Daca va veti inscrie in reteaua Calivita, nu veți avea  nicio obligație (nu platiți abodament, sau nu sunteți obligat să mai cumpărați alte produse!)

Care sunt avantajele inscrierii in retea? 

Veti beneficia de reducerea de 30% din pretul produselor care se vand cu amanuntul (in farmacie) sau 10% din pretul de pe site. 

Pentru o valoare de min 400 ron expeditia este gratuita, iar daca valoarea depaseste 450 de ron, aveti un produs cadou la alegere dintre Full Spectrum, 90 tablete, Garlic Caps, 100 capsule, Iron Plus, 100 tablete, qProtect, 90 tablete, un produs din gama CaliClean, 946 ml.

Pentru inscrierea in retea ( obtinerea calitatii de membru cu card de fidelitate) sunt necesare cumparaturi pe o singura factura in valoare de minimum 85 ron

Daca o persoana doreste sa devina membru (cu card de fidelitate) odata cu comanda (de minim 85 Ron) care o face trebuie sa specifice acest lucru la sectiunea Adauga observatii in legatura cu comanda

Dupa comandarea produselor, veti fi contactat in scurt timp, telefonic sau prin email, de un consultant CaliVita International, pentru confirmarea procesarii comenzii dumneavoastra.

Daca coletul nu ajunge in termen de 48 de ore va rugam sa ne sunati

Persoanele care au dobandit calitatea de membru CaliVita International prin intermediul acestui site, vor completa la comanda pe langa datele personale si codul de membru in sectiunea Adauga observatii in legatura cu comanda)

Livrare:
- prin colet postal, in termen de maxim o saptamana; pentru coletele in valoare de peste 400 lei, cheltuielile postale sunt suportate de CaliVita.

- prin Curier Rapid la solicitarea dumneavoastra. Pentru coletele in valoare de peste 400 lei, cheltuielile de expediere sunt suportate de CaliVita. In momentul efectuarii comenzii, este necesar sa comunicati un numar de telefon pentru a putea fi contactati ulterior de catre personalul firmei de curierat in vederea livrarii coletului.

Coletul va fi expediat de Departamentul Expeditii curierat al reprezentantei concernului CaliVita International din Timisoara, avand taxele:

Valoarea coletelor[RON] Taxe CURIER RAPID
1 - 400 lei 15 lei (20 lei)
>400 gratuit (20 lei)
minim 2 produse gratuit pentru cei cu card de fideliatate 
>85 gratuit pt inscriere cu card

* Taxa postala include TVA

Nota importanta:

Incepand cu 1 Iunie 2017 NU mai trimitem coletele prin POSTA
Puteti obtine card de consumator privilegiat CaliVita International, cumparand oricare din produse, comanda sa acumuleze minim  85 ron . Veti obtine un card personal (pasaport international) valabil in 34 de tari din Europa, cu ajutorul caruia beneficiati de pret fara adaos comercial la cumpararea produselor, de un abonament la revista bilunara a firmei timp de un an de zile, informatii permanente legate de activitatea firmei, un catalog complet de produse si, aveti oportunitatea dezvoltarii propriei afaceri, daca doriti si cand doriti. 
Programul de functionare al Departamentului de Expeditii Postale CaliVita: luni-vineri orele 9-17.


Nota: Nr. de telefon este obligatoriu pentu a clarifica eventualele probleme legate de comanda.

Toate produsele au T.V.A inclus!