Buna ziua, am un prieten care la 65 de ani se reface dupa un AVC hemoragic. Ce putem sa-i recomandam având in vedere ca mai are sechele la o mana si un picor. A venit de curând de la un tratament de recuperare la Centrul de Recuperare ”Acasă” din Zalău Multumesc

Raspuns: Buna ziua, - Organic Noni 3-4 capace /zi , cu 30 minute inainte de masa - Mega QProtect 1 tb x 2 / zi - Oxy max 40 picaturi in 1 litru apa plata , pentru consumul unei zile.


Buna seara, Pentru spondiloza cervicala cu contracturi, ameteli, dureri de cap, nevralgii intercostale si dureri extinse in umar, ce produse de la Calivita imi recomandati? Am urmat o perioada indelungata un tratament adecvat cu antiinflamatoare pe care l-am stopat din cauza efectelor adverse gastrice. Multumesc!

Raspuns: Buna ziua! - Shark aid 2 tb la 8 ore - Pure yuca 1 tb la 8 ore - White willow 1 caps la 8 ore - Mega QProtect 1 tb dimineata si 1 tb seara.


buna ziua sunt din tirgoviste va rog respectuos sa mi spuneti ce tratament este indicat ptr urmatoarele diagnosticuri;1.ictus lacunar talamic sindrom senzitiv hemipareza stinga,2. colon iritabil, 3.conjunctivita alergica (obtinuta in urma unui glaucom cu unghi deschis) va precizez caci am luat medicamente alopate ptr fiecare diagnostic: 1. neurovert,tiolin complex, aspirin cardio, atoris. 2.detralex, colonspasmin. 3.brimonal,monopost As vrea sa urmez tratament de la d voastra intrucit medicamentele luate imi provoaca reactii adverse, precizez caci am m ai urmat de la d voastra si m am simtit forte bine. Va multumesc.

Raspuns: Buna ziua, va recomand - - Organic Noni 3 capace / zi , cu 30 minute inainte de masa - Oxy max 40 picaturi in 1 litru apa plata , pentru consumul unei zile - Mega QProtect 2 tb / zi. Multa sanatate!
Bună ziua Dna doctor. Vă rog să îmi spuneți și mie ce recomandați pentru o persoana de 70 ani cu vertij și tinitus care a apărut acum . Are și GATA și osteoporoza. Consuma de la Calivita qProtect 2 pe zi, Calciu magneziu plus 2 pe zi și supersoyalecitin 2 pe zi. Și un copil de 10 ani care a avut spre betahemolotic grup A ,cu ASLO și IgE care de mențin valori foarte mari. A făcut tratament cu antibiotic și singular, flixotide . Mulțumesc

Raspuns: Buna ziua, pentru dna varstnica recomand urmatoarele : - Oxy max 40 picaturi in 1 litru apa, pentru consumul unei zile. - Vitamina D drops 3 pic dimineata Sa inlocuiasca Qprotect cu Mega QProtect 2/zi.
Buna ziua, doamna Doctor ce tratament Calivita imi puteti recomanda in cazul unei doamne cu varsta de 34 de ani, pentru o concentrare mai buna, pentru memorie. Mentionez ca a consumat produsul Full Spectrum de la Calivita, insa prezinta reactii adverse la acest produs( greata si varsaturi).Multumesc mult! Zi frumoasa!

Raspuns: Buna ziua! Recomand : - Mega QProtect 2 tb/zi - Oxy max 40 de picaturi in 1 litru apa plata , pentru consumul unei zile - Super Soia Lecitin 2 cps/zi.
Buna ziua. Doamna Doctor ce imi recomandati in cazul unui barbat cu varsta de 38 de ani care prezinta dureri de cap, ce persista, seara sunt mai accentuate, nu trec fara sa se administreze QUARELIN. In trecut a lucrat in multe ture de noapte, insa in prezent a renuntat la acest job. Se manifesta ca o presiune intracraniana puternica.Multumesc anticipat!

