Immunaid CaliVita este un produs imunostimulent special realizat de Calivita cu rol sa intareasca sistemul imunitar impotriva  atacurilor radicalilor liberi prin care rezulta o serie de afectiuni de la cele mai simple pana la cele mai grave ca de ex. cancerul.

ImmunAid este un complex eficient de plante şi minerale, în care am amestecat puterea plantei gheara mâţei, folosită de secole, cu zincul. Gheara mâţei creşte producţia de celule cu rol imunitar, pregătind astfel corpul pentru a rezista împotriva agenţilor patogeni. Efectul plantei gheara mâţei este susţinut de prezenţa zincului organic, care la rându-i stimulează funcţionarea normală a sistemului imunitar. Ambele ingrediente active au şi efecte antioxidante, astfel că pot asigura protecţia nu doar împotriva atacurilor externe, ci şi împotriva problemelor interne ale organismului.

1. |Ce conține un flacon de Immunaid?

2. | Mod de administrare

3. |Pentru cine recomandăm ?

4. |Despre ingredientele Produsului Immunaid

5. |Beneficiile Produsului Immunaid de la Calivita

6. |Avertizare

7. |Afectiuni in care se recomanda Immunaid de la Calivita

8. |Raspunsuri on-line la consultatiile medicale Calivita care recomanda produsul Immunaid

1. |Ce conține un flacon de Immunaid?


Un flacon Immunaid contine180 capsule

o capsula contine:
- Pulbere de Claw Cat(gheara matei)...400 mg
Zinc....13 mg
- Alte ingrediente: gelatina, microcristale de celuloza, stearat de magneziu ....0.02 g
- Calorii....0,1 kj
- Proteine...0 g
- Carbohidrati...1 g
- Grasimi..0 g


2. | Mod de administrare:

 3X1 capsule zilnic sau conform recomandarilor.

3. |Pentru cine recomandăm ?

  • Persoanelor cu un sistem imunitar slab
  • Persoanelor care doresc o protecţie eficientă şi permanentă în perioadele în care sunt frecvente îmbolnăvirile.
  • Persoanelor care urmează tratamente pentru inflamaţii artritice, ca adjuvant.*
  • Celor care isi doresc susținerea  producerii limfocitelor


4. |Despre ingredientele Produsului Immunaid

Immunaid CaliVita  contine extract de Claw Cat (gheara matei) si zinc.

>>Claw Cat 

  Claw Cat sau Uncaria Tomentosa este o planta agatatore care creste numai in padurea tropicala din Peru. Proprietatile atribuite acesteia sunt: imunostimulatoare(intareste imunitatea), adaptogena, antimicrobiana, antivirala, anti-inflamatoare, anti-alergenica, antioxidanta, antitumorala.

Este general recunoscut că Claw Cat poate îmbunătăți procesul de fagocitoză,  proces prin care sistemul imunitar distruge "invadatorii straini" si mutatiile de orice natura. Rapoartele au demonstrat că se poate îmbunătăți imunitatea la pacientii cu cancer, precum și ca acționează ca un agent anti-mutagen, și anti-viral. În plus, Claw Cat a fost folosita pentru a reduce efectele secundare ale radiatiilor si chimioterapiei din tratamentul conventional al cancerului.

 De asemenea, Claw Cat datorita proprietatiilor antiinflamatorii si antivirale, are efect benefic in tratarea bolilor inflamatorii gastrointestinale si inflamatorii sistemice in tratamentul artritei, reumatismului, diverticulitei, gastritei, boalei Crohn, dizenteriei, și in ulcere.

 Claw Cat este folosit în unele studii, în combinație cu AZT(un medicamet clasic utilizat pt. SIDA) atât pentru a incetini progresia SIDA, precum și pentru a reduce efectele secundare ale medicamentului. În plus, cercetarea a demonstrat efecte pozitive în tratarea copiilor cu leucemie

Gheara Matei a fost folosita de mult timp in Peru pentru tratarea astmului, ulcerului si cancerului (“Nature’s Biggeste Sellers”, Newsweek, Noiembrie 6, 1995, pagina 68). Conform unui alt studiu,datorita proprietatilor anti-inflamatorii, Claw Cat este benefica si in  tratarea artritei (Journal of Natural Products, 54, 1991, pagina 453).

Dr. Brent Davis descrie aceasta planta ca pe un “deschizator de drumuri”, referindu-se la abilitatea ei de a detoxifica tractul intestinal si de a trata diferite afectiuni ale stomacului si abdomenului (Cat’s Claw News, Mai/Iunie, 1995).

