Promotia lunii Decembrie 2018


Promoţiile Săptămânii 14-20 Decembrie

Sărbătorile ne bat la uşă. Lista de cadouri ar trebui să fie gata, iar cei dragi să aştepte cuminţi ca acestea să fie puse sub brad. Şi lista cu bunătăţuri care vor încununa masa de Crăciun este gata, majoritatea dintre noi alegând deja reţetele ce vor fi pregătite.

Sărbătorile de iarnă sunt frumoase şi magice, dar şi încărcate cu delicii cărora nu le putem rezista. Graniţa dintre a mânca echilibrat şi a face exces este foarte subţire în această perioadă.

Nu vrei să traversezi această linie?

 Iti propunem urmatoarea solutie:

De ce de sărbători apar probleme stomacale? Pentru că de sărbători oamenii călătoresc mult şi sunt mai puţin reticenţi în a consuma alimente care este posibil să nu fie corect preparate. ParaProtex are un spectru larg de acţiune împotriva bacteriilor şi stimulează în mod natural procesele de protecţie ale organismului, fiind un ajutor eficient în cazul infecţiilor intestinale.

Dacă întrebi oamenii când le este cel mai greu să reziste tentaţiei culinare, răspunsul este: "în perioada sărbătorilor". Probabil pentru că atunci bucatele sunt felurite, familia este laolaltă şi în tihnă ai timp să deguşti toate preparatele delicioase. Cu Cholestone menţii colesterolul în limite normale, chiar şi atunci când poate ai exagerat puţin cu dulciurile şi sarmalele.


Cumperi 3 Paraprotex primesti pe al 4 -lea Cadou!

Cumperi 2 Cholestone cu 15% Reducere!Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita