1. |Pentru ce recomandăm aparatul BioHarmonex 4.0 ?
2. |Cum funcționează Bioharmonex?
3. |Programele si subprogramele dispozitivului BioHarmonex 4.0 Calivita
4. |Beneficiile Aparatului Bioharmonex 4.0 de la Calivita

5. |Intrebari si raspunsuri despre BioHarmonex 4

6. |BioHarmonex-Toate Programele

7. |Stiati ca
8. |Recomandare

După mai mult de 10 ani de perfecţionări, Bioharmonex este la a patra generaţie!

 Caracteristicile tehnice, cum ar fi touch screenul LCD, efectele audio şi MyBio, conferă aparatului unicitate.

Bioharmonex 4.0 combină designul high-tech cu posibilitatea utilizarii extrem de facilă, pentru a putea fi benefic  pentru oricine, de la cel mai tanar până la cel mai în vârstă.

Ce este Bioharmonex?

BioHarmonex® este un aparat care funcţionează conform principiilor biofizicii sau, mai exact, ale biorezonanţei, şi a fost creat special pentru uz casnic. Adepţii principiilor biorezonanţei susţin că fiecare celulă a corpului uman generează un câmp eletromagnetic. Acest câmp energetic reprezintă una din căile prin care celulele pot comunica între ele şi pot iniţia sau controla diferitele procese fiziologice din corpul nostru. BioHarmonex® generează un câmp electromagnetic extern, care poate sprijini realizarea proceselor naturale din organism „adresându-se” câmpurilor electromagnetice naturale generate de anumite ţesuturi ale corpului. 

Manualul de utilizare Bioharmonex

1. |Pentru ce recomandăm aparatul BioHarmonex 4.0 ?


*METEOROPATIA/ANTIFRONT – Pentru o stare bună de sănătate indiferent de condiţiile atmosferice.

*BIORITM – Pentru un bioritm armonios.

*PIELE – Pentru o piele frumoasă şi sănătoasă.

*OASE/COLOANĂ – Vibraţiile acestui program sunt în armonie cu procesele care au loc în oase şi ţesuturi. Sprijină funcţionarea normală a metabolismului osos. Recomandat pentru tinerii aflaţi în perioada de creştere, pentru sportivi şi pentru vârstnici.

*POST-ANTRENAMENT – Pentru regenerarea musculară în urma unor activităţi fizice intense.

*DIGESTIE – Vibraţiile sunt setate astfel încât să optimizeze funcţiile digestive.

*DURERE – Este un program pentru o stare generală de bine în orice circumstanţă

*COPII – Pentru nevoile speciale ale copiilor.

*HORMONI – Este un program care sprijină în mod special sistemul hormonal.

*NERVI – Este un program conceput pentru persoanele care îsi doresc o activitate intelectuală excelentă în fiecare zi, pentru persoanele care au nevoie de o funcţie mentală excelentă şi de o putere de concentrare optimă în fiecare zi.

*IMUNITAR – Vibraţiile acestui program sprijină sistemul imunitar.

*CIRCULAŢIE – Este un program ce se adresează în principal persoanelor care își suprasolicită sistemul circulator (sportivii) sau celor care au nevoie de un sprijin pentru funcţionarea optimă a circulaţiei.

*RELAXARE – Este un program cu vibraţii pentrurelaxare şi destindere .

*RESPIRAŢIE – Este un program care stimulează respiraţia corectă. Este recomandat în special sportivilor, fumătorilor şi persoanelor din mediul urban.

*FICAT/PANCREAS – Este versiunea îmbunătăţită a programului „DIGESTIE” şi este creat special pentru a stimula aceste două organe.

*MENSTRUAŢIE – Pentru o feminitate naturală.

*REÎNCĂRCARE MENTALĂ – Este conceput pentru o relaxare optimă şi în caz de epuizare extremă şi pentru situaţiile extrem de stresante.                                   

*DETOXIFIERE – Acest program poate stimula procesele de detoxifiere.

*MERIDIAN – Scopul acestui program este să armonizeze meridianele de acupunctură.

*LIMFATIC – Se adresează funcţionării sănătoase a sistemului limfatic.

*ÎNTINERIRE – Este un program care spijină procesele antioxidante şi ajută la menţinerea tinereţii.

*PROSTATĂ – Este un program destinat bărbaţilor maturi, de vârstă mijlocie şi de vârsta a treia.

*SLĂBIRE – Este un program creat pentru a veni în sprijinul curelor de slăbire corect aplicate şi tratamentelor anticelulită.

*OCHI/VEDERE – Este un program ale cărui vibraţii sunt create special pentru persoanele ce efectuează munci sau activităţi care suprasolicită ochii.

*URINAR – Vibraţiile acestui program sunt în armonie cu funcţiile renale, optimizându-le.

*REZONANŢA SCHUMANN  Rezonanţa Schumann reprezintă un set de vârfuri de spectru în frecvenţa extrem de joasă a câmpului electromagnetic al Pământului. Valoarea sa exactă este 7,8 Hz. Acest câmp electromagnetic modulează, provoacă şi armonizează miile de reacţii biochimice care au loc în fiecare secundă în organism. Indirect, acest câmp este corelat cu sănătatea organismului uman, cu starea de conştiinţă şi cu sufletul.

*NOPŢI NEDORMITE–Recomandat în cazul dereglărilor de somn, pentru cei care nu pot adormi sau se trezesc frecvent noaptea. Rulaţi programul seara înainte de culcare.

*SOMN ODIHNITOR 2 ORE–Poate sprijini regenerarea în timpul somnului de după amiază, asigurând o odihnă profundă.

BioHarmonex este in fapt un dispozitiv pentru bio-stimularea sistemelor energo-informationale ale organismului, cu camp magnetic pulsant. Dispozitivul a aparut in contextul in care legatura dintre sanatate si modul de viata a devenit din ce in ce mai evidenta.

2. |Cum funcționează Bioharmonex?


Tratamentul pe camp energetic (biofizic) este considerat metoda cea mai promitatoare de vindecare, imbunatatind fara echivoc capacitatile de auto-vindecare ale organismului. Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta de uz personal, care se bazeaza pe efectul terapeutic al undelor electro-magnetice asupra proceselor bio-energo-informationale si ne permit sa analizam procesele biologice ca un tot (abordarea holistica), tratand adevaratele cauze ale problemelor de sanatate.

Ca orice corp din Univers, organismul uman este un sistem complex de energie si vibratii care poate atinge echilibrul si armonia perfecta, lucru reflectat in starea noastre generala de sanatate si de vitalitate. Un organism cu capacitati sporite de autoregenerare este mai putin predispus la boala si se reface mult mai rapid in varii conditii.

Conform biofizicii moleculare, fiecare celula din organism este o minuscula unitate energetica. Atunci cand o energie vie se afla sub influenta corespunzatoare a unei alte energii - electromagnetica in cazul aparatului BioHarmonex - se genereaza in organism un numar de raspunsuri sub forma de reactii biochimice cu rol de autoreglare.

Din toate sistemele informationale, suntem familiari cu simturile si, dintre acestea, stim ca ochii nostri pot vedea doar in limitele unui camp electromagnetic restrans (televizoarele primesc semnale invizibile pentru noi si le transforma in semnale vizibile).

