Cod produs: carti electronice, retete,terapii
Disponibilitate: Out Of Stock
10,00 Lei

Rețete vegetariene pentru sănătatea familiei tale

Reţetele  din cartea electronica Rețete vegetariene pentru sănătatea familie tale au fost gândite atât pentru persoanele sănătoase, cât şi pentru cele care suferă de diverse afecţiuni: boli cardiovasculare (cardiopatie ischemică, ateroscleroză, infarct miocardic, hipertensiune arterială); boli hepatice şi digestive, obezitate şi diabet.     

Desigur, există întotdeauna modificări personalizate, în funcţie de diagnosticul specific, dar aceste modificări vor porni de la reţete de genul celor selectate aici.Persoanele sănătoase care doresc să adopte o alimentaţie optimă bazată pe alimente de origine vegetală trebuie să ţină cont de principiile schimbării discutate in articolele de pe site. În cazul ovo-lacto- vegetarienilor, nu se pune problema de a lua suplimente de minerale şi vitamine, decât pentru femeile gravide. În cazul celor care sunt de ceva vreme pe o dietă total vegetariană, se impune suplimentarea generală cu vitamina B12 şi în cazul unor categorii speciale (femei însărcinate, copii şi bătrâni) şi alte suplimente vitaminice şi minerale. Este bine ca cei care optează pentru dieta total vegetariană să fie bine informaţi, să conlucreze cu un specialist in nutriţie şi, în general, să ia în considerare un principiu important: totdeauna vom înlocui ce scoatem din dietă cu ceva mai bun.

Prima secţiune a reţetelor prinde un spectru mai larg de afecţiuni, în ce a doua se recomandă mai puţin diabeticilor. A treia secţiune conţine câteva deserturi pentru cei sănătoşi, dar şi pentru cei bolnavi, dacă sunt consumate ocazional şi cu prudenţă. In contextul unei diete preponderent vegetariene, cu alimente nerafinate şi fibre din abundenţă (ovăz, orz, secară, legume, diabeticii pot consuma atât din a doua categorie, cât şi treia, dar cu măsură.
In cazul persoanelor care suferă (doar) de hipertensiune arterială pot fi consumate toate reţetele, cu condiţia să se elimine sarea.

Cateva retete din cartea electronica  Retete vegetariene pentru sanatatea familiei tale   sunt prezentate aici

Pentru achizitionarea cartii electronice Rețete vegetariene pentru sănătatea familie tale va rugam sa platiti doar cu cardul.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Reducere 7,5 % la toate suplimentele Calivita!!!

Acceseaza linkul de mai jos pentru a afla cum sa faci.
https://www.youtube.com/watch?v=OP2lUHSxf6U [Youtube] 

#########################################################

Ce face ca produsele Calivita sa fie unice in raport cu celelalte produse de pe piata?

1. Profilul componentelor este important și, prin urmare, eficacitatea produsului poate varia foarte mult în funcție de originea geografică și forma de cultivare a plantelor și de conținutul extracției, deci este important să se asigure calitatea materei prime, lucru pirmordial pentru compania farmaceutica Calivita.

2. Ingrediente sunt  naturale, din fructe proaspete si legume, ierburi și condimente, și chiar unele tipuri de origine animala(de ex. Omega-3 ) si pot imbunatati  sanatatea, forta, rezistenta, imunitatea și tinerețea.

3. Produsele utilizeaza o formula cu absorbţie lenta (straturi asezate sfera in sfera), pentru a face ca  substantele componente sa fie active pentru mai mult timp, satisfacand necesarul organismului in continuu. 

4. Toate ingredientele sunt de soi organic cultivate/ crescute pe un teren nepoluat,

5. Sunt  neprelucrate, nerafinate, lipsite de substanțe chimice, orice fel de amelioratori, pesticide, hormoni.

6. Nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici,

7. Nu creeaza dependenta

8. Nu au efecte secundare negative. In caz ca se depaseste doza, efectele secundare sunt minime, cum ar fi balonare, diaree, etc.

9. Cel mai modern mod de producție - LIOFILIZARE

10. Actioneaza benefic in multe directii, catre mai multe organe (previn, trateaza si amelioreaza o gama larga de afectiuni).

11. Sunt supuse controlului de cel mai exigent forum din lume: FDA ( Food and Drug Administration) care reglementează produsele naturale, de la alimente la suplimente alimentare la cosmetice, în ceea ce privește siguranța și sănătatea consumatorilor. Pentru suplimentele alimentare, FDA în mod specific verifică  structura / functia  unui produs.