Raspuns: Buna ziua! - Mega QProtect 2 tb / zi - Oxy max 40 picaturi in un litru apa plata, pentru consumul unei zile - Rhodiolin 3 caps/zi.
Va rog sa-mi recomandati tratament pentru cancer de piele. Mama(pacienta) are 80 de ani, in urma cu 3 ani i-a aparut o leziune sub ochi, doctorul dermatolog i-a recomandat extirparea acelei excrescente si alpicarea de Efudix. Efudixul l-a aplicat, dat operatie nu a facut(mi-e teama). Mentionez ca urmeaza tratament alopat cu Tertensiv, Atacand, Concor, Rosucard, Magnesium, Piracetam, Cavinton, i s-a recomandat si Trombex(dar nu l-a luat pentru ca sunt prea multe). Are tensiune arteriala oscilanta, aritmii cardiace, colesterolemie, in urma cu 10 ani a avut accident vascular tranzitor. Mai nou are din cand in cand dificultati la deglutitie(eu cred ca de la tiroida). A urmat luna trecuta tratament de la Cali Vita cu Cartilaj de rechin(9 caps/zi), Resveratrol(2cps/zi), Imunaid(3cps/zi). Rugamintea mea din suflet este sa-i realizati dumneavoastra o schema de tratament. Va mutumesc! Cu stima, Maciuca Lucica

Raspuns: Buna ziua , - Culevit 3-3-3 (luate la interval de 8 ore) - Sark aid 3-3-3 (luate la 8 ore) - Mega QProtect 1-0-1 (1 tb dimineata si 1 tb seara) - Oxy max 40 picaturi in 1 litru apa plata , pentru consumul unei zile - Organic noni 1-1-1 (1 capac dimineata , 1 capac la pranz si 1 capac seara , cu 30 min inainte de masa) si aplicatii locale.
Baiatului meu,in varsta de 43 ani,i-au aparutpe corp lipoame de dimensiuni de2,0Cm-bob de mazare,cele mari sunt in zona tricepsilor ,pe ambele brate,pe spate unul in zona rinichiului.Cel mai mare 3,0cm a fost extirpat,inzona sternului si avea consistenta de aglomerari de grasime.Nu s-au semnalat consistente dubioase.Extirparea s-a facut acum 2 ani .Intre timp nu au mai aparut altele noi.Locuieste in Canadasi analizele sunt acestea:Colesterol=5,13mmol/L;Trigliceride=2,16mmol/L;HDL1,48mmol/L.V-as ruga pentru un sfat ca sa preintampinam aparitia altor lipoame.Va multumesc.

Raspuns: Buna ziua , regret , dar nu-l pot ajuta decat cu terapia dislipidemiei. Ii recomand - - Omega 3 fish oil 1-1-1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) - Cholestone 2 tb seara - Mega QProtect 1 tb dimineata si 1 tb la ora 17,00 - Oxy max 15 pic de 3 ori pe zi , in 200 ml apa plata . Multa sanatate!
Buna ziua.Am urgent de ajutorul dv.Sunt operata de malformatie arterio-venoasa pe creier.acum urmez un tratament anti-depresiv,cu Mirtazapina si Duloxetina.acest tratament nu imi face bine avand in vedere si sechelele cu care am ramas in urma operatiei.As dori sa inlocuiesc acest tratament ,cu produse naturale Calivila.Ce ma sfatuiti sa fac?si ce imi recomantati?Va multumesc.

Raspuns: Buna ziua! Va recomand - - Mega QProtect 2 tb /zi (1 tb dimineata si 1tb dupa amiaza) - Oxy max 40 picaturi intr-un litru de apa plata, pentru consumul unei zile - Rhodiolin intre 3 si 6 caps /zi - MagneziB6 1 tb dimineata si 1 tb la pranz. Multa sanatate!
Buna ziua, Mai jos sunt analize ale sotului meu, 47 ani, fumator. Va rog sa recomandati o schema de tratament ce poate sa il ajute. Glicemia = 140; Hemoglobina glicata = 6.5; Colesterol seric total = 227; HDL = 31; VLDL =113,4; Trigliceride serice= 567; Lipide totale serice = 982.35. Mentionez ca nu ia tratament pentru diabet, incercam cu regim, ceaiuri. Glicemia este controlata acasa si se pastreaza in limita de mai sus. RBC=5.39; Hemoglobina = 16.6; Hematocrit = 46.7; MCV= 86.6; ; MCH = 30.8; MCHC=35.5; RDW=15.0; PLT = 166 MPV=12.4; WBC= 15.28; NEUT %= 32.7; NEUT#=5; LY% = 55.6; LY#=8.5; MO%=6.7; MO# = 1.02.EO% =4.6; EO# = 0.70; BA%= 0.40; BA#=0.06. DAO=6.8(INTOLERANTA LA HISTAMINA); Histamina in sange= 3.38. Nodul tiroidian stang, revenire la control in luna martie. Adenopatie LC stang. HTA cu tratatement recomandat de cardiolog: Tratament cu Nobilet 5 mg 1/2 dimineata; Noliprel 1/2 dimineata; Aspirin cardio 1/ pranz; Sortis 20 mg 1/seara (a luat 3 luni si a renuntat la sortis). Va multumesc,

