Promotia lunii Septembrie 2023Pachete promo 

 


1. Cumpără D-drops și beneficiezi de 40% reducere. 

2. Cumpără Pachet 2 x Lion Kids D la preţul promo de 84.9 lei, redus de la 127.9 lei. 

3. Cumpără Pachet Confort urinar: URX + Chaleted Zinc, la preţul promo de 145.1 lei, redus de la 190.3 lei. 

4. Cumpără Pachet Oxigenare celulară: Oxy Max + Chelated Zinc, la preţul promo de 263.4 lei, redus de la 305.9 lei. 

5. Cumpără Pachet Feminitate: Evening Primrose Oil + OrganiCare Body Lotion, la preţul promo de 127.9 lei, redus de la 188.1 lei.  

6. Cumpără Set Revitalizarea tenului: OrganiCare Anti-ageing Cream + Organic Oil-Lemon, la preţul promo de 138.7 lei, redus de la 173 lei. 

7. Cumpără un Vital AB şi beneficiezi de 30% reducere. 

8. Comandă minimum 4 produse dintre: Organic Noni, Polinesian Noni Liquid, Ocean 21, Zenthonic, Gravital sau Organic Acai şi beneficiezi de 25% reducere. 

9. Cumpără Pachetul Răceala & Gripă: C1000 Plus + Oregano Oil, la preţul promoţional de 170.9 lei, redus de la 226.3 lei.


Bucură-te de un extra CADOU la cumpărăturile tale Calivita

CU PACHETUL ENJOY LIFE TOTUL ESTE MAI UŞOR


Omega 3 concentrate susţine corpul și mintea cu nutrienți cheie pentru a fi pregătit de orice provocare psihică şi fizică. Cu o cantitate optimă de acizi graşi omega-3, produsul oferă un suport intelectual complex şi complet. În ceea ce privește capacitatea cognitivă, omega-3 joacă un rol important în combaterea deficiențelor cognitive.

Rhodiolin este un produs excelent pentru o mai bună gestionare a situaţiilor stresante. Extractul de Rhodiola rosea din compoziţia tabletelor sale oferă claritate mentală şi echilibru emoţional, în timp ce zincul ameliorează stările de oboseală. Ingredientele sale acţionează sinergic pentru a ajuta organismul să se adapteze la diferite forme de stres ca tu să te bucuri din plin de ceea ce contează.


Pachetul Enjoy Life: Rhodiolin +Omega 3= 197 lei


----------------------------------------------------------------------------------------------------------PACHET IMUNITATE LA PREŢ REDUS


Susţine imunitatea întregii familii cu pachetul Imunitate format din Liquid C şi D-Drops, acum la un super preţ.

- Liquid C va întări sistemul imunitar datorită efectului său puternic antiviral

- D-Drops va ajuta la reducerea duratei simptomelor de gripă şi răceală şi va ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor respiratorii. 


Bucură-te de preţul promoţional de 129 lei şi ai grijă de cei dragi ţie!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                                                                                                                                                                                                            Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita