Promotia lunii Februarie 2023Pachete promo 


Bucură-te de un extra CADOU la cumpărăturile tale Calivita


CU PACHETUL ENJOY LIFE TOTUL ESTE MAI UŞOR


Omega 3 concentrate susţine corpul și mintea cu nutrienți cheie pentru a fi pregătit de orice provocare psihică şi fizică. Cu o cantitate optimă de acizi graşi omega-3, produsul oferă un suport intelectual complex şi complet. În ceea ce privește capacitatea cognitivă, omega-3 joacă un rol important în combaterea deficiențelor cognitive.

Rhodiolin este un produs excelent pentru o mai bună gestionare a situaţiilor stresante. Extractul de Rhodiola rosea din compoziţia tabletelor sale oferă claritate mentală şi echilibru emoţional, în timp ce zincul ameliorează stările de oboseală. Ingredientele sale acţionează sinergic pentru a ajuta organismul să se adapteze la diferite forme de stres ca tu să te bucuri din plin de ceea ce contează.


Pachetul Enjoy Life: Rhodiolin +Omega 3= 197 lei


----------------------------------------------------------------------------------------------------------


2. Cumpără un D-drops și vei primi încă unul CADOU!  

3. Cumpără Setul dentar format din periuţă + pastă de dinți OrganiCare (disponibile 4 set-uri cu periuţe de diverse culori) şi beneficiezi de prețul promoţional de 59 lei, redus de la 81,50 lei.  

4. Cumpără Pachetul Memorie & Concentrare: Nordic Pure Omega 3 liquid + Super Soya Lecithin 100 caps la prețul promoţional de 155 lei, redus de la 229 lei.  

5.  Cumpără Pachetul Mama și copilul: Nordic Pure Omega 3 liquid + New Life la prețul promoţional de 139 lei, redus de la 207,5 lei.  

6. Cumpără Pachetul Revitalizant: Oxy Max + Cocoa Bean Extract la prețul promoţional de 250 lei, redus de la 366,90 lei.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------
PACHET IMUNITATE LA PREŢ REDUS


Susţine imunitatea întregii familii cu pachetul Imunitate format din Liquid C şi D-Drops, acum la un super preţ.

- Liquid C va întări sistemul imunitar datorită efectului său puternic antiviral

- D-Drops va ajuta la reducerea duratei simptomelor de gripă şi răceală şi va ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor respiratorii. 


Bucură-te de preţul promoţional de 129 lei şi ai grijă de cei dragi ţie!----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pachet 2x Noni  OrganicPromoție: La 2Noni Organic reducere 30% adică costul în total cu curier este de 328, 30 lei în loc de 469 lei. Pagina de comanda a acestei promotii: 2 X Noni Organic

În limita stocului disponibil.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita