan sau la birou.

Persoanele cu stomacul sensibil preferă capsulele gelatinoase deoarece administrarea lor presupune cel mai redus disconfort. Acestea pot fi o alegere potrivită și pentru cei care își doresc o eliberare cât mai rapidă a ingredientelor active. În capsulele gelatinoase ingredietnele active se prezintă sub formă lichidă, acestea fiind descompuse în stomac, de unde se absorb mult mai rapid. Absorbția ingredientelor active grase sau liposolubile (de ex. CoQ10) poate fi accelerată în prezența grăsimilor. Din acest motiv este mai practic ca ingredientul activ să fie plasat într-un mediu gras: absorbția se va intensifica fără a fi nevoiți să consumăm produsul în timpul meselor care conțin grăsimi. Capsulele gelatinoase masticabile oferă o soluție și în acest sens deoarece excipienții folosiți sunt, de regulă, uleiuri vegetale. Un avantaj suplimentar al capsulelor gelatinoase masticabile și aromate este acela că și copiii le îndrăgesc foarte mult și sunt mai ușor de consumat de către persoanele cu dificultăți de înghițire sau de femeile gravide, care nu doresc să consume tablete.

Uită de gustul neplăcut de pește!

Noul nostru Chewable Omega 3 Concentrate Lemon cu ulei de lămâie conține 600 mg de ulei de pește, exact ca bine cunoscutul Omega 3 Concentrate. Cu toate că produsele cu ulei de pește sunt foarte populare, mulți consumatori nu suportă gustul de pește, așa că pentru aceștia capsulele gelatinoase pot reprezenta alegerea potrivită. Aroma plăcută de lămâie îndepărtează gustul uleiului de pește, însă conținutul de acizi grași polinesaturați contribuie în continuare la menținerea sănătății.

Tabletele masticabile Omega 3 Concentrate conțin EPA și DHA, care sprijină funcția cerebrală, cardiacă și vederea. În plus, o serie de studii au demonstrat că aceste substanțe pot fi de ajutor în tratamentul afecțiunilor inflamatorii și pot reduce riscul de boli cardiovasculare, sprijinind chiar tratamentul bolilor mentale și crescând sensibilitatea la insulină. Însă un număr foarte mare de persoane din țările dezvoltate consumă o cantitate insuficientă de acizi grași omega-3. Omega 3 în sprijinul sănătății Conform rezultatelor unui experiment efectuat pe femei cu vârsta cuprinsă între 65 și 80 de ani, cu cât concentrația de DHA și EPA din sânge a fost mai mare, cu atât mai scăzut a fost riscul de deces.

Cu toate că mecanismul de acțiune a acizilor grași omega-3 încă nu a fost elucidat pe deplin, acesta este, probabil, unul foarte complex: scade nivelul de trigliceride, inhibă apariția trombozei și reduce factorii de inflamație. Cercetătorii recomandă consumul zilnic al echivalentului unui gram de EPA+DHA sub formă de somon, ton, creveți, calcan sau suplimente alimentare. Un consum adecvat de omega-3 la copii este foarte important pentru dezvoltarea sistemului nervos.

Pe baza experimentelor anterioare, cercetătorii presupun că un aport insuficient de omega-3 poate avea un efect advers asupra dezvoltării cognitive și a comportamentului. În urma unui experiment condus la Universitatea Oxford, cercetătorii au ajuns la concluzia că suplimentarea zilnică cu 600 mg DHA poate reprezenta o metodă sigură și eficientă de îmbunătățire a performanței la citit și a comportamentului copiilor. Conform unui experiment efectuat în Mauritius, consumul de pește în copilărie poate împiedica apariția ulterioară a tiparelor comportamentale antisociale și agresive.

Pe durata experimentului, care a demarat când copiii aveau 3 ani, participanții au primit o atenție fizică și psihologică adecvată și o alimentație îmbogățită cu pește, printre altele. Până la vârsta de 11 ani, copiii din acest grup au prezentat diferențe semnificative în ceea ce privește capacitățile mentale în comparație cu grupul de control care a participat la program. 


Chewable Omega 3 Concentrate Lemon Calivita-100 capsule gelatinoase(cu aroma de lamaie)

Doză: 1 capsulă gelatinoasă

Cantitate pe capsulă gelatinoasă % 

Valoarea de referință a nutrienților 

Ulei de pește 600 mg Omega 3 total 360 mg din care: 

EPA (acid eicosapentaenoic) 180 mg * 

DHA (acid docosahexaenoic) 120 mg * 

Calorii 26,2 kJ Grăsimi < 1,0 g 0,0+ 

Carbohidrați < 1,0 g 0,0+ 

Proteine < 1,0 g 0,0+ 

* Valoarea de referință a nutrienților nu a fost stabilită. 

Această valoare a fost stabilită pe baza unui consum zilnic de 2.000 calorii. 

Ingrediente: ulei de pește, glicerină, gelatină, arome (ulei de lămâie), celuloză microcristalină,

 amidon de porumb (dioxid de sulf), colorant (dioxid de fier galben), îndulcitor (zaharoză).

 Mod de administrare: O capsulă gelatinoasă pe zi sau conform indicațiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Prospect Chewable Omega 3 Concentrate Lemon CalivitaSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Reducere 7,5 % la toate suplimentele Calivita!!!

Acceseaza linkul de mai jos pentru a afla cum sa faci.
https://www.youtube.com/watch?v=OP2lUHSxf6U [Youtube] 

#########################################################

Ce face ca produsele Calivita sa fie unice in raport cu celelalte produse de pe piata?

1. Profilul componentelor este important și, prin urmare, eficacitatea produsului poate varia foarte mult în funcție de originea geografică și forma de cultivare a plantelor și de conținutul extracției, deci este important să se asigure calitatea materei prime, lucru pirmordial pentru compania farmaceutica Calivita.

2. Ingrediente sunt  naturale, din fructe proaspete si legume, ierburi și condimente, și chiar unele tipuri de origine animala(de ex. Omega-3 ) si pot imbunatati  sanatatea, forta, rezistenta, imunitatea și tinerețea.

3. Produsele utilizeaza o formula cu absorbţie lenta (straturi asezate sfera in sfera), pentru a face ca  substantele componente sa fie active pentru mai mult timp, satisfacand necesarul organismului in continuu. 

4. Toate ingredientele sunt de soi organic cultivate/ crescute pe un teren nepoluat,

5. Sunt  neprelucrate, nerafinate, lipsite de substanțe chimice, orice fel de amelioratori, pesticide, hormoni.

6. Nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici,

7. Nu creeaza dependenta

8. Nu au efecte secundare negative. In caz ca se depaseste doza, efectele secundare sunt minime, cum ar fi balonare, diaree, etc.

9. Cel mai modern mod de producție - LIOFILIZARE

10. Actioneaza benefic in multe directii, catre mai multe organe (previn, trateaza si amelioreaza o gama larga de afectiuni).

11. Sunt supuse controlului de cel mai exigent forum din lume: FDA ( Food and Drug Administration) care reglementează produsele naturale, de la alimente la suplimente alimentare la cosmetice, în ceea ce privește siguranța și sănătatea consumatorilor. Pentru suplimentele alimentare, FDA în mod specific verifică  structura / functia  unui produs.