Magazin cu produse Calivita din Braila

Adresa farmaciei cu produse Calivita din Braila

Brăila
Str. General Eremia Grigorescu, bl.9PP, parter, jud. Braila(langa biserica Sf. Gheorghe)

program: luni-vineri 10-18, sambata 9-12

Pentru a avea cu 25% reducere din pretul produselor  puteti sa va  faceti online o inregistrare* pentru card de fidelitate Calivita accesand urmatorul formular:

FORMULARUL DE INSCRIERE

Pentru a avea un card Calivita(care se face in mod gratuit) trebuie sa parcurgeti urmatorii pasii:

  1. Trebuie sa va inscrieti cu ajutorul formularului :FORMULARUL DE INSCRIERE . Apoi 
  2. Trebuie sa faceti o comanda de minim 85 lei continuand din formularul de  inscriere sau ajungand la magazinul Calivita din Craiova.

A. Daca comanda o faceti online, continuand dupa ce ati completat  formularul de  inscriere  atunci veti primi in colet(la adresa dvs. de expediere care ati ales-o) atat produsele comandate cat si cardul Calivita(de fidelitate).

B. In cazul ca dorit sa ajungeti la magazinul din Craiova, va rugam sa spuneti ca sunteti deja inscris cu ajutorul  formularului online si ca doriti pe langa produse si un Card Calivita fizic(pentru a avea reducere ori de cate ori comandati).

Telefon asistenta (in caz ca intampinati vreo problema de sistem la inscriere), sau pentru alte informatii:  0760.117.029.

Beneficiile Cardului de fidelitate Calivita:

-ori de cate ori comandati, cumparati produsele la pret de membru Calivita(cel mai mic pret posibil)

-daca comandati (online) direct  la adresa dvs. veti avea taxa de transport 0.

-Cu cardul Calivita veti beneficia de reducere fie ca comandati online fie ca ajungeti la oricare magazin de produse Calivita din tara.

-Cardul este valabil si in exteriorul Romaniei; deci veti putea beneficia de pretul de membru Calivita daca comandati dintr-o locatie externa Romaniei.

Informatii pas cu pas cum sa obtineti cardul de fidelitate Calivita  cu ajutorul formularului de inscriere online pentru a avea reducere la produsele Calivita:


Telefon asistenta (in caz ca intampinati vreo problema de sistem la inscriere), sau pentru a afla cum se procedeaza pentru a avea un card Calivita sau pentru alte informatii:  0760.117.029.

Informatii pas cu pas cum sa obtineti cardul de fidelitate Calivita  pentru a avea reducere la produsele Calivita din Braila, vizionati prezentarea de mai jos:

*Cardul de fidelitate Calivita nu costa nimic si se primeste odata cu prima comanda.

Localizarea pe harta cu ajutorul Google Map a farmaciei cu produse Calivita din Braila
 


Atentie!!  Produsele de mai jos au un pret cu amanuntul mai mic decat in magazinul Calivita din Braila si nu trebuie comparat pretul din Magazin cu pretul de pe site. 

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
Categorii Produse Calivita