Culevit recomandat in diferite scheme de tratament

Buna seara. Ce se poate recomanda unui barbat de peste 60 ani cu meningiom atipic recidivat. Mutumesc.

Raspuns: Buna ziua! - Shark-aid 2-2-2 (cate 2 tb la 8 ore) - Culevit 1-1-1 (cate 1 tb la 8 ore) - Gravital juice 3 capace/zi (cu 30 minute inainte de masa). Multa sanatate!


Va rog sa-mi recomandati tratament pentru cancer de piele. Mama(pacienta) are 80 de ani, in urma cu 3 ani i-a aparut o leziune sub ochi, doctorul dermatolog i-a recomandat extirparea acelei excrescente si alpicarea de Efudix. Efudixul l-a aplicat, dat operatie nu a facut(mi-e teama). Mentionez ca urmeaza tratament alopat cu Tertensiv, Atacand, Concor, Rosucard, Magnesium, Piracetam, Cavinton, i s-a recomandat si Trombex(dar nu l-a luat pentru ca sunt prea multe). Are tensiune arteriala oscilanta, aritmii cardiace, colesterolemie, in urma cu 10 ani a avut accident vascular tranzitor. Mai nou are din cand in cand dificultati la deglutitie(eu cred ca de la tiroida). A urmat luna trecuta tratament de la Cali Vita cu Cartilaj de rechin(9 caps/zi), Resveratrol(2cps/zi), Imunaid(3cps/zi). Rugamintea mea din suflet este sa-i realizati dumneavoastra o schema de tratament. Va mutumesc! Cu stima, Maciuca Lucica

Raspuns: Buna ziua , - Culevit 3-3-3 (luate la interval de 8 ore) - Sark aid 3-3-3 (luate la 8 ore) - Mega Qprotect 1-0-1 (1 tb dimineata si 1 tb seara) - Oxy max 40 picaturi in 1 litru apa plata , pentru consumul unei zile - Organic noni 1-1-1 (1 capac dimineata , 1 capac la pranz si 1 capac seara , cu 30 min inainte de masa) si aplicatii locale.


Buna ziua, in urma cu 2 luni mama (66 de ani) a fost diagnosticata cu cancer la san, stadiul II, tumora de 3 cm, adenopatii axilare. PR pozitiv, ER pozitiv, HER 2 (echivoc, scor 2 plus) interpretarea testului IHC - Non-aplificarea genei HER2/neu nu recomanda cazul ca fiind eligibil cu terapia anti-HER 2. In prezent urmeaza tratament cu egistrozol / 1 capsula/zi. As dori sa stiu ce produse CALIVITA sunt recomandate ca o terapie ajutatoare tratamentului prescris de medicul oncolog. Multumesc frumos

Raspuns:  Buna ziua ! Regret ca aveti necazuri , dar nu disperati . Va recomand urmatoarele : - Noni organic 3 - 4 capace/zi , cu 30 de minute inainte de masa - Culevit 3 tb la 8 ore - Shark aid 2 tb la 8 ore - Rhodiolin 1x3 caps/zi. Multa sanatate!


Buna ziua, mama mea are 59 de ani si a fost diagnosticata cu - anemie severa secundara (infiltrare metastatica- neoplasm mamar) -trombocitopenie severa secundara (infiltrare metastatica- neoplasm mamar) -neoplasm mamar cu metastaze oasoase si medulare infarcte slenice HTA grup de risc inalt va rog sa ma sprijiniti cu un tratament naturist va multumesc

Raspuns:  Buna ziua , imi pare tare rau ca aveti necazuri. Sa incercam sa o ajutam pe mama dv cu urmatoarele produse - - NONI organic 2-2-2 (2 capace dimineata 2 capace la pranz si 2 capace seara) administrate cu 30 de minute inainte de masa - SHARK AID 2-2-2 (se iau cate 2 tb la interval de 8 h ) - CULEVIT 2-2-2 (se iau cate 2 tb la interval de 8 h ) - OXY MAX 40 de picaturi in 1 litru apa plata si se consuma in cursul unei zile . Multa sanatate !


Buna seara , As dori si eu o schema de tratament de la dv La momentul actual sunt diagnosticata cu neoplasm san dr operat ,sectoremie dr comedocarcinom si carcinom invaziv,ireadiat in curs HT,steatoza hepatica ultimul grad,transaminaze crescute .La momentul actual iau Liver Aid ,Rhodiolin ,Nopalin si NONI.Am luat f mult in greutate .Sunt bune produsele care le iau? ;iar sotul meu are DZ tip 2 insulino dependent cu valori in general mar (200) ,dislipidemie ,neuropatie diabetica plus HTA severa ,dureri articulare mari ce ii recomandati ?. Va multumesc , Cu respect Elena

Raspuns:  Pentru d-voastra va recomand: Shark -aid 2 - 2 - 2 (2 tb dimineata , 2 tb la pranz si 2 tb seara) Culevit 2 - 2 - 2 (2 tb dimineata , 2 tb la pranz si 2 tb seara) Noni organic 1 - 1 - 1 (1 capac dimineata , 1 capasc la pranz si 1 capac seara) , cu 30 min inainte de masa. Rhodiolin 1 - 1 - 1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) Liver - aid 1 - 1 - 1 (1 tb dimineata , 1 tb la pranz si 1 tb seara). Pentru sotul d-voastra recomand: Mega Qprotect 1 - 1 (1 tb dimineata si 1 tb dupa amiaza) Chromium max 1 - 1 - 1 (1 tb dimineata , 1 tb la pranz si 1 tb seara) , cu 30 min inainte de masa . Nopalin 1 - 1 - 1 (1 tb dimineata , 1 tb la pranz si 1 tb seara) , la o ora dupa masa. Omega 3 fish oil 1 - 1 - 1 (1 caps dimineata , 1 caps la pranz si 1 caps seara) Cholestone 2 tb seara la culcare. Multa sanatate!


Bună ziua ! În urma ecografiei pelvis mi s-au depistat următoarele : Uter cu contur neregulat, diametrul antero-posterior=65 mm, diametrul transversal= 93 mm, structură inomogenă. Endometru îngroşat, diametrul = 17 mm.Ovar drept fără formaţiuni transonice vizibile. Ovar stâng cu o imagine transonică de 25 mm, avasculară. Douglas liber. Concluzii : uter fibromatos. Formaţiune transonică ovar stâng. Vă rog frumos să îmi recomandaţi cum să iau suplimentul alimentar Culevit . Sângerez cu cheaguri dimineaţa până spre prânz când aproape se opreşte total sângerarea şi am menstruaţia dereglată. Am anemie feriprivă, hemoglobina 6,9 şi sideremia 15. Vă mulţumesc anticipat!

Raspuns:  Bună ziua , situaţia dv este foarte gravă şi nu suferă amânare . Trebuie să vă adresaţi de urgenţă unui medic ginecolog dintr-un spital de profil , pentru o evaluare completă şi după stabilizare va urma probabil intervenţia chirurgicală . Pentru o tonifiere a organismului vă recomand: Noni organic 4 capace/zi în 4 prize cu 30 de minute înainte de masă Iron plus 2 cps/zi. Pentru a nu vă pune viaţa în pericol , vă rog să mergeţi urgent la spital ! Multă sănătate !


buna ziua,ma num mihaela am 39 ani si in 2013 feb am fost diagnosticata cu hodtkin stadiul4b,am urmat chinioterapie 8 cure din feb pana in sept la fiecare 2 sapt,am luat pe acestparcurs Culevit  6 pe zi,shark aid 6 pe zi,imunaid3 pe zi si vit c 2 pe zi,as vrea sa stiu ce mi recomandati d voastra ca si dr hematolog,tinand cont ca am 1 an si ceva de cand am luat zilnic acest tratament mai sus amintit. astept un raspuns de la d voastra, cu drag!

Raspuns:  Buna ziua ! Regret ca aveti probleme dar sper ca se vor rezolva favorabil . Va recomand sa continuati terapia cu produsele pe care le-ati enumerat si in plus va recomand: Noni organic 1-1-1 (1 capac dimineata , 1 capac la pranz si 1 capac seara ) cu 30 de minute inainte de masa Oxi max 40 pic in 1 litru apa si se consuma in cursul unei zile. Va doresc multa sanatate !


Buna ziua, Am o rugaminte - mama mea ar vrea sa urmeze un tratament cu Culevit , daca este potrivit pentru afectiunea ei - va rog sa ma consiliati in acest sens. In 2003, la 56 ani a fost operata de cancer la san. In 2011 a avut metastaze la plamani, ficat si oase. A urmat chimioterapie, tratament cu Zometa 2 ani, Nicolit 2 ani si diverse suplimente naturiste. La ultimele investigatii - ultimele 3 tomografii computerizate - boala este in regresie - la plamani, la ficat s-au resorbit complet cele 2 chisturi pe care le avea si a stagnat la oase. Analizele la sange sunt in general bune - transaminazele sunt peste limita (cam duble) si colesterolul crescut. Ar vrea sa urmeze acum un tratament cu Culevit , daca acesta este potrivit - am citit prin diverse site-uri ca are si contraindicatii... In asteptarea raspunsului dvs, va multumesc foarte mult! Toate cele bune!

Raspuns:  Buna ziua! Recomand mamei d-voastra urmatoarea schema de tratament pentru prima luna - Culevit 2 tb - 2 tb - 2 tb (2 tablete dimineata , 2 la pranz si 2 seara) Shark-aid 2 tb - 2 tb - 2 tb (2 tablete dimineata , 2 la pranz si doua seara) Organic Noni 4 capace pe zi , cu 30 min inainte de masa. Ideal ar fi sa-i dati si urmatoarele produse - Rhodiolin 2 caps - 0 - 2 caps (2 capsule dimineata si 2 seara) Oxy max 50 pic / zi (se dizolva 50 picaturi intr-un litru de apa plata si se consuma in cursul zilei). Ii doresc multa sanatate mamei d-voastra!


Suplimente adjuvante in neurofibromatoza tip II si sindromului de intoleranta la histamina, scheme

Raspuns:  Nu avem suplimente specifice pentru aceste afectiuni. Dar poate incepe cu 1 cutie Culevit 3x2tb/zi. Dupa ce termina, 1 de Shark Aid 3x2tb/zi si apoi una de Smokerade 3x1tb/zi, toate cu cantitati suficiente de lichide. Sa urmareasca cu atentie cum se simte dupa administrarea fiecaruia dintre aceste suplimente, astfel incat atunci cand le termina., dupa o pauza de 2-3 saptamani sa reia suplimentul dupa al carui consum considera ca s-a simtit cel mai bine.


buna ziua! -pentru osteoporoza si hipertensiune ce recomandati? acum este in tratament cu fosamax si piascledine dar doreste sa le inlocuiasca cu suplimente. pentru hipertensiune poate lua in paralel suplimentele cu medicatia existenta sau numai suplimente. -pentru sustinerea unei persoane operate de glioblastom in urma cu 2 luni ce recomandati? -pentru o batrana imobilizata care a inceput sa faca escare ma puteti ajuta cu o recomandare? multumesc frumos pentru timpul acordat!

Raspuns:  Buna ziua. Pentru a suplimenta aportul necesar de calciu, magneziu si vit D din cadrul tratamentului pt osteoporoza exista produsul Strong Bones Plus 2x1cps/zi. In cazul hipertensiunii, medicatia prescrisa se ia in paralel cu suplimentele. Se scade doza sau se renunta doar in cazul in care valorile tensiunii scad, iar medicul specialist decide acest lucru. Glioblastomul este o forma de cancer foarte agresiva. Postoperator, Shark Aid 3x2tb/zi Pentru aceasta afectiune incercati Shark Aid 3x2tb/zi, Noni Liquid sau Caps 2x1 lingura(caps)/zi cu pauza dupa 6 saptamani apoi, alternand cu Culevit 14-16tb/zi, 1tb/ora si 2tb inainte de culcare. Escara sau ulcerul de presiune este o plaga cronica ce apare datorita presiunii indelungate la care sunt supuse tesuturile intre 2 planuri dure (pat si os), in cazul pacientilor imobilizati (varstnici, paralizati, malnutriti). Pentru tratarea acestora se folosesc pansamente antiescara cat si saltelele antiescara, precum si mobilizarea pacientilor. Puteti sa va adresati pt aceasta problema si serviciilor de ingrijire la domiciliu.


Am ulcer cu helicobacter pilori,arsuri la stomac si dureri in dreapta zona colecist.Am achizitionat deja de la CaliVita Liquid chlorophile,Paraprotex si Green Care.Va rog sa-mi spuneti:Cum sa le administrez si cit timp? Va multumesc!

