Producători CaliVita International
Cod produs: promotie saptamanala
Disponibilitate: Out Of Stock
245,00 Lei

Opţiuni disponibile

Pachetul Arginine Plus+ Low Deuterium Oxy Cristal Calivita

Arginine Plus

Arginina este un aminoacid care joacă un rol în funcţionarea, dezvoltarea şi regenerarea muşchilor; în plus, contribuie şi la menţinerea unei circulaţii sanguine sănătoase, stimulând astfel funcţionarea optimă a sistemului vascular. Stimulează producerea hormonului de creştere şi a insulinei şi este o substanţă precursoare a oxidului de azot, care are un efect vasodilatator.

Low Deuterium Oxy Crystal

Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat structurat şi stabilizat magnetic de apă cu un conţinut redus de deuteriu şi mai mult oxigen. Apa structurată magnetic poate fi un sprijin efi cient în lupta împotriva substanţelor patogene. Oxigenul stabilizat ajută aprovizionarea cu oxigen a celulelor, în vreme ce conţinutul scăzut de deuteriu al apei poate încetini procesul de multiplicare a celulelor;
pe de altă parte, multiplicarea celulelor nesănătoase devine mai puţin probabilă.

Pentru cine recomandam:

Arginine Plus

  • Sportivilor şi culturiştilor, pentru că poate stimula fluxul de oxigen şi nutrienţi, creşterea şi regenerarea masei musculare.
  • Persoanelor care efectuează munci fizice grele.
  • Stimulează sinteza proteinelor şi secreţia hormonilor de creştere şi a insulinei.
  • Datorită efectului său vasodilatator, contribuie la protecţia sistemului cardiovascular.
  • Ajută la realizarea procesului de detoxifiere.
  • Poate stimula creşterea performanţelor sexuale.

Low Deuterium Oxy Crystal

 

  • Persoanelor care trăiesc într-un mediu înconjurător unde aerul este poluat, adesea prezintă efect de smog şi este sărac în oxigen.
  • Persoanelor care-şi doresc o protecţie imunitară efi cientă.
  • Sportivilor, pentru a-şi îmbunătăţi performanţele.
  • Tuturor celor interesaţi să fi e într-o dispoziţie bună şi să-şi crească nivelul de concentrare mentală.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Ce face ca produsele Calivita sa fie unice in raport cu celelalte produse de pe piata?

1. Profilul componentelor este important și, prin urmare, eficacitatea produsului poate varia foarte mult în funcție de originea geografică și forma de cultivare a plantelor și de conținutul extracției, deci este important să se asigure calitatea materei prime, lucru pirmordial pentru compania farmaceutica Calivita.

2. Ingrediente sunt  naturale, din fructe proaspete si legume, ierburi și condimente, și chiar unele tipuri de origine animala(de ex. Omega-3 ) si pot imbunatati  sanatatea, forta, rezistenta, imunitatea și tinerețea.

3. Produsele utilizeaza o formula cu absorbţie lenta (straturi asezate sfera in sfera), pentru a face ca  substantele componente sa fie active pentru mai mult timp, satisfacand necesarul organismului in continuu. 

4. Toate ingredientele sunt de soi organic cultivate/ crescute pe un teren nepoluat,

5. Sunt  neprelucrate, nerafinate, lipsite de substanțe chimice, orice fel de amelioratori, pesticide, hormoni.

6. Nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici,

7. Nu creeaza dependenta

8. Nu au efecte secundare negative. In caz ca se depaseste doza, efectele secundare sunt minime, cum ar fi balonare, diaree, etc.

9. Cel mai modern mod de producție - LIOFILIZARE

10. Actioneaza benefic in multe directii, catre mai multe organe (previn, trateaza si amelioreaza o gama larga de afectiuni).

11. Sunt supuse controlului de cel mai exigent forum din lume: FDA ( Food and Drug Administration) care reglementează produsele naturale, de la alimente la suplimente alimentare la cosmetice, în ceea ce privește siguranța și sănătatea consumatorilor. Pentru suplimentele alimentare, FDA în mod specific verifică  structura / functia  unui produs.