Raspuns: Buna ziua ! Starea sotului d-voastra este destul de complexa din punct de vedere al sanatatii. Va recomand urmatoarea schema de tratament cu produsele noastre : Dimineata inainte de masa - - Omega 3 fish oil 1 cps - Mega QProtect 1 tb Dupa masa de dimineata la o ora , 1 tb nopalin. La pranz inainte de masa - - Mega QProtect 1 tb - Chromium 1 cps - Omega 3 fish oil 1 cps Dupa masa la o ora ,1 tb nopalin . Seara inainte de masa - - Omega 3 fish oil 1 cps - Chomium max 1 cps Dupa masa la o ora - - Nopalin 1 tb - Cholestone 2 tb. Mai recomand oxy max , 40 picaturi intr-un litru de apa plata , pentru consumul unei zile. In legatura cu nodulul tiroidian recomand ca la 6 luni sa faca dozare de TSH ,FT4 si ATPO. Multa sanatate!
buna ziua, doresc o recomandare pentru produsele calivita pentru urmatoarea situatie: barbat, 70 ani, operat cu succes de 2 saptamani de adenom de prostata prin procedeul TURis-P in hipopresiune cu plasma vaporizare. rezultatul biopsiei indica hiperplazie nodulara a prostatei si prostatita cronica activa, deci fara forme maligne. in acest moment nu mai urmeaza nici un fel de tratament medical. multumesc.

Raspuns: Buna ziua ! Va recomand urmatoarele produse : Mega Zinc 0-1-0 (1 cps la pranz ) Prostate power 1-0-1 (1 cps dimineata si 1 cps seara ) Mega QProtect 1-1-0 (1 cps dimineata si 1 cps dupa amiaza ) Multa sanatate !
buna ziua, mama mea are 66 de ani si a fost diagnosticata anul trecut cu alzhaimer, forma de inceput. in prezent ia davia , pramistar si coaxil ( nu siu exact dozele). intrebarea mea este daca poate urma un tratament cu produsele calivita si cu ce rezultate. stiu ca datele pe care vi le-am dat sunt cam vagi, dar daca e nevoie va pot da pe e-mai mai multe. multumesc.

Raspuns: Buna ziua ! In cazul mamei d-voastra recomand urmatoarele produse : Oxy max - 40 de picaturi intr-un litru apa plata , pentru consumul de o zi Mega QProtect 1-1-0 (1 cps dimineata si 1 cps dupa masa de pranz ) Rhodiolin 1-1-1 (1 cps dimineata , 1 cps la pranz si 1 cps seara) Mega B complex 1-0-0 (1 cps dimineata). Multa sanatate!
Buna ziua. Am 65 de ani, am fost depistata cu un inceput de artroza si o mai veche spondiloza cervicala. Va rog sa mi recomandati un tratament. Va multumesc.

Raspuns: Buna ziua! Va recomand - - Shark aid 3-0-3 (3 tb dimineata si dupa 8 ore luati inca 3 tb) - Pure yucca 1-1-1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) - Mega QProtect 1 tb dimineata si 1 tb la ora 17 - Oxy max 40 picaturi intr-un litru cu apa plata.Se consuma in cursul zilei. Va doresc sanatate!
Buna seara , As dori si eu o schema de tratament de la dv La momentul actual sunt diagnosticata cu neoplasm san dr operat ,sectoremie dr comedocarcinom si carcinom invaziv,ireadiat in curs HT,steatoza hepatica ultimul grad,transaminaze crescute .La momentul actual iau Liver Aid ,Rhodiolin ,Nopalin si NONI.Am luat f mult in greutate .Sunt bune produsele care le iau? ;iar sotul meu are DZ tip 2 insulino dependent cu valori in general mar (200) ,dislipidemie ,neuropatie diabetica plus HTA severa ,dureri articulare mari ce ii recomandati ?. Va multumesc , Cu respect Elena

