Produse Calivita pentru sănătatea țesutului conjunctiv

Termenul de țesut conjunctiv se referă la acele structuri ale organismului care sunt responsabile de forma corpului: oase și articulații, coloana vertebrală cu toate suprafețele de acoperire, precum și dinții. Dar țesutul conjunctiv se găsește și în organe, în jurul organelor, pereții interiori și exteriori ai vaselor de sânge și limfatice.

În sens chimic, țesutul conjunctiv conține proteine, care sunt substanțe fibroase și o rețea fină de glicoproteine, glicozamino-glicani, acid hialuronic în care se află anumite celule (oase, cartilaj). Contine multa apa si este deci un loc de eliminare a toxinelor provenite din organism dar si din mediul extern. Este așa-numita „zgură” cu multa apa, care acidifică organismul, provoacă dureri la nivelul articulațiilor, deoarece acestea sunt în permanență în mișcare.

Țesutul conjunctiv îmbătrânește mai întâi. Îmbătrânirea țesutului conjunctiv este foarte influențată de stilul de viață, obiceiurile alimentare sau dieta  nesanatoasa, activitatea fizică, cantitatea de macronutrienți și micronutrienți, cantitatea si calitatea apei și antioxidanți.

Bolile țesutului conjunctiv sunt:

o   ​​ inflamația (16%),

o   modificările degenerative (64% artroza și osteoporoza),

o   diverse fibromiozite dureroase (13%) și

o   bolile metabolice precum guta (5%).

 Prin urmare, în timpul vieții, toată lumea ar trebui să încerce să aibă un țesut conjunctiv sănătos , să folosească suplimente sănătoase pentru țesutul conjunctiv pentru a preveni deteriorarea acestui tesut format din mai multe organe atât de importante, pentru calitatea vieții.

SUPLIMENTE pentru  SUPORTUL  articulațiilorJOINT PROTEX  si JOINT PROTEX FORTE conțin glucozamină, acid hialuronic, sulfat de condroitină, zinc și mangan, precum și extracte din plante de cătină, extract din tămâie indiana și turmeric ce acționează ca antiinflamator.

JOINT PROTeX conține 250 mg glucozamină și 200 mg condroitin sulfat, dar conține și glicozaminoglican și cetil miristoleat care reduc activ procesul inflamator, așa că atunci când există inflamație a țesutului conjunctiv sau a venelor și hemoroizi, acest supliment are prioritate.

 Pentru prima lună 3x1 comprimate pe zi după mese. Ulterior, pentru a menține efectului, se folosesc JOINT PROTeX FORTE, 2x1 comprimate pe zi timp  până la trei luni.

Experiența noastră arată că aceste suplimente sunt foarte eficiente în osteoartrită, osteoporoză, gută, boli ale venelor si hemoroizilor si in cazurile in care greutatea asupra articulatiilor este crescuta in sport, munca fizica sau obezitate.

 Aceste suplimente compensează organismul pentru acele ingrediente care formează țesutul conjunctiv și împiedică îmbătrânirea acestuia.

Îmbunătățește mobilitatea articulațiilor, lubrifiază și formează cartilajul în articulații. Întărește ligamentele și tecile articulare.

 Este o combinație foarte bună cu SUPER SOYA LECITHIN (lecitină de soia) sau TRIPLE POTENCY LECITHIN (lecitină cu potential triplu), deoarece lecitina construiește structurile celulare și membranele celulare, lubrifiază suprafața articulației, reduce reacțiile meteropate ale articulațiilor, crește oxigenarea țesuturilor.

 De asemenea, afectează foarte mult sănătatea pielii, părului și unghiilor. Ajută la vindecarea arsurilor și a fracturilor de oase. Acționează împotriva durerii și previne osteoporoza. Îi servește pe bătrâni ca un adevărat geriatru . Utilizati 2-3x1 capsule zilnic dupa masa.

