Organismul nostru trebuie sa facă faţă zilnic unui număr mare de toxine astfel că diverse substanţe toxice se pot acumula în organism ca şi consecinţă a expunerii la poluarea mediului înconjurător, la diverse substanţe chimice, medicamente şi la unele produse de larg consum. Folosindu-se de ingredientele sale atent selcţionate şi cu ajutorul căldurii emise de turmalină şi a cunoştinţelor de reflexologie orientală, Detox Patch ajută la îndepărtarea acestor substanţe în timpul perioadei de relaxare prin aplicarea unor metode naturale.

Pentru cine recomandăm ?Detoxifiere folosind metode vechi cu plante din detox patch Calivita

 • Tuturor celor care doresc să elimine substanţele toxice acumulate în organism.
 • Persoanelor pentru care tradiţionalele perioade de detoxifiere sunt prea greu de suportat. Detox Patch oferă o metodă de detoxifiere mai blândă şi mai uşoară.
 • Persoanelor care urmează periodic tratamente de detoxifiere, pentru a completa efectul suplimentelor alimentare.

 

Specialistii atrag atentia in mod alarmant ca toxinele otravesc organismul, cauzand imbolnavirea celulelor corpului. In plus, toxinele acumulate pe peretii vaselor de sange cauzeaza hipertensiune si afectiuni cardiovasculare care iti pot fi fatale. Afla acum ce alte efecte nocive au toxinele asupra corpului, SI CUM TRATEAZI BOLILE INAINTE DE A SE INSTALA!

 • Probleme cu stresul?
 • Vă treziţi uneori dimineaţa obosiţi, chiar şi după opt ore de somn?
 • Suferiţi constant sau ocazional de dureri de cap fără să înţelegeţi de ce?
 • Vă doare spatele din cauză muncii la birou sau a unui stil de viaţă sedentar?
 • Aveţi probleme de concentrare şi acasă şi la serviciu?
 • Simţiţi că sunteţi tot timpul într-o stare epuizantă, indiferent de cât v-a odihniţi?
 • Răciţi foarte uşor, indiferent de sezon şi răceala ţine mai mult decât ar trebui?

Dacă aţi răspuns DA la una sau mai multe din aceste întrebări, trebuie să ştiţi că nu este vina dumneavoastră şi mai important,  veţi afla cum puteţi elimina cauza majorităţii problemelor de sănătate, în mod natural, fără nici un risc, fără pastile, diete sau exerciţii fizice! 


Aproape toate bolile majore, cum ar fii infarctul, diabetul, astmul, comoţia cerebrală, chisturile, tumorile au o singură cauză de care aparent nu se poate scăpa – TOXINELE. Aceste toxine pe care le absorbiţi practic prin tot ceea ce faceţi, prin ceea ce mâncaţi, prin mediul muncii dumneavoastră, prin poluarea provocată de maşini, prin ţigări şi băutură şi uneori, până şi apa pe care o beţi, vă slăbesc organismul şi structura lui de apărare reprezentată prin sistemul imunitar şi deschid uşa larg pentru o armată de boli, unele mai grave decât altele. 

Este imposibil, oricât de sănătos aţi vrea să trăiţi să nu absorbiţi toxine în fiecare zi, prin ceea ce consumaţi, respiraţi sau absorbiţi la nivelul pielii. 

Detox Patch vă ajută să eliminaţi aceste toxine în timp ce dormiţi şi vă oferă o cale să aveţi o sănătate de fier, o sănătate pe care o doriţi şi desigur, o meritaţi. 

Detox Patch elimină toxinele din corp în mod natural, fără să faceţi nimic şi fără să trebuiască să ingeraţi (înghiţiţi) nimic. În scurt timp, o să vă întăriţi sistemul imunitar, o să eliminaţi efectele toxinelor din organism: fără oboseală, fără dureri de cap, fără insomnii, fără dureri musculare şi o să vă ajute să vă simţiţi cu 20 de ani mai tineri, fără nici un efect negativ. 

După cum se ştie problema NR 1 a bolilor la nivel mondial, este manifestată de un nivel ridicat de toxine în organism pe care sistemul excretor nu mai face faţă să le elimine. Odată cu eliminarea toxinelor din organism el este protejat împotriva stresului, bolilor letale enumerate mai sus, iar dumneavoastră o să fiţi cu mai multe energie!

Detox Patch...

 • Nu trebuie consumat sau înghiţit...
 • Are zero efecte secundare...
 • Conţine 100% ingrediente naturale...
 • Va funcţiona încă din prima seară...
 • Nu necesită nici un fel de schimbare a stilului dumneavoastră de viaţă...
 • Nu reacţionează în combinaţie cu orice tratament care il luati acum(daca aveti de administrat un tratament)...
 

Mai exact, Detox Patch este un plasture care conţine:

 
 • Ciuperca AGARICUS ORGANICA - contine beta-glucani, care au un rol important in sprijinirea sistemului imunitar si reducerea diviziunii celulelor cancerigene.
 • TURMALINA - emite in mod natural lumina infrarosie la distanta, care are efect relaxant si ajuta la eliminarea toxinelor.
 • GINSENG SIBERIAN - ajuta la functionarea sanatoasa a metabolismului.
 • Radacina de ACHYRANTHIS - imbunatateste circulatia sanguina.
 • PLATICODON GRANDIFLOUM - protejeaza plamanii si gatul.
 • Seva de BAMBUS si CYPRESS - Componentii obtinuti din acesti arbusti formeaza detoxifiantul si sterilizantul cel mai natural, comod si eficient.
 • CARAGANA SINICA - Folosita in afectiuni cum ar fi nevralgia, artrita si hipertensiunea. Se crede ca poate preveni sau trata decalcifierea osoasa si osteoporoza.
 • ARTEMISIA IWAYOMOGI- Utilizata pentru refacerea ficatului si intestinelor, protejarea vederii, normalizarea tensiunii si intarirea sistemului imunitar etc.
 • Radacina DE PAEONIIAE RUBRAE - imbunatateste circulatia sanguina si ajuta la ameliorarea unor afectiuni cum ar fi constipatia, colicii, dizenteria si durerile abdominale. Folosita pentru distrugerea bacteriilor daunatoare.