Cea mai noua descoperire stiintifica este sistemul energetic de transimtere a informatiilor, care functioneaza pe principiul rezonantei cu campurile electro-magnetice de intensitate redusa si care asigura informarea extrem de activa si de curata a structurilor moleculare ale organismelor vii. Acesta este domeniul terapiei prin biorezonanta, extrem de eficienta si fara efecte secundare. Prin intermediul semnalelor energo-informationale produse de acest dispozitiv, organismul invata sa aplice, de fapt, metodele de autocontrol si autoreglare necesare pentru a fi din nou sanatos, redobandindu-si armonia si echilibrul. Uzul dispozitivului BioHarmonex este sigur in proportie de suta la suta, pentru ca actioneaza in domeniul undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa (camp de emisie: maxim 10 micro Tesla). Poate fi folosit de catre oricine, oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea pe care o desfasoara.
Manualul de utilizare Bioharmonex
BioHarmonex actioneaza atat preventiv, cat si ca tratament in afectiuni de la cele mai usoare (migrene, receala) pana la cele mai grave: dereglari mentale, tumori maligne sau SIDA.
Bio Harmonex opereaza intr-un spectru de frecvente de 1-200 kHz, in functie de programele individuale rulate la momentul respectiv. Dispozitivul functioneaza ajutorul unei baterii  LitiumIon, cu care pot fi rulate aproximativ 240-280 de programe. Daca becul rosu incepe sa palpaie, inseamna ca puterea bateriei scade, si trebuie pus la incarcat pana ledul corespunzator incarcarii bateriei devine verde.

 • - Aparatul este in garantie 60 de luniGarantia se acorda in baza facturii de cumparare, pe care se va nota seria aparatului.
 • - odata cu aparatul se trimite si un manual de utilizare; 
 • - Fiecare program utilizat trebuie insotit de detoxifiere sau de relaxare;
 • - Aparatul este pentru uz individual;
 • - Tratamentul mareste eficienta produselor;

3. |Programele si subprogramele dispozitivului BioHarmonex 4.0 Calivita

Iată mai exact programele și subprogramele de care poți beneficia.

1.      PREVENȚIE

A.     STARE DE BINE

a.      ANTIFRONT – pentru persoanele sensibile, în caz de modificări bruște ale condițiilor atmosferice.

b.     BIORITM – pentru funcționarea normală a bioritmului.

c.      MERIDIAN – pentru armonizarea funcționării meridianelor și echilibrarea fluxului energetic.

d.     REZONANȚĂ SCHUMANN – Rezonanța Schumann este un set de vârfuri de spectru în frecvența extrem de joasă a câmpului electromagnetic a Pământului. Valoarea sa exactă este de 7,8 Hz. Acest câmp electromagnetic modulează, provoacă și armonizează miile de reacții biochimice care au loc în fiecare secundă în organism. Modulează provoacă și armonizează miile de reacții biochimice care au loc în fiecare secundă în organism. Indirect, acest câmp este corelat cu sănătatea organismului uman, cu starea de conștiință și cu sufletul.


B.     COPII – poate sprijini dezvoltarea corporală și mentală a copiilor.

C.     ORGANE

a.      IMUNITAR – poate crește rezistența organismului cu ajutorul vibrațiilor adresate special sistemului imunitar.

b.     LIMFATIC – poate sprijini circulația în sistemul limfatic. Sistemul limfatic, parte a sistemului imunitar, are un rol important în lupta împotriva agenților patogeni.

c.      OASE – poate sprijini funcționarea normală a sistemului osos. Recomandat pentru tineri în perioada de dezvoltare, sportivi și vârstnici.

d.     OCHI / VEDERE – Recomandat pentru cei care petrec mult timp în fața monitorului sau la lumină artificială.

2.      PENTRU UN ASPECT VIBRANT

A.     ACNEE / COȘURI – poate sprijini secreția optimă a glandelor sebacee și poate fi de ajutor în cazul pielii afectate de coșuri.

B.     CELULITĂ – Arată și mai bine! Optimizează-ți metabolismul reducând grăsimea. Consumă 2,5 litri de apă și fă mișcare în fiecare zi!

C.     HERPES – ajută la prevenirea apariției herpesului.

D.     PIELE – Piele frumoasă, cu aspect strălucitor. Folosirea sa regulată poate ajuta la formarea și regenerarea pielii.

E.     PROBLEME CU VENELE – Poate sprijini funcționarea optimă a venelor. Pentru cei care își petrec toată ziua în picioare.