Mai mult, alcaloizii din Cat’s Claw au un efect puternic imunostimulator, ajutand celulele albe si macrofagele sa devoreze materiile straine si microorganismele daunatoare (Steinberg, Phillip N., C.N.C., "Cat's Claw Update (Uncaria Tomentosa): That Wondrous Herb from the Peruvian Rain Forest," Townsend Letter for Doctors, August/September, 1995).

>>Zincul

 Zincul este totodata al doilea mineral ca importanta din organism. Acesta este necesar pentru aproape 100 de reacții enzimatice diferite , facand parte din structura proteinelor și membranelor celulare și ajută la reglarea activității anumitor gene și hormoni.  Zincul contribuie de asemenea la funcționarea optima a sistemului imunitar.

Zincul permite sistemului imunitar să funcționeze corespunzător, astfel încât să poată lupta eficient impotriva bolilorAcesta joacă un rol în dezvoltarea celulelor T, clasa de celule ale sistemului imunitar, care ajuta organismul de da un raspuns imun impotriva agentilor patogeni. Nivelurile scazute de zinc va împiedică sistemul imunitar să răspundă în mod adecvat la infectiile bacteriene.

Suplimentul natural de Zinc si Claw Cat din Immunaid se potenteaza reciproc, aducand beneficii mai mari impreuna decat separat. 


5. |Beneficiile Produsului Immunaid 

  • este un antioxidant puternic cu efecte anti-inflamatorii, și ar putea ajuta, la gestionarea bolilor asociate cu stresul oxidativ și inflamația.
  • ajuta la protejarea cartilajului articular și a demonstrat eficacitate in ameliorarea durerilor articulare, indicând ca poate fi de ajutor pentru persoanele care suferă de guta si artrită.
  • imbunatateste markeri de sănătate ai sistemului imunitar, sugerând că  poate ajuta in apărarea împotriva invadatorilor infectioasi.
  • protejează ADN-ul celular împotriva deteriorării și susține repararea ADN-ului deteriorat. Protejarea acestor mecanisme genetice este esențiala în protejarea impotriva cancerului.
  • de ajutor în lupta împotriva cancerului, prin promovarea diviziunii sanatoase a celulelor, promovarea apoptozei (moartea programata) a celulelor leucemice (cancer in sânge), precum și inhibarea proliferării celulelor cancerului de san.


6. |Avertizare

Immunaid Calivita este, în general, sigur si bine tolerat, dar nu ar trebui să fie utilizat de către femeile însărcinate sau care alăptează, copii mici, persoane care iau medicamente antihipertensive, cei cu afectiuni autoimune, sau persoane care au suferit transplant de organe sau țesuturi. 


Stiai caCaw glow este o viță de vie din pădurea tropicală care poate crește până la 31 m înălțime! Această creștere impresionantă este facilitată de spinii săi în formă de cârlig, care îi permit să se cațără în copaci și pe alte plante în căutarea luminii soarelui. 

7. |Afectiuni in care se recomanda Immunaid de la Calivita:

