Blog 120 ani stres cronic dieta vegana Rhodiola rosea dieta alcalina medicamente

     Pentru comanda online accesati pagina>> PRODUSE CALIVITA

Compania Calivita International

CaliVita reprezintă un factor determinant pe piaţa suplimentelor alimentare de mai mult de 20 de ani. În tot acest timp, atât industria suplimentelor, cât şi condiţiile de pe piaţă au suferit o serie de  modificări importante, însă, în ciuda oricăror efecte negative–fie că este vorba de reglementări mult mai stricte sau de criza economică tot mai accentuată–nu am făcut  niciodată rabat de la calitate, deoarece convingerea noastră fermă este că poţi rămâne pe piaţă doar dacă oferi calitate perfectă. Datorită acestui lucru, sute de mii de clienţi satisfăcuţi ne consumă produsele în fiecare zi. 

Ce inseamnă pentru noi calitatea produselor? 

Ori de câteori este posibil din punct de vedere tehnologic, preferăm să folosim materii prime naturale. În plus,scopul nostru este să aplicăm şi să utilizăm, din ce în ce mai frecvent, substanţe active din plante provenite din culturi organice. În cazul extractelor din plante, căutăm să folosim substanţele benefice în cantităţi cât mai mari, adică le preferăm pe cele cu un raport ridicat  de substanţe active. Calitatea şi cantitatea componentelor din produsele noastre îndeplinesc toate reglementările legale şi profesionale, iar în cadrul dezvoltării produselor acordăm o atenţie deosebită folosirii formelor organice, care prezintă o absorbţie mai bună. Atunci când concepem un produs nou, includem substanţe active într-o cantitate eficientă, iar, în cazul produselor cu mai multe componente, ţinem cont de efectul sinergic al acestora. Pentru noi,  o compoziţie modernă înseamnă nu doar să fim în tendinţe, ci să răspundem cu adevărat aşteptărilor clienţilor.

Lansarea unui produs nou este precedată de studii ştiinţifice complexe, pentru a vă putea oferi un produs cu adevărat eficient,de care să fiţi satisfăcuţi pe termen lung, fie din postura de consumator, fie din cea de membru al reţelei. Procesele noastre de producţie se desfăşoară conform celor mai stricte standarde şi norme de control al calităţii GMP(Good Manufacturing Practice) , iar controlul continuu şi inspecţiile periodice, regulate ale FDA (Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite) sunt, deasemenea, garantate. 

Pe lângă cele de mai sus, obţinerea autorizaţiilor pentru produsele CaliVita depinde, în multe ţări, de o serie de inspecţii; în plus, punem un accent deosebit şi pe controlul calităţii în centrul nostru din Europa. Suntem deschişi ideilor, observaţiilor şi cererilor clienţilor şi membrilor noştri, pentru a putea creşte împreună succesul companiei noastre


Adresa farmaciei cu produse Calivita Craiova

Str. Bibescu nr.2, Craiova, Jud. Dolj
tel. mobil 0760.117.029
program: luni-vineri 9-18

Sugestieinainte de a porni spre farmacie, va rugam sa ne contactati pentru a afla daca produsul dorit se afla pe stoc!   

Pentru a avea cu 30% reducere din pretul produselor din farmacia Calivita din Craiova va rugam sa va faceti online un card de fidelitate accesand urmatorul formular:

FORMULARUL DE INSCRIERE

Informatii pas cu pas cum sa obtineti cardul de fidelitate Calivita  pentru a avea reducere la produsele Calivita din Craiova.

Sau mai simplu, folositi codul 040.220.1007(il puteti nota pe o hartie) , prezentandu-l la vanzatorul de produse din farmacie pt a beneficia de reducere . Puteti sa va faceti un card de membru(solicitati acest lucru in farmacie) cu ajutorul acestui cod, pentru a-l avea in permanenta.

Localizarea pe harta cu ajutorul Google Map a farmaciei cu produse Calivita din Craiova

 

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita