Programari la numerele de telefon: 0745.986.148 / 0764.854.628

Sistemul de investigare cu biorezonanta SCIO si OBERON

Aparatele de biorezonanta SCIO si OBERON cele mai moderne in domeniul investigatiei cu biorezonanta,  se bazeaza pe o metoda de investigare neinvaziva ( nu radiaza, nu preia probe de sange, nu utilizeaza ingerarea de substante marcatori, inteparea sau grefarea corpului).

Aceasta metoda consta in culegerea de impulsuri electomagnetice de la nivelul pielii prin intermediul unor electrozi aplicabili pe piele, asemanatori celor electroencefalografici si electrocardiografici. Metoda fiind non invaziva se adreseaza tuturor grupelor de varsta inclusiv copiilor cu varste sub un an. La varste mici este o metoda excelenta de verifiacre a terenului alergic si a sistemului imunitar, fiind cunoscut faptul ca afectiuile de tip urticarian sau reactii alergice respiratorii si infectiile de cai aeriene superioare sunt frecvent intalnite.

Totodata este util in evidentierea unor predispozitii cromozomiale (mostenite), indiciu foarte important pentru diagnostic si tratament de la varste cat mai mici. Fiecare complex computerizat inregistreaza si analizeaza peste 9 000 de substante si functii active din organism. Prin investigarea cu aparatul SCIO se pot identifica:

 • - starea sistemului imunitar si deficientele cromozomiale
 • - prezenta sau absenta parazitilor intestinali, virusurilor sau bacteriilor
 • - starea aparatului osteo-articular si a sistemului nervos
 • - alergii la diferite substante
 • - afectiuni cardio-vasculare
 • - afectiuni dermatologice
 • - dezechilibre hormonale
 • - tulburari metabolice
 • - dezechilibre neurologice
 • - disfuctii digestive
 • - starea de stress fizic si psihic
 • - portretul psiho-emotional, disponibilitatile mentale si afective ale pacientului
 • - Oxigenare
 • - Hidratare
 • - prezenta alergiilor si identificare tipului de alergie
 • - prezenta fungilor (candida, asperagillus, criptococcus)
 • - prezenta parazitilor (giardia, ascarizi, oxiuri)
 • - alergii la diferite substante
 • - afectiuni reumatice si inflamatorii

Aparatul OBERON in schimb face o scanare detaliata pe organe - mai precis a exact acelor organe pe care medicul, combinand experienta sa in medicina anatomo-functionala cu datele furnizate de aparatul SCIO - le evalueaza ca prezentand disfunctii, riscuri, degenerari sau distructii.

In urma investigatiei combinate, medicul este ajutat de informatiile furnizate sa recomande in mod deosebit de riguros un tratament adecvat, pe cat de mult posibil natural, iar pacientul este multumit, deoarece cunoaste starea de sanatate in mod detaliat, diagnosticul interconectand organele si sitemele functionale.

Eliberarea unei scheme de tratament de cele mai multe ori 100% naturiste este un lucru rar intalnit in clinicile din Romania, reteta fiind combinata cu medicamentele de sinteza doar in cazuri exceptionale. Pacientul poate fi insa diagnosticat pe o gama larga de probleme si dereglari, atat organice cat si functionale, castigandu-se astfel acel timp pretios de care de multe ori atarna viata sau bunastarea unui om.

ATENTIE! - Sistemul este contraindicat purtatorilor de sitimulator cardiaiac si celor cu crize frecvente de epilepsie (incorect tratate) - Acuratetea testului este de aproximativ 85%, pe cand in medicina moderna testele au o acuratete mai mica.

2. Microscopul in camp intunecat - DARKFIELD

Sub microscopul in camp intunecat (Darkfield), care examineaza picatura de sange, cercetatorii din Germania, care au folosit primii acesta metoda, au observat ca fiinta umana este plina de paraziti naturali. Acesti paraziti sunt inofensivi in stadiile lor incipiente, dar atunci cand ajung intr-un ciclu mai mare de dezvoltare, acestia ataca celulele rosii din sange.

S-au facut multe cercetari vizavi de aceasta tehnica de microscopie, astfel incat azi stim cum arata o imagine de sange sanatos, de asemenea stim si cum arata o proba de sange nesanatos. Majoritatea dintre noi ne aflam undeva la mijloc.

Un numar tot mai mare de specialisti in domeniul sanatatii au constatat ca utilizarea acestei tehnici permite inspectarea dinamicii celulare care in mod normal nu se observa in analizele efectuate cu ajutorul testelor medicale clasice..

► In picatura de sange putem vedea cu ajutorul acestui microscop in primul rand elementele straine sangelui: cristale de acid uric si colesterol, fungi, micelii, mucegaiuri, ciuperci, bacterii, paraziti si spirochete.

► Frecvent poate fi observata agregarea globulelor rosii (eritrocitelor) sub forma unui sirag de margele. Aceasta se intampla in cazul unei alimentari inadecvate grupei sanguine. Agregarea eritrocitelor sub forma unor rulouri (fisicuri de bani) este un fenomen cara poate aparea ca urmare deshidratarii, stresului, oboselii, PH-ului (echilibrului alcalin), prezentei unor niveluri excesiv de ridicate ale radicalilor liberi sau, in cazuri mai severe, poate arata chiar o stare precanceroasa. Datorita acestei agregari, eritrocitele nu circula suficient de bine pentru a furniza oxigen la organele vitale, fapt care favorizeaza si dezvoltarea organismelor nesanatoase, care pot supravietui sub forma de infectie intr-un mediu mai putin oxigenat. Ciupercile, bacteriile si virusii necesita mai putin oxigen decat tesutul sanatos.

► Pe de alte parte, modificarile dimensiunilor eritrocitelor sunt semnele unei anemii datorate carentei de fier, acid folic sau vit B12.

► Prezenta formelor erotrocitare (Pokilocite, Sferocite, Dacriocite, Echinocite, Acantocite, Stomatocite, Eliptocite, Codocite, Drepanocite) este efectul negativ al radicalilor liberi, determinand diferite tulburari.

► Putem de asemenea observa in Darkfield aspectul leucocitelor (granulocite, limfocite si monocite) din punct de vedere al formei, dimensiunii precum si al relatiei dintre ele. Marimea, mobilitatea redusa sau crescuta a acestora ne indica diferite tulburari ale sistemului imunitar.

► Se pot vizualiza si ateroamele – asa numitele plachete sanguine Enderlein – care se formeaza pe peretii vaselor de sange (arterelor) si se datoreaza acumularii unor substante cu continut de grasimi si fire de fibrina. Prezenta acestora ne indica indirect, existenta proceselor aterosclerotice in vasele sanguine.

► Pot fi observate si proteinele participante la coagulare, firele de fibrina, ceea ce indica in cazul excesului acestora riscul formarii cheagurilor si producerii infarctului miocardic sau accidentelor vasculare cerebrale.

► Examenul la microscopul in camp intunecat pune in evidenta si prezenta metalelor grele din sange.

Medicii nostri

Dr. Delia Alexandrina Vior

- Medic specialist Boli Infectioase si Epidemiologie Spitalul Clinic "Filantropia".
- Medic doctorant Boli Interne.
- Diagnostician si Terapeut de Biorezonanta, Neuro-electro-fiziologie si Biofeedback cu atestare de catre Catedra de Anatomie a Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara.
- Medic specializat in Microscopie DarkField la GoDoctor Medical in colaborare cu sindicatul de examinare al Universitatii Cambridge.


Dr. Dan Mihai Navolan

- medic specialist medicina de familie, absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu, Cluj-Napoca
- specialist in electrofiziologie si biofeedback QXCI SCIO - Institutul IMMUNE
- specializare in microscopie DarkField - GoDoctor Medical.

LOCATII DE CONSULTAȚIE

> Craiova - Centrul Medical SANATATEA, str. Imparat  Traian, nr 69

> Constanta - Bld. Tomis, nr 234, bl. TD 14, sc. A, ap. 01, Constanta, [Mind Therapy Center]

> Bucuresti - Calea Dudesti nr. 145

> Cluj - Primaverii nr. 2

> Timisoara - Str Martir Ianos Paris, nr 11

> Amara - Dispensarul AMARA

> Tg Jiu - EUROPEAN MEDICAL CENTER

 

TARIFE 

Orase

Consultatie 
Scio + Oberon

Consultatie
Microscop Darkfield

Consultatie completa
Scio + Oberon + Darkfield

Craiova

70 lei

89 lei

119 lei

 Constanta 100 lei 100 lei 150 lei

Bucuresti

100 lei

100 lei

150 lei

Cluj

100 lei

100 lei

150 lei

Timisoara

100 lei

100 lei

150 lei

Amara

80 lei

89 lei

140 lei

Targu Jiu

70 lei

89 lei

119 lei

Va rugam ca sa sunati inainte pentru programare!

Programari la numerele de telefon: 0745.986.148 / 0764.854.628

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita