Consultatii Calivita-9

Buna ziua,

Am 30 de ani si am suferit de curand un avort spontan, in saptamana 6 de sarcina. In urma analizelor recomandate de catre medic, nu s-a descoperit nici o cauza medicala.  Ati putea va rog sa imi spuneti ce produse Calivita sunt recomandate pentru perioada preconceptiei si conceptiei, pentru scadea riscul de avort spontan?  Mentionez ca sunt diagnosticata cu talasemie minor, iar inainte de a ramane insarcinata si pe perioada sarcinei am luat doar acid folic.
Multumesc.Alina

Raspuns: 
Bună ziua. Suplimentul alimentar CaliVita destinat gravidelor cât și înaintea concepției este NewLife. Se administrează in ambele cazuri 2x1tb/zi.


Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti care este tratamentul Calivita pentru toxoplasmoza . Va rog de asemenea sa precizati, daca este posibil, in ce masura pot vindeca preparatele Calivita aceasta maladie.

Va multumesc. Florin

Raspuns: 
Bună ziua. Pentru tratarea toxoplasmozei, încercați urmatoarea cură:
  Printre cele mai importante măsuri în obținerea unui efect pozitiv o are dieta, care nu trebuie sa cuprindă zahăr artificial, făină de grâu, lapte, carne procesată, produse pasteurizate. Încercați să evitati produsele care conțin alergeni, de ex lactatele ( exceptând iaurt, unt, smântână), dulciuri și încercați să consumați produse care nu sunt nici acide, nici alcaline.
  Etapa I:   
   - începeți sa luați AC-Zymes 3x2cps/zi pt microfolora intestinală și Nopalin 2x1cps/zi
   - apoi, după cca 1 săptămână, începeți cu ParaProtex-ul, astfel: ziua 1,2,3 câte 1cps/zi dimineața pe stomacul gol;
   - ziua 4,5,6 câte 2x1cps/zi, una dimineața pe stomacul gol și cealaltă seara cu 30 min înainte de culcare, dar cu cel puțin 2 ore după ultima masă;
   - ziua 7,8,9 câte 3x1cps/zi, la cele două de mai sus mai adăugați una în timpul mesei de prânz;
   - în ziua 10, 11, 12 la fel, dar măriți doza de seară la 2 cps ( deci 1-1-2);
   - în  ziua 13, 14, 15 la fel cu cea dinainte dar creșteți la 2 cps și doza de dimineață (2-1-2)
   - din ziua 16 și până când terminați cutia de ParaProtex, luați câte 2-2-2cps/zi
  Etapa II: După ce ați terminat prima cutie de ParaProtex, luați pauză cca 4-6 săpt, timp în care puteți lua alte suplimente alimentare: AC-Zymes 3x2cps/zi, Nopalin 2x1cps/zi, C-500 3x2cps/zi în timpul mesei de prânz.
  Etapa III: Începeți să luați ParaProtex din nou, câte 3x2cps/zi, împreună cu Ac-Zymes, Nopalin și C-500, după dozele din etapa II
  Etapa IV: Luați Ac-Zymes câte 2 cps/zi seara, înainte de culcare, iar pentru a vă curăța de toxinele rămase în corp, folosiți Noni 2x1/zi și, eventual Strong Bones - 2x1cps/zi, înainte de culcare.


Buna ziua! As dori o schema de tratament antiparazitar(oxiuri) si cresterea imunitatii pentru un copil de 4 ani. Va multumesc!
ZenThonic se poate administra?my-blue

Raspuns: 
Bună ziua. Nu recomandăm administrarea suplimentului nostru antiparazitar Paraprotex sub vârsta de 5-6 ani, chiar dacă au mai fost descrise cazuri. 
    ParaProtex-ul este recomandat impotriva parazitilor intestinali, la copii peste 5-6 ani se administreaza astfel : timp de cateva zile, ½  tableta pe stomacul gol, numai inainte de culcare.
Dupa cateva zile, tot atunci, inca o ½  tableta, timp de doua saptamani. Daca aceasta ar cauza brusc o stare de rau, trebuie sa revenim la o ½  tableta pe zi. Dupa trecerea a doua saptamani, introducem si cea de a treia ½  de tableta, dimineata, pe stomacul gol, pana la sfarsitul celei de a treia saptamani, apoi urmeaza inca o ½ tablet zilnic, tot dimineata. Administrarea tabletelor necesita consumul unei cantitati mari de lichide (1,5 - 2 litri de apa zilnic). Dupa 3-4 saptamani, daca nu avem reactii adverse, se poate trece si la administrarea celei de a 3-a tablete, mai precis ½ din aceasta,  apoi cealalta jumatate de tableta, dar ultimele doua trebuie consumate in timpul meselor principale, nu pe stomacul gol, cu ajutorul tabletei facilitandu-se si digestia. Rezultate bune au fost obtinute si prin asocierea cu Nopalin. Tratamentul poate dura mai multe luni, chiar si 1 an.
   Produsul Zen Thonic se poate administra la copii, dacă aceștia nu sunt alergici la vreunul din fructele din compoziția acestuia (struguri roşii, căpşuni, afine , zmeură, cireşe, mere, pere, merişor). Se administrează 2x1lingură/zi.


Buna ziua,

sunteti va rog amabil ,sa ma ajutati cu o intrebare referitoare la produsul New Life.

In cazul in care fiica mea este insarcinata in a 6-a luna, avand Fe si Hemoglobina scazuta iar zaharul din sange putin ridicat, cate capsule de New Life sa ia pe zi?

Multumesc.

Ana

Raspuns: 
Bună ziua. Dacă fiica D-voastră nu consumă alte vitamine și minerale in această perioadă, suplimentul alimentar NewLife se administrează 2x2cps/zi

>> Continuare pe pagina 10


Nu există produse în această categorie.