Raspuns:  Buna ziua. 1. Pentru carcinomul medular va recomandam sa urmati tratamentul recomandat de medicul specialist. Pe langa acesta puteti incerca Culevit daca nu a inceput inca tratamentul sau Shark Aid daca se afla postoperator. 2. Pentru H.P. incercati Liquid Chlorophyll SAU Green Care 3x1tb/zi si ParaProtex la inceput 1x1tb/zi,1 sapt, apoi 2x1tb/zi, iar apoi treceti la 3x1 tb/zi daca nu apar reactii adverse.


Buna seara, 1.Ce tratament recomandati pentru carcinom medular de 1cm zona scalp,la o persoana de 76 de ani? 2.Am cumparat Liqiud clorophille,Paraprotex si Green Care,pentru ulcer duodenal si Helicobacter pylori.Cum sa le iau si cit timp? Multumesc!

Raspuns:  Buna ziua. 1. Pentru carcinomul medular va recomandam sa urmati tratamentul recomandat de medicul specialist. Pe langa acesta puteti incerca Culevit daca nu a inceput inca tratamentul sau Shark Aid daca se afla postoperator. 2. Pentru H.P. incercati Liquid Chlorophyll SAU Green Care 3x1tb/zi si ParaProtex la inceput 1x1tb/zi,1 sapt, apoi 2x1tb/zi, iar apoi treceti la 3x1 tb/zi daca nu apar reactii adverse.


Buna ziua! Avem un catel in varta de 13 ani(17kg) diagnosticat cu OSTEOSARCOM, ce produse Calivita ne recomandati? si in ce doze? In acest moment mai ia digoxin si preductal(pt. inima) si Mega qProtect. Va multumesc.

Raspuns:  Buna ziua. Din pacate, suplimentele noastre alimentare nu sunt destinate animalelor si implicit nu stiu sa va spun ce doze ar fi optime, dar puteti sa incercati Culevit 4-6 tb/zi.


Buna ziua, Intrebarea este pentru o persoana de sex feminin, in varsta de 26 de ani, care in urma cu 4 ani a fost diagnisticata cu boala Hodgkin,cancer limfatic: ce produse pot fi recomandate pentru aceasta boala si care ar fi schema de tratament. Multumesc.

Raspuns:  Buna ziua. Dupa cum probabil bine stiti, aceasta afectiune necesita un tratament de specialitate. De ajutor, dintre suplimentele alimentare CaliVita sunt Rhodiolin cps 3x1/zi, Culevit 3x2tb/zi si Noni Liquid 2x1lingura/zi.


BUNA ZIUA. Domun doctor doresc si eu o recomandare pe un bonlav cu cancer malign de vezica in vederea ameliorarii simptomelor. Ii sunt interzise vitaminele B. Va multumesc

Raspuns:  Dintre suplimentele alimentare CaliVita puteti incerca cu Shark Aid 3x2tb/zi daca tumora este circumscrisa, bine delimitata, deoarece cartilajul de rechin previne formarea de noi vase de sange (nu trebuie consumat inainte si dupa operatii) sau Culevit cate 14-16tb/zi, 1tb/ora, iar seara inainte de culcare 2tb in caz de cancer difuz. De asemenea acestea se pot asocia cu un antioxidant puternic, ca de exemplu Resveratrol Plus 1x1 cps/zi.


Dupa extractia de tiroida, la biopsie s-a descoperit un carcinom, fapt pentru care a fost recomandat un tratament cu iod radioactiv.Ce schema de produse Calivita ar fi recomandata pe perioada acestui tratament radioactiv, pentru a ajuta organismul sa suporte mai usor acest soc si pentru a preveni recidiva? Va multumesc

Raspuns:  Buna ziua. Pentru a ajuta la distructia unor eventuale celule cancerigene consumati Culevit cate 14-16cps/zi, 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps, iar pentru intarirea organismului Noni 2x1 lingura(cps)/zi impreuna cu un antioxidant, Resveratrol Plus 1 cps/zi.


BUNA ZIUA Va multumesc ptr raspunsul dat anterior in cazul prietenei mele. Am un alt caz .d-na de 55 ani, descoperita cu macro noduli lob tiroidian stg si in urma analizelor efectuate i-au iesit marcari tumorali hormonali buni. Este programata ptr operatie in septembrie si ar vrea sa foloseasca de la noi produse pina in septembrie. CE PRDUSE II RECOMANDATI? MENTIONEZ CA ARE SERVICIU CU STRESS ZILNIC si de 2 saptamini consuma RHODIOLIN 3caps /zi Va multumesc ptr ajutor!!

Raspuns:  Buna ziua. Rhodiolin ajuta la mentinerea vitalitatii organismului si este recomandata celor expusi la stres/efort zilnic psihic sau fizic. Se consuma pe o perioada de maxim 3 luni, apoi se ia pauza 1-2 luni. Pana la operatie poate consuma Culevit cate 14-16cps/zi, 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps. Dupa operatie, Noni 3x1 lingura (caps)/zi impreuna cu un antioxidant cum ar fi Resveratrol Plus 1cps/zi.


Buna ziua, In cazul unui carcinom rinofaringe neoperabil cu chimio terapie si radio terapie cu raze X facuta ,dar cu recidiva cu evolutie locala constatata acum 3 saptamani la ultimul control, ce schema de terapie cu produse Calivita ar fi indicat de urmat? Va multumesc anticipat

Raspuns:  Buna ziua. Incercati pentru o perioada de 2-3 luni Culevit , care se administreaza 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps impreuna cu Smokerade 3x1 tb/zi, iar apoi Shark Aid 3x2 tb/zi.


BUNA ZIUA AM O PRIETENA IN VIRSTA DE 53 ANI SI A FOST OPERATA LA AMBII SINI FIIND DIAGNOSTICATA CU CANCER MAMAR IN URMA CU 7 ANI. PTR RECUPERARE A FOLOSIT MAI MULTE PRODUSE DE LA CALIVITA IN URMA CARORA SE SIMTEA FOARTE BINE ACUM A FOST DESCOPERITA CU NECROZA OSOASA ASEPTICA MEDICAMENTOASA PLUS MANDIBULARA SI V-AS RUGA SA-MI SCRIE-TI CE SA II RECOMAND PTR ACEST DIAGNOSTIC? AR DORI DACA SE POATE SA VORBEASCA CU D-VOASTRA SI LA TELEFON REFERITOR LA DIAGNOSTIC FIIND LA MAI MULTI MEDICI CARE NU I-AU DAT PREA MULTE SPERANTE! VA MULTUMESC!

Raspuns:  Buna ziua. Problemele de sanatate ale prietenei D-voastra par a fi destul de complexe, de aceea pentru a intelege mai bine despre ce este vorba avem nevoie de o descriere mai amanuntita si este necesar sa urmeze sfaturile medicului specialist la care este sub supraveghere. Suplimentul alimentar CaliVita specific in cazul problemelor osteo-articulare este Joint Protex, care ajuta la mentinerea structurii sanatoase a cartilajelor si tesutului osos. Aceasta se administreaza 3x1 tb/zi , in timpul meselor. Poate fi asociata cu White Willow 3x1 cps/zi daca nu exista nicio contraindicatie si Smokerade 3x1 tb/zi, eventual si Culevit cate 14-16cps/zi, 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps, pentru distrugerea unor eventuale celule cancerigene.


Buna ziua! As dori sa stiu daca NONI LIQUID contine sau nu vitamina B12 ? Avem o ruda diagnosticata cu cancer la gat si face radioterapie.Concomitent cu terapia consuma si NONI LIQUID.Medicul ne-a zis daca contine vit.B12 sa intrerupem administrarea .Ce produse ne recomandati ? Va multumim anticipat.

Raspuns:  Buna ziua. Noni Liquid nu contine vit B12. Dupa ce consumati Noni puteti incerca Culevit cate 14-16cps/zi, 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps, pentru distrugerea celulelor cancerigene.


Bun gasit ! Domnule Doctor, Ce parere aveti despre consumul concomitent al produselor Culevit si Shark Aid?, considerati nepotrivita asocierea lor?, si daca da care ar fi explicatia stiintifica ? Va multumesc.

Raspuns:  Aceste doua produse au mecanisme de actiune total opuse. Cartilajul de rechin împiedică formarea vaselor capilare sanguine care alimentează tumorile cu nutrienţi. Prin aceasta împiedică si pătrunderea ingredienţilor produsului Culevit între celulele canceroase şi astfel acestea nu sunt distruse. Celulele canceroase pot fi distruse fie prin impiedicarea furnizarii de nutrienti care duce la multiplicare si crestere (administrare de Shark Aid) fie prin distrugerea acestora cu substante care lupta importiva celulelor cancerigene (Culevit ).


Prodsele calivita pot vindeca si cancerul de ficat? Sora mea a fost diagnosticata astfel: 1. Tumora maligna secundara a ficatului; 2. Tromboza venei porte; 3. Hepatita reactiva nespecifica 4 Chistul pancreasului; 5. Icter nespecificat. Mai exista vreo speranta sa se faca bine? Multumesc! Liliana Ghinescu 

Raspuns:  Buna ziua. Din pacate nimeni nu va poate garanta vindecarea. Prognosticul in aceasta afectiune fiind destul de rezervat. Dintre suplimentele alimentare CaliVita puteti incerca cu Shark Aid 3x2tb/zi daca tumora este circumscrisa, bine delimitata, deoarece cartilajul de rechin previne formarea de noi vase de sange (nu trebuie consumat inainte si dupa operatii) sau Culevit cate 14-16tb/zi, 1tb/ora, iar seara inainte de culcare 2tb in caz de cancer difuz. De asemenea acestea se pot asocia cu un antioxidant puternic, ca de exemplu Smokerade 3x1tb/zi. De mentionat ca aceste suplimente alimentare nu tin locul vreunui tratament indicat de catre medicul specialist, ele fiind folosite doar ca adjuvant al terapiei indicate in cadrul acestei afectiuni.


Buna ziua. Doresc sa cumpar aceste produse ca adjuvante intr-un tratament cu citostatice (chimioterapie): Noni capsule si ImmunAid. va rog sa-mi spuneti daca exista vreo contraindicatie in acest sens sau daca recomandati alte produse pentru aceasta situatie. Va multumesc

Raspuns:  Buna ziua. Produsele CaliVita nu au nici un fel de contraindicatii. Produsul Noni se ia 2x1 cps/zi, iar Immun Aid 3x1cps/zi. Daca ne dati mai multe amanunte despre afectiune va putem spune mai exact care produse ar fi mai de folos. Puteti folosi Shark Aid 3x5tb/zi inainte de masa si Smokeraid 3x1tb/zi - la 1-2 ore dupa mesele principale sau in loc de Shark Aid, Culevit cate 14-16cps/zi, 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps, pentru distrugerea celulelor cancerigene. Va multumim.


Un tanar de 29 ani are tumora osoasa femur stang din 2001. De cateva luni au aparut dureri mari. Din februarie 2009 acelasi diagnostic s-a pus si la femurul drept. Ce puteti sa-i recomandati din produsele CV , cel putin pentru ameliorarea situatiei. Cu multumiri.

Raspuns:  Buna ziua. La inceput sa ia numai Shark Aid 3x3 tb/zi, pentru circumscrierea (micsorarea) tumorii, cca. 2 flacoane a 360 tb si Stress management 3x1 pe zi, apoi Culevit cate 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps. Va asteptam sa reveniti cu informatii privind evolutia. Va multumim.


Buna ziua, as dori sa stiu durata de administrare si daca se face pauza pentru vitaminele C, E, Selenium si Omega 3 pentru un pacient cu diagnostic cu cancer pulmonar. Va multumesc

Raspuns:  Buna ziua. Vitaminele C, E si Selenium se pot administra timp de 1-2 luni, dupa care peste 1 luna, la nevoie, se pot relua. Omega 3 se poate administra timp indelungat, fara pauza. In caz de cancer pulmonar, puteti incerca si Culevit 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps timp de 2-3luni.


Buna ziua. Domnule doctor, Mama mea are 58 de ani si a fost diagnosticata cu Limfom Non-Hodgkin cu grad inalt de malignitate, de tipul unui limfom anaplazic cu celule mari(varianta limfohistiocitica). I-am cumparat CULEVIT (ptr. cresterea imunitatii), dar as dori sa stiu ce dozaj ii este recomandat, si pe ce perioada ar trebui sa urmeze tratamentul? Multumesc frumos, Ileana Bledea

Raspuns:  Buna ziua. Produsul Culevit se administreaza 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps timp de 2-3luni.


Buna ziua, Mama mea are 58 de ani si a fost diagnosticata cu Limfom Non-Hodgkin cu grad inalt de malignitate, de tipul unui limfom anaplazic cu celule mari(varianta limfohistiocitica). I-am cumparat CULEVIT (ptr. cresterea imunitatii), dar as dori sa stiu ce dozaj ii este recomandat, si pe ce perioada ar trebui sa urmeze tratamentul? Multumesc frumos.

Raspuns:  Buna ziua. Produsul Culevit se administreaza 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps, timp de 2-3 luni.


Tanara de 36 ani diagnosticata cu tumora maligna evolutiva la bolta palatina. Medicii nu ii recomanda nici un tratament, ci doar o clinica din strainatate (ceea ce nu-si poate permite). Ce ii puteti recomanda din gama CaliVita pentru un minim ajutor? Cu multumiri.

Raspuns:  La inceput sa ia numai Shark Aid 3x3 tb/zi, pentru circumscrierea (micsorarea) tumorii, cca. 2 flacoane a 360 tb si Stress management 3x1 pe zi, apoi Culevit cate 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps. Va asteptam sa reveniti cu informatii privind evolutia. Va multumim.


Buna ziua, Am avut o tumora vezicala (care a fost operata in luna ianuarie anul curent) cu potential malign crescut, bine/moderat, diferentiat, G1/G2, stp T1. Rog sa-mi recomandati schemele de tratament pentru diagnosticul meu. Va multumesc cu mult respect Doru B.

Raspuns:  Buna ziua. Puteti consuma Culevit 14-16tb/zi, 1tb/ora si 2tb inainte de culcare, asociat cu 1 tb din produsul Vital pt grupa Dvs de sange, apoi Noni Liquid sau Caps 2x1 lingura/zi asociat cu Power Mins 2x 1 tb / zi, urmat de Shark Aid 3x1tb/zi si Zen Thonic 3x1 lingura/zi.


Buna ziua. As dori sa va adresez si eu o intrebare. Mama mea a fost operata de adenocarcinom la colon acum doi ani.Doctorii i-au extirpat tumoara si de atunci nu a avut decat cateva mici incoveniente cu cateva fire pe care nu i le-a suportat organismul si pe care i le-au scos. Analizele au iesit foarte bune. Insa de ceva vreme ii curge buricul,apare ca o pata maronie de marimea unei masline pe bandajul pe care il schimb zilnic. Mama mea are acum 95-96 kg(inainte de operatie avea peste 100 kg). A luat dupa operatie 6 luni NONI si apoi LIQUID CHLOROPHIL si CULEVIT .Intrebarea mea este ce ar trebui sa faca si ce tratament ar trebui sa urmeze ca sa se refaca. Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc. Cu stima, Daniela

Raspuns:  Buna ziua. Pentru problema pe care mama D-voastra o are, ar trebui sa va adresati medicului de familie sau specialistului care a efectuat interventia chirurgicala, pentru a vedea exact care este problema. Dintre produsele CaliVita poate consuma Smokerade 2-3x 1tb pe zi si Senior Formula 2x1 tb/ zi.


Buna ziua! O cunostinta a fost diagnosticata cu cancer la san, iar acum face chimioterapie, urmand operatia. Va rog sa imi spuneti ce recomandati ca adjuvant: Culevit sau Sark Aid si in ce doza zilnica?

Raspuns:  Buna ziua. Luati la inceput numai Shark Aid 3x3 tb/zi, pentru circumscrierea (micsorarea) tumorii, cca. 2 flacoane a 360 tb si Stress management 3x1 pe zi. Dupa interventia chirurgicala Noni liquid – 1 lingura pe zi, timp de cateva zile, apoi 2 linguri/zi, timp de 1 luna, apoi Culevit cate 14-16cps/zi, 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps, pentru distrugerea celulelor cancerigene.


Buna ziua domnule doctor. Unchiul meu a fost depistat recent cu 3 tumori pe lobul drept al ficatelui si unul pe lobul stang ,ina unul pe lobul drept al plamanelui si unul la glanda renala as vrea sa va intreb daca imi puteti recomanda ceva pt a i mai prelungi viata pt ca nu poate fi vorba de operatie. El a avut cancer la degetul inelar acum 2 ani ,i s a extirpat degetul dar din pacate a aparut in multe parti ale organismului. Va rog frumos daca puteti sa mi recomandati ceva .Va multumesc

Raspuns:  Buna ziua. Incercati Culevit cate 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps, Liver Aid 3x1cps/zi apoi Smokerade 3x2 tb si Noni Liquid 2x1 lingura/zi sau Caps 3x1cps/zi.


Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca tabletele produselor Culevit , Liver Aid si Pure Yucca se pot lua dizolvate sau sub forma de pulbere, deoarece am probleme cu inghititul pastilelor. Va multumesc

Raspuns:  Buna ziua. Aceste tablete, respectiv capsule sunt astfel concepute incat sa fie administrate sub forma respectiva, pentru a avea cea mai buna biodisponibilitate. De aceea nu va recomandam sa le consumati in alt mod decat cel precizat pe cutie. Dar daca ne precizati ce probleme aveti, poate va putem ajuta mai mult.


As dori un raspuns pentru o persoana de 60 ani care in urma operatiei din septembrie 2008 are urmatorul diagnostic: adenom carcinom seros ovarian drept gradul 2 malignitate. Histologic: nu a produs ruptura capsulei, nu infiltreaza celelalte structuri examinate, leuminom uterin intramular 7 mm. Tratamentul a constat din 8 sedinte de citostatice. Ce ii puteti recomanda ca tratament adjuvant de la CV? Multumesc.

Raspuns:  Poate sa consume Culevit , cate 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps, Smokerade 2x1 tb/zi si Zen Thonic 3x1lingura/zi.


Am un cumnat care s-a operat de 2 zile de tumora la colon si are metastaze la plamani si ficat.Inainte de operatie a facut doua serii de raze si tumorile au crescut, atat cea de la colon cat si la plamani, aparandu-i si la ficat. Cu ce produse de la Calivita ar mai avea vre-o sansa sa se vindece si cum ar trebui sa le administreze?

Raspuns:  Folositi Culevit cate 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps si Liver Aid 3x1cps/zisi Noni Liquid sau Caps 1lingura dimineata si una seara sau 3x1cps/zi, dar aceste produse nu pot "vindeca" boala de care sufera cumnatul D-voastra, sunt doar ca adjuvant al unei terapii de specialitate. Poate ameliora doar starea generala a pacientului in aceasta faza.


tratament pt. uter fibromatos , menstruatie care dureaza 7 zile si dureri

Raspuns:  Luati Shark Aid 3x2 tb/zi timp de 2luni, apoi Culevit 10-12 tb/zi, câte 1 tb. la fiecare oră - o luna, apoi reluati cura cu Smokerade 3x1 tb pe zi. Va recomandam consultul si sfaturile unui medic specialist.


Femeie (tanara mama) , 30 ani, diagnostic: nodul fibromatos - 1 cm. Simptome: metroragie. A urmat tratament medicamentos: anticonceptionale (dozate) si antibiotice, dar fara rezultate. Alaturi de ceea ce a urmat, ce recomandati din gama CaliVita si eventual conduita. Multumesc.

Raspuns:  Luati Shark Aid 3x2 tb/zi timp de 2luni, apoi Culevit 10-12 tb/zi, câte 1 tb. la fiecare oră - o luna, apoi reluati cura cu Smokerade 3x1 tb pe zi.


ce recomandati pentru glioblastrom talamic? va multumesc

Raspuns:  Pentru aceasta afectiune incercati o cura de Shark Aid 3x5tb/zi timp de 3 luni sau Noni Liquid sau Caps in prima luna 2x1 lingura(cps)/zi, apoi timp de 6 luni 2x1/2 linguri/zi cu pauza 2-3 luni asociat cu Smokerade 2x1 tb pe dupa mancare si la 2 ore de la administrare Noni sau Culevit 14-16tb/zi, 1tb/ora si 2tb inainte de culcare


Buna ziua!Am un prieten de 40 ani,1.90 m si 90 kg.El a fost operat pe data de 10 aprilie 2008 de o tumoare cerebrala (glioblastom).Dupa operatie a urmat 30 sedinte de radioterapie si in prezent urmeaza un tratament cu temodal recomandat de medicul oncolog.Intrebarea noastra este:ce suplimente de la Calivita ii puteti recomanda ptr.a-l ajuta in ameliorarea acestei boli?Va multumesc anticipat!

Raspuns:  Pentru aceasta afectiune incercati Shark Aid 3x2tb/zi, Noni Liquid sau Caps 2x1 lingura(caps)/zi cu pauza dupa 6 saptamani sau Culevit 14-16tb/zi, 1tb/ora si 2tb inainte de culcare


buna seara, am primit raspunsul DVs.la intrebarea mea. Culevit 1 cps./ora si 2 cps. inainte de culcare. Imi pare rau dar nu mi-e clar deloc. Va multumesc.

Raspuns:  Produsul Culevit se administreaza 12-14 tb/zi, cate 1 tb la fiecare ora, iar inainte de culcare 2 tb.


Am fost operata la san(sector) apr.2008, nodul mamar mlg.Rezultat histopatologic: "nu se evidentiaza relicvate carcinomatoase".Incepand cu luna mai folosesc zilnic noni liquid , am folosit si 2 st.oxy maxx.Nu stiu daca acest tratament este unul bun.Ce ar trebui sa folosesc in continuare?Ce ar fi cel mai bine pentru mine? As dori sa stiu daca produsele sunt 100% naturale, ele fiind sub forma de tablete, capsule(natural ar fi dupa opinia mea sa vad o pulbere de planta), asa par produse farmaceutice.Multumesc.

Raspuns:  Pentru inceput consumati Culevit cate 1cps/ora si 2cps inainte de culcare, iar apoi luati Smokerade 3x1tb/zi. Produsele CaliVita sunt 100% din surse naturale - desigur au fost prelucrate prin diverse tehnologii, au fost utilizate excipienti pentru capsula gelationoasa etc. 100% natural este doar ceea ce consumati ca atare - frunze patrujel spalate si maruntite; usturoi taiat - zdrobit, macese culese si uscate apoi macinate etc. Suplimentele alimentare se obtin din surse naturale dar pentru a le consuma este nevoie de un proces tehnologic de prelucrare si ambalare (capsula sau caseta sau tableta - mai contine excipienti). V-am ruga sa ne precizati, daca va amintiti, unde anume ati citit "100% naturale". Va multumim.


Mai am o intrebare in legatura cu tatal meu de 51 de ani care are tunoare cat mingea de hanbal...intre bimp, pana sa preimesc un respuns de la dumneavoastra am vorbit su un reprezentatnt calivita si mi-a recomandat shark aid timp de 10 zile, apoi continuarea cu suplimentul Culevit , si in acelasi timp noni liquid in acelasi cantitati si mega protect 4 life de 3 ori pa zi..pot sa continuu cu acelst trstament pe care l-am cumparat deja sau retrag shark aid-ul si schimb megaprotectul cu senior formula? multumesc anticipat

Raspuns:  Pentru tatăl d-voastră recomand Shark Aid, intensiv, până la 15 tb. /zi (câte 5 deodată) şi Noni (nu împreună), timp de 2 luni, şi după aceasta, Culevit , 10-12 tb/zi, câte 1 tb. la fiecare oră.


Tatal meu are 51 ani si in martie a fost operat de o tumoare de marimea unei mingi de hanbal situata in dreprul plamanului , a facut 5 serii de chimioterapie si apoi la a 6a a paralizat.A facut un rmn si s-a ajuns la concluzia ca tumoarea a crescut la loc si a afectat si maduva. precizez ca in 16 iunie ia foss descoperita si o metastaza la costtele 3,5 in apropriere de coloana,care nu a fost operata. Ce suplimente poate lua pt a-si ameliora situatia? va mmultumesc

Raspuns:  Culevit 12-14 tablete zilnic, cate 1 tableta din ora in ora si 2 tablete inainte de culcare – 1 luna de zile, apoi Noni liquid – 1 lingura pe zi, timp de cateva zile, apoi 2 linguri zilnic. Senior formula 3 x 1 pe zi sau Stress management 3x1 pe zi


recomandari dupa cobalto terapie tumoare maligna creier

Raspuns:  Incercati suplimentul Culevit cate 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps impreuna cu un produs Vital conform cu grupei sanguine si Noni Liquid sau Caps 2x1lingura(cps)/zi pentru cca. 2luni, apoi Shark Aid 3x2cps/zi, Full Spectrum 3x1tb/zi in timpul mesei si Smokerade 3x1tb/zi.


