Accident vascular .Consultatii medicale Calivita

Va rog sa-mi recomandati tratament pentru cancer de piele. Mama(pacienta) are 80 de ani, in urma cu 3 ani i-a aparut o leziune sub ochi, doctorul dermatolog i-a recomandat extirparea acelei excrescente si alpicarea de Efudix. Efudixul l-a aplicat, dat operatie nu a facut(mi-e teama). Mentionez ca urmeaza tratament alopat cu Tertensiv, Atacand, Concor, Rosucard, Magnesium, Piracetam, Cavinton, i s-a recomandat si Trombex(dar nu l-a luat pentru ca sunt prea multe). Are tensiune arteriala oscilanta, aritmii cardiace, colesterolemie, in urma cu 10 ani a avut accident vascular tranzitor. Mai nou are din cand in cand dificultati la deglutitie(eu cred ca de la tiroida). A urmat luna trecuta tratament de la Cali Vita cu Cartilaj de rechin(9 caps/zi), Resveratrol(2cps/zi), Imunaid(3cps/zi). Rugamintea mea din suflet este sa-i realizati dumneavoastra o schema de tratament. Va mutumesc! Cu stima, Maciuca Lucica

Raspuns: Buna ziua , - Culevit 3-3-3 (luate la interval de 8 ore) - Sark aid 3-3-3 (luate la 8 ore) - Mega Qprotect 1-0-1 (1 tb dimineata si 1 tb seara) - Oxy max 40 picaturi in 1 litru apa plata , pentru consumul unei zile - Organic noni 1-1-1 (1 capac dimineata , 1 capac la pranz si 1 capac seara , cu 30 min inainte de masa) si aplicatii locale.


Buna ziua. Ce produse Calivita recomandati pentru paralizie totala si rare hemoragii nazale sau bucale . de ex. din cauza consumarii a ginkgo De la anticoagulante(chimicale)face hemoragie nazala sau stomacala. A facut mici si numeroase accidente vasculare cerebrale. Medicii spun ca a fost un  accident vascular pe cerebel si de acolo au pornit toate problemele , de vorbire , de recunoatrere, de memorie, etc. - Daca mai sunt nevoie detalii, va rog sa ma contactati la tel.0743154330 sau in raspunsul dvs. imi dati un nr.tel. si va sun eu. Multumesc Stima, Octavia Darastean

Raspuns: Stimata d-na OCTAVIA pare rau ca aveti pe cineva drag bolnav dar vom incerca sa-l ajutam. Va recomand sa-i administrati : OXY MAX cate 15 picaturi de 3ori/zi in apa plata ultima doza ase administra nu mai tarziu de ora 17 NONI organic 4 capace/zi repartizte in 4 prize cu 30 minute inainte de masa ZENTHONIC 3 capace pe zi alaturi de NONI FULL SPECTRUM 3 cps/zi repartizate in 3 prize dupe mese Multa sanatate !


1.-Pentru anemie severa ,ce recomandati? 2.-Pentru  accident vascular ischemic?

Raspuns: Pentru corectarea anemiei feriprive, consumați Iron Plus 1tb/zi, iar post AVC ischemic este indicată administrarea de Resveratrol Plus pentru funcționarea adecvată a sistemului cardiovascular, scăderea nivelului colesterolului, Mega B Complex 1cps/zi timp de 3 luni, pentru troficitatea sistemului nervos, Super Soya Lecithin, deasemenea benefic în refacerea sistemului nervos 2x1/zi, Omega 3 2x1 cps/zi și Garlic Caps 2x1 cps/zi ca antihipertensiv și hipocolesterolemiant.


Nu există produse în această categorie.