Promotia lunii August 2018


 ►Promotia Saptamanii 17-23 August 

Viaţa este un şir îndelung de întrebări: Este prea devreme să-mi fac o rezervare pentru concediu? Este prea târziu să fac o facultate? Este prea devreme să am grijă de sistemul imunitar?

Încă este vară, este cald, ne răcorim cu o limonadă la piscină, ne bucurăm de o îngheţată cremoasă. Nici măcar nu putem asocia momentul de acum cu o răceală şi o stare de proastă dispoziţie. Însă, chiar dacă noi nu vrem, toamna ne bate la uşă, vremea ploioasă este după colţ, iar viruşii de abia aşteaptă să îşi facă simţită prezenţa. Dacă acum ne bucurăm de vară, este posibil ca peste 3 săptămâni să fim în pat, cu o cană cu ceai în mână.

Este prea devreme să avem grijă de sistemul imunitar?

            Nu! Acum e momentul perfect  !           


Există un proverb „Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi!”. Când vine vorba de sănătate, oamenii îşi pun sistemul imunitar în plan secund, ajungând din păcate să trateze o răceală, decât să o prevină. Suplimentele nutriţionale din Flexi Pack Imunitate îţi oferă o protecţie eficientă şi permanentă, crescând rezistenţa sistemului imunitar, pentru ca tu să nu fi nevoit să stai faţa în faţă cu răceala!=====================================================
=====================================================

Este dificil să convingi un copil să mănânce fructe, dacă nu vrea. De ce Lion Kids + D este produsul preferat de mămici? Pentru că  oferă copilului necesarul de minerale şi multivitamine, asigurându-i o dezvoltare echilibrată şi rezistenţă crescută la îmbolnăviri, într-un mod relaxant şi jucăuş prin intermediul tabletelor masticabile sub formă de animale.


Flexi Pack Imunitate  
 Pachetul Lion Kids + D   cu 15% Reducere!

Coșul este gol!