 

Suplimentul pe bază de plante CURCUMA PRO este, de asemenea, de mare ajutor pentru sănătatea țesutului conjunctiv, mai ales atunci când există inflamație (artrita reumatoidă). Turmericul este o plantă medicinală ai cărei polifenoli numiți curcuminoizi acționează împotriva moleculelor inflamatorii și reduc puternic inflamația, pe lângă faptul că acționează ca un puternic antioxidant. Avantajul CURCUMA PRO este că particulele de turmeric sunt micronizate la o dimensiune sub 10 microni și, prin urmare, sunt mai ușor și mai rapid de absorbit și rămân în organism mai mult timp. Preparatul contine si bioperina, o forma pura a alcaloidului piperina din piper negru, care creste eficienta turmericului de 20 de ori.

Suplimentul acționează împotriva inflamației, reduce umflarea și durerea.

CURCUMIN PRO se ia ca o tableta dupa masa in scop preventiv, in timp ce in poliartrita reumatoida si diverse artroze se iau 3x1 comprimate dupa masa. Poate fi combinat și cu JOINT PROTEX.

D’DROPS, supliment cu vitamina D3 ocupă un loc special în menținerea sănătății țesutului conjunctiv. Vitamina D este importantă pentru funcționarea fiecărei celule, inclusiv a țesutului conjunctiv. Afectează absorbția și metabolismul calciului și încorporarea acestuia în celulele osoase. Întărește tecile și ligamentele articulațiilor. Are efect antiinflamator și ajută sistemul imunitar. O picătură de d’DROPS conține 400 de unități internaționale de vitamina D3. La vârsta adultă, recomandăm 10 picături pentru prevenire, iar dacă este necesar din cauza bolii, poate fi mai mult.

Este foarte important pentru sănătatea țesutului conjunctiv să adaugi calciu, magneziu, vitamina D și vitamina K, mai ales atunci când sunt împreună, pentru că atunci au un efect sinergic, la fel și produsul CALCIUM MAGNESIUM PLUS.

Rolul calciului este in primul rand in mentinerea fortei oaselor si a dintilor, dar are si efect asupra contractiei musculare, mentine echilibrului acido-bazic si o mai buna absorbtie a fierului. Magneziul afectează absorbția și funcția calciului, este o componentă a multor enzime, afectează conducerea impulsurilor nervoase, acționează împotriva crampelor musculare. Vitamina D economisește calciul în organism. Vitamina K2 este foarte importantă, deoarece este un ingredient din proteina osteocalcină care formează sau descompune osul, iar dacă nu este suficientă, apare osteoporoza. Este, de asemenea, un ingredient din proteinele care construiesc peretele interior al vaselor de sânge (endoteliul), iar o cantitate insuficientă de vitamina K2 duce la ateroscleroză.

 Pe măsură ce corpul îmbătrânește, producția de vitamina K2 în organism scade. Recomandăm tinerilor CALCIUM MAGNESIUM PLUS pentru oase sănătoase, la vârsta mijlocie pentru prevenirea osteoporozei și la bătrânețe pentru prevenirea și atenuarea modificărilor degenerative ale țesutului conjunctiv. Este recomandat în special celor care beau multă cafea, alcool, sucuri artificiale, fumătorilor, celor care au o absorbție slabă a nutrienților din cauza tulburărilor intestinale. Luați 2 capsule la culcare. Acest supliment este recomandat si in cazul fracturilor osoase.

 Când vorbim despre vasele de sânge și țesutul conjunctiv din ele, ne referim întotdeauna la apariția venelor varicoase, a hemoroizilor, dar nu trebuie să uităm de endoteliul tuturor arterelor din organism. Suplimentul alimentar pentru susținerea vaselor de sânge este VEIN PROTEX, care conține ingrediente active naturale vitamina C, proantocianadină oligomerică (OPC) din semințe de struguri, extracte de ghimbir, turmeric, complex de hesperidină și metil sulfonil metan (MSM). Ingredientele au un efect benefic asupra construirii colagenului, ca antioxidanti si detoxifianti.

Aceste ingredient din VEIN PROTEX previn acțiunea enzimelor care distrug colagenul, îmbunătățesc circulația, acționează împotriva crampelor și tonifică venele. Ele previn tromboza. Utilizati 2x1 comprimate la o oră după masă. Cand apar varice sau tromboze, crema VEIN CARE are un efect benefic linexterior.

Pentru probleme cronice articulare sau pentru prevenirea crampelor va recomandam si RESCUE GEL ROLON din colectia Organicare. Datorită plantelor medicinale organice, acest produs reduce durerea, umflarea și crampele în timp ce hrănește pielea. Se aplica cu miscari circulare timp de un minut pe zona afectata.

 dr Amalia Tarnochi


Vitamina D (60 tablete)-2000 UI

Vitamina D (60 tablete)-2000 UI

Vitamina D joacă roluri multiple în organism: participă nu doar la dezvoltarea sănătoasă a dinților ..

36,01 Lei

Calcium Magnesium Plus Calivita -100 capsule-calciu, magneziu + vitaminele D3 și K2

Calcium Magnesium Plus Calivita -100 capsule-calciu, magneziu + vitaminele D3 și K2

  Calcium Magnesium Plus (fostul produs Strong Bones PLUS) este un produs care spr..

103,20 Lei

Curcuma Pro Calivita 60 tablete- cu extracte de turmeric-antiinflamator

Curcuma Pro Calivita 60 tablete- cu extracte de turmeric-antiinflamator

Alege Curcuma Pro, pe baza turmeric- un puternic antiinflamator !Dacă faci sport în mod constan..

142,98 Lei

D drops-Vitamina D3 lichida -30 ml

D drops-Vitamina D3 lichida -30 ml

Oferta lunii  la pachetul D Drops: Daca cumparati 3 flacoane de D Drops* ( ) il ..

107,50 Lei

Joint Protex Forte-90 tablete-Complex pentru protecţia articulaţiilor

Joint Protex Forte-90 tablete-Complex pentru protecţia articulaţiilor

1. |Pentru cine recomandăm ? 2. |De ce Joint ProteX FORTEX? 3. |Alegerea celui mai bun suplimen..

223,06 Lei

Joint Protex-90 tablete-Complex pentru protecţia articulaţiilor

Joint Protex-90 tablete-Complex pentru protecţia articulaţiilor

1. |Pentru cine recomandăm ? 2. |Ce contine Joint Protex Calivita? 3. |Mod de administrare 4. |Ef..

166,09 Lei

Super Soya Lecithin - 100 capsule gelationoase-lecitină din soia

Super Soya Lecithin - 100 capsule gelationoase-lecitină din soia

Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nivel nor..

118,25 Lei

Super Soya Lecithin -250 capsule gelationoase-lecitină din soia,

Super Soya Lecithin -250 capsule gelationoase-lecitină din soia,

Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nive..

242,41 Lei

Triple Potency Lecithin - 100 capsule gelatinoase-Lecitină din soia

Triple Potency Lecithin - 100 capsule gelatinoase-Lecitină din soia

  Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor de sânge şi a circulaţiei sanguine la un ..

188,66 Lei

Vein Care - 75 ml-Cremă pentru varice

Vein Care - 75 ml-Cremă pentru varice

Încearcă noua formulă a cremei VeinCare, pentru picioare sănătoase şi frumoase! Aceasta conţine form..

83,31 Lei

Vein Protex - 60 tablete-reduce vizibilitatea venelor varicoase

Vein Protex - 60 tablete-reduce vizibilitatea venelor varicoase

1. |Pentru cine recomandăm ? 2. | De ce Vein Protex ? 3. |Ce contine Vein ProteX Calivita? ..

165,55 Lei

OrganiCare Rescue Gel

OrganiCare Rescue Gel

Gelul pentru îngrijirea pielii OrganiCare Rescue Gel conţine ingrediente de provenienţă naturală, in..

63,96 Lei

Se afişează de la 1 până la 12 din 12 (1 Pagini)