Cod produs: antioxidant
Disponibilitate: Out Of Stock
53,64 Lei

Vitamina E Calivita-100 capsule

Vitamina E, căreia i se mai spune şi „vitamina tinereţii veşnice”, are câteva efecte benefice asupra întregului organism. Protejează preţioşii acizi graşi împotriva radicalilor liberi, care îi atacă (este deci un antioxidant puternic), contribuind astfel la menţinerea sănătăţii şi tinereţii celulelor corpului, a pielii şi a sistemelor nervos şi circulator.

Pentru cine recomandăm ?

  • Persoanelor care doresc să-şi menţină tinereţea.
  • Persoanelor în convalescenţă după o boală sau cu un organim slăbit, pentru a ajuta la regenerarea celulelor.
  • Persoanelor cu echimoze şi arsuri, pentru a accelera procesul de refacere a pielii.
  • Sportivilor, pentru o dezvoltare musculară adecvată şi pentru a creşte performanţa muşchilor.

Deficienţele vitaminei E

Simptomele deficienţei de vitamina E pot include: boli oculare (de exemplu, irigarea sangvină deficitară a retinei), tulburării de dezvoltare a sistemului osos, funcţie sexuală redusă sau, în cazuri mai grave, vătămări nervoase şi musculare care rezultă într-o forţă musculară slabă.

 Pe baza feedbackului pe care l-am primit de la cumparatori, am luat hotărârea să lansăm o serie şi mai mare de Green Care „XL” şi ţinem să fii printre primii care află acest lucru.

Vitamin E 150 capsule gelatinoase
o tableta contine: Vitamina E 100 UI

Mod de administrare:1 capsulă gelatinoasă la 3 zile sau după recomandări.

Ştiaţi că ?
Ştiaţi că, în combinaţie cu omega-3vitamina E contribuie la realizarea unei funcţii cerebrale normale, în vreme ce vitamina protejează împotriva oxidării acizii graşii omega-3, precum EPA şi DHA, care se găsesc în uleiul de peşte?


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Ce face ca produsele Calivita sa fie unice in raport cu celelalte produse de pe piata?

1. Profilul componentelor este important și, prin urmare, eficacitatea produsului poate varia foarte mult în funcție de originea geografică și forma de cultivare a plantelor și de conținutul extracției, deci este important să se asigure calitatea materei prime, lucru pirmordial pentru compania farmaceutica Calivita.

2. Ingrediente sunt  naturale, din fructe proaspete si legume, ierburi și condimente, și chiar unele tipuri de origine animala(de ex. Omega-3 ) si pot imbunatati  sanatatea, forta, rezistenta, imunitatea și tinerețea.

3. Produsele utilizeaza o formula cu absorbţie lenta (straturi asezate sfera in sfera), pentru a face ca  substantele componente sa fie active pentru mai mult timp, satisfacand necesarul organismului in continuu. 

4. Toate ingredientele sunt de soi organic cultivate/ crescute pe un teren nepoluat,

5. Sunt  neprelucrate, nerafinate, lipsite de substanțe chimice, orice fel de amelioratori, pesticide, hormoni.

6. Nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici,

7. Nu creeaza dependenta

8. Nu au efecte secundare negative. In caz ca se depaseste doza, efectele secundare sunt minime, cum ar fi balonare, diaree, etc.

9. Actioneaza benefic in multe directii, catre mai multe organe (previn, trateaza si amelioreaza o gama larga de afectiuni).

10. Sunt supuse controlului de cel mai exigent forum din lume: FDA ( Food and Drug Administration) care reglementează produsele naturale, de la alimente la suplimente alimentare la cosmetice, în ceea ce privește siguranța și sănătatea consumatorilor. Pentru suplimentele alimentare, FDA în mod specific verifică  structura / functia  unui produs.