e protect home
 

Mulți dintre noi nici măcar nu ne gândim că utilizarea zilnică a telefoanelor mobile sau a altor dispozitive wireless foarte îndrăgite ne poate influența negativ sănătatea. Unii oameni care folosesc regulat telefonul celular se plâng de oboseală, dureri de cap și acuză dificultăți de concentrare, ca să numim doar câteva dintre posibilele probleme de sănătate.

Care e principalul vinovat? EMF.

Ce poți face pentru a micșora sau a elimina riscurile?

Cu cât știi mai multe despre radiațiile electromagnetice sau EMF, cu atât ai șanse mai mari de a lua măsurile corecte pentru evitarea problemelor de sănătate cauzate de EMF.

Există vreo soluție care îți permite să folosești în continuare aceste dispozitive, dar să elimini consecințele neplăcute?

Bineînțeles! Produsele electronice din gama E Protect.

Discul E-Protect de la Calivita, păstrat în husa lui originală şi amplasat cu faţa spre tine, în poziţie vericală, pe biroul tău, în living, în dor­mitor sau în orice altă încăpere în care eşti înconjurat de dis­pozitive electronice, îţi va oferi o protecţie maximă până la 2 metri, împotriva tuturor dispozitivelor care emit radiaţii.

 

Putem evita electosmogul? Cat de nociv este?

în ziua de astăzi, toţi suntem victimele radiaţiilor electromagnetice care provin din nenumărate surse. Fiecare sursă are propriul său câmp electromagnetic (EMF), un val de energie radiantă, care slăbeşte în intensitate odată cu creşterea distanţei. în momentul în care citeşti această pagină, probabil eşti iradiat de mai multe EMF. Exact acelaşi lucru se întâmplă când eşti la serviciu, mergi spre locul de muncă sau te întorci acasă, te relaxezi la domiciliu sau chiar dormi în patul tău! Nu-i foarte plăcut, nu-i aşa?

Ce cauzează poluarea cu EMF?

Ce contribuie cel mai mult la poluarea cu EMF:

)) telefoanele celulare,

))  computerele şi echipamentul adiacent,

)) consolele de jocuri wireless şi staţiile de bază,

)) monitoarele wireless pentru bebeluşi şi staţiile de bază,

))  dispozitivele electronice (inclusiv televizoarele),

)) transmiţătoarele radio şi TV,

)) cuptoarele cu microunde,

)) liniile electrice de înaltă şi joasă tensiune,

)) reţelele de informaţii,

)) maşinile, motocicletele, autobuzele, trenurile, avioanele.

De ce ne afectează radiaţia electromagnetică?

Când o undă electromagnetică ne traversează organismul, aceasta induce un curent electric în corp.

Organismul nostru foloseşte impulsuri electrice în mod natural, în mai multe scopuri (pentru gândire, transmiterea de informaţii senzori­ale, iniţierea mişcărilor musculare şi controlul bătăilor inimii). Chiar şi procesele chimice care se desfăşoară în celulele, în sângele, ţesuturile şi organele noastre, despre care nu am spune niciodată că pot fi de natură electrică, toate acestea se bazează pe sarcinile electrice din interiorul organismului pentru funcţionarea adecvată.

Prin urmare, un EMF extern ce creează un curent electric în orga­nism poate interfera şi interferează cu numeroase procese biologi­ce. De exemplu, câmpul electromagnetic al unui telefon celular poate penetra 4-6 cm în creierul uman. EMF sunt absorbite de siste­mele biologice şi pot duce la încălzirea ţesuturilor.

Unele dintre aceste efecte biologice pot fi transformate în efecte benefice, fiind utilizate în scopul ameliorării durerii sau vindecării ţesu­tului osos şi multe altele. Dispozitivul BioHarmonex® comercializat de CaliVita® face acest lucru cu cea mai mare eficienţă, aşa că nu toate radiaţiile electromagnetice sunt neapărat nocive.

însă, din păcate, radiaţiile care ne penetrează organismul zi de zi sunt departe de a fi benefice. Iniţial, acestea pot cauza simptome neplăcute, dar, dacă nu facem nimic pentru a limita expunerea, sănă­tatea ne poate fi periclitată pe termen lung.

Simptomele expunerii excesive la EMF

Cel mai des întâlnite simptome care pot fi puse şi în legătură cu expunerea în exces la EMF sunt:

 • anxietate,
 • ameţeală,
 • înroşirea pielii,
 • dificultăţi de concentrare,
 • depresie,
 • oboseală,
 • dureri de cap,
 • senzaţie de furnicături si arsuri,
 •  probleme de memoie,
 •  greaţă,
 • palpitaţii,
 • iritaţii dermatologice
 • Dereglarea tipărurui de somn.

Bineînţeles, toate acestea pot avea nenumărate cauze, nu doar de expunerea la EMF. Dar, dacă suferi de oricare dintre aceste simptome şi nu cunoşti cauza, nu ţi se pare logic să îţi evaluezi expunerea la EMF şi să o reduci, pe cât posibil? Principalul mesaj al acestui articol este că poţi reduce foarte mult expunerea la EMF.

Poluarea cu EMF poate cauza aceste simptome

Simptomele cauzate de expunerea la EMF se înrăutăţesc, de regulă, odată cu trecerea timpului. După o perioadă îndelungată (de regulă câţiva ani sau zeci de ani de expune­re la EMF), se pot instala bolile.

Cel mai des întâlnită afecţiune cauzată de EMF este electro- sensibilitatea (cunoscută şi ca electrohipersensibilitatea sau EHS), care afectează probabil deja 5% din populaţia globului.

Cum poţi evita poluarea cu EMF

CaliVita® se află de mai mulţi ani în fruntea companii­lor care oferă produse pentru combaterea efectelor nocive ale EMF. Peste 100.000 de astfel de produse au fost vândute şi sunt folo­site zilnic pe telefoane şi alte dispozitive electronice din regiunea noastră.


 Cu cardul de fidelitate(pe care puteti sa-l aveti gratuit, solicitandu-l numai! ) , pachetul E protect HOME( 1 Disc+1 Card+ 2 stickere) costa numai 648,98

Din aceasi categorie: E Protect Sticker,   E Protect Card

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

E-Protect Disc (E-Protect Home) Calivita

 • 697,68 Lei


Opţiuni disponibile


Etichete: protectie radiatii telefoane, emf e-protect, disc, (e-protect, home), calivita, produse