... şi ajută la detoxifierea organismului  în timp ce dormiţi. 

Mod de administrare: Se ataseaza de talpa piciorului cu ajutorul foliei adezive si se lasa asa cel putin 8 ore! Este mai confortabil uzul pe timpul noptii. 


Acum, după cum puteţi şti deja, corpul dumneavoastră deţine deja un sistem de eliminare a toxinelor, pentru că fără acest sistem nu aţi putea supravieţui. Sistemul excretor, elimină compuşii nocivi prin urină, fecale şi transpiraţie dar din păcate, acesta nu este îndeajuns într-un mediu în care suntem bombardaţi de toxine aproape în fiecare oră din zi şi din noapte. 

Însă ceea ce nu ştiu majoritatea oamenilor este ca organismul are un ajutor pe care nu îl foloseşte si anume:  talpa piciorului 

De secole întregi se ştie, mai ales în medicina asiatică şi mai nou prin teste de laborator, că toxinele coboară în corp în timpul zilei, iar noaptea coboară spre picioare  de la organele vitale. 


Modalitatea de actiune Detox Patch


Detox Patch se aplică pe talpa piciorului, porii se dilată şi în timp ce dormim, absoarbe toate toxinele din sistemul limfatic sub presiunea osmotică. După doar câteva ore de somn, Detox Patch va absorbi o mare cantitate de toxine şi o să vă treziţi învigoraţi, viguroşi, cu mult mai multă forţă de muncă şi cu un organism întărit împotriva tuturor bolilor şi riscurilor cu care aţi putea să vă confruntaţi zilnic. 

Un exemplu de cum ar  arata un plasture Detox Patch înainte de a fi aplicat şi după o noapte în care a absorbit toxinele din organismul dvs.(in functie si de cantitatea de toxine din corp)

detox patch -calivita-12 plasturi pentru detoxifiere aplicati pe talpa piciorului

După prima seară în care o să folosiţi Detox Patch, o să observati cum toxinele sunt absorbite de acest plasture iar în timp, după ce nivelul de toxine în organism scade, plasturii o să aibă de absorbit din ce în ce mai puţin şi vor fi din ce în ce mai albi. În prima seară, toţi oamenii care au încercat Detox Patch au văzut acest reziduu şi cei care au continuat tratamentul au observat cum doar în câteva săptămâni au rămas din ce în ce mai puţine toxine în organism.

12 Moduri în care Detox Pach vă poate ajuta sănătatea

Detox Patch funcţionează pentru oricine, deoarece majoritatea oamenilor, fie în mediul urban sau rural absorb toxine în continuu. Nu necesită vreun efort, doar se aplică înainte să dormiţi si nu creează  disconfort, nu incomodează şi nu interacţionează cu orice tratament (daca aveti tratament). Detox Patch este 100% sigur deoarece acţionează extern organismului, nu în interiorul lui. Din contră, este chiar recomandată detoxifierea unui organism ce ingerează compuşi chimici prin medicamentele administate in tratament(daca aveti tratament de administrat). 

Detox Patch va ajută să... 

Detoxifiaţi organismul. Prin detoxifiere...

 • Vă îmbunătăţiţi funcţionarea rinichilor şi a ficatului.
 • Să vă întăriţi sistemul imunitar şi să aveţi o circulaţie mai bună.
 • Să atenuaţi şi chiar să eliminaţi durerile de picioare şi ale articulaţiilor.
 • Să vă relaxaţi muşchii şi tendoanele eliminând durerea.
 • Să amelioraţi diverse boli precum reumatismul, spondiloza, artrită, s.a.
 • Să vă reglaţi tensiunea arterială.
 • Să vă diminuaţi durerile de spate, de umeri, de dinţi şi a migrenelor.
 • Să reduceţi durerile menstruale.
 • Să reduceţi stresul din viaţa dumneavoastră. Oferă o stare de linişte.
 • Să aveţi o piele mai frumoasă şi să reduceţi celulita.
 • Să aveţi parte de un somn liniştit.
Iar dacă sunteţi o persoană perfect sănătoasă, puteţi folosi Detox Patch preventiv pentru a vă asigura că nu o să suferiţi de aceste probleme în viitor. Recomandat pentru optimizarea şi păstrarea stării generale bune a organismului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Detox Patch-plasturi detoxifianţi 12 pliculeţe cu pulbere din extracte de plante

 • 160,71 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

Liquid Chlorophyll-473 ml-clorofila lichida pentru detoxifiere, alcalinizare

Liquid Chlorophyll-473 ml-clorofila lichida pentru detoxifiere, alcalinizare

Verde in interior=Curat in interior Liquid Chlorophyll -  este un  purificator al intregu..

278,43 Lei

Etichete: detox, patch-12, pachete, produse, calivita, dual detox