Ocean 21 - detoxifiant și continut nutritiv in acelasi timp


Ocean 21 este un complex din plante și minerale eficiente care reprezintă un răspuns natural la nevoile de detoxifiere ale organismului în lumea modern, si in acelasi timp si un produs foarte hranitor satisfacand ceritele nutritionale ale organismului.

Beneficii ale administrarii Ocean 21

  • Detoxifiază complet corpul
  • Protecție împotriva radiațiilor
  •  Elimina metalele grele și a toxinele din organism
  • Drenaj limfatic
  • Remineralizeaza organismul – hrănește celulele

Produsul Ocean 21 conține Aloe vera, opt tipuri de alge albastre, Taheebo (concentrat de zece ori), merișoare, sfeclă, morcovi și minerale.

Aceste ingrediente au un efect special de protecție și imunostimulare în protecția împotriva radiațiilor  (curățarea particulelor radioactive - cesiu, stronțiu, etc.) și în  îndepărtarea metalelor grele din organism  (mercur, plumb, cadmiu...).

Prin acțiunea lor sinergică, ele susțin și accelerează  drenajul limfatic , care contribuie la îndepărtarea virușilor, a particulelor de grăsime și a resturilor alimentare nedigerabile. Ele elimina toxinele liposolubile (dioxina) din organism, au efecte antifungice, antivirale si antibacteriene si ca remediu natural impotriva constipatiei.

Ele previn refluxul esofagian, acționează ca un antiacid, adică ameliorează aciditatea excesivă în stomac și arsurile la stomac, care este o problemă foarte comună astăzi. Ele contribuie la stabilizarea și armonizarea sistemului endocrin, care este benefic în special în hipotiroidism, chisturi și tumori tiroidiene, stres, alergii și alte tulburări suprarenale.

Ele ridică starea imunitară a organismului, stimulând crearea și starea funcțională a celulelor sanguine care sunt purtătoare ale imunității noastre.

Prin utilizarea Ocean 21 se mareste oxigenarea celulelor, o mai bună circulație a sângelui și, prin urmare, o nutriție mai bună a tuturor țesuturilor. Unele ingrediente reduc riscul apariției cheagurilor de sânge și au un efect preventiv asupra sănătății vaselor de sânge și asupra dezvoltării aterosclerozei. Complexul acestor plante miraculoase are atat activitate antitumorala, cat si antimutagena.

Importanța utilizării Ocean 21 se reflectă și în  remineralizarea organismului , deoarece conține peste 60 de componente minerale și oligoelemente. Ele sunt cruciale pentru funcționarea întregului organism, deoarece participă la activitatea a peste 130 de enzime și ingrediente enzimatice din organism.

Deoarece studiile asupra epuizării solului ne avertizează încă din 1964 cu privire la o lipsă cronică de minerale în sol, și ca urmare a lipsei acestora din plantele folosite pentru consumul uman, astfel există o lipsă tot mai mare de minerale în organismul nostru, ceea ce provoacă diverse „boli deficitare” .

De aceea trebuie să luăm în serios importanța suplimentării dietei. Ingredientele din algele din Ocean 21 sunt cea mai bună sursă de minerale astăzi, așa că putem spune că ne aduc puterea de vindecare a mării și  oceanului.

 


Ocean 21 Calivita-Alge şi aloe vera cu efect alcalinizant

Ocean 21 Calivita-Alge şi aloe vera cu efect alcalinizant

1. |Ce contine produsul OCEAN 21 ? 2. |Prospectul produsului Ocean 21 Calivita 3. |Beneficiil..

375,18 Lei

Se afişează de la 1 până la 1 din 1 (1 Pagini)