Promotia  LUNII SEPTEMBRIE 2021 

Promotii ANIVERSARA 25 ANI CALIVITA ROMANIA:

Aniversează alături de noi 25 de ani de CaliVita România şi câştigă o Mazda CX-3. Comandă Pachetul Aniversar format din 2 produse de top pentru imunitatea întregii familii: Liquid C şi D drops şi vei intra automat în tragerea la sorţi pentru premiile săptămânale, lunare şi marele premiu.

Aniversăm 25 de ani de CaliVita România
În acest an sărbătorim 25 de ani de CaliVita România, 25 de ani de când punem oamenii şi inovaţia pe primul loc prin produsele noastre, care asigură aportul necesar de substanţe nutritive pentru a oferi suport şi protecţie echilibrului natural al organismului. Valorile pentru care am devenit cunoscuți în întreaga lume sunt acum mai vizibile ca niciodată. Optimişti, îndrăznim mereu să fim deschizători de drumuri, cu spirit antreprenorial, suntem alături de oameni, în sprijinul sănătăţii lor pentru o viaţă mai bună, mai în echilibru cu tot ce ne-nconjoară. Marcăm acest eveniment special printr-un concurs aniversar, cu multe premii!
CE POŢI CÂŞTIGA: MARELE PREMIU :1 x MAZDA CX-3
Hai în aventură cu Mazda CX-3! Culoarea roşie Soul Crystal, nivelul de echipare Takumi, precum şi toate caracteristicile și toate tehnologiile din Mazda CX-3 servesc unui singur scop: crearea experienței perfecte și confortabile de condus, fiind dimensionată perfect pentru energia întregii familii. Cu un design rafinat, dar o performanța sportivă specială, Mazda CX-3 va face ca fiecare călătorie să fie specială. Simte legătura dintre tine și mașina ta mai intens ca niciodată.
PREMII LUNARE:
Acum este mult mai uşor să cureţi toate suprafeţele, inclusiv locurile greu accesibile. Ai un singur aparat pentru a aspira întreaga locuinţă, aspiratorul vertical venind cu o diversitate de accesorii care să te ajute să cureţi toate suprafeţele precum parchetul, gresia, covoarele, tapiţeria sau chiar scaunele auto. Este ideal pentru a aspira tavanul şi interiorul maşinii. Este micul aparat de cafea care deschide întreaga lume a cafelei Nespresso. Cu un aspect elegant şi compact, noul espressor combină frumusețea design-ului minimalist și calitatea de neegalat a capsulelor Nespresso pentru a crea ceașca de cafea perfectă de fiecare dată. Proiectată special pentru a reduce timpul petrecut în bucătărie cu ajutorul celor 25 de programe automate de gătit care îţi vor permite să găteşti cele mai delicioase preparate, dulci sau sărate, într-un timp scurt. Capacul pentru închidere etanş oferă siguranţă sporită.
PREMII SĂPTĂMÂNALE:
Ideală pentru monitorizarea stării generale de sănătate, atât în timpul exerciţiilor fizice, cât şi în repaus. Sticla 3D accentuează designul elegant, iar culorile vibrante îţi oferă o privire rapidă a tuturor informaţiilor de care ai nevoie. O boxă unică, ultra-portabilă şi ultra-solidă, fiind rezistentă la apă, având un sunet puternic. Datorită clipului uşor de ataşat la rucsac sau la haine, vei putea lua muzica preferată oriunde, având o autonomie de până la 10 ore. Voucherul se acordă sub formă de reducere pe o singură factură, la cumpărăturile efectuate online sau telefonic.
CUM PARTICIPI:
Cumpără în perioada 1 septembrie - 23 noiembrie 2021 Pachetul Aniversar format din produsele Liquid C+ şi D-Drops şi vei intra automat în concurs, având şansa de a câştiga marele premiu al campaniei: 1 Mazda CX-3, dar şi unul dintre premiile săptămânale şi lunare. Preţul promoţional al Pachetului Aniversar pentru membrii comunităţii CaliVita este de 129 lei. Preţul întreg al pachetului, cu card CaliVita, este 164,90 lei. Dacă nu faci parte din comunitatea CaliVita, îţi poţi crea un cont accesând formularul şi cumpăra apoi pachetul la preţul promoţional. TRANSPORTUL este GRATUIT!Comandă Pachet Aniversar
DE CE ACESTE PRODUSE:
Liquid C+ Imunitate zi de zi! vitamina C lichidă formulă complexă cu vitamina C, măceşe, acerola şi bioflavonoide din citrice absorbţie rapidă fără coloranţi administrare uşoară aromă naturală de lămâie nu conţine zahăr, îndulcit cu sirop organic de agave recomandat pentru copii şi adulţi Liquid C+ este un produs de top pentru suportul şi protecţia sistemului imunitar şi nu o spunem noi, ci oamenii minunaţi din comunitatea CaliVita care au încercat acest produs. D-drops Vitamina soarelui într-o picătură conţine vitamina D3 + ulei esenţial de lămâie o picătură conţine 400 U.I. vitamina D3 absorbţie rapidă administrare uşoară aromă naturală de portocale nu conţine zahăr, îndulcitori sau coloranţi dozare simplă recomandat pentru copii şi adulţi D-drops asigură necesarul de vitamina D pentru întreaga familie şi susţine sistemul imunitar de la mic la mare.
EXTRAGERE CÂŞTIGĂTORI
Vor participa la extrageri toți membrii comunităţii CaliVita care cumpără pe o singură factură Pachetul Aniversar în perioada 1 septembrie - 23 noiembrie 2021 inclusiv, fiecare factură având 3 șanse de câștig la tragerile la sorți: o şansă la extragerea pentru premiile săptămânale, o şansă la extragerea pentru premiile lunare şi şansa de a câştiga marele premiu, Mazda CX-3.
Premiile acordate săptămânal sunt:
Premiul I: 3 boxe JBL Premiul II: 3 brăţări fitness Samsung Premiul III: 3 vouchere CaliVita de 100 lei
Premiile acordate lunar sunt:
Premiul I: 3 aspiratoare verticale Bosch Premiul II: 3 espressoare şi capsule de cafea originale Nespresso Premiul III: 3 multicookere Tefal Extragerea pentru marele premiu, autoturismul Mazda CX-3, are loc în data de 3 decembrie 2021. Aniversează cu noi 25 de ani de CaliVita România şi câştigă premii grozave!
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Categorii Produse Calivita