AfectiuneMod de administrare
- Aberatii cromozomiale in sarcina 1-1-1, dupa masa, in primele 3 luni de sarcina, pauza 2 luni, repetata apoi adminstrarea in aceeasi formula 1-1-1 timp de alte 3 luni continuu. Ridica imunitatea generala a mamei si fatului, previne inclusiv instalarea anomaliilor la mama sau la fat.
- Alergie (combaterea puseelor)  - 1-1-1 la adult, 1-0-1 la copiii intre 10-17 ani, 0-1-0 la copiii pana in 10 ani; adminstrat dupa masa; 2-3 luni continuu- normalizeaza secretia de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia fenomenelor alergenice.  
- Antiseptic pulmonar 2 pe zi, 1-0-1, inainte de masa, 2-3 luni, mentine nivelul normal fiziologic de imuno-globuline (indicatori de baza in calitatea raspunsului imun la infectii.
- Ariboflavinoze (leziuni mucoase)1-1-1 administrate inainte de masa; 3 luni continuu; are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut printr-o secretie corespunzatoare de imunoglobuline,  prevenind astfel multiplele dezechilibre ce pot aparea.
- Artrita reumatoida1-1-1 innainte de masa, 3 luni continuu, sustine imuitatea si sinteza de anticorpi, afectiunea fiind o boala imunologica.
- Astm bronsic1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu; regleaza secretia de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia astmului alergic la copii
- Cistita1-1-1 inainte de masa, intareste sistemul imunitar prevenind astfel recidivarea cistitei.
- Conjunctivita alergenica1-1-1 pentru copii si 1-2-1 pentru adulti inainte de masa, 3 cure - sau flacoane - pe an, regleaza secretia de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia alergiilor si ofera imunitate pasiva.
- Crohn (boala)1-1-1 inainte de masa, 4 luni continuu, intareste sistemul imunitar regland sinteza haotica de imunoglobuline ce declanseaza si intretin boala.
- Imunitate scazuta1-0-1 la copii si 1-1-1 la adulti, administrate inainte de masa, are rolul de a mentine o imunitate crescuta printr-o secretie corespunzatoare de imunoglobuline.
- Infectii (prevenire)1-1-1 inainte de masa, stimuleaza benefic echilibrul sintezei de imunoglobuline raspunzator de o rezistenta buna a organismului la nivel infectios general.
- Leucopenie1-1-1 dupa masa 2 luni continuu, sustine sistemul imunitar in ceea ce priveste nivelul optim al tuturor tipurilor de imunoglobuline ce mentin sangele in parametrii fiziologici.
- Lupus eritematos1-2-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, intareste sistemul imunitar prin reglarea sintezei de imunoglobuline combatand astfel dezordinile imunologice existente.
- Mononucleoza infectioasa1-1-1 inainte de masa, 1 flacon, este un "bodyguard" al sistemului imunitar prin echilibrarea nivelului de imunoglobuline raspunzatoare de o sanatate optima.
- Oreion1-1-1 inainte de masa; are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut prin sinteza corespunzatoare a imunoglobulinelor - anticorpilor ce intra in lupta contra aparitiei anumitor complicatii.
- Osteomalacie 1-1-1 inainte de masa, osteomalacia fiind o boala pe sistem imunitar, se recomanda acest imunostimulator.
- Pojar, rujeola1-0-1 inainte de masa la copii cu varste intre 2 si 7 ani, respectiv 1-1-1 inainte de masa la copiii mai mari de 7 ani; are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut prin sinteza corespunzatoare a imunoglobulinelor - anticorpilor ce intra in lupta contra aparitiei anumitor complicatii.
- Prostatita1-1-1 dupa masa, manifesta actiune antiinflamatoare, antivirala si este un bun imunostimulator.
- Rinita alergica1-1-1 la adult, 1-0-1 la copiii intre 10-17 ani, 0-1-0 la copiii pana in 10 ani; adminstrat dupa masa; 2-3 luni continuu; intareste sistemul imunitar prin normalizarea secretiei de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia fenomenelor alergenice.
- Scarlatina1-1-1 inainte de masa; are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut prin sinteza corespunzatoare a imunoglobulinelor - anticorpilor ce intra in lupta contra aparitiei anumitor complicatii.
- SIDA (infectia cu HIV si boala)1-2-1 inainte de masa, intareste si fortifica intreg sistemul imunitar alternand la cate 1 flacon consumat cu SambuRex. Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 4 luni (Immunaid > SambuRex > Immunaid > SambuRex). 
- Sifilis1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; are rolul de a mentine sistemul imunitar la un nivel crescut de activitate printr-o secretie corespunzatoare de imunoglobuline.
- Spondilita anchilopoietica1-1-1 inainte de masa, 3-4 luni continuu, intareste sistemul imunitar prin echilibrarea secretiilor de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia si evolutia bolii.
- Tiroidita autoimuna1-1-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, intareste sistemul imunitar si regleaza sinteza de imunoglobuline-anticorpi.
- Vaginita infectioasa1-1-0 la copiii dupa 5 ani si 1-1-1 la adulti, dupa masa, 2-3 luni continuu, regleaza sinteza de imunoglobuline - inclusiv a celor raspunzatoare de manifestarile alergenice.
- Varicela1-0-1 inainte de masa pentru copiii mai mici de 7 ani, respectiv 1-1-1 inainte de masa pentru copiii mai mari de 7 ani, adolescenti si adulti; are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut prin sinteza corespunzatoare a imunoglobulinelor - anticorpilor ce intra in lupta contra aparitiei anumitor complicatii.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Immunaid - 180 capsule-Imunostimulator cu gheara mâţei

  • 200,49 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

Vitamina C 1000 Plus-100 tablete

Vitamina C 1000 Plus-100 tablete

1. |Ce contine un flacon de vitamina C 1000 Plus?2. |Mod de administrare3. |Atentie!4. |Pentru cine..

105,89 Lei

Etichete: imunaid immunaid, 180, capsule, produse, calivita