CÂND BENEFICIAȚI DE TRANSPORT GRATUIT?

  • in cazul in care comandati cel putin 2 produse pe aceeasi factura aveti livrare gratuita (persoanele care sunt deja membre Calivita sau solicita pentru prima data un card Calivita)
  • la o valoare a coletului mai mare de 400 RON
  • dacă plata se face in avans în contul firmei:

S.C. California Fitness Romania S.R.L, Cont IBAN: RO64BRDE360SV06994103600. Dovada plații trebuie trimisă pe email la adresa calivita@bio-sanatate.com impreuna cu datele de livrare: Nume, Prenume, Adresa de livrare, Telefon, numar comanda

Livrarea produselor se face prin Curier Rapid (in max. 2 zile lucratoare coletul este adus la adresa specificată).

Daca nu aveti nici-o (optiune dintre cele 3) de mai sus, costul de livrare este de 15 RON.

Metoda de Plata: Plata se poate  face ramburs (adica la primirea coletului) sau puteti opta pentru tansfer bancar in contul afisat mai sus:RO64BRDE360SV06994103600.

Cine poate deveni membru Calivita(cu card de fidelitate Calivita)?

Orice persoana cu varsta >= 16 ani poate obtine gratuit card Calivita(conditia este sa comande minim 2 produse pe aceeasi factura  in valoare de minim 85 lei)

Ce este Cardul Calivita?

Cardul Calivita este un card de fidelitate ca la orice farmacie, care va da dreptul sa cumparati produsele la pretul cel mai mic. El are un numar unic format din 10 cifre care incepe cu 040...

Atentie! Cardul de fidelitate nu este un card bancar sau card avantaj in scopul utilizari in  tranzactii bancare, ci cu acesta se identifica persoana care are card!!!