Buna ziua. am si eu o intrebare...in urma biopsiei, mama mea, a fost diagnosticata cu CARCINOM EPIDERMOID SPINOCELULAR CHERATINIZAT INVAZIV. As vrea sa stiu ce produse sunt bune pentru ajutor in tratarea acestei boli ? Multumesc pentru intelegere.

Raspuns:  Pentru afectiunea mamei D-voastra, pe langa tratamentul prescris de medicul specialist folositi Culevit 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps sau Noni liquid 2x1 lingura sau Noni 1 cps/zi


Mama mea are 61 de ani si a fost diagnosticata cu cancer la ficat. La data cand va scriu suporta cu greu sedintele de citostatice. Ce ne recomandati pentru a putea trece peste aceasta perioada mai usor? Mentionez ca citostaticele se fac saptamanal

Raspuns:  Folositi Culevit cate 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps si Liver Aid 3x1cps/zisi Noni Liquid sau Caps 1lingura dimineata si una seara sau 3x1cps/zi.


Am nevoie de un raspuns urgent pentru sora mea - Daniela Timofte Sora mea este bolnava de cancer. A fost operata in 2005 de glanda suprarenala dreapta si boala Cushing. In 2007 a fost operata de metastaza la ficat iar in martie 2008 operata din nou la ficat pentru metastaza. Dupa operatie i s-a recomandat tratamentul cu mitotane. In acest moment are doua tumori pe ficat in segmentele IV si V si o tumora in loja suprarenala dreapta. I-a revenit si boala Cushing ( are valorile la cortizol mai mult decat duble decat normalul). Dana, sora mea are 41 de ani, 1,85 m si 110 kg (20 kg le-a pus in ultimile 2 luni). Din cauza mitotanului care nu a fost eficient , vasele de sange sunt foarte dilatate, are probleme cu inima, are picioarele umflate si acuza dureri de spate. Din 2006 i-a de la CALIVITA: NONI - 3 capacele /zi IMUNNOID - 3 pastile/zi LIVERAID - 3 pastile/zi CULEVIT - 3 pastile /zi Doresc sa va intreb ce ar putea sa faca pentru a-si revigora si intari organismul pentru ca acum din cauza anemiei a trigriceridelor marite si a dilatarii vaselor de sange nu poate face chiomioterapie? Va rog sa-mi raspundeti foarte urgent

Raspuns:  Luati in continuare Liver Aid 3x1cps/zi si Culevit cate 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps si Noni Liquid sau Caps 1lingura dimineata si una seara sau 3x1cps/zi sau Zen Thonic 3x1lingura/zi


Care sunt produsele recomandate in Cancerul de prostata ?

Raspuns:  In cazul D-voastra se recomanda Culevit 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps si Prostate Power 2tb/zi. Ati efectuat un consult de specialitate? Care a fost recomandarea medicului specialist?


Prietena mea e diagnosticata cu cancer de colon (de fapt in prima faza i-au spus ca e un polip pe colon).Dupa ce i-au facut biopsia la 3-4 zile a inceput seria de citostatice. Este in a 2 zi de citostatice.Ce-i recomandati pt intarire si daca e neaparat necesara operatia.Cu multumire

Raspuns:  Se recomanda administrarea de Culevit cate 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps. asociat cu Liver Aid pt protejarea ficatului si un Vital de grupa sanguina.


Buna ziua am si eu o intrebare , tatal meu sufera de neobronhopulmonar si am cumparat de la california fitness 2 produse shark aid si Culevit  . am inceput sa ii administrez dupa un articol din revista as dintr-o editie ma veche in care o persoana avea aceasi boala ca si tatal meu in care spune ca sa vindecat tipul respectiv lua asa : shark aid 3ori 8 si Culevit  6 ori3 pe zi dar de citeva zile a inceput sa se simta rau, imi puteti d-voastra sa imi recomandati niste doze zilnice / va multumesc

Raspuns:  In primul rand trebuie sa disociati Culevit ul de Shark Aid. Luati la inceput numai Shark Aid, in aceeasi doza, pentru circumscrierea (micsorarea) tumorii, cca. 2 flacoane a 360 tb , apoi Culevit pentru distrugerea celulelor cancerigene.


 

Buna ziua!sunt Necsoiu Virgil, membru Calivita.O doamna in varsta de 65 de ani a fost diagnosticata cu liposarcom poliemorf cu zone mixoide, arii de diferentiere de grad inalt, zone de necroza si de metaplazie de tip osos.Acesta este anatomia patologica in urma operatiei de acum 3 saptamani; a avut 3kg si 300.(Tumora extirpata, adica liposarcomul)Norocul cel mare este ca nu a recidivat la organele din jur nu s-a gasit nimic afectat in vecinatataea tesuturilor desi medicii au spus ca acesta creste cam de 4 ani in ea. a fost localizata retroperitoneal, in peretele abdominal.Ce se poate face sa tinem controlul acestui loc? sa prevenim recedivarea si poate sa numai apara deloc...Va rog sa imi precizati ce produse Calivita as putea sa-i recomand acestei doamne, daca ati putea sa recomandati cea mai complexa si mai eficienta combinatie de produse Calivita.Multumesc anticipat!

Raspuns:  Produse recomandate in acest caz ar fi Shark Aid 3x2tb/zi inainte de mese, 2flacoane, apoi Culevit 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps.


Multumesc pentru raspuns. Va mai rog doar sa imi spuneti de ce in prezentarea produselor Calivita este mentionat ca este recomandabil ca produsul Culevit sa nu se asocieze cu Shark Aid. Cu multumiri anticipate, Laura

Raspuns:  Aceste doua produse au mecanisme de actiune total opuse. Cartilajul de rechin împiedică formarea vaselor capilare sanguine care alimentează tumorile cu nutrienţi. Prin aceasta împiedică si pătrunderea ingredienţilor produsului Culevit între celulele canceroase şi astfel acestea nu sunt distruse. Celulele canceroase pot fi distruse fie prin impiedicarea furnizarii de nutrienti care duce la multiplicare si crestere (administrare de Shark Aid) fie prin distrugerea acestora cu substante care lupta importiva celulelor cancerigene (Culevit ).


Buna ziua! Va rog sa imi recomandati un tratament pentru colon iritabil pentru o persoana de 52 ani. Simptome: oboseala si balonare.Tatal persoanei a decedat de cancer de colon. Va multumesc!

Raspuns:  Pentru aceasta afectiune, cel mai important lucru este sa tineti dieta specifica acestei boli si anume: mancarea trebuie sa contina fibre solubile, sa inlocuiti produsele lactate cu cele pe baza de soia sau orez, sa fiti atent cu legumele si fructele proaspete care contin o cantitate mare de fibre insolubile, iar mesele trebuie sa fie dese si nu foarte consistente. Aceste lucruri amelioreaza din simptomatologia SCI. Mancaruri si bauturi ce trebuiesc evitate includ carnea rosie, produsele prajite, grase sau uleioase, produsele lactate, ciocolata si cafeaua, alcoolul, bauturile carbogazoase, in special acelea care contin sorbitol sau alti indulcitori artificiali. De asemenea, trebuie avut grija la produsele la care pacientul prezinta intoleranta sau este alergic. Puteti folosi AC-Zymes 1cps/zi sau Acidophilus with Psyllium 1cps/zi. Pentru a preveni cancerul de colon puteti consuma sistematic de Smokerade 2x1tb/zi, sau Shark AId 2x1tb/zi sau Culevit 2x1tb/zi


Buna ziua, Am in familie un bolnav de cancer la plamani, cu metastaze. Am studiat produsele Dvs. si - sper ca am luat o decizie buna - am hotarat sa-i administram (dupa o discutie telefonica cu un membru mai vechi Calivita) urmatoarele: - immunaid - 3-3-3 - Culevit  - 3-3-3 - smokerade - 1-1-1 - paraprotex - 1-1-1 - noni lichid - 1-1-1 - protect 4 life 1-1-1 - oxy max 200 pic. la 2 litri apa. - zhen tonic. Inainte de a incepe acest tratament bolnavul lua urmatoarele suplimente: - imunostim, cordiceps, septilin - ulei de peste cu omega 3 - ulei de catina - ulei de pin sau brad - cartilagii de rechin - lecitina cu polen - drojdie de bere - apivitas forte - laptisor de matca Am 2 intrebari: 1. daca tratamentul cu produsele Calivita este cel corect, daca nu o sa va rog mult de tot sa imi comunicati tratamentul bun (avand in vedere ca persoana cu care am luat contactul initial nu este medic); 2. daca cele 2 tratamente se exclud reciproc sau se completeaza, daca au vreo interactie, pentru ca este este foarte important sa renuntam din timp la cel mai putin eficient pentru ca nu vrem sa-i facem mai rau unui bolnav care oricum sufera. Tratamentul cu produse Calivita este inceput de aprox. 10 zile si bolnavul acuza dureri de spate si o stare generala proasta pe care inainte nu o avea. Va rog mult de tot, dati-mi un sfat pentru ca nu vreau sa ma joc cu viata nimanui si am nevoie de parerea unui specialist. In speranta unui raspuns cat mai rapid (suntem disperati), va multumesc anticipat pentru bunavointa. Cu stima, Laura Petculescu

Raspuns:  In primul rand tin sa mentionez ca aceste produse nu pot duce la o ameliorare spectaculoasa in cazul acesta, tinand cont si de prognosticul destul de nefavorabil al afectiunii. Dintre suplimentele CaliVita folositi Culevit 14-16tb/zi, cate 1tb/h si 2tb inainte de culcare sau Shark Aid 3x1tb/zi, Noni Liquid 2x1lingura/zi, Detox Patch aplicat la nivelul talpilor, eventual Smokerade 3x1tb/zi sau Rhodiolin 3x1tb/zi, nu mai mult de 2luni si cu o reducere treptata a dozei cu cateva zile inainte de oprire. Speram ca acestea impreuna cu tratamentul de specialitate sa va fie util.


Femeie, 53 ani, cu hepatita C (respecta regim alimentar), depresie, insomnie, imunitate scazuta, colon iritabil. Ce anume ii puteti recomanda dintre produsele CaliVita? Cu multumiri

Raspuns: Pentru Hepatita C va recomand un tratament de specialitate impreuna cu regimul alimentar prescris, la care puteti adauga Liver Aid 3x1cps/zi, Noni Liquid sau Caps dupa schema de pe site si Culevit 5x1tb/zi.


Pentru diagnosticul hepatocarcinom multicentric ce imi recomandati inafara de "Noni", "Zenthonic", "Vitamina C 1000" si "Culevit "? Tratamentul medicamentos antitumoral luat doua luni sub forma de "Nexavar" (Sorafenib) nu a avut nici un rezultat si la data prezentei nu iau alt tratament. Va multumesc.

Raspuns: Incercati Culevit 14-16tb/zi, 1tb/ora si 2tb inainte de culcare, Noni Liquid sau Caps dupa schema descrisa pe site sau Shark Aid 3x1tb/zi sau Liver Aid 3x1cps/zi


Ce parere aveti de produsul CULEVIT ? Multumesc

Raspuns:   Acest produs este eficient pentru mentiunile prezentate in prospect, ajutand organismul la construirea unui sistem de aparare anticancerigen pasiv.


Ce produse credeti ca pot fi de folos in caz de glio-blastom?

Raspuns:  Pentru aceasta afectiune incercati Shark Aid 3x2tb/zi, Noni Liquid sau Caps dupa schema de pe site si Panax Ginseng 2x1tb/zi cu pauza dupa 6saptamani sau Culevit 14-16tb/zi, 1tb/ora si 2tb inainte de culcare


La chisturi ovariene repetate, deja 2 operatii ce produse se recomanda si doza lor zilnica. Am inceput deja cu Virago 3x1/zi si Culevit 3x2 pe zi. Ar mai trebui ceva in plus si in ce circumstante?

Raspuns: ​ Pentru aceasta problema, in afara de tratamentul prescris de specialist puteti incerca si cu urmatoarele suplimente alimentare: VitalWoman 1cps/zi inainte de masa si Noni Liquid 


Nu există produse în această categorie.