Întreținerea greutății optime a corporului și a scăderii în greutate într-un mod natural


1 PACHET DE BAZĂ PENTRU PĂSTRAREA GREUTĂȚII CORPORALE IDEALE

 Pachetul de bază conține două suplimente pe bază de plante care pot ajuta la prevenirea menținerii greutății cu o dietă de tip sânge.

NOPALIN provine din cactusul nopal, care conține fibre, minerale, vitamine și aminoacizi. Fibrele insolubile în contact cu apa din intestine se umflă, provoacă o senzație de sațietate, accelerează trecerea alimentelor prin tractul gastrointestinal și reglează scaunul. Fibrele solubile îmbunătățesc funcția hepatică în secreția bilei și a altor enzime digestive, afectând în același timp metabolismul zahărului, colesterolului și trigliceridelor în întregul organism.

Utilizați 3 × 2 comprimate înainte de masă cu două pahare cu apă.

LIQUID CHLOROPHYLL-CLOROFILA LICHIDĂ este un supliment lichid, obținut din lucernă, are proprietatea de a lega substanțele nocive (deșeuri metabolice și toxine externe), curăță colonul, alcalinizează organismul, ceea ce contribuie la reglarea greutății corporale.

Se recomandă să puneți 2 × 2 lingurițe în 2 dcl de apă pura și se bea în timpul zilei.

2.PACHET pt. scaderea  GREUTATII CORPORALE –pt. cei cu 30 kg MAI MULT DECAT IDEAL

 Acest pachet este destinat persoanelor obeze, deoarece au nevoie de mai mult „efort” pentru reglarea greutății corporale.

SLIM FORMULA este un supliment alimentar complex care, datorită ingredientelor sale, reduce pofta de mâncare, îmbunătățește metabolismul grăsimilor, proteinelor și zaharurilor, ajutat cu efectul termogenetic al ceaiului verde, ghimbirului și L-carnitinei, care topește grăsimea subcutanată și ajută procesele energetice din celule. Accelerează procesele de detoxifiere, ceea ce accelerează pierderea în greutate.

Se recomandă 3 × 2 înainte de masă cu multe lichide.

TRIMEX este un supliment lichid, care poate ajuta la efectul Slim Formulei, dacă luați 1 lingură la o oră după prânz și 1 lingură înainte de culcare.

OXYMAX, care contine oxigen stabilizat, contribuie la alcalinizarea organismului, o mai buna productie de enzime, o mai buna digestie si absorbtie a nutrientilor, ceea ce accelereaza actiunea celor doua suplimente precedente si scaderea in greutate, pastrand in acelasi timp energia corpului.

SUPER COENZYME Q10 PLUS, care contine 20 mg de coenzima Q10 per capsula, are un efect benefic asupra metabolismului, actioneaza asupra tuturor celulelor organismului, deoarece accelereaza productia de energie in mitocondrii, astfel organismul pierde in greutate mai repede si nu se simte slabit.

Se recomandă 2 × 1 capsulă după masă.

 


Nopalin - 200 tablete-din cactusul Nopal

Nopalin - 200 tablete-din cactusul Nopal

Nopalin este un extras din cactusul Nopal din familia de  cactusi Opuntia, ..

150,50 Lei

Slim Formula  - 90 tablete-pentru slăbit

Slim Formula - 90 tablete-pentru slăbit

Slim Formula este un preparat complex pentru stimularea pierderii în greutate, care ajută la acceler..

134,38 Lei

Super Co Q10 Plus (Super Coenzima Q10 Plus)-120 capsule-Complex de coenzima Q10

Super Co Q10 Plus (Super Coenzima Q10 Plus)-120 capsule-Complex de coenzima Q10

Dacă doreşti să îţi îmbunătăţeşti condiţia fizică, să fi mai plin(a) de energie, să îţi întăreşti si..

211,24 Lei

Trimex (473 ml)-Produs lichid pentru slăbit

Trimex (473 ml)-Produs lichid pentru slăbit

TrimeX este un produs lichid pentru suplimentarea curei de slăbire, care îți oferă un complex de ami..

202,64 Lei

Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)