F.     SLĂBIRE – Acest program a fost conceput ca adjuvant al metodelor de slăbire corect folosite și în tratamentul anticelulită.

3.      PUTERE MENTALĂ

A.     ANAMNEZĂ – poate ajuta studenții și angajații să înțeleagă și să memoreze mai bine. Poate fi de ajutor la reducerea declinului cognitiv în rândul persoanelor în vârstă.

B.     IDEI CREATIVE – Ai nevoie de idei creative? Dă frâu liber imaginației.

C.     NERVI – pentru cei care au nevoie de o funcționare mentală perfectă și de putere de concentrare în fiecare zi.

D.     REÎNCĂRCARE MENTALĂ – Prospețime, tinerețe, energie mentală și fizică.

4.      STIL DE VIAȚĂ

A.     SPORT / EXERCIȚII

a.      DUPĂ ANTRENAMENT – pentru regenerarea rapidă după antrenamente intense.

b.     OASE / COLOANĂ – Oase puternice, regenerare rapidă. Recomandat pentru tineri în perioada de dezvoltare, sportivi și vârstnici.

B.     SOMN

a.      NOPȚI NEDORMITE – Recomandat în cazul dereglărilor de somn, pentru cei care nu pot adormi sau se trezesc frecvent. Rulați programul seara înainte de culcare.

b.     SOMN ODIHNITOR 2 ORE – Poate sprijini regenerarea în timpul somnului de după amiază, asigurând o odihnă profundă.

c.      SOMN ODIHNITOR 8 ORE – Poate asigura un somn profund și o odihnă adecvată pe durata întregii nopți.

C.     RELAXARE – Poate ajuta la relaxarea mentală și fizică și la eliberarea de stresul zilnic.

5.      FEMEI / BĂRBAȚI

A.     HORMONI – pentru o funcționare hormonală echilibrată.

B.     MENSTRUAȚIE – Folosirea acestui program poate ameliora simptomele neplăcute ale menstruației.

C.     PROSTATĂ – pentru bărbația adulți, maturi și vârstnici.

6.      REGENERARE

A.     CIRCULAȚIE

a.      CIRCULAȚIE-SCURT – Recomandat pentru sprijinirea fluxului sanguin. Poate fi utilizat de mai multe ori pe zi.

b.     CIRCULAȚIE-LUNG – Recomandat pentru sprijinirea fluxului sanguin. Poate fi utilizat de mai multe ori pe zi.

B.     DETOX – Sprijină funcțiile de detoxificare ale organismului.

C.     DIGESTIE

a.      DIGESTIE – Poate sprijini funcția digestivă și poate optimiza funcționarea tractului digestiv.

b.     INTESTINE – Poate ajuta la menținerea sănătății florei intestinale și poate întări sistemul imunitar prin mucoasa intestinală.

7.      CEASUL ORGANELOR

05 – 07 COLON

07 – 09 STOMAC

09 – 11 SPLINĂ

11 – 13 INIMĂ

13 – 15 INTESTIN SUBȚIRE

15 – 17 VEZICĂ URINARĂ

17 – 19 RINICHI

19 – 21 PERICARD

21 – 23 MERIDIAN TRIPLU ÎNCĂLZITOR

23 – 01 VEZICĂ BILIARĂ

01 – 03 FICAT

03 – 05 PLĂMÂNI

05 – 07 COLON

8.      PREFERINȚE – Lista de programe favorite este goală. Pentru a adăuga un program, selectați programul din meniul de programe și apăsați pe iconița cu steluță. Dacă apăsați această iconiță încă o dată, programul va fi eliminat din lista de favorite.

