Alhzeimer tratat cu produse Calivita.Consultatii dr Mitoiu Tudora

Va rog sa ma ajutati si sa-mi recomandati produsela CaliVita care ar putea fi folosite ptr boala Alhzeimer(scuze daca n-am scris corect) si ptr cataracta, clientii sunt in varsta, peste 65 si 70 de ani. Va multumesc! Cu deosebita stima, Mihaela Baldea

Raspuns: Buna ziua. Pentru boala Alhzeimer au fost facute unele studii referitoare la terapiile alternative, dar nu au ajuns concluzii concludente. Benefic ar putea fi consumul de CoQ 10 2-3x1cps/zi, Ginkgo Biloba 1x1cps/zi si Omega 3 2x1cps/zi. Pentru problemele legate de cataracta, adresati-va unui medic oftalmolog in vederea unei interventii chirurgicale care poate solutiona aceasta problema.


Care este produsul potrivit pt. pierderii de memorie?

Raspuns: Pierderea memoriei poate fi cauzata de diferite afectiuni cum ar fi bolile Alhzeimer Parkinson, Huntington, chemoterapia sau activitati ce produc stress, traumatismele, varsta. V-am ruga sa ne precizati mai exact simptomele D-voastra, varsta, sexul, alte afectiuni pe care le aveti. Pana atunci puteti consuma Energy & Memory 3x1tb/zi sau Q Protect - 3x1 pe zi sau Mega Q Protect 1tb / zi cu Triple Potency Lecithin sau Super Soya Lecithin Lecithine 2x1cps pe zi , eventual Stress Management 2x1tb pe zi.


Multumesc de raspuns .Referitor la incontinenta urinara:pers are 50 ani ,sex feminin,1,60 inaltime,85 kg,4 nasteri fara probleme deosebite (pe cale naturala).Alte probleme pe care sa i le stiu eu:operatia de apendicita,de amigdale.Tot timpul a fost subtensiva ,acum pace pusee de tensiune cu minima mare(ex 18-14),cred ca a inceput si tiroida pt ca se simte f putin la gat (si respiratia este mai greioaie,suierata) ,o colita de fermentatie cu reflux gastroesofagian, si o bila lenesa (cu crize uneori).Dar problema cea mai stringenta ramane tot incontinenta urinara. Deci acum care ar fi sfatul dvs.Vreau sa mentionez ca simptomatologia e perceputa de persoana in cauza dar nu a fost diagnosticata de nici un specialist.Problema e mai seriaoasa de vreo 2 ani. cu multumire pt sfaturi competente.

Raspuns:Incontinenta urinara reprezinta pierderea involuntara de urina. Aceasta apare indeosebi la varstnici si indeosebi la persoanele de sex feminin. Cauzele unei incontinente urinare care se face simtita de mai mult timp ar putea fi: Boala Alhzeimer, neoplaziile vezicii urinare, spasm al vezicii urinare. depresiile, cauze neurologice (de ex. un atac vascular cerebral) sau scleroza multipla, afectare nervoasa sau a musculaturii in urma unor iradieri la nivelul regiunii pelvine, prolapsul pelvin la femei (caderea sau alunecarea vezicii urinare, uretrei, sau rectului in spatiul vaginal, intalnit indeosebi in urma sarcinilor multiple), probleme de structura a tractului urinar, afectiuni ale coloanei vertebrale, slabirea tonusului sfincterului (de obicei la femei in urma unor interventii chirurgicale la acest nivel). Bolnavul trebuie sa se prezinte la medicul de familie pentru identificarea cauzei si sa se determine o anumita conduita terapeutica. Tratarea infectiilor urinare prin antibiotice, atrofiei vaginale prin terapie hormonala, eliminarea unor medicamente, tratamentul constipatiei pot rezolva aceasta problema.In incontinenta urinara de stres, alaturi de modificarea stilului de viata (scaderea greutatii corporale la obezi, oprirea fumatului, exercitii de intarire a planseului pelvian), tratamentul factorilor precipitanti (tuse, vaginite), un rol important il au tratamentele farmacologice si chirurgicale. Pentru controlul celorlalte probleme poate folosi Digestive Enzymes 3x1tb/zi inainte de mese, Omega 3 2x1cps/zi, Pure Yucca 3x1cps/zi


 


Nu există produse în această categorie.