Produse Calivita recomandate in tratarea naturista a aritmiilor-recomandare medicala

Super CoQ10 Plus 90 capsule

Capsule care contin ubichinona (20 mg) si alti antioxidanti necesari proceselor energetice, destinate persoanelor peste 35 de ani.

Compozitie:

20 mg Ubichinona (CoQ10)

1000 UI Beta-caroten

10 UI Vitamina E

10 mcg Seleniu

Utilizare:

3 × 1 capsula pe zi

Coenzima Q10 (CoQ10, ubichinona) este o substanță asemănătoare vitaminelor. Amintește de vitamina E, dar are și un efect antioxidant mai puternic. Poate fi considerat ca un tip de catalizator care accelerează sau direcționează procesele biochimice într-o direcție favorabilă. Coenzima Q10 este esențială pentru menținerea fără probleme a proceselor biochimice și biologice și pentru funcționarea sănătoasă a organismului. Aprovizionarea insuficientă a organismului cu coenzima Q10 poate duce la distrugerea economiilor de energie și la diferite tulburări funcționale. Chiar și niveluri mai mici de coenzimă Q10 cu 25% decât cele normale pot afecta dezvoltarea multor boli. Coenzima Q10 este produsă de organismul însuși până la vârsta de 30 de ani, dar pe măsură ce inaintam în vârstă, cantitatea de coenzimă Q10 din organism scade, așa că trebuie suplimentată prin dietă sau luând suplimente alimentare.

 Strong Bones 250 capsule cu calciu si magneziu

Capsule de calciu și magneziu care conțin aceste două substanțe minerale într-un raport ideal (2: 1). Ingredientele lor sunt un ajutor eficient în prevenirea osteoporozei și menținerea oaselor sănătoase. Legatura chelata asigura o absorbtie eficienta. Ele pot fi folosite și de persoanele predispuse la pietre la rinichi.

O capsula de Strong Bones oferă la fel de mult calciu cât o cană de lapte sau 1 porție de brânză și la fel de mult magneziu cât 4 căni de lapte sau 3 porții (100 g) de brânză!

Ingrediente:

300 mg calciu

150 mg magneziu

Utilizare:

4-6 capsule pe zi

Calciul si magneziul sunt printre substantele esentiale necesare organismului. Calciul întărește oasele și dinții. Deficiența acestuia poate provoca rahitism, osteoporoză, osteomalacie și carii. Prin dieta obișnuită, organismul nostru nu primește suficient calciu și, prin urmare, aproape toți suntem direcționați către suplimentarea acestuia. Nevoile de calciu ale femeilor sunt relativ mai mari, iar această nevoie crește și mai mult în perioada postmenopauaza și în menopauză, astfel încât acestea au nevoie de suplimentarea crescută cu calciu. Magneziul este necesar pentru funcționarea eficientă a sistemului nervos, a mușchilor și a numeroase enzime. Participă la gestionarea funcțiilor a peste 300 de enzime vitale și joacă astfel un rol important în metabolismul carbohidraților, grăsimilor, acizilor nucleici și proteinelor, precum și în procesele de producere și utilizare a energiei. Magneziul reduce posibilitatea de disparitie a calculilor renali si biliari pe baza de calciu. Este necesar și pentru fixarea calciului.

 Strong Bones 100 capsule

Capsule de calciu și magneziu care conțin aceste două substanțe minerale într-un raport ideal (2: 1). Ingredientele lor sunt un ajutor eficient în prevenirea osteoporozei și menținerea oaselor sănătoase. Legatura chelata asigura o absorbtie eficienta. Ele pot fi folosite și de persoanele predispuse la pietre la rinichi.

O porție de Strong Bones oferă la fel de mult calciu cât o cană de lapte sau 1 porție de brânză și la fel de mult magneziu cât 4 căni de lapte sau 3 porții (100 g) de brânză!

Ingrediente:

300 mg calciu

150 mg magneziu

Utilizare:

4-6 capsule pe zi

Omega 3 Concentrat 100 capsule din ulei de peste

Capsulele de gelatină din ulei de pește conțin acizi grași omega-3, care furnizează acizi grași nesaturați necesari menținerii sănătății și care lipsesc în alimentația noastră.

Utilizare:

1-3 capsule pe zi

Populația eschimoșilor din vestul Groenlandei nu știe despre bolile cardiovasculare. Hrana eschimoșilor (foci, pește de mare) este, de fapt, extrem de bogată în acizi nesaturați ai celui de-al doilea lanț, așa-numitii acizii grași omega-3, care sunt, printre altele, regulatori importanți ai sistemului circulator și imunitar, intra in  metabolismul grăsimilor etc. Acestia reduc nivelurile crescute de colesterol și trigliceride, ajută la prevenirea lipirii trombocitelor in cheaguri și reduc astfel riscul de înfundare a vaselor de sânge și de atac de cord. Ele îmbunătățesc transportul sângelui, ceea ce duce la o circulație semnificativ mai bună și, astfel, la o mai bună aprovizionare cu oxigen a țesuturilor. Acizii grași Omega-3 - sau prostaglandinele și prostaciclinele derivate din acestea -, pe lângă îmbunătățirea circulației, au un efect benefic asupra organismului și în alte moduri. Ele atenuează inflamația, mobilizează sistemul imunitar.

 Notă: Aceste produse pot fi folosite individual sau în combinație oferă rezultate și mai bune.

Omega 3 Concentrate Calivita - 100 capsule

Cu Card /Solicitare Card Calivita: 97,50 Lei

Fară Card:97,50 Lei
Strong Bones Calcium / Magnezium  - 100 capsule

Cu Card /Solicitare Card Calivita: 63,50 Lei


Fară Card:68,26 Lei
Strong Bones Calcium / Magnezium - 250 capsule

Cu Card /Solicitare Card Calivita: 123,50 Lei

Fară Card:132,76 Lei
Super Co Q10 Plus (Super Coenzima Q10 Plus)-120 capsule

Cu Card /Solicitare Card Calivita: 196,50 Lei


Fară Card:211,24 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Categorii Produse Calivita