Adenomul de Prostata

Bunicul meu are 77 ani si are adenom de prostata. Deasemenea are varice subtiri care se sparg si se invineteste locul, il doare foarte tare genunchiul stang si are carcei ( crampele musculare). Ce tratament/analize i-ati recomanda? Multumesc

Raspuns: Buna ziua ! Bunicului d-voastra ii recomand urmatoarele produse : - Mega zinc 1 cps/zi - Pro STP 2 cps/zi - Q protect 3 cps/zi - Vein protex 2 cps/zi - Super coenzime Q10 de 20 mg 1 cps/zi - Oxy max - 40 picaturi in 1 litru de apa plata pentru consumul unei zile. Multa sanatate !


Buna ziua.Am varsta de 62 de ani si doresc un tratament pentru adenomul de prostasta.Mentionez ca sunt hipertensiv si am si probleme cu somnul, nu pot dormi noaptea.Astept un tratament pentru adenomul de prostata.Va multumesc!

Raspuns: Buna ziua! Va recomand urmatoarele : - Mega zinc 1 tb/zi - Pro STP 1-1-1 (1 tb dimineata si 1 tb seara) - Qprotect 1-1-1 (1 tb dimineata , 1 tb la pranz si 1 tb seara). Multa sanatate!


buna ziua, doresc o recomandare pentru produsele calivita pentru urmatoarea situatie: barbat, 70 ani, operat cu succes de 2 saptamani de adenom de prostata prin procedeul TURis-P in hipopresiune cu plasma vaporizare. rezultatul biopsiei indica hiperplazie nodulara a prostatei si prostatita cronica activa, deci fara forme maligne. in acest moment nu mai urmeaza nici un fel de tratament medical. multumesc.

Raspuns: Buna ziua ! Va recomand urmatoarele produse : Mega Zinc 0-1-0 (1 cps la pranz ) Pro STP1-0-1 (1 cps dimineata si 1 cps seara ) Mega Qprotect 1-1-0 (1 cps dimineata si 1 cps dupa amiaza ) Multa sanatate !


As dori un raspuns pentru o persoana de 60 ani care in urma operatiei din septembrie 2008 are urmatorul diagnostic adenom carcinom seros ovarian drept gradul 2 malignitate. Histologic: nu a produs ruptura capsulei, nu infiltreaza celelalte structuri examinate, leuminom uterin intramular 7 mm. Tratamentul a constat din 8 sedinte de citostatice. Ce ii puteti recomanda ca tratament adjuvant de la CV? Multumesc.

Raspuns: Poate sa consume Culevit, cate 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps, Smokerade 2x1 tb/zi si Zen Thonic 3x1lingura/zi.


Stimate D-ule Doctor! Am 61 de ani si sufar de adenom de prostata,hipertensiune grava,cardiopatie ischemica,extrasistole,porfirie hepatica.Pentru adenom de prostata(cu o prostata de volum 125) doctorul mi-a indicat printre altele sa iau si Pro STP.As dori sa-mi spuneti cate sa iau pe zi intrucat pe cutia produsului este indicat 1 tableta/zi iar pe alte pagini de pe internet se specifica 2 tablete /zi,care ar fi doza eficienta avand in vedere marimea prostatei si celalalte boli de care sufar.La ce este contraindicat produsul avand in vedere celalalte boli de care sufar?Avand in vedere ca operatia transvezicala la mine ar fi cu mare risc din cauza celorlalte boli de care sufar de foarte multi ani.Iau Pro STP de o luna si jumatate 1 tableta/zi.Pana acuma nu am observat nici o imbunatatire.Fac crize de hipertensiune mai ales in timpul noptii si in acest caz trebuie sa urinez din 10 in 10 minute.De cand iau Pro STP crizele de hipertensiune sunt mai accentuate si mai dese.Intrebarea mea este:poate acest produs sa influenteze negativ hipertensiunea?Cat timp se poate lua in continu Pro STP ? Dupa cat timp se face o pauza?Astept raspunsul Dvs.! Cu stima si multumiri ing. Basch I.

Raspuns: Produsul Pro STP se administreaza cate 1-2 tb/zi in functie de gravitatea afectiunii. Produsul este recomandat exclusiv bărbaţilor. În cazul administrării de produse cu estrogen sau medicamente antiepileptice, adresaţi-vă medicului înainte de a începe consumul produsului! In compozitia produsului exista unele ingrediente care pot sa scada tensiunea, iar altele, cum ar fi biopirina, pot creste tensiunea - dar aceasta se afla intr-o cantitate foarte mica si nu cred ca poate influenta valoarea T.A. Daca credeti ca acest produs va provoaca cresterea tensiunii, atunci trebuie sa incercati alte produse, de la alte firme, produse care au, eventual, un singur ingredient in compozitie.


Stimate D-nule Doctor! Am 61 de ani si sufar de adenom de prostata,hipertensiune grava,cardiopatie ischemica,extrasistole,porfirie hepatica.Pentru  adenom de prostata(cu o prostata de volum 125) doctorul mi-a indicat printre altele sa iau si PRO STP. As dori sa-mi spuneti cate sa iau pe zi intrucat pe cutia produsului este indicat 1 tableta/zi iar pe alte pagini de pe internet se specifica 2 tablete /zi,care ar fi doza eficienta avand in vedere marimea prostatei si celalalte boli de care sufar.La ce este contraindicat produsul avand in vedere celalalte boli de care sufar?Avand in vedere ca operatia transvezicala la mine ar fi cu mare risc din cauza celorlalte boli de care sufar de foarte multi ani.Astept raspunsul Dvs.! Cu multumiri si stima ing.Basch I.

Raspuns: Produsul Pro STP  se administreaza cate 1-2 tb/zi in functie de gravitatea afectiunii. Produsul este recomandat exclusiv bărbaţilor. În cazul administrării de produse cu estrogen sau medicamente antiepileptice, adresaţi-vă medicului înainte de a începe consumul produsului!

 


Nu există produse în această categorie.