1. |Pentru cine recomandăm ?

2. |Ce contine Arginine Plus ?

3. |Mod de administrare

4. |Prospectul produsului Arginine Plus

5. |Beneficiile Arginine Plus pentru ficat

6. |Arginine Plus Calivita benefica in sterilitate masculina

7. |Recomandari si contraindicatii

8. |Beneficiile Produsului Arginina Plus de la CaliVita

9. |Afectiuni in care este recomandata Arginine Plus de la Calivita

10. |Ştiaţi că ?

Arginine Plus conține  L-arginina sau arginina, unul dintre aminoacizii esentiali, intarzie dezvoltarea tumorilor, ajuta la detoxifierea ficatului si, prin stimularea eliberarii unui hormon de crestere la nivelul hipofizei, contribuie la dezvoltarea corporala si mentinerea functionalitatii sistemului imunitar. Contribuie, de asemenea, si la indepartarea toxinelor, la procesul de speramtogeneza si are efecte benefice in tratamentul afectiunilor aparatului renal intr-o stare nu foarte avansata. Acest aminoacid este necesar in sinteza proteinelor, colagenului, in crestere si dezvoltare, in marirea masei musculare si reducerea tesutului adipos si, de asemenea, in procesul de cicatrizare. In bolile de ficat (precum hepatita), aportul de arginina are rezultate foarte buneîn plus, contribuie şi la menţinerea unei circulaţii sanguine sănătoase, stimulând astfel funcţionarea optimă a sistemului vascularArginine Plus  este o substanţă precursoare a oxidului de azot, care are un efect vasodilatator.


1. |Pentru cine recomandăm ?

 • Sportivilor şi culturiştilor, pentru că poate stimula fluxul de oxigen şi nutrienţi, creşterea şi regenerarea masei musculare.
 •  Poate ajuta la regenerarea țesutului hepatic și la reducerea inflamației cauzate de boala hepatică. 
 • Persoanelor care efectuează munci fizice grele.
 • Stimulează sinteza proteinelor şi secreţia hormonilor de creştere şi a insulinei.
 • Datorită efectului său vasodilatator, contribuie la protecţia sistemului cardiovascular.
 • Ajută la realizarea procesului de detoxifiere.
 • Crește fluxul sanguin la nivelul ficatului, fiind de ajutor în bolile hepatice. 
 • Poate stimula creşterea performanţelor sexuale.
 • Ajuta în detoxifierea ficatului. 


2. |Ce contine Arginine Plus ?

Un flacon de ARGININE PLUS Calivita contine 100 tablete

o tableta contine:
L- arginina .......5 mg
- Mangan ( chelatat cu aminoacizi ) .....0,6 mg
Cobalt ( chelatat cu aminoacizi ) ....0,5 mg
- Acid alfa cetoglutaric.....0,5 mg


3. |Mod de administrare:

1 tableta zilnic sau conform recomandarilor.

4. |Prospectul produsului Arginine Plus 

Arginina este un element crucial pentru neutralizarea si eliminarea amoniacului din organism - substanta nociva, rezultata in urma dezintegrarii proteinelor la nivelul ficatului. Arginina ajuta ficatul in nenumaratele procese metabolice in care acesta este impicat si sprijina sistemul imunitar.


Aminoacidul arginina (L-Arginina) este absolut necesar pentru sinteza proteinelor in organism, avand un rol decisiv in cresterea si dezvoltarea optima a organismelor tinere. Fara o canatitate suficienta de Arginina, nu poate avea loc dezvoltarea masei musculare si nu se poate reduce grasimea corporala.

Peste 50 de studii stiintifice au demonstrat ca arginina, indiferent de varsta celor care o consuma, intensifica producerea si eliberarea hormonului de crestere. In acest sens este indicat ca acest aminoacid sa fie consumat seara, inainte de a merge la culcare (nu mai tarziu de ora 22), pentru ca atunci se absoarbe cel mai bine si contribuie la stimularea cresterii prin declansarea secretiei de hormon de crestere. De asemenea, suplimentele de arginina cresc masa si forta musculara, reducand, prin efort fizic, depozitele de grasime corporala.

In cazul unor afectiuni severe ale ficatului, cum ar fi degenerarea masiva sau ciroza, consumul de Arginina poate avea un efect pozitiv asupra cursului bolii si poate ajuta la refacerea zonelor de tesut hepatic nedistruse ireversibil, precum si la imbunatatirea starii generale a pacientului.

In cadrul unui program de cercetare, efectele terapeutice ale aminoacidului Arginina au fost comparate cu efectele realizate de Somato-crinina si L-dopa. Influenta benefica a acestora asupra unui bolnav incurabil au fost descrise in cartea si fimul "Treziri", acum cativa ani. S-a constatat ca arginina are aceleasi efecte - daca nu chiar mai mari - cu ale celor doua substante amintite.


Arginina creste cantitatea de oxigen in zonele arterosclerotice, blocheaza agregarea plachetara si previne embolismul. Acest aminoacid face parte din "adezivii organismului", ajutand indirect la formarea oaselor si a tesuturilor conjunctive. Prin urmare, suplimentarea cu Arginina poate fi de folos in caz de osteoporoza, artrita reumatoida si alterari ale tesuturilor conjunctive.

Datorita efectului sau vasodilatator sprijina erectia si potenta. Intr-un experiement efectuat in Ungaria, la 15 persoane din 25 s-a inregsitrat imbunatatirea erectiei iar 14 persoane au raportat o crestere semnificativa a apetitului sexual cu cateva grame de Arginina pe zi.

Se prefera administrarea argininei sportivilor pentru dezvoltarea si fortificarea tesutului muscular, precum si pentru scaderea cantitatii de lipide. Arginina participa la formarea muschilor stimuland secretia de hormon de crestere - unul din factorii fiziologici care ajuta la dezvoltarea musculara. Secretia acestui hormon nu depaseste insa nivelele fiziologice, asa ca nu trebuie sa ne temem de dereglari hormonale.

Beneficiile Arginine Plus Calivita


5. |Beneficiile Arginine Plus pentru ficat

L-arginina  imbunatateste starea in boala ficatului gras, sau steatozei hepatice, prin creșterea fluxului sanguin la nivelul ficatului 

​​Afectiunile hepatice 

Boala de ficat gras se referă la oricare boala de ficat gras alcoolic sau steatoza hepatica nealcolizata. Cele mai multe cazuri de boli de ficat gras sunt legate de bolie de ficat gras nealcoolice, care sunt un exces de acumularea de lipide în ficat. Deși bolile de ficat gras nealcolizat adesea nu produc nici un simptom, s-au raportat câteva simptome, inclusiv oboseala si pierderea in greutate. De-a lungul timpului, bolile de ficat gras nealcolizat poate duce la inflamarea si cicatrizarea a ficatului.

Care sunt factorii de risc in dezvoltarea steatozei hepatice?

Mai mulți factori pot creste riscul de boli de ficat gras nealcolizate, inclusiv obezitatea, hipertensiunea, colesterolul ridicat, sindromul metabolic, diabet și hipertrigliceridemia. Deoarece boala este adesea asimptomatica, cel mai bun mod de a testa bolile de ficat gras nealcolizate este de a lua un test de sânge sau din țesutul hepatic.

Arginine Plus creste ​fluxul sangvin la nivelul ficatului

Persoanele cu boli de ficat gras nealcolizat au fluxul sanguin redus a  la nivelul ficatului,  inhibănd astfel organul de a primi suficiente substante nutritive si oxigen. Oamenii de stiinta de la University College din Londra  au observat ca soarecii cu steatoză hepatică carora li s-a administrat L-arginină (Arginine Plus) pe fiecare zi, timp de 12 săptămâni au îmbunătățit fluxul sanguin la nivelul ficatului. Cercetătorii au declarat că L-arginina crește producția de oxid nitric, o molecula de gaz care stimuleaza fluxul sanguin la nivelul ficatului, de aceea Arginine Plus este recomandata in toate afectiunile hepatice. 

 Constatarile realizate si in studiul japonez "Efectele L-argininei pe mezenterice, și  asupra circulației sistemice, hepatică la pacienții cu ciroză"  sugereaza faptul ca productia oxidului nitric stimuleaza fluxul sanguin la nivelul ficatului si are un rol important în circulația hepatică la pacienții cu ciroză


6. |Arginine Plus Calivita benefica in sterilitate masculina 

Contrar medicamentelor cu reactii adverse negative, potenta si performanta sexuala poate fi influențata pozitiv de  aminoacizii arginina si ornitina.

Aminoacidul L-arginina imbunatateste circulatia si furnizeaza oxigen vaselor coronariene și periferice, prin eliberarea oxidului nitric.  Oxidul nitric relaxează pereții vaselor de sânge și, prin urmare, imbunatateste circulatia in tot corpul, inclusiv tesutul erectil din penis. Mai mult decât atât, arginina crește nivelul de oxid nitric, ceea ce face arterele mai elastice. Acest efect scade tensiunea arterială și  îmbunătățeste capacitatea de a avea o erectie. In plus, substanțe nutritive și oxigenul este capabil să ajungă  repede in organe prin sângele care în ansamblu are un efect pozitiv asupra potenței masculine, rezistenței și performanței sexuale. 


7. |Recomandari si contraindicatii:

Consumatorii Argininei spun că pot obține un efect prosexual daca se administreaza cu 45 de minute înainte de sex. 

 Efectele secundare care ar putea apare, ar fi tulburări gastro-intestinale, diaree, greață.

 Arginina este contraindicata femeilor gravide, schizofrenicilor. 

Se recomanda copiilor in crestere in paralel cu exercitii usoare la bara.

In concluzie, Arginine Plus este un supliment excelent pentru oricine dorește să mărească excitarea sexuala, sa-si protejeze ficatul, sa-si îmbunătățeasca performanța, și starea generala de sanatate. Avantajul imens al acestui supliment e faptul ca este natural și în condiții de siguranță comparativ cu Viagra si se poate administra atât la bărbații, cât și la femei. 


8. |Beneficiile Produsului Arginina Plus de la CaliVita

 • Regenereaza, protejaza ficatul;
 • Este un precursor al oxidului nitric (NO);
 • Promovează circulația rezultand un fluxul de sânge îmbunătățit;
 • Stimuleaza eliberarea hormonului de creștere;
 • Îmbunătățește functia imunitara;
 • Reduce timpul de vindecare a rănilor;
 • Joacă un rol important în formarea oaselor și tendoanelor;
 • Crește masa musculară, reducând în același timp grasime corporala;
 • Suport pentru fertilitate masculină, îmbunătățieste producția și motilitatea spermatozoizilor;
 • Reduce riscul de cheaguri de sange si de accident vascular cerebral ;
 • Suport pentru tensiune arterială normală ;
 • Îmbunătățește functia vasculara la pacienții cu angină;
 • Ajută la recuperare după atac de cord ;
 • Ajuta la prevenirea si tratarea bolilor cardiovasculare;
 • Ajută la reducerea creșterii tumorilor canceroase;
 • Reduce sângele lipicios la pacienții cu nivel ridicat de colesterol;
 • Imbunatatirea fluxului de sange la cei cu afecțiuni coronariene semnificative;
 • Reduce simptomele asociate cu claudicatie (durere, de obicei, în extremități din cauza lipsei de fluxul de sange);
 • Reduce/elimina insuficiența cardiacă congestivă și îmbunătățieste rezistența;
 • Îmbunătățirea stării durerose cunoscuta ca fenomenul Raynaud (degetele devin palide, ocazional devind albastre la temperaturi scăzute).


9. |Afectiuni in care este recomandata Arginine Plus de la Calivita

AfectiuneMod de administrare
- (poli)Artrita reumatoida1-1-1 dupa masa, ajuta la formarea oaselor si a tesuturilor conjunctive in afectiuni precum osteoporoza sau artrita.
- Atrofie musculara1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu; contine aminoacizi esentiali pentru mentinerea unui tonus si forte musculare normale, impiedicand evolutia nefavorabila a unei afectiuni catre atrofierea muschilor.
- Chisturi hepatice (sau ficat polichistic)1-0-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; favorizeaza regenerarea tesutului hepatic lezat.
- Chisturi hidatice1-0-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; regenereaza tesutul hepatic lezat.
- Ciroza hepatica0-1-1 dupa masa, participa cu rezultate deosebite in protectia si recuperarea tesutului hepatic degenerat in cadrul acestei afectiuni.
- Dezvoltarea masei musculare1-0-1, contribuie la reducerea grasimii corporale si dezvoltarea masei musculare.
- Impotenta

1-1-1 dupa masa, sprijina erectia/potenta, stimuleaza productia de sperma si si creste apetitul sexual.

 Se va face tratament (cura) 2-3 luni continuu, apoi pauza 4-6 luni, dupa care se poate face inca o cura de 2-3 luni.

- Hepatita-0-1-1 dupa masa, participa cu rezultate deosebite in protectia si regenerarea necesara in bolile de ficat - hepatita virala, hepatita cronica, hepatita alcoolica.
- Osteoporoza1-1-1 dupa masa- este un ingrdient esential al adezivului special care ajuta la formarea oaselor si a tesuturilor conjunctive.
- Steatoza hepatica1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, poate reversa procesul de incarcare grasa a celulei hepatice, astfel incat sa stopeze degenerescenta grasoasa a ficatului si sa stimuleze procesul de refacere.
- Sterilitate barbati1-1-1 dupa masa, stimuleaza productia de sperma si creste apetitul sexual.
- Rezistenta musculara0-1-1 dupa masa


10. |Ştiaţi că ?
1) O tabletă de Arginine Plus furnizează tot atâta L-arginină cât 4,5 kg de nuci !

2) Producţia de arginină din organism poate scădea ca o consecinţă a anumitor circumstanţe (ex: stres, muncă fizică extenuantă etc.)?

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Arginine Plus -100 tablete-pentru performanţă sportivă de top si detoxifiere ficat

 • 126,85 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

Liver Aid-100 tablete-protectie hepatica

Liver Aid-100 tablete-protectie hepatica

1. Pentru cine recomandăm? 2. In ce este indicat Liver aid  3. Ce contine Liver Aid..

215,00 Lei

Power Booster -90 tablete-Stimulant natural pentru creştere

Power Booster -90 tablete-Stimulant natural pentru creştere

Power Booster -STIMULANT NATURAL PENTRU CREŞTERE IN INALTIMEPentru menţinerea unui tonus bun şi..

148,35 Lei

Etichete: cresterea in greutate, ingrasare, arginina, colagen arginine, plus, tablete, produse, calivita, (poli)Artrita reumatoida, Atrofie musculara, Chisturi hepatice (sau ficat polichistic), Chisturi hidatice, Ciroza hepatica, Dezvoltarea masei musculare, Impotenta, Hepatita, Osteoporoza, Steatoza hepatica, Sterilitate barbati, Rezistenta musculara