Promotia lunii Octombrie 2018

Promoţiile Săptămânii 19 – 25 octombrie

Avem un stil de viaţă stresant, presiunile mentale şi emoţionale la care suntem supuşi zilnic se acumulează şi apasă greu pe umerii noştri. A te relaxa a devenit un subiect tabu, o acţiune care cu greu poate fi pusă în practică, fiind mereu cu gândul la mail-urile netrimise, la lista de activităţi de mâine.

Te-ai întrebat vreodată dacă acorzi suficientă atenţie nevoilor tale? Eşti sigur că răspunzi corect necesităţilor corpului tău?

Dacă nu, te putem ajuta noi!

Cu toţii avem nevoie de mâncare, dar când vine vorba de preferinţe culinare, unii preferă fructele de mare, în timp ce alţii apreciază un burger. La fel se întâmplă şi când vine vorba de sănătatea noastră. Cu toţii ne dorim să avem un stil de viaţă sănătos, însă fiecare are nevoie de anumite vitamine, minerale şi oligoelemente. Cu Flexi Pack Vital[Vital 0,Vital AB, Vital A, Vital B ] ai multivitamine potrivite grupei sanguine, pentru a răspunde ţintit nevoilor tale. Cumpara minim 2 produse Vital cu 15 % Reducere!

Cu toţii apreciem un moment bun de relaxare. Indiferent dacă eşti student sau lucrezi, ai nevoie de un moment de respiro, un timp petrecut cu tine, bucurându-te de linişte şi nefăcând absolut nimic. Însă a te relaxa în zilele noastre a devenit o mare provocare, din cauza timpului limitat pe care îl avem la dispoziţie. Cu Detox Patch aduci salonul spa la tine acasă. Printr-o manieră blândă, asigură detoxifierea corpului, eliminând substanţele toxice din organism. Cumpara 2 Detox cu 15 % Reducere!

Stresul acţionează ca un declanşator al problemelor de sănătate! Nu îl lăsa să preia controlul!Coșul este gol!