9.      INFO

00:00 Vezică biliară

01:00 Ficat

03:00 Plămâni

05:00 Colon

07:00 Stomac

09:00 Splină

11:00 Inimă

13:00 Intestin subțire

15:00 Vezică urinară

17:00 Rinichi

19:00 Pericard

21:00 Meridian triplu încălzitor

23:00 Vezică biliară

10.  ACCESORII – Această funcție nu este încă disponibilă.

11.  PROGRAMARE

12.  SETĂRI

A.     ALARMĂ

B.     ACTIVARE PROGRAME

C.     TRANSFER DE DATE USB

D.     LIMBĂ

a.      Româna...

E.     DATA / ORA

F.     DESPRE

4. |Beneficiile Aparatului Bioharmonex 4.0 de la Calivita:

 • Intareste sistemul imunitar;
 • tratament prin biorezonanta;
 • Ajuta la mentinerea tineretii;
 • Combate durerile de orice fel;
 • Elimina stresul si este tonic al sistemului nervos ;
 • Detoxifica organismul fiind de ajutor in curele de slabire ;
 • Are efecte benefice pentru vedere si circulatie ;
 • Sprijina sistemul respirator;
 • efecte benefice asupra digestiei;
 • Recomandat pentru sportivi pentru o recuperare rapida;
 • Are efect benefic asupra rinichilor, prostatei si sistemului limfatic;
 • Armonizeaza meridianele de acupunctura si bioritmul;
 • Recomandat in prevenirea si tratamentul a numeroase afectiuni; 

  5. |Intrebari si raspunsuri despre BioHarmonex 4

  6. |BioHarmonex-Toate Programele

   Manualul de utilizare Bioharmonex

  7. |Stiati ca:

  potrivit medicinei tradiţionale chineze, organele noastre funcţionează şi se relaxează după un program strict? Pornind de la acest concept, a fost creat ceasul organelor, care ne arată exact în ce interval orar se activează şi se relaxează fiecare parte a corpului. Dacă vă doriţi o viaţă mai echilibrată şi mai armonioasă, încercaţi noua funcţie a BioHarmonex 4.0: ceasul organelor!


  Totul in viata se masoara in energie.  EKG-urile si EEG-urile, masoara frecventa energetica a inimii si a creierului nostru. Starea de rau, boala incepe atunci cand corpul nostru ajunge la o frecventa energetica foarte joasa.

  Frecventa unui corp complet sanatos este cuprinsa intre 62 si 78 MHz, si incepe la 58 Hz in cazul unei boli. Testele cu frecventa au relevat de asemenea, alte lucruri interesante, de exemplu, ca gandurile optimiste cresc frecventa noastra cu 10 MHz, si in contrast, gandurile negative o reduc cu 12 MHz.

  Calibrated Frequency Monitor (CFM), un monitor dezvoltat de catre Bruce Tainio, de la Tainio Technology  sef al Departamentului de Agricultura de la Universitatea Washington de Est este folosit si la Universitatea Johns Hopkins, unde analizeaza legatura dintre frecventa si boala.

   Autorul cartii "The Body Electric", Robert O. Becker, M. D., confirma faptul ca organismul nostru o frecventa electricamagnetica de care  depinde in mod semnificativ sanatatea noastra. Castigatorul premiului Nobel si de doua ori Dr. Otto Warburg, a demonstrat  ca celulele umane au  tensiune electrica. De aceea, nu exista nici o indoiala ca anumite boli pot apare in urma unor dezechilibre ale frecventelor campului electomagnetice.  Bioharmonex vine in ajutor prin echilibrarea campului magnetic al organismului.

  8. |Recomandare:

  Semnalele emise de BioHarmonex lucrează la nivel celular și sunt nedetectabile fizic. Distanta cea mai eficientă în care să rămâneti în timpul transmiterii unui anumit program nu trebuie să depășească 0,5 metri. Când utilizați BioHarmonex nu ar trebui să fiti în apropierea altor echipamente care emite radiații electromagnetice, ca de ex. telefonul mobil, calculatorul, etc.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

BioHarmonex 4.0-aparat de biorezonata

 • 3.450,00 Lei


Etichete: bioharmonex, 4.0 -aparat, biostimulare, produse, calivita