Consultatii Calivita-33

Nepotica mea sa nascut cu un hematom la cap in urma nasterii dificile....AS vrea sa stiu ce produs imi recomandati???si daca este posibil sa ii treaca sau va ramane cu urmari??? si daca ii va afecta starea de sanatate mai tarziu??? Va multumesc, Maria
---------------------->Raspuns:
Medicul D-voastra cred ca ar fi cel mai in masura sa va raspunda la aceasta intrebare avand in vedere ca nu stim nici un detaliu referitor la desfasurarea nasterii, originea si caracterele hematomului, starea nou-nascutului etc.sunt insarcinata in luna a opta.Am consumat Zentonic din luna a sasea fara pauza.Ce parere aveti? Sa mai continui pana la nastere? Multumesc anticipat.Claudia
---------------------->Raspuns:
Daca acest produs va ajuta, puteti sa-l folositi in continuare, impreuna cu New Life 2x1tb/zi in caz ca nu folositi alte vitamine sau minerale, precum si Hand&Body Lotion pentru a pastra elasticitatea pielii.
 Pentru diagnosticul hepatocarcinom multicentric ce imi recomandati inafara de "Noni", "Zenthonic", "Vitamina C 1000" si "Culevit"? Tratamentul medicamentos antitumoral luat doua luni sub forma de "Nexavar" (Sorafenib) nu a avut nici un rezultat si la data prezentei nu iau alt tratament.
Va multumesc.Margareta
---------------------->Raspuns:
Incercati Culevit 14-16tb/zi, 1tb/ora si 2tb inainte de culcare, Noni Liquid sau Caps dupa schema descrisa pe site sau Shark Aid 3x1tb/zi sau Liver Aid 3x1cps/ziFemeie, 53 ani, cu hepatita C (respecta regim alimentar), depresie, insomnie,  imunitate scazuta, colon iritabil. Ce anume ii puteti recomanda  dintre produsele CaliVita?
Cu multumiri, Constanata
---------------------->Raspuns:
Pentru Hepatita C va recomand un tratament de specialitate impreuna cu regimul alimentar prescris, la care puteti adauga Liver Aid 3x1cps/zi, Noni Liquid sau Caps dupa schema de pe site si CuleVit 5x1tb/zi.Dle. Doctor, va multumesc pentru raspuns si vin in contonuare cu precizarile solicitate de dvs. Sotia mea are 50 de ani, este la menopauza de un an si bufeurile au aparut tot de atunci manifestandu-se prin calduri mari cu transpiratie abundenta apoi cu friguri. Acestea se manifesta aproximativ din ora in ora. In problema tromboflebitei simptomele au aparut de 3-4 ani prin amorteala si arsuri ale piciorului stang de la genunchi in jos. Pe un buletin ecografic din 2005se specifica astfel: "Vena safena mare la nivelul gambei stangi dilatata de 3mm, si de 4mm-7mm la nivelul gambei drepte in 1/3 inferioara ocupate de material trombotic de 50%. Concluzie: tromboflebita superficiala gambe bilaterale." Acestea sunt precizarile solicitate. Atat eu cat si sotia va multumim anticipat ptr. viitorul raspuns. Cu respect, Virgil-Costel.
---------------------->Raspuns:
Va multumesc pentru detaliile referitoare la problemele sotiei D-voastra. Incercati cu Menopausal Formula 3x3tb/zi pt. bufeuri, iar pentru problema tromboflebitei folositi Protect 4 Life  1 tb pe zi - timp de 5 zile, apoi   2x1tb/zi - 10 zile si apoi 3x1 tb pe zi, Vein Care la nivel local (picior si talpa) de 2-3x/zi si White Willow 2x3cps/zi (in caz ca nu este sensibila la acidul salicilic).

>>Continuare pe pagina 34


Nu există produse în această categorie.