Raspuns:  Pentru d-voastra va recomand: Shark -aid 2 - 2 - 2 (2 tb dimineata , 2 tb la pranz si 2 tb seara) Culevit 2 - 2 - 2 (2 tb dimineata , 2 tb la pranz si 2 tb seara) Noni organic 1 - 1 - 1 (1 capac dimineata , 1 capasc la pranz si 1 capac seara) , cu 30 min inainte de masa. Rhodiolin 1 - 1 - 1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) Liver - aid 1 - 1 - 1 (1 tb dimineata , 1 tb la pranz si 1 tb seara). Pentru sotul d-voastra recomand: Mega QProtect 1 - 1 (1 tb dimineata si 1 tb dupa amiaza) Chromium max 1 - 1 - 1 (1 tb dimineata , 1 tb la pranz si 1 tb seara) , cu 30 min inainte de masa . Nopalin 1 - 1 - 1 (1 tb dimineata , 1 tb la pranz si 1 tb seara) , la o ora dupa masa. Omega 3 fish oil 1 - 1 - 1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) Cholestone 2 tb seara la culcare. Multa sanatate!
Buna ziua, am comandat urmatoarele produse pentru prevenirea atacului cerebral si infarctului pentru mama mea (52 de ani) si doresc sa intreb daca schema gandita de mine este in regula. De asemenea, daca exista anumite interactiuni intre ele, sau daca este posibilitatea de supra-dosaj. Produsele sunt: Omega 3 Cholestone Nopalin Full Spectrum Vein Protex Mega Protect 4 life Ocean 21 Qprotect Schema: Dimineata: Omega 3 + Cholestone + Nopalin* + Mega Protect 4 life + Ocean 21 Pranz: Full Spectrum + Vein Protex** + Qprotect Seara: Omega 3 + Cholestone + Nopalin* + Mega Protect 4 life + Ocean 21 *Nopalin - Mama mea are glicemia la limita, si m-am gandit ca ar fi benefic atat pentru circulatia, cat si pentru reglarea glicemiei. **Vein Protex - Tot asa, Vein Protex ar ajuta circulatia plus artrita de care sufera. Cu stima, E.A.

Raspuns: Buna ziua! Va admir si apreciez dorinta de a va ajuta mama , dar va trebui sa schimbam putin schema de administrare , dupa cum urmeaza - - Omega 3 1-1-1 (1 caps dimineata, 1 caps pranz , 1 caps seara) - Full spectrum 1-1-0 (1 tb dimineata si 1 tb pranz) - Mega QProtect 1-1-0 (1 tb dimineata si 1 tb pranz) - Nopalin 1-1-1 (1 tb dimineata , 1 tb pranz si 1 tb seara , dupa masa la 30 minute) - Ocean 21 1-1-1 (1 capac dimineata , 1 capac pranz si 1 capac seara , inainte de masa cu 30 minute) - Cholestone 0-0-2 (2 tb seara). Pentru durerile articulare va recomand Joint protex 2-2-2 (2 tb dimineata , 2 tb pranz si 2 tb seara). Produsul Vein protex este recomandat daca sint probleme la nivelul circulatiei venoase.In acest caz poate lua 1 cps de doua ori pe zi. Multa sanatate!
Multumesc mult pentru raspuns.Acum vreau sa va mai intreb : Pentru afectiunile mele am mai achizitionat de la CaliVita :Power Mins, Strong Bones Plus, Mega QProtect , Resveratrol si Omega 3 , Vitamina C 1000, Liquid Clorophyll, Nopalin , Wihite Willow. Va rog sa-mi spuneti cum sa le grupez ? Pot lua din fiecare in aceeasi zi ? mi se par prea multe . Va rog mult sa-mi faceti o schem dupa care sa ma orientez . Afectiunile fiind : Osteoporoza Tscore-2,6(72%), marcat cu rosu si Z score -1,o(88%) marcat cu portocaliu , Metale grele in organism, Circulatie deficitara, Hipertensiune arteriala , o fiere mai lenesa ,dureri de oase si cam astea ar fi cele mai importante . Fata de cele aratate , multumesc mult pentru indrumari !

Raspuns: Stimata d-na ma bucur mult daca va pot fi de folos . In legatura cu situatia dv medicala va recomand urmatoarea schema : pt detoxifiere: DETOX PATCH aplicatii externe 12 zile apoi PURE YUCCA 3cs /zi repartizate in 3 prize inainte de masa cu multa apa ( a se consuma o cutie ) Dupa aceasta cura de detoxifiere va recomand : Vit D drops 3 pic/zi dimineata dizolvate in apa SENIOR FORMULA 1cps dimineata si 1cops la pranz NOPALIN 3cps/zi repartizate in 3 prize dupa mese SUPER SOIA LECITIN 3cps/zi repartizate in 3 prize dupa mese OCEAN 21 3 capace /ziinainte de masa VIT C 1000 1cps/zi 200 dee zile pe an incepand din septembrie
Buna ziua! Avem un catel in varta de 13 ani(17kg) diagnosticat cu OSTEOSARCOM, ce produse Calivita ne recomandati? si in ce doze? In acest moment mai ia digoxin si preductal(pt. inima) si Mega QProtect. Va multumesc.

Raspuns: Buna ziua. Din pacate, suplimentele noastre alimentare nu sunt destinate animalelor si implicit nu stiu sa va spun ce doze ar fi optime, dar puteti sa incercati Culevit 4-6 tb/zi.


Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita