Bee Power este un produs care conţine lăptişor de matcă. Unul dintre ingredientele principale ale lăptişorului de matcă, acidul hidroxi-decenoic (HDA), are efect antimicrobian împotriva unor bacterii şi specii de ciuperci. Conţine toate componentele din familia vitaminelor B, precum şi săruri minerale şi oligoelemente (de exemplu, sulf, mangan, nichel şi cobalt). Este o sursă naturală de vitamine A, C, D şi E, acid folic, minerale, enzime şi 18 aminoacizi.

Pentru cine recomandăm ?

 • Persoanelor care doresc să-şi asigure un sistem imunitar puternic.
 • Copiilor, pentru a le stimula sistemul imunitar şi a le creşte pofta de mâncare.
 • Pentru întărirea organismului în timpul perioadei de convalescenţă.
 • Pe durata perioadelor stresante, pentru a îmbunătăţi performanţele şi a revigora corpul.

Ştiaţi că...
... o matcă poate depune în perioada vieţii ei 150-250 de mii de ouă, extraordinara ei fecunditate fiind explicată prin valoarea energetică şi nutritivă excepţională a laptelui de matcă cu care este hrănită?

Lăptişorul de matcă este un aliment cu care sunt hrăniţi puieţii de albină (în primele 3 zile de viaţă) şi mătcile. Este cel mai concentrat aliment-medicament al stupului, având efecte terapeutice foarte puternice în cantităţi extrem de mici.

Laptisorul de matca este o substanta complexa, produsa de glandele salivare ale albinelor si este destinata hranirii reginei. Datorita bogatiei laptisorului in vitamine, proteine si aminoacizi, regina supravietuieste peste 5 ani, pe cand albinele lucratoare au o durata de viata de doar 2 ani. Tot acest aliment ii da posibilitatca reginei sa depuna 2000-3000 de oua in decurs de numai 24 ore, in perioada de inmultire. De remarcat este si faptul ca greutatea unui ou este aproape egala eu cea a reginei.

Laptisorul de matca contine toale vitaminele complexulul B, dintre care vitamina B5 (acidul pantotenic) si vitamina B6 se gasesc intr-o cantitate deosebit de mare. Totodata, laptisonrul este singura sursa naturala de acetilcolina (hormon si neurotransmitator). Mai contine si vitaminele A, C, D si E, precum si minerale, enzime, 18 tipuri de aminoacizi, diverse bacterii saprofite si substante antivirale calciu, cupru, zinc, fosfor, fier. Este de asemenea bogat în acizi nucleici ARN şi ADN - compuşi responsabili pentru transmisia informaţiei genetice în reproducerea speciilor. Are un efect curativ valoros in astmul bronsic, boli hepalice, fracturi si boli dermatologice. Contribuie, in mare masura, la stimularea sistemulul imunitar. 

Laptisorul de matca regenereaza organismul, creste vigoarea si mentine integritatea morfofunctionala a sistemului osteoarticular. Poate fi consumat de catre oricine, indiferent de varsta si sex. Nu este intamplator faptul ca laptisorul de matca este cunoscut si apreciat de multi ani, constituind un preparat ideal pentru adeptii alimentatiei naturiste. In tarile cu vorbitori de limba engleza se numeste Royal Jelly.

Atentie! Avand in vedere ca laptisorul de matca este produs din diferite polenuri, miere si secretia glandelor salivare ale albinelor, acesta poate fi alergizant pentru unele persoane; de aceea, la aparitia reactiilor adverse se va sista consumul. Administrarea concomitenta cu mierea de albine ii potenteaza actiunea. A se pastra in locuri racoroase, deoarece se descompune usor la caldura.
 

Bee Power Royal Jelly - 50 capsule
o capsula contine:
- Concentrat de laptisor de matca (corespunde la 150 mg laptisor de matca): 50 mg.

Mod de administrare:1 capsulă zilnic sau conform recomandarilor.

Benefiicile Produsului Bee Power Joyal Jelly

 •  Datorită compoziţiei complexe, lăptişorul de matcă stimulează sistemul imunitar, reglează metabolismul, prelungeşte viaţa.
 • Fiind un energizant puternic, lăptişorul de matcă este foarte indicat pentru perioada de convalescenţă, în sările de stres, suprasolicitare nervoasă.
 • Cura cu lăptişor de matcă a dat rezultate excelente în cazul femeilor cu probleme hormonale, aflate în perioada de premenopauză. S-au obţinut rezultate foarte bune în chisturi, fibroame, afecţiuni ginecologice, boli tumorale, leucemie.
 • Lăptişorul de matcă este bogat în hormoni naturali, care favorizează regenerarea celulară şi normalizarea activităţii unor glande endocrine (gonadele şi suprarenalele, în special).
 • Lăptişorul de matcă are în compoziţia sa acetilcolină - un neurotransmiţător ce acţionează la nivelul sinapselor sistemului nervos central.

 • Hormonii estrogeni au un rol crucial în fixarea calciului în oase, prevenind apariţia osteoporozei. Cea mai bogată substanţă naturală în acest tip de hormoni este lăptişorul de matcă.
 • S-a constatat că administrarea a 5-10 mg pe zi de lăptişor de matcă reprezintă un excelent remediu în anemie. Lăptişorul de matcă exercită o puternică acţiune eritropoetică (proces de formare a globulelor roşii). După administrarea acestui remediu s-a putut observa creşterea diametrului globulelor roşii, creşterea cantităţii de hemoglobină şi mobilizarea rezervelor de fier din organism.
 • Doze foarte mici de lăptişor de matcă (2 mg pe zi) sunt un bun remediu pentru sugarii subponderali. De asemenea, poate fi utilizat şi pentru combaterea tulburărilor digestive la copii (5 mg pe zi).
 • In combinatie cu miere polifloră si lăptişor de matcă  se administrează câte două linguriţe pe zi, în cure de 1 lună, cu două-trei săptămâni de pauză. Acest tratament are, în timp, un excelent efect vasodilatator, ajutând la reglarea presiunii sanguine şi deblocând circulaţia periferică.
 • In lăptişorul de matcă a fost identificată o substanţă de natură proteinică ce mimează acţiunea insulinei, având acţiune hipoglicemiantă.
 • Administrat la bărbaţii în vârstă, lăptişorul de matcă a ameliorat neplăcerile cauzate de lipsa de control a sfincterelor urinari.
 • Datorită proprietăţilor antiseptice, lăptişorul de matcă este un remediu excelent ce poate fi folosit în astm şi bronşită (10 mg pe zi).
 • Lăptişorul de matcă influenţează puternic, în sens reglator, activitatea psihică. După doar 2 săptămâni de tratament se pot constata efecte pozitive în anumite stări şi boli care au ca substrat psihicul (neurastenia, depresia, anxietatea, stari de apatie). Acesta stimulează stări psihice pozitive (orientare către optimism şi relaxare) şi diminuează emotivitatea.
 • In cazul epuizărilor nervoase se face un tratament de 12 zile cu miere cu lăptişor de matcă. Are efecte tonice psihice miraculoase, favorizând refacerea capacitaţilor psihice şi intelecuale.
 • Lăptişorul de matcă are o acţiune citostatică şi de protecţie faţă de efectele adverse ale chimioterapiei. Lăptişorul de matcă conţine din abundenţă un acid organic (10-hidroxi-2-decenoic) ce are capacitate inhibitoare asupra tumorilor maligne.
 • Reîmprospăteaza organismal;
 • Menţine sănătatea sistemului Osos;
 • Îmbunătăţeşte capacitătea de rezistenţă şi fortifică sistemului imunitar;
 • Are efect benefic pentru articulaţii;
 • Are efect tonifiant şi roborant excellent;
 • Are efect antibactericid.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Bee Power Royal Jelly(Laptișor de matcă)-50 capsule

 • 56,98 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

qProtect -90 tablete-Antioxidant cu ginkgo biloba

qProtect -90 tablete-Antioxidant cu ginkgo biloba

Corpul nostru ne oferă informaţii despre sănătatea noastră, trebuie doar să-l ascultăm. Dacă ai dese..

61,28 Lei

Etichete: bee, power, royal, jelly(laptișor, matcă)-50, capsule, produse, calivita, cresterea in greutate, ingrasare